Nu ska ni få höra..

..När jag vaknade inatt och insåg att jag blivit sambo....med en MUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Okej det hela började såhär:
För ca två-tre veckor sedan så fann jag vindruvor och ett äppelskrutt i ena hörnet under mindiskbänk där jag förvarar soporna. Första tanken var då - shit, jag har möss/råttor här! Men både jag själv och mina nära och kära slog bort tanken med andra förklaringar. Så jag städer bort vindruvorna och gör det fint där. Det hinner kanske gå ca 5 dagar, så finner jag en hårdbrödmackebit där i samma hörn igen, vid detta läge fattar jag att det är en mus/råtta som bland mina sopor, men det är ju så jävulskt vidrigt att jag lixom inte vill ta itu med situationen så återigen så städar jag och hoppas på att den ska försvinna! För alla säger att den ska det nu då det börjar bli så varmt!!!!

Men...sen nu iveckan så har jag hört hur det har sprungit i väggarna här. Det typ kraffsas och skrapas och jaa..amn hör hur små vider tassarna kämpar sig där inne. Jag har haft sjukt svårt att somna pga. rädsla av att jag ska se någon, men har ÄNDÅ inte tagit tag i problemet då jag har hoppats att den ska försvinna av sig själv. (dumt? jaa..naivt?jaa...rädd?JAAAA!!!!)

Så till slutpunkten....jag vaknar i natt av att jag har en mus i SÄNGEN!!!! Jag kastar mig på lampan och kastar/slår/skriker ner mus jäveln från sängen och då hade jag panik!!! Paniken och skräcken satt sig i fötterna för det fullkomligt DROPPADE/RANN svett från mina fötter. Fyyy faaan va rädd jag var!! Jag smsade syrran, elin och mamma i ren panik. Jag inser ju tillslut då jag sitter där och hoppar och pratar högt för mig själv (för att hålla musen borta som jag tror befann sig under sängen) att här kommer jag inte få en blund inatt!
Ringer mamma och säger att jag är på väg, och där sov jag inatt. Eller sov och sov...somnade kanske inte förrän vid 3 och denna incident hände vid 1 -tiden...

Jag är nu, rädd och äcklad av min lgh, och kommer inte anticimex idag och fixar detta sätter jag inte min fot här nå mera!!

Tur jag åker till övik idag.

Så det var min torsdags natt..det var ett sjujävla uppvaknade om inte annat.

Spyr. Hej då

Kommentarer
Postat av: mia

Nä fyyyy vad hemskt, jag ryser i hela kroppen! Lider verkligen med dej.. Må den lilla dra den sista sucken SNARAST! Ha de kanon i Övik, ta hand om dej, massa kramar!

2008-05-23 @ 10:16:49
URL: http://marinaevelina.blogg.se
Postat av: Mias mamma

Oh, jag vet precis hur du kände/känner det! Jag satt själv på köksbordet i flera timmar, för ett par veckor sedan. Hörde hur någon gnagde och levde om nå´n stans
i köket. Hua! På morgonen tog Torgny den lilla jäveln
I NEDRE SPISLUCKAN!!!!Han hade festat på tacoskal och annat och dessutom SKITIT I BRÖDASKEN! Jag ryser i heeeela kroppen! Hoppas du blir av med aset! Sympatikram från mig!

2008-05-24 @ 11:25:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0