mys med alfredo!

Nu har alfred badat, ligger och myser nu i handduken..åhh lill hjärtat!!!jag sjung precis för han och då log han och tittade på mig med sina stora blå...*smälter*

Har även haft en mysig dag på stan i dag med vännerna mia och elin, god lunch och en massa gluttanden i affärer, lina höll dock i pengarna hårt, skräll faktiskt! Har ju haft spenderarbyxorna på mig ett bra tag nu, men inte idag:)

Syrran har även hjälpt mig att skriva klart mitt cv idag, tackar och bockar!! Den blev jätte bra, nu måtte jag få nå bra jobb till hösten!!håll tummarna...:)

Men nu ska jag poppa popcorn till oss inför GREYS ANATOMY!!!! I LÖÖÖÖV!:)

I know hom so well

Tisdag

Vart har solen tagit vägen?? Det som var så varmt för några dagarna sen och nu har jag bett pappa komma med vinterjackan. Ska iväg och se gifflarna ikväll och det känns som att den är behövlig.

Har kirrat pass idag oxå, HAHAHAHA vilket kort det blev!! Återigen så kommer kontrolanterna skratta åt mig då jag visar upp mitt pass, men jag fattade aldrig då kortet togs så jag har en förklaring, eller var det sanningen som visades kanske??:) iaf har jag haft ett sådant hemskt passkort en gång att varje gång jag visade det för passkontrolanterna så skrattade dem!! jag skämtar inte!! Elin ville alltid titta på det då vi skulle resa och hon skrattade lika gott varje gång...jaa jag fastnar inte så bra på kort med andra ord:)
Nu får vi bara hoppas att resan blir av..allt hänger på om vi får tag i någon billig och att jag inte jobbar, så det är ännu vääldigt osäkert om den blir av eller inte.

Sitter och betalarna räkningarna nu även, och jag tycker att det är lika hemskt varje gång! har nu betalat mina egna räkningarna i 3 år, men tycker det är lika avskräckande varje gång, man blir aldrig van!1000 lappar som bara försvinner..suck!

Skulle behöva gå till frissan oxå, ska nog höra med empans kompis om hon vill fixa till mig.

För övrigt så har min aggression lagt sig, jag brinner lätt men det går snabbt över :)

Men nu ska jag kila hem och klä på mig VARMA kläder och bege mig till IP, hoppas de inte loosar nu när jag ska se dem för första gången i år. "giffarnaa, giffarnaa, giffarnaa, giffarnaa, giffarnaaa!"


Patetisk

Jag är verkligen så jävla patetisk att det är skrämmande. Kan verkligen förnedra mig själv hur långt som helst. Idag handlar allt om spel, om hur man ska vara så oåtkomlig som möjligt, spela svårflirtad, vara någon annan än sig själv helt enkelt. Detta har jag tydligen vääääldigt svårt för. Jag säger vad jag känner och tycker hela tiden ja, det behöver inte alltid handla om att man vill fånga någon utan någon som man en gång haft, och det är inte första gången jag förnedra mig själv så här ska ni veta! NO NO..både med X och med X har jag gjort det. Jag har hundra frågor som söker svar..men får dem inte...jag är en grubblare men med dessa frågor blir jag en ÄNNU större grubblare.

Jag vill alltid att saker och ting ska vara bra, inga problem inga hinder ingenting, och genom att uppnå detta så blir jag såå patetisk att det är skrämmande. Jag önskar att jag vore som alla andra, att jag bara kunde rycka på axlarna och säga what ever...men jag kan inte!! Jag bryr mig om allt och alla, i tid och otid och nu börjar jag få nog!!! Jag skäms över mig själv och hur jag är.

Någon som har en handbok över hur man blir en kall och känslolös bitch? GIVE IT TO ME

LAT!

Jag är så jäkla lat idag..kan bero på att jag fortfarande är lite halvsliten från i lördags..usch och fy! haha nää så onykter var jag inte men att inte ha sovit natten innan och sedan vara på dop och stressa ihjäl sig hela dagen för att sedan gå ut tog på krafterna...igår sov jag konstant hela dagen! Klev aldrig upp, sad but true. Elle jag gick upp en snabbis vid 6 för att ge mamma sin morsdagspresent och där blev jag bjuden på pizza:) Sen vare hem och sova igen. Vaknade imorse vid 11 tiden och sedan dess har jag flygt och flängt. Skulle fixat pass idag oxå men det hinner jag inte, får bli imorn. För om allt går vägen så sticker vi utomlands den 10, om jag inte jobbar...men dte skulle vara sååå grymt skönt!!

Har fortfarande lite panik som jag skrev sist...vette tusan hur allt kommer att bli...jag hoppas på att jag skärper till mig och löser det här på bästa möjliga sätt, jag menar när ska jag komma til insikt??Eller har jag det?Lurar jag bara mig själv just nu eller vad? Tur att jag har så underbara vänner och att man kan vara ärliga med varandra och berätta allt så man slipper fundera själv.

Ska iväg till alfred nu och mysa lite!!Saknar lillklutten:)

Och du..tack för pussen i lördags;)

Utmanad

Japp har blivit utmanad att svara på några frågor så det är väl bäst att jag gör det då:)

Regler:

Varje spelare börjar med att skriva ner 6 egendomliga/underliga saker om sig själv.Bloggare som blir "tagna" ska skriva 6 saker om sig själv i sin blogg & samtidigt ange reglerna för spelet.
Till slut väljer bloggaren 6 nya bloggare & gör en lista med deras namn.
Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras gästbok för att låta dom veta att dom blivit tagna & att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1: Jag äter godis varje dag

2: Kan inte somna om jag inte får titta på TV en lite stund först

3: Är grym på att komma ihåg namn

4: Måste duscha varje morgon för att vakna (spelar ingen roll om kl är 7 eller 12)

5: Vet alltid vem det är som skickar sms eller ringer till mig

6: Är skrockfull, kan inte gå på A brunnar, lägga nycklar på bordet osv.

Måste fundera på vilka jagska utmana så jag återkommer med det!

hallilåja

Sitter hemma hos pappa nu och fixar lite saker och ting..har precis kommit hem från jobbet, jobbat på dagis den här veckan, mitt gamla för att vara exakt. Har varit riktigt roligt!! Imorn ska jag vikka på en annan förskola, helt själv!! Inte en enda annan personal där...! men det hoppas jag ska gå bra, måste ju ta alla vik jag kan få nu innan jag börjar på riktigt med mitt andra jobb i slutet av juni.

Jag kan även säga att jag har drabbats av panik!!PANIK med stora bokstäver..jag kan inte sluta tänka..detta gör att jag inte kan sova..inatt somnade jag kanske halv fyra..vaknade 5, sen 6, sen 7 och då vare dags att kliva upp. Fattar inte riktigt vad som hänt..vad jag tycker och känner om det hela. Jag tror att jag inte bryr mig, men har panik och ångest över att jag SKA göra det...jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja nu fick jag panik igen, så nu kan jag inte skriva nå mera..*en stor djup jävla suck* 

olag i magen

jaa nu är  magen inte okej..den värkar och spökar - I don't like!! så jäkla jobbigt! Igår när jag var ut fick jag åka hem för att den gjorde så ont (nej jag var nykter så jag åkte inte hem pga andra orsaker:))

Har hunnit med mkt i helgen iaf. I fredags s¨å vare utgång men först brännboll, riktigt kul! Var skit längesen jag spelade brännboll, och jag fick nog lite blodadtand för jag planerar redan nästa omgång :) Sen vare grillning för att sedan gå ut - fun! I lördags vare först en lång promenad med angelica och vilda, gick hade lite terapisnack och glodde på drömhus :) Sen vare bubbling på bella visage med peeling och insmörjning av honung och allt vad det var:) för att sedan gå på bio och se spiderman 3, lite halvutdragen film enligt mig.. Mötte upp Mickan och gänget och gick på oscar, mycket folk för att vara helgen innan löning! Fick ju som sagt ont i magen så vid halv två gav jag upp..sorry mickan men du mötte ju upp maria :)

Sov till halv tolv idag, fattar inte vad dte är med mig! Jag som alltid brukar vakna vid 8 tiden har nu två dagar på raken sovit till tolv tiden.. Traska upp hit till mamma och nu sitter jag här:)

Funderar på att ringa mia och elin och höra om dem har lust att se en film med mig..vet bara inte vad för en film..nå förslag? Vi såg the guardian i torsdag, den var väl sådär...jag är lite sugen på en skräckis faktiskt, få känna att man lever hehe:)

Men nu ska jag ska jag göra någon nytta.

popcorn

jaa jäklar vad jag har ätit popcorn nu..typ en hel påse själv!!Magen bubblar på bra nu hehe

Sitter och pratar med en killkompis nu om kärlek, allvarligt jag komma bli en sådan där tant som kommer att ha 90 katter som sällskap istället för en karl och när jag dör så kommer dem att få sanera min lägenhet på grund av all kattpiss. Min framtid ser md andra ord ut ljus ut...elle??

Idag har jag flyttat hem till sundsvall offentligt.Lägenheten i Umeå är tömd och utflyttad, så nu är jag en s-valls bo på heltid!Har då kommit på nu att flytta är nog fasen det jobbigaste man kan göra!! Städa till halv 3 två nätter på raken för att sedan gå i skola 8-17..jag är trött om jag säger så:) Ni väntas uppackning av allt i nya läggen, men det tar jag pö om pö..:)

Känns även sorgligt på ett sätt att jag har lämnat umeå och studentlivet...känns som att man kommit till ettvägval nu..måste bestämma mig över vad jag verkligen vill med mitt liv..stor steg!!Så jag funderar nog ett tag till innan jag väljer höger eller vänster.

Nu skrivs det febrilt här till oss på msn, så jag måste engagera mig i det.

So long suckers!

trött och ömma fingrar!

nu börjar jag bli trött..och mina fingrar värker!! Har skrubbat denna ugn i säkert 6 timmar!! Jaa jag skojjar inte..vilket jävla jobb! Ändå är den inte helt fläckfri..men faan ta besiktningsgubben om han inte godkänner den!!!! :)

Träffade gamla barndomskompisar helgen, sånt är verkligen roligt! massa minnen och skratt:) Sen så kom ju min älskade höggravida vän marina hem i veckan, hann inte träffa henne innan jag for upp hit men på torsdag ska vi ses, längtar! För då kommer ju även elin hem från sthlm, hoppashon har fixat gustav skarsgård åt mig nudå hehe;)

Mycket prat om vänner nu, men har ju mött upp mallan här uppe nu oxå! Min kära sambo, det var ett kärt återseende:)

Men nu börjar hövvet bli tungt och viska släcka ner här..lååång dag på skolan imorn med psyk kursen..undra vad man kommer att få höra för tokigheter imorn? Alltid lika intressant, och tråkigt!

-Hej jag heter Haga
- Ah! Där bor jag!
Jag kan verkligen inte prata med folk..heheh

Jooråsttee

Är hos mammanu och ätit lunch..eller lunch och lunch, fil och hundra mackor typ hehe:) Är ju som sagt utan kylskåp förtillfället, börjar bli grymt enerverande,,åker till umeå nu på söndag och har jag inget kylskåp då jag kommer tillbaka blir jag tokig! Jag kan ju lixom inte ha någon mat hemma..lever på frukt för tillfällt:)

Snart klar med skolan oxå, fatta vad skönt!!! Jag längtar till sommaren nu...det ska bli en intressant sommar. Det är min första sommar på 6 år utan en viss person i mitt liv, jag hoppas på en bra sommar:) Men bara för att jag nu har valt att bara jobba nätter så jag får dagarna fria så lär det väl bli en skit sommar med min tur...hehe:)

På lördag blir det nog en lite girlfest till melodifestivalen, jag gillar inte the arks låt för fem öre, men för rolighetens skull så hoppas jag såklartatt dem vinner :)

Låg och tänkte på en sak imorse, varför är det så att när saker och ting inte går som man vill så kan man inte riktigt släppa tanken?? Jag blir faan snart galen på mig själv vad det gäller detta problem. Saker jag inte bryr mig om egentligen bryr jag mig om bara för att det inte blev som jag tänkt eller gick som jag ville att det skulle gå eller bli. För jag vet att får jag som jag vill så släpper jag saken på en gång..jäävligt störande att vara mig ibland...!!:)

Nu ska jag ta och åka ut till karamellagret och köpa GODIS!! Jag har inte ätit det på heeela veckan (hör efter hakor som slår i backen) jaa det är sant!! Men nu så får jag :) Jag får äta på helgerna :)

Puss då!

social misär

Då kör man lagligt igen då! Vart och bytt däck nu med pappa, jag klarade det galant! haha sen så pumpade jag även däckena, man börjar bli händig, jepp jepp:)

Nu är jag hos angelica igen i vanlig ordning och snikar lite av hennes internet:)

Ikväll äre greys anatomy, LOVLEY!!! jag längtar eftre det varje vecka..Mcdreamy och resten av gänget:)

Känner att min blogg börjar bli lite opersonlig att jag bara radar upp lite kort om vad som gjorts och vad jag ska göra, vilket jag hatar att läsa i andras bloggar. Jag tycker om att skriva om mina tankar och känslor, men då jag bara som hastigast har internet och inte alltid då jag är i mina grubbleri tankar så blir den kort..och opersonlig. Men snart kommer min dator från umeå och resten av min lgh där hem till mig hit och då hoppas jag på ändring!!

Tills dess får ni helt enkelt stå ut med lite halvdan läsning.

tills vidare!


mätt i magen

sjukt mätt..mamma tvingade mig att äta fastän jag inte var hungrig, vilket ledde till illamående pga en full mage. Vilket i sin tur säkert är bra då jag ska ut och jobba natt ikväll och jag är sjuukt nervig! Hoppas jag klarar av det nu!

Var ju på födelsedags fest igår, vilken tillställning, en salig blandning av folk, mkt roligt att titta på:) Jag och angelica var nykter, och det kan vara ganska så kul ibland, trot eller ej! Att sitta och titta på folk är både roligt och intressant:) Eftersom jag var nykter så slipper jag ha ågren över några sms eller samtal idag vilket känns skönt!hehe:)

Men nu ska jag hem till mig och ta mig en dusch för att sedan bege mig.

Adios!

Morrn morrn!

Elle jaa, en annan har varit vaken läänge. Är hos pappa nu och packar ihop det sista av mina grejer här..har inte riktigt haft tid att göra det förrän idag, och sen så vet jag inte vart jag ska göra av allt skit :) Och sen så har ju hela lgh i umeå kvar oxå..herregud måste redan flytta till nått större!!

Guud vad less jag blir på mig själv när jag får lite alkohol i kroppen, varför alla dessa onödiga sms och samtal som man bara vill döda sig själv över att man ringt och skickat iväg dagen efter?? Jag är nämligen expert på detta!! Jag får för migatt höra av mig till människor som jag knappt känner, elle vilka som helst i fyllan. Jag tror jag tänker extra mkt med alkhol i kroppen och då dyker olika personer upp i mitt huvud och jag får för mig att vara en trevlig social jävel genom att "slå en pling" elle skicka iväg nåt klämcheckt sms..S-U-C-K säger jag... Men det är väl en del av min charm! hahah eller hur :)

Ikväll är det partajj men det blir luuungt, kliver på nätterna på söndag, så jag är lite nervig över det så det blir sömn på söndag dag.

Men nu är allt klart här och jag ska åka till alfred :) Mossen längtar efter sin klump!!

Hejpa

Friday night

Precis hemkommen från jobb och nu sitter jag hos angelica och äter snarra i vanlig ordning, inte angelica då men jag :)

Jobbat mkt nu på slutet, men det känns bra!

Varit på sjukan med magen oxå..jaa tydligen har jag en sjukdom som heter IBS, men hon säger att jag har den genom att ha kört uteslutningsmetoden, ja det känns ju tryggt!! not.. men vi får se hur allt tar sig.

Imorn äre födelsedags fest hos mattias och isabell, hoppas på en trevlig tillställning!

En sak har dock inte gått vägen idag..men dte är bara att ta nya tag och komma igen! Inte sant?

Men have a nice friday night everyone!

komedi och skräck

jaa vi har hyrt filmer jag och angelia, the break up och texas chainsaw (stavas det så) massacre the beginning. Har sett the break up och nu väntas rysaren..spännande :)

Kvälle igår var skit roligt!! Jag var verkligen på G hehe:) Dunder skön musik och trevligt folk, kan inte bli annat än bra!

I veckan väntas många uppdrag och händelser..är lite nervös över allt men hoppas på att det ska bli bra!! Mkt jobb väntas och oxå men det betyder pengar och dem vill man ha!!:)

Men nu väntar angel på att få sätta ¨på on knappen så jag stänger ner nu, ha en skön kväll, min kommer att bli läskig!!

RSS 2.0