Men..

Nu är jag dålig på att blogga alltså! Men jag sitter aldrig vid datorn längre, har fullt upp med en massa annat:)
Igår såg iaf jag och angelica en av de sämsta filmer jag sett - rika vänner. den var så himla kufig och för att inte prata om slutet??!! Tjejfilmer i all ära, men denna slog alla rekord!

Hahah ni ska se hur min kropp ser ut nu! jag är så fläckig att jag ser sjuk ut! Vit där..lite färg där.vit där ...osv. haha jag ser ut som att jag skulle vara sjuk elle nåe!

Även att det snart är GF och då kommer min kära Malin ner!!!Guuud så jag längtar efter henne!! Hon må vara den snällaste och roligaste människan i hela världen, när vi bodde ihop nu under våren så skrattade vi oss igenom dagarna:) Vi läste dubblet, var grymt less på allt men ändå så skrattade vi, that's life:)

I natt så äre jobb igen och tre nätter till på raken..I hope I'll manige (stavas det så?!) jag hoppas iaf att jag klarar det och jag ska översätta det till svenska hehe:)

Men nu ska jag äta nånting, sen kolla vad folket gör idag! Sen free dinner hos mami:)

Ha de gott!  

jag och mallan:)

Trött..!

Jaa jag har aldrig riktigt hunnit hämtat igen min sömn sen senast jag jobbade natten..har blivit många sena kvällar.

Igår var iaf Johanna, Jossnan, Angelica och Linda här och tog ett glas vin. Mening var att vi skulle sätta oss på en uteservering och glo lite, men vad var det för folk ute?? Bara "gamm" folk och en massa andra kufar, så vi sket i att sätta oss någonstans. Jag gick dock vidare till en annan kompis och där blev jag kvar till 3 innan jag gick hem till mig. Men då jag kom hem var jag så himla hungrig så efter jag ätit och donat klart så var väl kl 4 och då somnade jag gott:) Måste ha sovit konstigt för jag har svarat i telefon, läst meddelanden och lyssnat av mobilsvar i sömnen! haha sjukt:) Vaknade vid halv tolv och är ändå trött!!

Ska ta en dusch nu snart och ta tag i dagen!

Hallilåja

Jag känner hur jag börjar bli dålig på att blogga..jag är mer intresserad av att läsa alla andras:)

Men suck! satt upp mina tavellister och tavlor igår med hjälp av angelica och jossnan, och vad gör vi?? Joo vi sätter hela skiten fel!! ville bara grina och satt och räknade ut vad det skulle kosta och tapetsera om den väggen eftersom det nu blev en massa hål! Jag ska be kalle komma hit sen och kolla och höra med han hur vi ska göra..guud nu blevjag grymt less jag bara tänkte på det igen!!

Roligare vare innan på kvällen då jag mallan och elin var ute och käkade på olles. En sådan sak är ju så himla mysig..fattar inte att man inte gör det oftare!Jag skrattade iaf konstant hela middagen och allt vi gjorde blev bara fel så folk runt omkring oss måste ha trott att vi var helt funtade! Hahah jaa lovley var det iaf:)

Här hemma nu är det städdax, damsugaren står famme och bara skriker på mig att använda den, och det ska göras! Ska bara sätta igång en tvättmaskin först!

Nää guud vad sämt jag är på att blogga nu...

ska dock bli intressant och se hur den upptagnaste mannen i stan gör ikväll...:)

suck

Vilken dryg dag!! Vaknade tidigt för vi skulle åka ut på stranden, kommer då på att distriktsköterskan inte ringt mig angående deligeringen som jag behöver för att jobba inatt, ringde runt till hundra olika personer för att till slut efter 2 timmar få reda på att jag ska dit och få den kl13. då var kl alltså redan halv 12 innan jag fick reda på det. kl 14 var jag klar och åkte då ut till ikea för att byta min grejor som var felande. Alla ringre och säger att de har vääärldens skönaste dag ute och att jag skulle varit med..har jag fått sett solen idag? Nej. Jag är irri!!! Och nu är dags att lägga sig och sova för att orka natten. suck... vet inte vad jag gett mig in på heller då jag valt att bara jobba nätter..pallar jag det?? Jag gick ifrån att vara på världens bästa humör till världens sämsta på en dag...så nu behöver jag nån ljusglimt så får mig att tycka allt är toppen igen!!

Faan va less jag är nu.

Frisören lina

Japp det är jag det! nää:) har bara fixat utväxten på angelica idag, men det blev bra! Jag är ne hyvens kompis som dissar solen för att fixa henne frilla, inte sant?;)

Ska snart bege mig ut på Ikea innan det är middag hos mamma för att byta tavlorna och tavellisterna jag köpte där förra veckan, eftersom ramarna var kanstötta och en listen var större än den andra. Gryymt irriterande må jag säga!

Fattar inte..känner mig fortfarande bakis! Jag tyckte inte ens att jag var så himla onykter på midsommar, men tydligen så har jag fel eftersom jag fortfarande mår som en kyrkråtta!

Är även grymt kluven just nu över en sak...träffa eller inte träffa?? Hmm..

vart är mina smaklökar??

Midsommarfirandet igår var i särklass det roligaste jag varit med dom på länge!!Guud vad kul jag hade!! Sillbord, lekar, festande, människorna jaa allt var helt lovley! Och självklart så vann mitt lag tävlingarna!! Även attjag offrade mig ganska så rejält då jag hoppade i sjön för att vår ankan skulle flyta längst, haha och även att jag kastade den åt fel håll först! hahahah:)

Nää men kvällen var kanon helt enkelt:)

Nu ska jag i väg på middag hos pappa, grillning och grejjer - me like:)

Hoppas ni andra oxå hade en trevlig kväll går!

Midsommar!

Glömde dock att lägga sju blommor under kudden..attans! Inte för att dem skulle ha nån verkan direkt:)

Har kanske sovit den skönaste natten någonsin inatt! Somnade strax efter 24 eftersom jag fick för mig att vaxa bikinilinjen vid 23tiden..hehe:)
Vaknade först kl8 imorse men lyckades somna om och vaknade vid 10 sen igen, för att märka att jag kan dra stora hudbitar från ryggen! Denna flagning är INTE att leka med! Jesus...

Sen så har jag lirat lite PS2 och jag är grym! Hahah kanske inte, men det är grymt kul!

Men nu ska jagta och duscha och SMÖRJA in mig, för att inte vara som en ömsande orm hela kvällen :)

I'm so lucky lucky ;)

Smygtrött..

Det blev ett långt pass inatt..kunde som sagt inte somna igår eftermiddag innan jag skulle kliva på natten och jag som hade varit vaken sen kl 8 på morgonen. natten gick bra iaf, men fick jobba 2 timmar extra så det blev ett 14 timmars pass..är ändå inte så trött måste jag erkänna. Sov två timmar på förmiddan innan det var dags att möta upp lillskrutten (JOhanna) på stan, för inhandling av morgondagens alkoholhaltiga drycker, det blev även ett par solbrillor och ett läppglans:) Hittade en grymt snygg väska men den för vänta tills på måndag då lönen kommer!:)

Snart kommer emma hit och seda angelica, blir lite skitsnack kan jag tänka mig, lovley with friends:)

Men nu ska jag böka på här litegranna!

Lovley:
Gavin : more than anyone
Gavin : Dreams
Kelly Clarkson : Beautiful disaster
James Morrison : Undiscoverd


Onsdag

idag har jag städat och tvättat! duktiga jag:) Offrade solen för detta uppdrag, men det var dte lätt värt då det inte ser ut som en grisstia längre.

Ska snart lägga mig och sova en stund innan ja far iväg och jobbar natten. Jag hoppas det går bra, för ja har varit sjukt trött sedan jag kom hem. Igår la jag mig kl 23 och sov till 8 i morse, men har ändå varit trött hela dan! Angelica och vilda kom hit och myste ett tag, med angelica var trött hon med så det blev hemgång med sovning för henne med!

Måste ringa magnus sen oxå för att kolla upp allt med midsommar om vad som ska tas med och osv. Skönt att alla kan sova över där så man inte behöver oroa sig för någon hemgång!

Pinsammaste grejen hände idag även. När jag vaknade imorse så var jag skit hungrig och hade inte mkt i kylen så jag bara slängde på mig nån trasa och åkte iväg till affärn, väl framme då jag stod i kön upptäcker jag att jag inte har med mig nå pengar!! Dem har jag hemma! Även att det bara sitter snygga unga tjejer i kassa, så jag letade upp en tant som jobbade där förklarade hur det var och fick lämna grejerna för att åka hem och hämta pengarna! Allt löste sig, men det var ändå sjukt pinsamt....:)

Men nu ska jag sova!

So long suckers!

Måste

Städa! jag måste! Men jag orkar inte!! Ni vet när man känner att man måste nånting så blir det helt plötsligt så mycket jobbigare!! Om man bara gör saken oväntat eller för att tanken slog en så är saken aldrig jobbig, men så fort tanken måste dyker upp så känns det jobbigast i världen!! dryygt...!

Får se om jag tar tag i det sen, för nu tänkte jag äta en jordgubbe eller två framför tv:n!

So long suckers!


Men ååhh!

Har fått ett sms från grabbarna på grabbarna grus att de saknade oss...kan man längta mer då om man får ett sånt sms??!! Vill bara sätta mig  på ett plan ner nu och krama om dem! kanske är dem världens underbaraste!
Här Manne, den bästa av dem alla och mannen som ska bli pappa till mina barn! hehe :)
 

Skönast i mina öron just nu:
The Cranberries - Lingers
Maia Hirasawa -  And I found this boy
Robyn - I should have known

Sjuukt irriterande!

Två gånger nu igår och idag har jag skrivit två långa inlägg plus lagt upp en massa bilder och inläggen publiceras inte!!! Va äre för fel!??!

Nu har jag dock tappat tålamodet så det blir inga bilder idag heller för det tog en sådan jäkla tid så jag gör det nån dag då jag har tid.

Har varit på utbildning oxå..kanske var den längsta dagen i mitt liv..jag gäspade...och gäspade..och gäspade..sen klock klockan 4 och jag fick gå hem!!!:) Skulle behve städa och tvätta här hemma..men jag kan inte tvätta för det finns ingen tid så därför kan jag inte städa eftersom det är kläderna från resan som just nu täcker mitt golv..jobbigt att vara mig ibland..:)

Nu är midsommar bokat oxå! Känns nice! Massa barndomskompisar och självklart alla mina närmaste vänner! Sen att det kanske är 50 pers till där gör ju inte saken sämre:) Jag längtar:) Även att jag fick rollen att fixa fram lite lekar (vilket jag är grym på att göra;))

Nää nu måse jag få nått i magen, grymt hungrig eftersom jag kanske fick världens minsta sallad på sjukhuset! och sen äre mys med mia och elkaljunga!

So long suckers!

Morron!

Då har man fått sovit en stund då..igår då jag kom hem hade jag varit vaken i nästan två dygn, försökte hålla mig vaken på dagen men somnade 11.30 och sov till 18.30 var fortfarande sjukt trött så jag somnade vid 24 tiden igår kväll och vaknade nu kl 8 är fortfrande trött men ska ut och gå med angelica så det är bara att vara vaken!

Glömde ju berätta om kalsongerna som vi hittade i vårat hotellrum! elle snarare i jossnans väska!!! hahah hon letade efter ett vitt linne och tror att hon hittat det så hon drar upp ett vitt plagg, vilket visar sig vara ett par ANVÄNDA vita kalsonger!! Hhhahah ingen vet vems dem är eller hur dem kommit dit! Berättade det för stefan som började prata om vad den som lagt dem där inne hos oss kanske gjort med våra tandborstar! What!? Den tanken vill jag inte ens tänka...men att kallingarna var där skrattade vi gott åt eftersom jossnan nästan förskte ta på sig dem innan hon såg attdet var kallingar hehehhe:)

Men nu ska jag ringa angelica,ska även bränna över bilderna!

So long suckers!

Hemma

Så var man hemma igen då och jag vill bara gråta!! Aldrig har jag känt en sådan ångest över att åka hem från en semster någon gång. resan har varit helt otroligt underbar!!!
Vi åkte på en partybåt som kanske var dte roligste jag gjort :) Det var sprit på löpandeband, dykning, snorkling, bananbåtsåkande, lekar jaa sjuukt kul! Var väl typ 70 pers på båten och det var ett jäkla röj! Jag vann även en skumpaflaska i en lek jag var med i, sjukt pinsam lek,men lätt värt det pga av skumpan haha ;) Kvällarna spenderades på grabbarna grus och där var det kul!!Lärde känna grabbarna som jobbade där redan första kvällen och hängde med dem sedan varje dag på stranden och på kvällarna. har även fått jobb där så om allt går vägen så sticker vi nog ner och jobbar där i augusti:)Vi ska även ha en reunion (stavas det så??) med dem uppe i åre i vinter och det längtar jag redan till, för roligare och snällare människor får man leta efter! Dem har fått mig att skratta som aldrig förr:)

Även att jag har pratat bakochfram heeeela veckan!!Jag som är lärare kan alltså inte prata!! haha nää men allt jag har sagt har kommit ut bak och vänt och ut och in haha jaa..det har inte gått så bra med andra ord:)

Bilder kommer att läggas upp så fort som möjligt, men eftersom jag tappat bort min camera så måste jag få bilderna av angelica och jossnan så ni kan få små smakprov av vad som hänt:)

även att jag sitter hemma nu och har eget INTERNET!! japp japp det har jag:)

Återkommer mer senare!

stressigt!

jaa vad stressig den här dagen har varit, upp vid 10 - fixa lill skruttens studentpresent, hem, fräscha till sig för att sedan traska ner till stan och möta marina. Där blev det en "jonas special" på torget, den glassen är bara to die for! Mjukglass med strössel och vitchokladtopping MMMmmm!!! blev sjukt mätt så jag fick slänga halva men den är bara så god! Mötte upp Rickard,Thomas, Magnus och Andre fick tillbaka min klocka av magnus och småplanerade inför morgondagen, ska möta upp dem på kvällen! För först ska jag ju till johanna och fira henne, sedan till linda och comp. och spela lite kubb och grejer, sen på lördagmorgon drar jag!!!

Är sjukt jäkla nervös över resan..om jag har med mig allt..speciellt biljetterna, kan det verkligen stämma att två a-4 papper är allt man ska ha?!?! nervig....

Angelica kommer hem imorn oxå, bara för att tvätta och sedan åker hon ju med mig till greece..känns lite surt att hon redan kommer att vara en pepparkaka..men jag och jossan hoppas jag är lika blek:)

Funderar på att köpa någon ny parfym på taxfree oxå..men vilken?? Trivs ju bra med den jag har nu, men det är ju tråkigt att köpa samma..jaa får lukta mig fram till någon bra.

Ska jobba natten i natt oxå..var där halv 8 men då hade dem inte kommit tillbaka från student firandet så jag fick åka hem ist, tills dem kommer tillbaka alltså..är sjukt trött så jag hoppas jag orkar hålla mig vaken inatt!

Har även slingat mitt eget hår idag, haha själv!!! men det blev bra! tror jag....:)

men nu har jag babblat på nog, blir nog inge mer bloggning nu förrän jag kommer hem. Ha en skön nästa vecka people så får ni väl höra sen hur den var!

och just! Vet att du läser min blogg jonte så jag passar på att tacka för cidern igen, du är för gullig:)

See ya!

Sweeeet!

Resan är klar och bokad! oh yes people I'm leaving sweden for a week:) På lördag går flyget till rodhos, ska bli grymt skönt att få komma bort ett tag efter all skola och bara få vara. Hoppas självklart på finväder, men med mitt härliga sällskap så ska nog resan bli bra hur som helst! Enda problemet nu är bara resan ner till arlanda, tåg 2600 I don't think so! Då äre buss på 5 timmar som gäller, och det är väl lite sisådär de..men allt löser sig! Hade även lite röta med resan, väntade en halvtimme med att ringa upp resebolaget och då hade den gått ner 500 spänn till i priset!! Tordes inte vänta nå mer så då tog jag den :)

Annars så jobbade jag på mitt gamla jobb igår, haha var faktiskt riktigt roligt:) En man som är där tyckte att jag såg ut att vara 12 år gammal, och sa: du kan vara lugn, du kommer att bli mkt finare bara du får växa till dig lite.. Jag: vad menar du med att växa till mig? Han: du fattar vad jag menar...HAHAHAH!!! jaa dem kan verkligen förgylla ens dagar :)

Efter jobbet tog jag och ¨kte till Marina där elin och sedan sandra kom, dem spelade bingolotto men hade inte allt för mkt tur med sig..men alltid lika trevligt att umgås:) Har haft helt underbara veckor sedan jag flyttade hem till sundsvall, inte varit ensam en enda dag tror jag, härligt med vänner!! Det vill jag inte tappa!

Men nu ska jag hem till mig igen, har blivit bjuden på nationaldags frukost här hos mamma så nu är man mätt för resten av dagen hehe lill mami:)

Sen imorn måste jag fixa johannas studentpresent oxå, lill skrutten tar ju studenten!!:)

Tills vidare..!

hallilåja

då vare söndag då, och lite halvbakis är man allt. Utgång igår..lite konstog och virrig utgång, tappade som vanligt bort alla, letade, letade- fann inga! Till slut kom emma efter många om och men, hann bara träffa henne så blev man lämnad för det motsatta könet:) Så vid halv tre tog jag mitt pick och pack och gick hem, dock blev det inte sängtajm förrän vid 5 tiden, blev tydligen populär där mot morgonkvisten då många vänner var pratsugna så telefonen gick varm, alltid roligt att höra om vart alla tagit vägen:)

Vaknade inte förrän vid 12 idag, då blev det frulle ute på min lilla altan, riktigt mysigt!

Sen blev det mys med alfred igen, lill hjärtat mitt!! Han kan rulla över på mage nu! bara 3 månader och redan så duktig..han är nog lite lik mig ändå hehe:)

Nu är jag hos pappa och har precis blivit bjuden på lite grillat, idag igen..hehe men grillat får man aldrig för mkt av..sååå jäkla gott!!Blev även bjuden på en lakritsglass så nu är man mätt och belåten!

Ska ta och försöka rycka upp mig och fixa lite grejer nu med ansökningarna och skolan..men som sagt..det går seegt!

Ska glutta vidare här nu på nätet.

guten nacht/lina med en bränd röd näsa

Lördag!

Idag har jag:
stört mig gärnet på min granne
suttit i solen
löst korsord
köpt alkohol
vax
lämat tillbaka filmen som pajjade min dvd
snikat fika hos mamma

Idag ska jag:
Äta grillat
skrika sönder halsen till fotbollen
dricka alkohol
vaxa bikinilinjen (aaaaaaaaaaaaj!)
duscha
snubbla i klackeskor
hoppas på att inte hamna på sådan här kort på olles

So long suckers and have a nice evening!


sommar och SOL!

ohoj vilket underbart väder!!!!Blir alldeles lycklig! Suttit ute i solen nån timme idag och det var så himla skönt..gillar min uteplats nu:)

Fick köket kaklat igår även!! Så nu äre bara pynt till lgh kvar, inga mer renoveringar, skönt! Dock så är ju lgh fortfarande väldigt kal..men jag vet ju inte vad jag vill ha på väggarna! och då blire ju svårt att införskaffa ngt.

Åkte till Marina efter att allt var klart och surrade sönder henne till kl 2 inatt..haha stackarn fick inte många sylar i vädret hon inte, men det är tur att hon känner mig och vet att jag är en av världens största surrkusar :)

Förutom att njutit av solen idag så har jag städat..blev MYCKET stökigt igår..men nu törs man vara hemma igen!

Känner att jag inte har så mkt att skriva om idag, blir mest tråkiga saker som jag har gjort osv..så jag återkommer senare om det hänt nått att gotta sig i.

over and out

RSS 2.0