Bekännelse igen

Okej, just nu så befinner sig inte självförtroendet på topp. Inte för att det brukar vara det annars men just nu äre low low low. Jag blev på allvar idag förbannad på alla fina och snygga tjejer som jag såg idag på stan. Jag hyste ett agg mot dem. Jaha..så där går du är så himla fin..KUL FÖR DIG!! Hoppas tröjan inte passar - ha! elle just det..du ser ju så pass bra ut så det är klart den passar...fuck.

I'm sick.

Galgen!

Hahaha nu skrattade jag så jag grinade!! Dennis skrev till mig att galgen i Ullånger är världens största galge och finns med i Guiness!! hahah sååå sjukt!Så frågan blir då: Bor man i Ullånger enbart för kändisskapet av galgen?? Hmm...

Mm

Jag har kommit på, elle kommit på och kommit på - kommit till insikt med att jag är verkligen duktig på att yttra mig om folk jag egentligen inte känner så väl, ungefär som om jag gjorde det.

Herregud tänk om alla skulle göra det med mig? Tänk alla gånger jag pratat bajs med okända, undra konstiga frågor som hur det egentligen har gått till då snoppen växte ut ifrån kroppen, elle då jag helt enkelt varit på dåligt humör eller för full - om alla sa sitt om mig vad faan blir jag för människa då i andras ögon??

Nää nu är det jag Lina Lucia Maria Andersson som slutar att åsikter om folk! Vem faan tror jag att jag är? Även solen har fläckar, men den dyrkar vi ju ändå så varför inte göra det med vandra?


Om du lämnar mig nu

Om du lämnar mig nu för att du inte får mig dit du vill så är du inte värd besväret. Jag är besvärlig - jag vet! Men får det dig att ge upp så är du inte rätt och inte jag för dig heller.

Jag är komplicerad, jag tar ett steg framåt och backar 10, men ger du inte upp utan låter allt ta sin tid så kommer jag ikapp. Så frågan är: Orkar du vänta? Och är jag värd besväret? Är du?


Jamen hallå

Sista utvecklingssamtalet är avklarat! tack och bock för det. Som sagt är inget fan av det direkt...man har ju så mkt man vill säga - till föräldrarna!! Tror ni det är kul att berätta allt som en elev är dålig på?? Jag bestämde mig redan innan samtalen började att bara ta upp det nödvändigaste inför barnen, sen om det finns mer så tar jag det med eleven själv eller föräldren beorende av vilken som ska höra informationen. Näää usch..inge kul!

Mina hörlurar till mp3 har gått sönder! Fatta att den är min bästa vän och att jag nu mår psykist dåligt?!?! Ena hörluren har lixom lossnat? Har letat överallt, men icke..den är väck.suck. Och tror ni att jag äger ett par till hörlurar? Nää just det..eftersom jag är så sjukt snäll så har jag gett bort mina gamla mp3 spelare till de yngre i "familjen". Nåväl.

Jag köpte förövrigt 1.4 kg godis igår..heheh:) Men allvarligt det kostade 1.90 på Maxi Ica!!! Jag hade inte ens tänkt köpa nå godis..men 1.90?! Vem kan motstå??Inte jag:)

Och sen..va faan ska jag göra till helgen?? Vem ska jag vara med??? På fredag vankas "fest" med jobbet på stadshuset..middag och grejer...GRATIS!-me like! Men lördag då?..säändra och mia ska på 30 årsfest som jag är för fattig för att gå på.Elin är och kirrar sin examen i övik och Emma ska på sin syrras 20 årsfest och sen så tog det slut på vänner.
*sätter på cd spelaren* Lonely...I miss Lonely...I have nobody...for my own...oooooohhhh so lonely...

Nää nu ska jag ta mig en godis...eller två...HEKTO!!minst...

Goodbye.

Satunge

Min systerson har gått från att ha varit tystlåten i ca 1 år till att bli en satunge! Sen har lärde sig att ta sig fram han busheterna bara ökat. Han gör exakt ALLT som han inte får, och säger man: ajjabajja, Nej Alfred! så tittar han på en, skrattar och gör det ändå. Idag så berättade min syster att hennes sambo hörde att Alfred var inne i köket och sen blev allt helt tyst...Han går in i köket och vad finner han? Joo Alfred har hittat o´boy paketet och mumsar chokladpulver för fulla muggar! Hahha och sedan så får jag ett sms vid middagstid att Alfred har tagit och gömt spagettisleven så de kan inte sleva upp spagettin! HAHA jag ÄLSKAR denna unge!:)

Han är den som kan få de gråaste dagar att bli ljuvligt rosa! Men då kan jag åka hem när han blir jobbig åh;)

image62
Finns det någon sötare?? Mosters stora kärlek!

Guten morgen

Idag kommer råttmördaren hit..eller rättare sagt om ca 10 minuter!!! Jag hoppas verkligen att den blir tagen på en gång så jag äntligen kan få sova i min säng!! Hittills har jag sovit på soffan med alla lampor och TV:n på..och det börjar nu ta ut sin rätt - Jag är trött och har ont i kroppen!

Annars så har jag bara ett utvecklingssamtal kvar nu -thank you god!!! Alltså jag suger fett på att ha utvecklingssamtal...jag är stel, tycker det är jobbigt att berätta vad som inte är så bra och önskar bara att det hela ska ta slut! Bättre lycka till mig nästa gång.

Men nu måste jag klä på mig här så inte råttjägaren tror att det är MIN mus som han ska fånga! (höhöhö)

??

Jag är trött..men helt enkelt för lat för att bege mig till badrummet och göra mig "i ordning" för natten.

Jag är oxå på blodigaste allvar livrädd för att somna, då jag och musen fortfarande är sambos. Jag har dock bestämt mig  för att det är JAG som sover på soffan inatt. Vill han ha sängen - fine! Jag tänker i gräla...för det han inte vet är att jag har lejt en person som ska döda honom...Mmm...skrattar bäst som skrattar sist Råttatuie!!


Slut

Jag är helt jävla slut...! Helgen hos elin har varit späckad och jag har nu inga krafter kvar.

Fredagen var för mig totalt jäkla uppochner pga rått/mus incidenten. Jag jobbade till 15 och 1 minut över 15 så tutade herr Hellström och det var dags att bege sig ner till staden. Väl där köpte jag och elin med oss käk till bussen. Jag köpte i särklass den längsta mackan jag någonsin sett!! Kände mig lite som Elvis Presley. Maten mumsade vi i oss på bussen och däckade därefter. Vaknade upp vid Ullånger, och ställde oss frågan:Vem faan bor här.?? Och är det där världens största galge ?? Väl då vi landade i övik blev det ett kärt återseende med min mallan en snabbis för att sedan korka upp ganska så direkt och grabba micken för att sjunga singstar:)

Jag fick sjukt ont i magen då vi var på Olles och fick ta beslutet om att lämna de andra för att bege mig hem. Och det måste även sägas att öviksborna är verkligen 10 år efter i vad det gäller stil. Jag är inte dömmande, folk får se ut hur faan dem vill...och det gjorde dem verkligen:)

Vaknade på lördagen och trodde på allvar att jag skulle bli tvungen att åka in på akuten och operera bort blindtarmen!!! Men efter en stor tallrik vanilj yoghurt och 5 rostade mackor mådde jag genast bättre. Gick en snabb runda på stan där jag införskaffade morsdags present och svettades i vanlig ordning. Hem, dusch, fix, klistra på elin naglar, ångest över hårbestyr, och sen så var vi i väg!

Elin och Kroffe hade hyrt kåren för att fira deras födelsedagar, och det var en sjukt trevlig tillställning. Sing star, snacks och fylla. Även att jag träffade den mest underbaraste människan ever!!!- Bobby. Han förgyllde inte bara min kväll utan hela mitt liv. (guud vad jag pratar om folk som förgyller mitt liv nu, men det är faan sant!) Han beskrev sig själv som en utstött hårdrockare, men han hade reeeeespect. haha jaa lovley var/är han iaf:)

Nu, ligger en pizza i magen och glass ska ner det med. FY FAAN VAD JAG ÄR FIT OCH SNYGG!!!

Nu ska ni få höra..

..När jag vaknade inatt och insåg att jag blivit sambo....med en MUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Okej det hela började såhär:
För ca två-tre veckor sedan så fann jag vindruvor och ett äppelskrutt i ena hörnet under mindiskbänk där jag förvarar soporna. Första tanken var då - shit, jag har möss/råttor här! Men både jag själv och mina nära och kära slog bort tanken med andra förklaringar. Så jag städer bort vindruvorna och gör det fint där. Det hinner kanske gå ca 5 dagar, så finner jag en hårdbrödmackebit där i samma hörn igen, vid detta läge fattar jag att det är en mus/råtta som bland mina sopor, men det är ju så jävulskt vidrigt att jag lixom inte vill ta itu med situationen så återigen så städar jag och hoppas på att den ska försvinna! För alla säger att den ska det nu då det börjar bli så varmt!!!!

Men...sen nu iveckan så har jag hört hur det har sprungit i väggarna här. Det typ kraffsas och skrapas och jaa..amn hör hur små vider tassarna kämpar sig där inne. Jag har haft sjukt svårt att somna pga. rädsla av att jag ska se någon, men har ÄNDÅ inte tagit tag i problemet då jag har hoppats att den ska försvinna av sig själv. (dumt? jaa..naivt?jaa...rädd?JAAAA!!!!)

Så till slutpunkten....jag vaknar i natt av att jag har en mus i SÄNGEN!!!! Jag kastar mig på lampan och kastar/slår/skriker ner mus jäveln från sängen och då hade jag panik!!! Paniken och skräcken satt sig i fötterna för det fullkomligt DROPPADE/RANN svett från mina fötter. Fyyy faaan va rädd jag var!! Jag smsade syrran, elin och mamma i ren panik. Jag inser ju tillslut då jag sitter där och hoppar och pratar högt för mig själv (för att hålla musen borta som jag tror befann sig under sängen) att här kommer jag inte få en blund inatt!
Ringer mamma och säger att jag är på väg, och där sov jag inatt. Eller sov och sov...somnade kanske inte förrän vid 3 och denna incident hände vid 1 -tiden...

Jag är nu, rädd och äcklad av min lgh, och kommer inte anticimex idag och fixar detta sätter jag inte min fot här nå mera!!

Tur jag åker till övik idag.

Så det var min torsdags natt..det var ett sjujävla uppvaknade om inte annat.

Spyr. Hej då

Hallelulja!

Ny text på psalm 199:

Den baddräktstid nu kommer, när magen är för stor. Då valkar bara sväller, och celluliter gror. Generande behåring lyfts fram i solens glans, (...)vem vill motionera, när man kan sitta still. Nej låt oss revoltera, vi tar en kaka till!!

Amen!!

Antingen eller

Antingen så får det va..eller så får det inte va!

Detta håller då INTE som det är nu.

AAhhh!

Måste jag läsa en till tidning eller blogg om bantning och dieter får jag spunk!!! Va faan är det med denn jävla hysteri om vikt och kropp?? Gud skapade oss olika för anledning - ja just för att vi skulle vara OLIKA!!!

Vi kan inte alla har choklad bruna eller himmels blå ögon. Inte heller långt vackert hår som är lockigt eller rakt,eller en snygg page heller för den delen. Vi kan inte alla väga 40 kg och ha xs i alla våra kläder. Ska det vara så svårt att förstå??

Och den stora frågan: Vem är det som säger att bara för att man är smal så är det summa summarum att man är fin?? Okej med att vara hälsosam..men tro faaan att de flesta av de smala människorna som går omrking oss är hälsosamma..

Men det är min åsikt.

Allvarligt!

Detta som jag genomlider nu måste få ett slut!! Jag kan inte sova, jag har tappat hörseln, jag pratar som en alkis som inte gjort annat än druckit wirre de senaste 50 åren och jag har snor som kan mätta all världens barn!

Sen så vill jag åka utomlands, eller jag BEHÖVER få åka utomlands. Få sola, äta gott, bada....GE MIG!!!

Så Elin ge dig ut på gatan nu och tjäna in nå tusing så sticker vi, ok?

ja men..

Hur kul är det att vara sjuk? Egentligen så skulle det ju kunna vara hur skönt och skoj som helst. Man skulle kunna sova när som helst och hur länge som helst, man skulle kunna baka, städa, spela tv-spel, se på film etc. MEN! Man kan inte sova för antingen så svettas man eller så fryser man eller så rinner snoret eller så stör hostan. Man kan inte baka för man kan inte luta huvudet över bunken för då skulle snor helt plötsligt ingå i receptet, och sen så orkar man inte röra om smeten heller för den delen. Städa, jaa..jag svettas nog som det är då jag är frisk då jag städar-need I say more? Se på film..mm,,,mysigt..skönt avslappnade..jaa just det MAN SOMNAR!

Jag är less..och det kan ju tilläggas att lingonveckan är på G vilken minut som helst. Lovley!! SOM JAG LÄNGTAT!!!

                                                                                

suck

Vilken start på en ny vecka och dag. Började med att jag har hela natten hört möss/råttor som sprungit i väggarna här, så jag har varit sjukt rädd!! Sen så sov jag över i morse då jag öppnade. Jaa gott folk, min värsta fara har nu slagit in...fy faaaan vad jag skäms!!! Stod två ungar och väntade då jag kom och jag skämdes verkligen ihjäl...så jäkla illa av mig...! Sen så är jag sjuk som en gris..det rasslar i lungorna, och när jag hostar skär det som knivar i bröstkorgen på mig. Snoret rinner och jag svettas som om min kropp vore ett levande vattenfall.

Näää...nu vill jag inte vara med nå mera! Ska dra täcket över huvudet! (nää just det, det går ju inte då jag knappt kan andas som det är nu och för att jag svettas!!) så jag ska ligga här halvnäck och skämmas, hosta och hoppas på bättre tider.

Funny!

Kvällen igår var riktigt rolig måste jag säga! TROTS att jag befann mig på Oscar:) Men jag träffade så himla många människor som jag kände. Jaa det var riktigt skojj, och jag som ända in i det sista inte skulle gå ut...hehe:)

Jag träffade även den mest smartaste och underbaraste människan igår, och jag ska på allvar göra honom till min mentor. Han klädde mig och mitt liv i de ord som jag alltid letat efter, och han är klokare än skalman. Han kunde utifrån hur jag pratade med honom och hur jag satt, säga vilken slags person jag är - och han hade rätt. vad han sa till mig orkar jag inte skriva nu, kommer kanske aldrig skriva heller, elle så gör jag det, men just nu är jag bakis, trött och hungrig så det blir iaf en annan gång. Dock ska jag leva efter hans råd till mig - sänk garden.


Inge bra

Jag mår inge bra..svårt att andas..huvudet är tungt (nej det beror inte på vinet, det var ett glas!) näsan täppt och kroppens känns totalt i olag.

Jag är hungrig, men inget är gott. Jag är törstig men vet inte på vad. Jag är trött men kan inte sova.

Men nu ska jag snart åka och hämta A och vi ska gå en sväng på stan. Lill plutten!!:)

Oväntat

Idag har jag gjort något som jag aldrig gjort förut. Jag tog mig ett glas vin, och jag är alldeles själv! Gillar vanligtvis inte att dricka om det inte är något speciellt som utgång, middag el. dylikt. Men då mitt huvud känts tugnt hela veckan, och möten och utvecklingssamtal har avslöst varandra så kändes det gott och lite halv mysigt att få ta sig ett glas vitt ikväll:)

Hahaha! Jag skrev ett sms till min syster att jag hade målat mina naglar röda, satt och drack ett glas vin och åt godis alldeles allena till så ska det låta och att jag nu verkligen var en ensamstående kvinna!                                                                      


Nu ska jag se Gökboet bara för att göra mig lite psyk!

föda?

Jag vill leva på godis. Ja. Till frukost, lunch och middag vill jag ha godis. Why? Because I LOVE IT!!

Jag gillar inte nyttig grejer. Tror på allvar att jag är allergisk mot nyttiga grejer, för så fort jag äter något som sallad eller inte vet jag, så mår jag lite funkey..tror inte att min kropp pallar av att äta salladsblad och sådana grejer. Den vill ha socker fett och åter socker - det är den bästa bensinen!

Nu ska jag och min söta (haha, där fick jag till det!) kropp gå och lägga oss i sängen för att bli förtrollad av Denise Rudberg. Gud vad jag älskar den kvinnan och hennes böcker!

En blöt puss och en flirt är det ni får!

Kvävning

Först måste jag börja med att skriva att det som hänt med Algot ger mig rysningar... Varje dag från att jag fick beskedet att han var försvunnen har jag suttit på aftonbladet, expressen, st.nu och facebook flera gånger per dag, i hopp om att något nytt hade kommit fram. Varje dag har varit den andra lik: ingen information....tills igår. Han är död. Va?!?! Det kändes ju lixom inte så i magen. När det handlade om Engla sa jag på en gång, hon är borta...men det kändes inte så med Algot. Tyvärr så måste jag se min magkänsla besegrad och inse att en ung människa blev berövad av livet på tok för tidigt än tänkt.


I övrigt så fick jag en smärre panikattack igår och kände mig kvävd. Jag befinner mig i en strid med mig själv då jag varken vet ut eller in. Vad det är jag vill få ut av just mitt liv osv. Som alltid så får min stackars mamma ta en större del av skiten (förlåt!) men det beror på att vi är helt oförmögna att kommunicera med varandra. Vi pratar helt olika språk och det slutar alltid med irritation. Jag säger att jag inte vill jobba skift, hon säger sök jobb på Ikea! Vad jobbar man där? Skift. Fattar ni? Vi kan inte prata:)

Det enda som jag känner att är att jag vill rymma ibland. Rymma från alla krav som folk och jag själv ställer på mig, och bara leva. Andas. Det vore nice.

Nån som vill ta en sista minuten och bara glassa fortast möjligt? Call me!

Hängig?

Min kropp är inte på topp. I två dagar har jag känt mig grymt hängig och komplimangerna från mina arbetskamrater har inte direkt haglat, snarare motsatsen: "Men Lina äru okej? Du ser inte så okej ut..." "Lina äru sjuk elle?" "Hur äre Lina?Mår du bra?" Saken är den att jag känner mig ganska så okej i kroppen..det är i huvudet allt verka sitta. Det känns sjukt tungt och öronen värker...

Sitter och ser på du är vad  du äter nu, och jag HATAR verkligen den där Anna Skipper. Så i ren protest mot hennes sjuka hopkok och taskiga kommentarer så äter jag godis. In your face Anna!!!

Annars så rullar livet på i en sjuk ovisshet. Blir jag kvar på skolan? Om inte, kommer jag få nåt annat jobb här i s-vall? Blir det sthlm? Blir det plugg? Jag gillar inte att leva i denna ovisshet...jag vill ha allt uppstaplat och bocka av sak för sak..men nej. Inte det.

men va f...!

Skulle lägga upp nån bild nu då..men återigen så ploppar det upp typ 50!!!nya fönstren, jag skojjar inte! Får smärre panik varje gång...! Så no more pictures...

Yoo!

Bakis idag? Givet.

Trevlig kväll igår iaf! Så trevlig att jag helt glömde bort tiden och Stinas fest...men hoppas på att det kommer fler tillfällen:)

Skönaste grejen ever fick jag höra från en tjej igår, jag skrattade så jag grät!!:)
Hon berättar att hon och en kompis skulle gå på stadshuset förra helgen. Dem kommer fram till killen kassan och så frågar hon om dem kan få mängd rabatt. Killen hade kollat på dem som ett frågetecken och sagt: Men ni är ju bara två?! Jaa sa tjejen, men vi väger som fem därav borde vi få mängd rabatt - och dem fick det!! HAhaah såå jävla skön tjej:)

En till konstig grej som hände igår var när jag tog en taxi hem. taxichafförerna vet aldrig vart skönsbergsvägen 8 ligger så jag måste alltid säga till när dem ska stanna. Som alltid så gjorde jag det även igår, då säger taxikillen, jaa men jag vet vart du bor...hö??? Vet du?! Jaa..jag har skjutsat dig förut...i november. I NOVEMBER?!?! Vad har killen för superminne egentligen?? Nåväl.

Nu ska jag se nån av filmer jag fått hem.


Aldrig nöjd

Usch, hur kunde jag dejta det där?
Att jag trodde det skulle fungera
Det började bra, men sen efter nån dag
Försvann all hans charm och han blekna
Det var inte den första i år
och definitivt inte sista
Det brukar bubbla från start
Med spännande prat
Romantiska möten med kyssar

Men sen tröttna jag direkt
Vilken äcklig andedräkt
Hans irriterande tics
Han är royalist

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå

Men jag blir aldrig nöjd, nej, jag stör mig på allt
Han skriver så fult och han sjunger så falskt
Vilken läskig mustasch, alldeles för lat
Var är hans sinne för humor?

Aldrig, aldrig nöjd
Aldrig, aldrig, aldrig nöjd

I'm sooo fucked up!!!

Nej

Jag vill inte! Får panik..! Har inte tid eller lust med detta just nu..jag vet ju slutet redan!


Ful sömn

Jag tillhör inte skaran av människor som är söt när dem sover. Så att bära en tröja med den texten skulle vara min största lögn häri livet. Elin (syster) är kanon på att påpeka min fulhet vad det gäller att sova. "nää men ska du sova nu igen..öppen mun och seckel överallt" Haha det värsta av allt är ju att det är sant! Idag då jag vaknade efter min pn så kändes det lite konstigt på kinden...joo mycket riktigt, hade en fin strimma av torkat seckel som smyckade min kind. Jag vill oxå vara så där fin då man sover, stängd mun som små ler lite och det enda som hörs är ljudet av sövande andetag, inte som nu: öppen mun, dreggel, snarkningar och alla andra små(?) ljud som jag gör. Men sen så sover jag ju själv varje natt så vem bryr sig, egentligen?? :)

Nu ska jag sova, dreggla och mina sjuka drömmar!

Nacht.

Slut

Totalt slut i kroppen är jag! Hade min kortdag i dag, brassade ut till Ica och rusta och köpte mig lite nödvändigheter, kom hem, slängde mig i soffan och vaknade upp NU!oooopss...

Annars så sa jag redan i måndags att denna vecka kommer att bli lång. Har det funnits någon längre vecka?? Nånsin?? Nee...dagarna har gått så sakta och det känns på allvar som att det har gått en månad sedan jag satt på söndagskvällen och sa att veckan skulle bli lång. Varför måste jag alltid ha rätt för??? ;)

MEN! Jag tror jag blivit rånad nu under min sovtur..min ring på högerhand är borta?! Jag som tagit av en del...eller...inbrottstjuv? Jag trort på det sistnämnda.

Gifflarna i kväll..niice:)

Ålder=Respekt?

Har varit med mina femmor idag på Katrinelunds skola. De fick sig en liten rundvandring för att kika in skolan som de ska börja på när de börjar 7:an. Något som dock störde mig enormt var just hur lärarna på den skolan gjorde skillnad på mig och Amal! Dem var inte otrevlig på något sätt, men när de hade frågor så vände de sig automatiskt till Amal och inte mig. Jag är less på att alltid få kämpa för min respekt som jag ändå tycker att jag förtjänar. Bara för att jag inte är 30+ har två barn, gift, skild och gift igen betyder inte det är jag är en sämre lärare! Jag kanske till och med är en BÄTTRE lärare än dem just för att jag inte har barn, man och ex att lägga min tid och tankar på utan använder den tiden till mina elever istället.

Jag må va 22, blond, singel och nyutbildad men det gör mig inte till en sämre lärare!

Jooråsatteeee

Har ju utlovat bilder från helgen, men kan säga redan nu att that's aint gonna happen! Varje gånga jag försöker så får blogg.se något sepebryt och det ploppar upp typ 40! nya fönstren som det inte går att få stopp på. Så nu vet ni varför.

Annars så måste jag säga att jag fick höra det mest klockrena nånsin från en utav mina 50+ kvinnliga arbetskamrater igår. Vi sitter och snackar relationer när hon klämmer ur sig: Jaa men det bästa vore ju att skaffa sig en sådan där KK, då får kroppen sin del av det fysiska som den behöver ocj jag blir nöjd jag med. Jag gapade av chock då jag aldrig i mitt liv hade väntat mig den mening från henne! Men den är sååå sann och så klockren:)

Faaan jag sitter enetligen på toppen grejer att skriva, men när jag väl sätter mig för att skriva är allt som bortblåst...tror jag måste skaffa mig en sådan där diktafon så jag kan spela in alla smarta grejer som jag tänker på då jag sitter och skiter eller stå i kön på ICA...nåväl, have a  FAB (hatar ordet!!!) tuesday.


Små glimtar

Jag älskar verkligen att gå på fotboll och glutta på gifflarna. De må vara sämst, det må vara kallt, det må skapa träsmak i baken, men det är kul:) Jag längtar alltid tills nästan match, trots att det inte är någon direkt kvalite fotboll, men det är en tradition som jag och pappa har. Tror jag började följa med pappa och kolla på GIF när jag var 4-5 år kanske. Men då var det roligare att leka med mikael burman och de andra grabbarna ovanpå kiosktaket:)

För att prata om något helt annat, sitter och ser på en dokumentär nu på 2:an, som handlar om en tjej som växt upp med utvecklingsstörda föräldrar...villen jävla situation! Den är så tragisk...

Hade tänkt lägga upp lite bilder nu, men måste tag i en annan sak först, återkommer.

Slut på fest

hemma hos mig nu. Känner att mina grannar småstör sig på mig, då de gick från att ha en "häst-laga fina middagar-virka-s-ygardiner-tjej" till att få mig. Det är inte så att de klagat eller så, har inte hört så mkt som ett pip..vet inte riktigt hur det hörs här i huset heller, jag har då aldrig hört några..nåväl, det är ändå ett uppehåll nu hos mitt kribb vad det gäller partäjj.

Annars så firade vi mia igår. Det var middag på Olearys, vin hemma hos mig för att slutligen hamna på Oscar. Har inte varit på Oscar på säkert ett halvår...och det var lika tråkigt som jag minns det. "Gamla" tråkiga människa som inte vet hur man fester, och där det viktigaste för kvällen är hur man ser ut-Give me a brake!!!

Kvällen avslutades på kebabcity med en kebabtallrik -why?!?!Why oh why??? Jag gillar inte ens nattamat, och idag då jag vaknar så känns magen knepig, jag har ingen känsel i tunga pga. vitlöken och jag luktar verkligen därefter...huuuuuua! Och jag kan säga att de "måste se snygga ut hela kvällen" människor glömmer verkligen bort sin image på kebabcity, hahah för shit vad folket grisar!! Det hänger vitlökssås ner till urringningen, sallad i öronen och en tomat på kinden...ganska så roande att se.

Nä nu ska jag "tjejen som stör sig på allt och skriver allt inom snuffar dega i soffan och vänta på att det blir gifflarna"

Grubblaren

Jag kan inte sova...har precis sett ett avsnitt av one tre hill..det sög...så här ligger jag solo i sängen och funderar.

Min mammas vännina sa till mig igår att jag pratade som om jag vore 50 år, att det var dags för mig att inse att jag egentligen bara är 22 och att jag ska ut och leva loppan!

Jag tror att jag ska försöka lyssna på vad hon sa faktiskt.

RSS 2.0