Smygtrött

Känner mig lite trött idag känner jag..att kommahem halv ett för att sedan kliva upp kl 7 och jobba ett 12 timmars pass tog känner jag idag. Men det är bara att pigga upp sig lite för ikväll är det aktiviteter igen:)

Ska ut till ikea nu och kolla på lite små grejer, nu tutar syrran, dags att dra får uppdatera sen!

saturday

Lördag igen då! Vaknade imorse och trodde jag sovit till typ 12 då jag inte kunde ha någon väckare för att jag glömt mobilen hos mamma, sprang upp och kollade på tvn vad kl var, och den var halv 9!!! snacka om lurad :)

Gick upp till mami och åt lite frukost, härligt att ha mamma nära ibland:) Hon ska ha tjejfest i kväll och är lite smålyrisk över det hela, det kanske talar om hur ofta hon super till hehe:)

Nu ska jag snart iväg till stan och möta upp mallan och lars, paret som JAG fixade ihop, hehe jag hoppas de nämner det på bröllopet deras;)

Är hemma hos pappa nu och ska hämta en liten sterio och bränna lite musik innan jag blir tokig!!!

Ha en skojjig helg!

kväll

och jag är sjukt trött! Tror sthlms resan tog kål på mig! fattar inte varför, för trot eller ej, jag sov som en gud med elin på hennes luftmadrass:)

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, gick bra! roliga människor:) Måste ringa millan och isabelle imorn oxå och tacka nej till både lördganes och sista aprils utgångar..komma måste jobba tyvärr..känns lite surt då jag sett framemot det..men men thats life! Och som min ekonomi ser ut nu så behövs jobben verkligen!!

Ska försöka ge mig på och knåpa ihop lite ansökningar till några dagis/förskolor här omkring oxå, har kommit på att jag vill jobba med det i höst! Jag hoppas på tur:)

Men nu ska jag hem till mig och äte det upp det sista av mitt godis och somna till min tv och alla mina nya kanaler :)

Kraaam då

hemma igen

jaa nu är jag hemma från sthlm, blev en rejäl shopping igår innan jag for hem, dåligt!! Jag lever över mina tillgångar..suck!! Men ikväll så äre jobb, så lite pengar kommer att rulla in iaf.

Sov hos elin och alfred inatt då magnus fortfarande är i åre, elin fick psykbryt på mig imorse då jag visst tokskrattat i sömnen! haha sjukt men sant:) Och när jag tänker efter så vet jag vad jag drömde då! hahaha!

Varit ute och gått en långprommis med alfred nu på morgonen oxå..guud då jag svettades! Det är sjukt kvavt ute! Sen så vaknade han precis innan vi kommit hem oxå..typiskt..men efter en halvtimmes dragande med vagnen på altanen så somnade han igen goskiten :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och bege mig till kultan för att lämna tillbaka lite böcker..jag är tyvärr två dagar sena med dem:/ men men shit happens!

Have nice day amigos.

Shopping i storstan

Japp kl.10 begav jag mig mot stan för att försöka ge mig på lite shopping. Jag gick och gick, letade och letade men fann ingenting! Jag är värdelös på att shoppa i sthlm, hittar mkt bättre hemma.. men jag fick med mig litegrann iaf:
Svarta nya leggings
Svart lång tröja
Halsduk/Skarf
Vit jacka med korta ärmar
Solpuder
Torrshampoo

Jag var och vandrade i stan i fem timmar! Så nu har jag ganska så precis vaknat från en liten powernap, och ligger och läser boken Kirre, hemsk men bra bok!

Hade visst glömt att jag skulle på ett möte igår oxå med jobbet...pinsamt!! Men det är så mkt i mitt huvud nu att jag måste ha glömt bort det precis när det bestämdes för jag har då inte ens reflekterat över det. Men men, bad som hemskt mycket om ursäkt och ett nytt möte har bokats in.

Men nu börjar hungern krypa sig in på..elin svara på smset ifall jag ska gå och köpa mat eller inte!!:)

Imorn blire hemfärd, men först möta mamma här isthlm och sen angelica och sen hem till min lilla lgh som bara längtar efter mig och på att få bli inredd:)

Hejdårå.

Sthlm och filminspelning

Idag har jga varit med på filminspelningen som elin jobbar på, och jag har varit statist, haha! Bland det värsta jag gjort i hela mitt liv, kände mig som vrldens looser och hoppas att jag inte kommer att synas i filmen, för ve och fasa!!! Träffade även på världens mest udda människor oxå, som SÖKT för att bli statist..det tyckte jag var liiite konstigt, men men. Dem hade silikontuttar, operarde magar och allt vad dem sa..snacka om att jag INTE passade in, men elin behövde statister och jag ställde upp, så nu är jag en erfarenhet rikare hehe:)

Träffade ju öven Gusrav Skarsgård..och jag är helt och hållet totalt förälskad i karln! Vilken kille!! Gudomligt snygg, huuur trevlig som helst och rolig! My dream man! Oh lord,,,*drömmer mig bort* ;) Jaa..jag känner mig som en liten trettonårig tjej som är kär i sin idol, för allvarligt, det pirrar i kroppen då jag tänker på han! hahah/Lina den patetiska:)

Nu sitter vi är nyss hemkommen efter en över 12 timmars lång arbetsdag..dem gör det bra elin och dem som håller på såhär varje dag! jag är helt slut ja..:)

Men nu väntar snarra och film, och imorn shopping, om jag nu kan hitta nåe!

Kramdårå!

Uppdrag!

Mina händer ömmar!!! Som jag har skruvat, spikat, borrat, trixat och fixat dessa dagar, händer är fulla med sår, dem gör ont inni i då jag fått som skavsår av mejslarna! haha!

Sov första natten i läggan ikväll oxå! Det gick bra. Sängen som jag fått nu är dock i det hårdaste laget, jesus det kändes nästan som jag slängde mig på ett stengolv och inte en säng då jag skulle lägga mig. Om det handlar om ovana eller inte vet jag inte då min förra säng var mjuk som en hängmatta...men den saknades inatt..

Sitter och kollar på tågtider nu, åker ner till elkan redan ikväll!! Ska bli skojsigt att få träffa henne och se hur hon jobbar!

Men nu måste jag rappa på här!

Adios amigos!

You were everything, everything that I wanted
We were meant to be, supposed to be, but we lost it
All of our memories, so close to me, just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending

Hallilåja!

Jag sov inte i lägenheten inatt, mammas karl har fått nå fel på hjärtat så han ligger på sjukhus, så jag bestämde mig för att sova här hos henne i natt ist. Hon bor ju bara ca 100 m ifrån mig nu så det var inte allt för stor uppoffring att bege mig hit:)

Var ju som sagt på IKEA igår och köpte köksbord, men snälla nån avd jag tänkte jag med??!!? Vad tänkte jag då jag bestämde mig för att ENSAM åka till IKEA för att köpa ett köksbord och fyra stolar, tror ni det är lätta grejer? No No, det är TUNGT! hahah först när jag skulle lasta på det på vagnen hörde jag två damer bakom mig prata: tror du hon behöver hjälp?, Ska jag fråga om hon vill ha hjälp? Dem kom fram och hjälpte mig :) Sen ute på parkering så tappade jag bort bilen!!! HAHA gick med min vagn och letade..pinsamt! men fann den till slut:) Då kom nästa problem, hur i fridens dagar ska jag, ensam få in detta enorma paket med bord och stolar i bilen?!? Joo, karlar är bra att ha ibland ändå:) En Man och hans son frågade om jag verkligen skulle klara av att lyfta in det där själv, eller om de inte skulle ta och hjälpa mig, joo tack sa jag. Så ni ser, man kan åka till IKEA själv och köpa köksbord - allt löser sig :) hehe

Har även monterat ihop det själv!! (smygstolt) :)

Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen igen, och sen äre IKEA, igen, dock lite mindre inköp idag :)

Kramdå..

Loppis!

Ska snart ta och kasta mig in i duschen för att sedan besöka några loppisar! Har ju bestämt mig för ett bord som jag vill ha..men det finns tyvärr inte i några av våra moderna butiker så det får bli till att leta i kultbutikerna istället, får bordet måste jag ha!!

Trött är jag åh..alfred vaknade kl halv åtta och sket som ingen annan och skrattade så sen kunde ingen av oss somna om, så de fick bli en tidig morgon helt enkelt, men jag är glad ändå:)

Flyttar ju in i läggan ikväll jue!! Sängen kommer dit efter lunch eftersom det är de enda som jag behöver flytthjälp med, allt annat ska ju köpas nytt..oj oj vad min plånbok kommer grina..Varför kan jag inte ta det jag har och får?? Varför måste jag vara som resten i min familj , att måsta ha det man vill ha?? Jaja man blir ju glad i slutändan iaf hehe:)

Men nu ska jag väl ta och rappa på här så det händer nånting! Adios!

målarfärg everywhere!

jaa jag ser ut som en dalmatin med alla mina färgstänk på kroppen :) Hur det gick med målning får jag återkomma med, då den måste torka och så innan man ser hur slutresultatet blev, men visst måste jag erkänna att det syns att det är amatörer som gjort det, men men det har sin charm det med :)

Fastän jag är besviken på mig själv att jag inte hinner med ex. jobbet nu så känner jag mig mycket gladare och lugnare efter det beslutet togs. Äntligen kan jag andas igen!

Imorn flyttar jag in läggan iaf!! Niice:) Blir IKEA imorn för att köpa, köksbord och tv-bänk, de andra grejerna får bli på lördag, hoppas mamma hänkar!

Nu måste jag vila..det tär fasen att måla! Sista varvet svettades jag till och med, hahha av att måla!:)

Tips! ikväll kl 22.00 tror jag det var på discovery så visas ett program som handlar om världens värsta mord, intressant tycker jag!! (självklart hemskt, men intressant att se hur dem löser det)

Morgon!

I natt har jag väl sovit sådär..elins katter levde rövare och slängde ner saker och hade sig. Sen så vaknar ju lillskiten oxå, men han sov ända till halv 6 idag innan det var dags för mat och blöjbyte, duktig kille :)

Nu har jag precis tryckt i mig lite frukost och ska bege mig till lägenheten för att träffa hyresvärden och för att måla sovrummet. Kruxet är ju att jag vet inte i vilken färg!!! Hade köpt en provburk igår som jag tykte va fin, testar den på väggen och den KRITVIT! hello sjukhusvarning lixom..nej tack! jag vill ha typ äggskalsvitt..elle lite mer mot sand fast det får inte bli beige! Jaa..vettetusan..men idag måste det fixas, 10.00 står jag utanför silvan för att köpa färg!

Ex. jobbet bli uppskjutet, jag har bestämt mig. Min handledare trodde att jag skulle fixa det på tiden som fanns kvar och jag höll mig efter tidsplaneringen..men det är omöjligt..sen med min mage så uppskattas inte mer stress..nej nej den är nog besvärlig som den är nu!

Men nu har jag inte tid att sitta här längre, jag måste hoppa i hantverkarkläderna och bege mig mot mitt projekt!
Wish me luck!! ( det behövs) /Tummen mitt i handen

läkarbesök och färgval

Jaa då har jag varit hos läkaren då..hon frågade frågor, klämde på magen och allt det, slutsatsen? Hon vet inte..hon sa dock att med alla mina symtom så kunde man tro att det var cancer, men det var jag för ung för.. CANCER?!?!? what?? Den tanken hade ju inte ens slagit mig..!!! Men som sagt det var jag ju för ung för att ha..lucky me! Därefter tömde dem mig på 10 rör blod, får se vad som h'änder.

Sen var jag och kollade på färg, fått med mig en frärgburk hem, så här ska testmålas!

Nu börjar jag bli hungrig så nu beger jag mig till elin för lite mat, hoppas på lite avokado oxå mumma :)

See ya!

mardrömmar

elle bara konstiga drömmar..jaa jag drömmer då hel knasiga drömmar då jag sover hos elin att när jag vaknar så är jag trött!! Imorse vare iaf tokmysigt att vakna då det bara var jag och alfred i sängen då elin redan vaknat och var i duschen..vi vaknade och låg och snackade lite innan det lät braaaaak i blöjan och det var dags för blöjbyte:)

Sitter och väntar nu på att telefonen ska bli ledig så jag kan ta och ringa min handledare..jag tror fasen jag skjuter upp arbetet..jag kommer ingen vart! Små skrive lite ibland men det blir inte mer än så..suck...blir så sjukt besviken på mig själv, men kan inte göra nånting åt det..

Ska snart iväg till läkarn oxå, nu hoppas jag få nått svar om vad det är för fel på min mage!

Flyttar nog in i läggan imorn oxå..på riktigt!! Känns skönt:) Jag och pappa var och satt upp listerna igår, och sen så ska nog farmor och farfar hjälpa mig att måla sovrummet imorn då åsa och resten av familjen ligger i magsjuka..uscha! Bra att jag håller mig borta härifrån för magsjuka vill jag INTE ha igen!

Nää men nu ska jag sätta igång med min dag.

jooråsatte

Klistrar in mitt sista inlägg från noggen så ni har nått att läsa tillsvidare:)

okej..så har jag börjat skriva lite på ex.jobbet idag då..tre sidor har det blivit och mer blir det inte idag. Har ju som sagt funderat på att lägga ex.jobbet på is nu, och skriva det till hösten ist, jag har ingen motivation!! Jag pallar inte att skriva, läsa, studera nå mer!! JAG ÄR LESS!! Vet att det är skit dåligt av mig om jag inte gör det nu, men att plugga 150%, jobba och flytta samtidigt känns helt enkelt för mkt.. har bestämt mig för att göra klart distanskursen iaf så jag slipper den, men ex jobbet vette tusan.. Har fått ännu mer problem magen oxå, på onsdag ska jag till sjukan och kolla upp det.

Även att jag är sjuukt kärlekskrank, jaa nu är klagning på högnivå:) Jag längtar efter kramar och pussar, smekningar på ryggen då man ska sova och nån att skicka små gulliga sms till, men till vem? Jag är totalt oförmögen till att ha känslor för nån och sen är man ju inte värsta babemagneten heller så jag har det inte som orups låt att pojkarna står på rad direkt :)

nog med klagningar för ett tag nu:) Längtar dock som tusan till nästa helg då det är sthlm! Då ska jag äntligen få träffa min elin och johan!! Var hundra år sen jag träffade honom så det ska bli kul:) Var ju han som jag skrev om förut då jag snarkade, hostade och ryckte till samtidigt då vi skulle somna, så han blev rädd hahaha!!!Så det blir nog lite gammla minnen snack med han, nice:)

Men nu ska jag slöa ännu mer och se på tv, och kanske ge mig ut på en promenad, har inte varit ute en minut idag trots det härliga vädret, illa av mig.

So long!

Ny blogg!

Japp, jag byter från nogg till blogg. Tycker att noggen är lite dålig då man bara kan se ett inlägg i taget och det är så bökigt då man ska hålla på den, tror mer på den hära! Elle så inte..vi får se, jag gör ett försök iaf!:)

Ser i hennes skor nu, bra film! Sen promenad, niice!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0