Jag är mat-bortskämd

Utan att överdriva kan jag säga att jag har kanske lagat mat här hemma 10 gånger! om ens det... Jag älskar mat, men är totalt jävla handikappad i köket! Jag vidbränner te-vatten. På allvar!

Dock har jag tur. Mina nära och kära vet om mitt handkapp och ser till att jag får i mig föda:) Och denna vecka har varit extrem.

Måndag: Grillat hos pappa och giffarna
Tisdag: Hämtmat hos mamma, kycklingrulle..mmmm
Onsdag: Oscars sanslösa grill med tjejerna
Torsdag: Fläskfile i sötsursås ute i stugan hos farmor och farfar PLUS att jag fick med mig två dosor med köttbullar med mig hem:) Lyckans mig!!


Sååå...vem ska bjuda mig på mat imorn? På lördag väntas kräftor så det är kirrat, men imorn?? Ge mig föda!!

Lite pix från middagen igår ska jag försöka bjuda på om mitt tålamoda tillåter...?
 Tove och Elin
 Jag och Lisa
 Maten! Mixed grill med wokade grönsaker och chili bea
 Jag var mer än nöjd!
 Sen blev det Svenssons..
 Och lakrits shots..
 Jag som bara ÄLSKAR shots...(dem slinker ner lättare när man kommit till dubbelseendet och snedstegen)

Tack brudar för en kanon kväll! Kräfter på lördag nu så börja vänja tummarna, dessa stjärtar ger ju en skärsår!! Inte som min..den är stor, rund, blå och mjuk!;)

Hahah!

Jag brukar skriva sms när folk säger/gör något roligt för att komma ihåg det och sedan spara dem i utkorgen. Satt och kollade igenom dem nu och här kommer några:

Kille 1:Vad hände med musiken?
Kille2: Men Iphonen fungerar inte?
Kille 1: Iphonen?
Kille 2: Ipoden, JAG SA IPODEN DIN LUFFARE!
(Två av "Matchokillarna" på den flashiga altan i Oslo, blir osams, vid en felsägning)

-Ögon, näsa, knä och mun, knä och muuun!
(Sandra kommer ihåg lite fel i låten, huvud, axlar knä och tå)

- Alltså tar han av sig byxorna nu blir jag nervös...!
(Elin, blir nervös över att en kille på midsommar som håller på att pilla på byxorna)

Lina till en främmande kille i Oslo: Ursäkta, har du en tändare?
Främmande killen: Nää..men jag kan tända dig på andra sätt
(Hahah, what?? Nu blev JAG rädd...)

Elin: Alltså jag är en singing bee jag! Jag sjunger som det låter!
(Haha elins uttalande om en diskussion om musik)

Farfar: Om min sång skulle tillhöra en ko, skulle ingen köpa köttet!
(Han är för skön min farfar:))

så du tror att du kan dansa??

Alltså jag sitter och ser på so you think you can dance nu på femman...men det här med modern dans, jag fattar inte? Jag dansade precis likdant framför spegeln då jag var fem och inte kunde stegen. Jag flängde med armar och ben hoppade runt som om jag gick på glödande tå och gjorde "balett tå" flera gånger om. Same shit but different lixom!

Dem säger att det är så vackert, bla bla bla..för mig äre hoppa runt, flaxa med armar och ben och se glad eller ledsen ut beronde på musiken.

Flax flax..

Jamen, va tråkigt då!

Jaa nu har jag det tråkigt, vilket resulterar i att jag äter KONSTANT! Jag har ju inget bättre för mig jue! Kycklingrulle, skruvar, hjärtan, godis, äpple, nektarin - det finns inget stopp! Munnen vill bara ha mer och mer!

Testa ett tuggummi tänker ni...jag har redan tuggat upp ett paket säger jag!

Annars så lovade jag ju bilder idag..men inser att jag bara har "pose" bilder. Bilderna där vi åker ring, jag hoppar köttbullen i vattnet, min blåastjärt och när jag ser ut som en medlem i ku kux klan pga min sovsäck har säändra och mia, så, så fort jag har tiggt åt mig dem ska ni få roliga bilder. Men några kan jag väl bjuppa på!

Nää det tog på tok för lång tid!! Som sagt..en annan gång.

nu ska jag äta...hmm..en kaka?? Jaa

Ont i magen

fick jag nu då jag tröck i mig en massa chips och godis nu på kort tid. Är man glups så är man.

Dagen har varit riktigt trevlig. Började med att sola lite på min lilla altan här ute. Sedan vare dags för grillat och fotboll hos pappa som sedan avslutades med en låååång promenad med Rickard. Hahah snacka om att killen har tusen idéer i sin skalle. Han pratar om företag hit, bo i länder dit, men rolig att lyssna på:)

Ser på sex and the city just nu på trean och det är avsnittet där Carrie berättar för Aidan att hon har varit otrogen.

Att vara otrogen måste vara bland det största sveket man kan göra mot en annan människa. För mig är det ofattbart hur man kan svika en annan människa på det sättet. Man ger ju inte sin partner valmöjligheter. Då man inget vet kan man ju inte agera. Man kan inte välja att stanna kvar och förlåta eller att besluta sig för att lämna..för som sagt man vet inget. Det är att förnedra sin partner att vara otrogen för att inte tala om att man kan ge den sjukdomar och hjärtesorg..

Jag har själv varit med om att bli bedragen och kan utan tvekan säga att det är bland den värsta känslan jag varit med om. Förnedringen gjorde ont ända ut i huden, och hjärtesorgen fick det att göra ont på ställen i kroppen man inte visste fanns.. Man blev så liten, ynklig...man blev tom. Allt som man trott, allt fint som tyckte om hos personen försvann..inget kändes sant längre. Alla ord och känslor som kännt så väl och tydligt kändes helt plötsligt meningslöst och saknade betydelse.  Det gjorde ont.

Bilder kommer imorn från ulvön..förhoppningsvis, är inte min grej det där med bilder men ska försöka:)

Hemma!!!

Jag är hemma på Skönsbergsvägen 8 igen! Jag har varit på resande fot i norrland i fem dagar.

Jag är:
Trött
Sliten
Blåslagen
Bakis
Glad
Röd i pannan
Skitig
Och en jävla massa mer!

Men framför allt trött. Jag har redan borstat gaddarna, så nu ska jag slumra till sex and the city filmen, för att uppdatera bättre imorn.

Sov gott

Vad f*n vill mina drömmar?

Inatt har jag drömt att jag skulle vara prinsessans.blogg.se brudtärna!

Hela drömmen var bara så sjuk! För först så drömde jag att jag bodde hos en psykist sjuk familj, där mannen i familjen höll mig fången och jag var livrädd för honom! Sedan huxflux så frågade Josefine (tjejens blogg) om jag inte ville vara hennes brudtärna på hennes bröllop. Jag vart skitpaff då hon frågade men vågade inte säga nej och såg min chans att rymma från psykfamiljen. Iaf, när väl bröllopet skulle gå av så ser jag att hon har två andra assnygga! brudtärnor med, som hade fina matchande klänningar och jag hade klätt mig själv i några trasor! Sedan så hade dem båda kavajer och jag kände mig skitdum som inte hade tagit med mig någon kavaj..! Då dök min pappa upp! Och skällde ut Josefine för att hon inte hade berättat för mig att jag skulle ha kavaj. Vilka dyker upp då i drömmen? Joo min mormor och morfar! Som vi skickar hem till psykfamiljen för att hämta min kavaj. Efter många om och men så kommer de med en kavaj, jag tar på mig den och vad upptäcker jag? Joo att de har tagit min hyresvärds(alltså min verkliga hyresvärd) kavaj som är 87 storlekar förstor!! Jag blir totalt förtvivlad men måste ju ändå ställa upp och vara med på vigseln. Hahha och sen kommer det sjuka. Josfines brudbucket var granris! GRANRIS! Hhaha! sååå jävla sjukt! Plus att dem gifte sig i en skolmatsal och hon hade en mörkblå klänning som var genomskinlig, och jag kände mig ful i mina trasor till kläder och förstora kavaj...

Kan någon berätta för mig hur faaasen jag har kunnat drömmat detta?? Vad kommer allt i från?

Måste bara avsluta detta inlägg då jag ändå är inne på utseende.

Idag såg jag en sådan där tjej som man skulle kunna döda för att se ut som! Jag mötte henne då jag skulle gå till elin och se film. Hon kom gåendes i en vit linnekjol, med ett rosa åtsittande linne som smyckade hennes höggravida mage, ljust svalligt hår och det perfekta läppglanset som glittrade som om hon vore tagen direkr ur serien Dallas. Ni som sett den vet att det "glimmade" om alla där. Och där gick jag i mina en gång vita sneakers, slitna levis jeans, en oversize knallorange tröja och en struligt uppsatt fläta.

Jag kan lätt säga att i finaste utseende duellen så vann hon med hästlengder!!

Men nu sticker jag till skellefteå gott folk, och sedan till ulvön - I'll be back on sunday.

Hasta luego!


Navelbesvär

Jo just..glömde ju att berätta att jag måste åka till sjukan imorn oxå. Har världens konstiga problem med min...NAVEL! Joo det är sant. Den spökar. Ska inte berätta hur för då spyr ni. Men då jag ringde sjukvårdsupplysningen så sa det att det inte fanns något annat alternativ än att åka upp på akuten..men det ids jag inte göra då det känns som att det finns folk som har det värre som åker in på akuten än mig så jag vill inte sno deras tid. (Okej jag har världens läkarskräck, men att besöka distriktsköterskan känns lixom inte liiiika farligt, så jag väljer det ist)

Men nu ska jag förska klara ut Harpan 7 gånger på raken, klarar ALLTID 6 men aldrig 7?? Sen ska jag sova iaf...om jag får!! Konstiga grejer händer här på natten nuförtiden.....

Skvallersida!!

Jaa facebook är en jävla skvallersida! Varje gång man loggar in där och första sidan kommer upp så får man veta ALLT som folk gjort. Vilka som skäms, jobbar, har semster, vilka som skrivit till vilka, bilder på folk i fina och pinsamma situationer osv. Det är ju rena rama Hänt Extra!

Jag ska dock inte klaga allt för mkt, då jag är sjuuukt nyfiken av mig, men vissa saker vill man helt enkelt inte veta, men ändå så trycks det upp i ansiktet på en då man loggar in.

Sedan dem som alltid skriver var de befinner sig och hur man mår fattar jag inte heller..liiite mystisk vill man väl ändå vara? Det gäller msn det med. "På jobbet" "På BIO" "Hos X" "Lagar mat" bla bla..

Men guuud vad jag klagar på andra märker jag! Skämmes ta mig faan på mig själv. Men jag är less! På andra och mig själv, och då jag inte pallar att klaga på mig själv just nu så får ni ta smällen. Jaa så äre, deal with it!

Lärdom

Man ska inte ha för många bollar i luften - då tappar man till slut alla.

Varför ska alltid jag måsta lära mig den "hårda vägen"?? Vill känna på denna lätta någon gång.

Punkt slut

Gode gud

Jag tror jag avlider!!

Ms Hellström och jag bestämde oss för att gå ut igår..vi kom ut....för en halvtimme!! Nää men asså allvarligt det var mitt fel! Jag blev onykter..jepp trot elle ej! Dock är det lite sjukt. För när jag går ut, brukar jag dricka en vinare och kanske två-tre cider. Denna gång gick inte ens hela vinaren åt!! Jag började må dåligt redan på förfesten, men jag tog mig i kragen och pallrade mig ut ändå efter typ 8 glas vatten. Men efter mitt andra glas vatten inne på Stadshuset så gav jag upp, sparade mig lite ångest inför morgondagen och gick hem. När jag vaknade imorse, var jag så sjuuuukt snussugen - men vart var snusdosan?!?! Hallå!! Jag hade ju köpt en ny!! Letade ÖVERALLT!!! Men den var spårlöst borta...och jag kunde ju inte köra bil och var på tok för lat för att GÅ till affären så jag var utan,,,less var bara förnamnet. MEN! Då jag och elin skulle köpa slisk, så blev jag ju tvungen att duscha, och när jag ska klä på mig, vad hittar jag då?? Joo min snusdosa!! Inne i garderoben! Hur den hamnat där, kan jag tyvärr inte berätta då jag inte kommer ihåg. Tror på allvar att den kände av mitt skick och skulle jävlas med mig, så den tog och skaffade sig ett par ben och gömde sig inne i garderoben..den där snusdosan vettu!

Förfesten var dock jäävligt trevlig! Vi hade allsång och grejer, tills jag gjorde ett feltryck, och Lasse Berghagen dök upp med en sång ingen hört. Festen stannade upp - bokstavligen! Alla tittade på mig och elin som satt vid datorn, och vi dog av skratt medans jag kände stressen över att byta låt innan jag blev nerkastad från tredje våning...

Goooo morron goo morron!

Jag har sovit som en kratta nu på morgonen. Och första gången jag tittade ut genom fönstret var vid ca 06.30 -solen sken, inte ett moln på himlen! Sedan 07.20 - solen strålade fortfarande! 08.00 - Samma. 09.40 - SOL!! 10.00-MOLN!! What the f*ck! Jag och elkan skulle ju softa på vår favvobrygga i sidsjön idag jue!! Blir inget av med det inte med denna gråa himmel...

Även att jag och Elkan hade det skit mysigt igår. Jag for bort till henne efter att ha sovit en PN-som vanligt...måste lägga av med det! Vi åt dessert och drack lite viin, samt såg saw 2-men den var lixom inte lika scarey nu som första gången man såg den. Jag som brukar mår psykigt dåligt av skräckisar, har nu gått och blivit en cooling helt enkelt!

Men nu ska jag kirra frulle! Smooothies!

Tori and Dean: in love

Jag tillhör generationen som växte upp med serien Beverly Hills 90210, med moralkakan Brandon, hans elaka styvsyster Brenda, snyggingen Dylan, häxan Kelly, söta lilla David, tjejtokiga Steve och den oskyldiga Donna.

I serien störde jag mig gäääärnet på Donna. Bara för att hennes pappa producerade serien så skulle lixom hon aldrig göra fel och man skulle alltid tycka synd eller om henne. Sen att det i verkligen heten VAR synd om henne eftersom hon alltid kallades "den fula" och hade en mindre lyckad bröstförstoring är en annan femma.

Iaf! Jag brukar se hennes realityserie Tori and Dean: In love, och snacka om att bruden är underbar! Hahah jag kan skrattat åt henne så jag kiknar ibland! Hon fäller så störtsköna kommentarer och verkar helt enkelt skittrevlig rakt igenom! Som att starta ett företag som säljer strips..och så är människan skådis! Jaag kan ju inte annat än skratta dåju!:)

Nu är jag hungrig..PÅ STRIPS! Så hennes smygreklam funkar ju tydligen, för det blir nog det till middag idag!


Blogg

Det som är det roliga med bloggar och anledningen till att vi läser andras bloggar är ju för att man får ju reda på så mkt om personerna. Vad dem äter, jobbar med, bor, tränar, träffar osv. För på ett sätt så är det ju som en dagbok. MEN. Det jag tycker är roligast är att se vissa personer vars bloggar man läser live. De kan ena dagen skriva att det har träffat en kille och det har bara varit såååå mysigt, för att sedan på helgen då det vankas utgång hoocka ihop med x-antal andra killar?? Eller skriva att livet bara är så jävla underbart för att sedan få veta att killen/tjejen varit otrogen, han/hon vantrivs på jobbet och krockade med bilen förra veckan.

Jag själv kan inte riktigt förstå varför man ljuger i sin blogg? Fast jag kanske kan det ändå.... Min blogg var från början bara menad för mig. Jag behövde skriva av mig då jag som ni kanske förstått har miljoner tankar i mitt huvud och ibland blir det helt enkelt fullt och jag måste få spotta ur mig lite. Jag menar mina stackars vänner får höra nog lixom!

Jag är öppen i min blogg, men pga att jag inte vet vilka alla som läser är så drar jag lite i tyglarna ibland bara för att skydda mig själv. Men. Jag skulle aldrig ljuga i min blogg...äre dåligt så skriver jag det, behöver inte skriva ut anledningen, men att skriva att jag befinner mig på sjundehimlen när jag egentligen ligger på botten i ett utedass känns onödigt och vise versa.

Just ni befinner jag mig iallafall på moln 4 av 7, och det är för:
1. Jag längtar efter semestern!!
2. Jag fick stägningen på fredag, min sista dag innan..jja just det SEMSTERN!!
3. Jag är hungrig, men har redan lagt mig och kylskåpet är så tomt att till och med råttorna ligger med dropp.
4. Jag har ont i puppan från vaxningen igår..
5. Jag kommer inte att somna då jag sov låång middag förut så nu är jag rädd att jag inte ska vakna då klockan ringer imorn och det vankas öppning.

Men annars äre fint!

Jo just

Har även vaxat mig ikväll..ni vet..down under..ÅH HERRE MIN SKAPARE VAD ONT DET GJORDE!!!

Redan då jag hedde på vaxet så ångrade jag mig...jag kom plötsligt ihåg smärtan och ville inge mera..men vad faan skulle jag göra då, då vaxet redan var på? Gå runt med det, tills att det ramlar bort elle? Och jag kunde ju inte sluta heller för då skulle ju bara en fläck vara borta, och att riskera att få ett rykte att man har skabb kändes inte aktuellt.

Så om ni ser mig på stan, med en rosa tumme och en konstig gångstil så vet ni varför.

Tummen mitt i handen

Men allvarligt..detta är INTE min vecka!

Dagens Lina:
Mina sandaler har gått sönder..så igår då jag var hos pappa och hämtade min brudkista så frågade jag om de hade nå superlim? Jojjo, det hade han, great. Så efter jobbet och att jag målat min stol (som bara blir fulare och fulare..hjälp!!) så bestämde jag mig för att kirra mina dojjor. Sitter i bikini, med ena skon i knät och öppnar limmet. Vad händer? Joo limmet rinner ur tuben på hela mig!!! Jag klistrade ihop mina fingrar på vänster hand OCH mina lår!! Men jag är snabb sp jag hinner sära på alla lemmar innan det fastnat rejält, men det gjorde ont! Och huden blev ju sedan hård som sten! Men..det slutar inte där..då jag ska sätta på korken på tuben så fastnar tummen på tuben!! Och det var omöjligt att få bort den!! Skulle testa med aceton, stoppar ner handen i bomullspåsen och vad händer? Joo plasten smälter på min hand pga limmet!! Så jag känner hur det blir varmt och när jag tittar närmre så ser jag hur plasten smälter fast på min andra tumme!!

Tuben fick jag spunk på efter ett tag så jag tog min fruktkniv och fick efter många om och men bort den! Men tummen är rosa nu...och mina andra fingrar plus låren är lixom äckliga och nariga pga limmet.

Jaa jag säger då det, hemmafix är inte min grej!! Jag ska göra som blondinbella och anställa en spansk som hemjhälp så jag slipper dessa bestyr!!! Elle hur...

Hasta manana som vi säger.

Möblering

Jag fick ett seperyck ikväll och bestämde mig för att möblera om mitt sovrum! Jag och mitt sovrum är inte bästa vänner!! Där jag vill ha sängen, är 3!!! centimeter som gör att den inte får plats... Så nu ikväll så bestämde jag mig för lite förändring. Det resulterade i en trasig garderob och säng!! Samt lite skavanker på tapet lite här och var. Visst är jag duktig? Va? Va? Va?!!

Jag måste alltså om jag ska bli nöjd köpa en ny säng...en MINDRE säng...jag vill skjuta mig i huvudet och dö!!!

Jag sa till elin att jag ska ta och hoppa från bron..min bro. den är 20 cm hög. Tänk er grannarna när jag skriker: JAG HOPPAR NU!! JAG LOVAR, JAG GÖR DET!!! Sen hoppar jag, plus att jag håller för näsan då det finns en vattenpöl nedanför...det vore nått det!

Men nu är jag svettig som en gris..har ont i händerna och är allmänt trött på mig själv. Jag ska vinna på lotto och då jävlar i min själv skare bli fiiiin fint här hemma.

Smell you later

B-b-b-baaaakis

Oh huuvva så sliten jag är idag....hungrig, törstig och trött!! Men faan så roligt vi hade det igår!:)

Vi valde att trotsa vädret, bristen av pengar och folk och begav oss ut, och det gjorde vi rätt i! Vi shotta mintu *ryyyser* Dansade, skrattade sjöng singstar och hade det allmänt roligt! Jag fick träffa mina underbara killar Viktor, John, Rickard och Magnus. Guud vad jag älskar dem! Snacka om att dem har förgyllt mitt liv genom åren. Viktor, jag, isabell och Rickard på matten var den bästa tiden i mitt liv. Johns omtänksamhet som alltid tog hand om mig då jag hade mensvärk och Magnus så har varit min bästa vän sedan jag var..hmm..3?? Jaa underbara är ordet för dem.

Solen skiner ute oxå...en vettig människa skulle bege sig ut för att njuta..jag? Neee....jag har precis laddat hem Kung Fu Panda, köpt snus och har en välfylld vattenflaska bredvid så jag stannar HÄR!


Natten går tunga blablabla..

Det var ingen salva som jag fick av Siwan...det var en blomma!!! Söta lilla Siwan har lagt ut en peng på mig och gett mig en blomma och önskade mig en trevlig sommar och semester! Jag blev alldeles rörd... Så nu pryder den mitt köksbord så vackert!:)

Funder på allvar att låna pengar av mig själv imorn och åka ut på Jysk och köpa mig en byrå till mitt sovrum. Jag trodde det skulle bli fint med min sekretär där inne, men ack så jag bedrog mig! - Det ser förjävligt ut! Ska nog även köpa nya stolar till köksbordet så jag kan få använda stolsöverdragen som jag köpte, men som inte passade då mina stolar är byggd för barn mellan 3 och 5 år...typ..

Men nu har jag varit trött i över 3 timmar men för lat för att lägga mig så det är dags nu att stänga igen mina blå. Har ju även bölat till dagboken ikväll som jag sett för 111 gången så ögonen svider. Jag undrar om jag är i klimakteriet? Jag grinar till allt, svettas, har mensvärk (okej, har fortfarande mens men värken är brutal!!!) Har ett humör som är värre än Mount everest och svarta hålet och jag längtar till pensionen..

Natt.



Glömde..

Men vad vill Mona Sahlin genom att befinna sig i mina drömmar hela tiden?!

Jag gillar inte Mona..hon ska alltid vara sådär klämmig och "mänsklig" genom att glömma betala skatt lite nu och då och shoppa på statens konto - och jag gillar inte klämmiga människor!

Nää du Mona, nu äre dags för dig att kliva ur mina drömmar och sluta nalla på min pizza och sno min filt från soffan - DET ÄR MINA GREJER!!

När nog är nog?

Men ibland undrar jag hur jag fungerar?

Sitter på jobbet nu och har ganska så precis ätit frukost. Och här till problemet:
Jag började äta en filtallrik med äpplen i, och kände redan efter halva tallriken att jag var mätt. Dock hade jag gjort i ordning två mackor oxå..tror ni att jag lät dem vara eftersom jag var mätt!??! Men näää... så nu fick jag ju skit ont i magen då jag inte hade plats för dem där jäkla mackorna!?!?

Jag undrar om jag på allvar har falsk bullemi, äter och äter men glömmer bort att spy?

Spy..oouuhh...finns det nå värre? Hahah har faktiskt en manlig arbetskamrat som VÄGRAR att spy så han håller sig så att han skiter ut det ist! HAhaa, det skulle jag lätt välja om jag kunde jag med!

Annars så äre bara EN vecka kvar nu till semestern..jag, sängen och godis i hela TVÅ! (skrattretande I know) veckor.

Siwan sa att jag inte fick gå hem innan hon kom till jobbet idag..why? har hon en överraskning åt mig?? *hoppa hoppas* (tror på allvar att det är en salva mot min torra hud som jag beklagar mig över hela tiden), Men present som present!! Vad är skillnaden på att slita upp papper från apoteket eller lagerhouse? Jag är nöjd:)

Promm, promm

Har varit på en promenad ikväll med Elkan. Hon dök upp i de sötaste små ömmaste slkor jag beskådat,: ska du gå i dem där?? E: ja..det blev lixom fel skor då jag for... HAHA! Tur att fröken och jag har samma strl så hon kunde låna ett par dojjor av mig. Jag menar jag hade ju tusen saker att berätta så nån liten kortis vare inte på tal om!:)

Min kära mor ringde mig alldeles nyss och ville ha skjuts hem, hon har varit med susan och snackat skit hon med, plus druckit lite druvdryck så att bli hämtad av dottern var hennes vilja:)

Så det är bäst jag åker nu så jag kan komma hem igen och spela.....SPINDELHARPAN!! Jääääjj!! Funny!!
:)

Sov gott.

Jobbig dag

elle så inte! Skulle ha jobbat till 15 idag, men fick gå kl 11.30 ist:) Vi har så få barn denna vecka så det känns onödigt att vi personal ska gå upp i varandra hela tiden så vi skickar hem varann tidigare ist. Vilket är skönt:)

Ska iväg till stan sen med mamma och kolla på tyg till min fåtölj som jag försöker att fixa till...måste erkänna att nån Martin Timell är jag inte! Faan hur den ser ut efter att jag målat! HAhaha!! jajja men är man fattig så får man ta det man ha som kärringa som torkade spisen med katta sa!

Ikväll har jag blivit erbjuden både grillning och promenad och jag hoppas att jag hinner med båda! Iaf promenaden.. Jag är så jävla dålig på att hitta på saker på kvällarna! Men då jag kommer hem från jobbet (okej det blev inte en lång dag idag) men då varken orkar eller vill jag hitta på nått, jag är en PENSIONÄR! Tragiskt men sant. Elle jag är ju inte alltid sådan, man har väl sina ups and downs , för ibland pallar jag inte vara själv heller! Hej scitzofreni!

Tänkte bjuppa på lite oslo bilder oxå så här en torsdags eftermiddag, enoy!
 Sandra Jag och Malin på underbara Aker Brygge!
 Detta var en levande! människa! La man en peng i en bruk så dansade han hehe:)
 Jag och Säändra solar på fästingen. And we got buuuurned!
 Vi påväg till Grynelökka
 Vi på blåmarknaden
 L Andersson, S Andersson och M Andersson på Nichole and Son
 Efter en soligdag på stranden kom det regn..elle snarare hårda pistolskott från himlen!!
 Säändra och jag på mustasch festen
 Då muscharna var lite iväg vi vår förtäring av drycker så åkte dem av efter ett tag:)

Almost lover

Dina fingertopper på min hud,
Träden svajandes i vinden
Tänk...
Du sjöng mig sånger
Den vackraste ledsamheten i dina ögon
Smart trick.

Jag vill aldrig se dig ledsen
Jag trodde du ville detsamma med mig

Hej då min nästan kärlek
Hej då min hopplösa dröm
Jag försöker att inte tänka på dig
Kan du inte bara låta mig vara?
Hej då min olyckliga romans
Jag har vänt dig ryggen
Jag borde ha vetat att du skulle ge mig hjärtesorg
Ens nästan kärlek gör alltid så

Vi gick längs en folkfylld gata
Du tog min hand och dansade med mig
Tänk..
Och när du gick kysste mina läppar
Sa du att du aldrig..
Aldrig skulle glömma detta..nää

Jag kan inte gå till havet
Jag kan inte köra på natten
Jag kan inte vakna upp
Utan att tänka på dig
Så du är borta och jag är jagad
Jag lovar att du har det bra
Gjorde jag det så lätt
För dig att bra gå in och ut ur mitt liv?

Hej då min nästan kärlek

Surpuppa!

Orka prata med en som är världens surpuppa?? Nee..roligare saker har jag för mig än det!

Hatar folk som är sur. Visst man kanske inte alltid kan vara på topp, men att vara trevlig skadar väl aldrig? Speciellt när det är personen själv som hör av sig! Är jag på dåligt humör/sur,,inte hör jag väl själv av mig till folk då heller! Då vill jag ju bara vara ifred.

Men näää..vissa måste tydligen sprida sin sura karma till aldrig, men nej tack! Jag vill inte ta del av den serru!

Annars så har jag varit hos Carro idag - than you god!! fattar hur jag har sett ut i håret!! Nu är det nyfärgat och toppat..skööönt! Efter det åkte jag till syrran för att lämna parfymen jag köpt på tax-free till henne och så lekte jag med Alfred i han borgtält..hehe skitmysigt! Tills han slog hövvet och fick fetaste bulan. Moster är bra på att leka...?

Nu ska jag sova. Lingonveckan började idag = magen krampar, MEN JAG ÄR INTE SUR MOT ANDRA FÖR DE!

Mmm

Ikväll är en sådan kväll som bara jag kan ha. En kväll där jag är så fundersam att jag skulle kunna grubbla ihjäl mig. Men att dividera med mig själv är det sämsta tänkbara..finns inte mkt klokt inne i mitt huvud nu.

Emma kom förbi förut, vi lagad Tacoröra som Malin bjöd oss på i Oslo och det är gott, gott, GOTT! Hon uppdaterade mig om sin GF som var vääldigt innehållsrik och jag om min Oslo vistelse. Jag har sagt det flera gånger dessa dagar, men det tåls att sägas igen- den var underbar! Dagarna i solen var så njutbara att kroppen slappnade av på ett sätt jag aldrig upplevt. Kvällarna var så mysiga att man bara vill tillbaka och uppleva allt igen..

Då vi inte kom hem förrän vid halv fem imorse så ansåg jag att det inte var någon ide att gå och lägga sig då jag ända skulle börja traska till jobbet timmen senare. Jag tog mig till jobbet, men kroppen skrek pga sömnbrist!! Då Anki kom, tog hon sig en titt på mig, fick höra om min natt och sa: Lina gå hem, du är nog inte till någon nytta idag. Haha jag tackade och tog mig själv hem till soffan. Vi hade bara 6 barn så jag tror inte att det gick sådan stor nöd på dem:)

Nu är jag trött i både kropp och hjärna och det är dags för mig att för första gången på 6 nätter sova i en säng och det ska bli sköööönt!

Ps. Jag ska först kissa nu för 110101 gg på några få timmar, och jag har inte druckit EN droppe!! Vad vill min blåsa, egentligen??? Ds.

Tyyypiskt Lina och Sandra

Planet blev försenat 20 min. Jag och Sandra blev lite små stressad då vi skulle skynda oss då vi kommit fram för att haffa tågbiljetter hem. Vi anlände i tid en då, sandra blev förste väskplockare och jag biljettköpare. Springer över hela Arlanda, fram till en tågbilj. automat -Yes! Jag hann!! Inga biljetter kvar....SNOPET!!!!!!!!!!! Sandra kom svettandes mot mig med alla väskor och jag fick kläcka den tråkiga nyheten...

Anledningen till att vi inte köte bilj. innan var just att vi inte visste om vi skulle hinna med, så hann vi så skulle vi köpa dem på plats. Men på två timmar så blev tydligen jäävligt många sugen på att åka till s-vall från sthlm, så vi blev utan!

Vi har nu väntat på arlanda i snart 3 timmar och har en timmes väntan kvar. Då har vi BARA en bussresa på 5 timmar kvar...suck, stön, pust, gnul, skrik och grin! Vi kommer hem 03.30 inatt..jag öppnar imorn på jobbet 06.00 - ingen ide att lägga sig ens.

Men, vi har våra bilder från resan att titta på som gör att man får kramp av skratt så vi ska nog kunna underhålla oss:)

Skänk en tanke till våra träsmakarslen som vi kommer att ha!

hadé!


Hur kommer vi hem?

Jaa då börjar vår osloresa gå mot sitt slut. Det har varit helt fantastiska 5 dagar, och jag kommer att leva på det här lääänge!! Så tack Malin för boende, sightseeing och fester:)

Vi har dock ett liiiiiitet problem, elle hyffsat stort egentligen..vi tar oss inte hem till s-vall!! Tåg kostar 700 spänn skallen..och i oslo är det inte billigt direkt att vi är nu fattiga som kyrkråttor att vi kan inte slänga ut dem pengarna! Finns ett alternativ - buss. 22.30 går den och då är vi hemma 03.45....det innebär 4 timmars vänta på arlanda PLUS 5 timmar på en BUSS!! kill me now.....

Men nu vankas frulle, sen dusch, sen packning, sen avfärd!

Tyyyypiskt Sandra!

Men vilken jävla kväll det t var igår! Hahah så himla sjuk och rolig:)

Det började med att vi skulle sätta oss i en park och festa lite, men det blev fullt hemma här i lgh så vi blev kvar här-. Kom på kl 22 att vi inte hade ätit något, så då begav vi oss till ett sushi ställe här i närhet och lekte japaner ett tag, efter maten så fortsatte festen, jag blev huxflux extremt ljuskänslig så jag fick sitta i mörkret för att ens kunna se! Sedan bega vi oss till några av Malins killkompisar, som bodde så jäääkla läckert! Helt klart den mysigaste altanen ever! Vid 01.30 gick vi ner på  Nicole and son tror jag att det hette..och där hände det grejer! HAha malins telefon blev snodd och men haffade kille och gav han en sjujävla utskällning för att sedan skälla ut en vakt. Även att hon trodde att killen snott hennes nyklar, men dom satt så fint och prydligt i dörren då vi kom hem! oooopps!

Jaa det hände så sjukt mer som att jag fann malins mobillucka under världens största fot, att sandra inte kunde prata  utan att hålla i sig, att jag blev sparkade i rumpan 100 gg av nån idiot, att D försökte muta en vakt med sprit - för ANDRA gången, att godiset kostar 16/h, att jag drack en smootie som smakade ägg, att vi är rädd för en tjej haha jaa och en massa massa mer...!

Nu ska vi åka och bada!

Tulle du med mig elle??

Tulle=Skämtar du med mig elle?
Rumpe troll= Grodyngel
Bärs= Bajs!
Hahah så vi får verkligen tänka oss för då vi ber någon ska hämta oss en öl att inte säga bärs. För då säger vi ju, öh du! Kan du hämta mig en bajskorv!

Igår låg vi och solade på en park här i oslo, såå mysigt! Låg och kollade på en massa folk, käkade en special pizza (jag blev taskig i kistan, ovanligt va??) Sandra brände sig och jag hade inte tagit på mig bikini trosorna sp jag svettade gärnet!! Men som sagt, mysigt ändå:)

På kvällen besökte vi alla parker här i Oslo, vi strosade runt ett bra tag...och shit vilka möjligheter man får i denna stad! Parker överallt! Med fullt av folk!!

Nu ska vi snart ta och bege oss här, vi ska ta en båt ut till en ö här och sola och bada lite, sen blire grillning på Grûnerlökka.:)

Hoppas ni har en trevlig GF!

Ps. dem sälja bröd/bullar här med choklad och russin i, fatta hur goa dem är!?! Faaaarligt:) Ds.

Trött!

Hej hopp! Nu är vi framme i Oslo, och shit vilken mysig stad!! Varit och gått omkring sedan kl 13 till 20.30 så behöver jag säga att mina fötter gör ont!?!?

Mkt har redan hänt. Det var tydligen ett larm om en bomb på våran terminal på arlanda idag..men det visade sig vara en oboy burk! HAhah även att jag sa på skämt: det är säkert en syltburk elle nått!! HAhaha=)

Vi har även hunnit med att få en utskällning av konduktören, skrattat åt en tydligen levande kontrabas, varit på banken då Sandra saknar kod till sitt kort, besökt underbara Aker brygge, fått gratis sprit, träffat J, Roger, Sofie och Johanna..jaa en massa mer!

Vi är nu trötta som as, så det blir natten nu...vi hörs!

Jag har ett beroende!

På spindelharpan! Jag spelar heeela kvällarna, och så ibland så ställer jag en fråga, och det svaret jag vill ha kräver att jag klarar ut den tre gånger på raken...sjukt I know!

Har en till sjuk grej som jag berättade om på jobbet igår och då sa Marit att hon har alltid vetat att jag var annorlunda men detta tog priset. Det var ju så att då jag var typ 5...6, så fick jag en gossedjurs katt, som hade ett halsband som innehöll ett smycke av min faster. Denna blev genast min favvo, men jag fick för mig att katten inte kunde sova med halsbandet för att då skulle den kvävas (visst nämnde jag att det var ett gossedjur??!?) Iaf..detta gör jag än idag! Varje natt tar jag av katten (som för den delen är rätt så skabbig idag efter att sovningar och tvättningar) och sätter på den det igen på morgonen. -Det har blivit en fix ide!

Men nu, ska jag ta hand om sista tvätten...jaa den ha legat ett tag...jag är lat! Har ju erkännt det! Och sen ladda mp3:n med lite song.

Tack moster för idag och tack mamma för kramen.

Lat!

Min tvätt blev klar för över en timme sedan men jag orkar inte hämta den!! Sen så blev jag så konstig i magen efter middan..fiskpinnar blev det, undra om dem var gamla?? Lagar ju inte mat alltför ofta så det är inte en omöjlighet.

Imorn så far vi till Oslo åh! Tydligen så ska vi på konsert redan på kvällen, men vi får se ifall vi pallar det..tåg går 06.13 imorn vilket betyder TIDIG uppstigning och man brukar ju bli halvseg av att resa, men vi får se=)

Har lånat resväska av pappa..måste ju ha med mig en massa kläder för att ha lite att välja mellan då jag inte vet vad som väntar:)

Men nu ska jag röra mig mot hallen, nallen några godisar som är till färden imorn och bege mig till tvättstugan

Soooo loooong!

RSS 2.0