Tanken slog mig..

Jag är arbetslös om två veckor.... Fatta!! No money, inget att göra, kommer bli allmänt deprimerad!! GE MIG ETT JOBB FÖR HELVETE!!!

Jag skulle kunna tänka mig vad som helst faktiskt..utom nåt hamburgeri..då går jag faktiskt hellre på gatan. ( Nu skrattar han där uppe bland molnen och kommer med all säkerhet se till att jag hamnar på Max eller Donken till slut..)

Apropå Max. Jag är ju inget fan av skräpmat jag elle..men ibland kan man få ett sug. Jag fick det idag. Men nej. Jag tycker inte om det!!! Halva hambrugaren hamnade i soporna och nu mår man funkey...mår alltid funkey på skräpmat, när ska jag inse??? Har även kanske ätit över 1 kg godis i helgen. 1 jävla kilo!!! Finns inget stopp what so ever!!


Sitter även och kollar på jobb i sthlm...kan faktiskt tänka mig nu att flytta dit, men om det vore så enkelt!! Vart faaan ska jag bo?? Att hyra ett rum på 10 kvm i en trea för 4000 känns sådär va! Men vill man inte godta det så handlar det om att köpa en lgh..och tyvärr så sitter jag inte på 2 millar så den saken blir totalt utesluten. Jag blir less.


Kom på nu. Jag kanske ska bli en sådan där som sitter och sjunger på gatan för några slantar? Jag menar jag har ju alla kvaliteer:

Sjunger anskrämligt

Kan se rätt så less ut om jag vill

Klarar av att sitta skäddarställning länge

Har en plastmugg


That´s a deal!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0