Toaletten, min bästa vän?

Ända sedan jag var liten har jag trivst inne på toaletten. Jag gjorde alltid mina läxor där inne, då jag inte blev störd och kunde helt enkelt tänka bättre där.

Det är alltid då jag sitter på tjotta som jag kommer på mina bästa idéer. Man sitter ju lixom i lung och ro och kan filosofera fritt.

Så när jag berättar om min senaste ide så vet ni nu vart jag "kläckt" den:)


Ensammen

Ja idag har jag varit själv hela dagen. Hade till och med mobilen avstängd under några timmar. Kände att jag behövde det idag. En dag för mig själv att få tänka och bara vara.

Jag tog mig ner till stan och Living iaf, men där hittade jag ingenting. Så jag vandrade vidare...till bergsåker!! Det var svettigt och jobbigt! Men hade ju bilen hos syrran och jag var verkligen i stort behov av att handla.

Tittade in på Ikea oxå en sväng med förhoppningar om att hitta hattboxar till min hall..men tji fick jag! Dem fanns inte. Nån som vet vart jag kan få tag i sådana, utan att de kostar 300 spänn boxen??

Psst...jag har chips och dipp till ikväll...hur lovley är inte det??

Haha!

Kom och tänka på en sak. Många (även jag) väljer av lathet att inte skriva ut namn i blogg och sms, utan man skriver E, M, A osv. Vilket fick mig att tänka på då jag fick min första mobil, och skulle skriva ett sms. Jag vet inte varför, men måste ju ha trott att man betalade per bokstav för då jag skulle skriva ett sms till pappa skrev jag något i stil med: Hej,mår bra?
Eller: Mat?17?  Nu skriver man kanske så idag med, men jag skrev så förkortat att pappa till slut svarade: Men skicka vanliga sms så man förstår vad du menar!!

Haha jaa men jag fattade ju inte!!:)

Morning

En dag kvar tills jag börjar mitt nya jobb....jag är nervös. Det snurrar tusen tankar i mitt huvud.

* Kommer det  att gå bra?
* Kommer mina arbetskamrater att gilla mig?
* Kommer jag att gilla dem?
* Tänk om jag inte lär mig?
* Tänk om jag helt enkelt suger på detta??

Detta är ju dem vanligaste tankarna man tänker inför ett nytt jobb, men jag har TUSEN till oxå!

Såg reklam nyss för programmet "Singing Bee" Men allvarligt, det måste vara en av de sämsta program som någonsin visats. Jag fattar inte vitsen med det hela? Hej, jag kan inte sjunga, men gör ett försök ändå! Och?

Har legat och tänkt nu länge att jag ska gå ner på stan och glo på Livings rea, men det händer ingenting. Jag har inte rört mig en centimeter de senaste timmarna. Sen så är magen lite urbalans sedan kräftorna igår så att bege sig till stan i detta tillstånd känns lite våghalsat..även för mig!

Konflikt

Jaa..ikväll blev det en livlig diskussion om livet, vilket resulterade i kaos!

Jag vet att jag inte är som alla andra och är fullt införstådd i det. Jag tycker sällan lika som resterande människor och går alltid min egen väg. Men det är jag. Det är så jag alltid varit och alltid kommer att vara.

Jag blir dock irriterad på mig själv då jag ger mig in i diskussioner som jag vet inte leder någon vart. Jag är the black sheep i våran släkt och kommer alltid att vara tvärtemot, så varför diskuterar jag? Jag känner mig alltid missförstådd och sårar någon på vägen. Men samtidigt står för mina åsikter, lika väl som jag tycker att andra ska stå för sina.

Det är ens värderingar och principer som tar en längs den väg man vill gå, vare sig den är rätt eller inte.

Nu ska jag sova efter en kväll dansandes till trance och house vilket jag INTE gillar, men det gick an....:)


Ont i hjärtat

Vilken eftermiddag jag haft!

Först hämtade jag min lilla A på dagis och han var mysigare än mysigast! Ville bara vara i min famn hela tiden, och gärna "borra" in sig i mig. Massa pussar och kramar så jag blev alldeles varm:) Och tänk att denna varelse får min syster ta del av VARJE dag!! Jag blir grymt avundsjuk...

Efter det så vare dags för Lisa. Vi har käkat mat från Pizza Playa och sett film. Filmen vi såg hette Trade, och fy farao vilken film! Den handlar om sexhandel av barn i Mexico, och man vet inte om man ska gråta, bli arg eller spy. Över 1000.000 miljon flickor och pojkar säljs eller andvänds som rena sexslavar här i världen. FATTA!!! EN HEL JÄVLA MILJON!!! Och dem sa ju även det..att offren hittas ju aldrig, för det är ingen som säker efter dem....för ingen vet vart dem är, eller ens att dem är borta då familjer som tror på vissa religioner inte vill ha tillbaka sina barn om det utsetts för övergrepp. Jag är så arg på världen. Den är ingen fin plats.

Men måste lägga mig nu, ska jobba imorn, med mina kära små 6åringar som jag jobbade med i höst:) Sen äre middag med tjejerna på Svenssons troligtvis....om det finns lax till Mia där;)


Well hello

Alltså, jag har en granne, och jag lovar att den människan tvättar och dammar mattor faan i mig varje chans hon får!? Jag stör mig.

Annars så var jag med Malin igår..vi pratade om allt mellan himmel och jord och det känns förjäkla tomt och kontigt nu då hon flyttar till Kanada på fredag... Jag har känt Malin och varit granne med henne i 22 år! Det är bara detta år som inte varit grannar då hon har bott i sthlm och jag här. Men vi var till och med grannar i Umeå, it's meant to be helt enkelt!

Det kommer kännas konstigt att inte kunna ringa henne då man tryckt i sig på tok för mkt godis, för hon hade (nästan) alltid gjort det med, så vi kunde sitta och driva om oss själva till varandra.:)

Snart kommer nya One tree hills avsnitten oxå!! Läääängtar!:)

Ska iväg och hämta lill skrutten på dagis nu snart!

Vilken skillnad!!

Det blev såå fint i min hall!! Jag är nöjd! Jag fattar inte varför jag slängde upp en sådan stor och mörk hatthylla? Den gav mih klaustrofobi! (stavas det så?) Och varje gång jag gick på toa och gick förbi denna hall tänkte ja: Faan vad fult det är här....! But that's all over now:)

Dock så sved det HYFFSAT i plånboken för att fixa till detta....men det svider ofta den så jag börjar bli van.

Har en pilskärmvägg som ska säljas från Sia oxå..plus hatthyllan. Tror inte en människa kommer vilja köpa nån av dem, men har tänkt lägga ut dem på blocket iaf! Lägger ut en bild på dem här senare så ni får se dem.

Nu måste jag göra mig iordning och åka på jobb, sen äre frissan. Kommer jag att tordas?!?! That is the question.

Jag måste jobba

Från att jag var 14 år har jobbat. Jag jobbade då varje helg och varje lov, så jag är van att jobba och det märker jag idag. Idag har jag varit ledig, och jag får lite halv spunk! Jag till och med längtar till mitt nya jobb på måndag (idag iaf) :)

Visst då man jobbar så klagar man och vill ha ledighet, men helgerna räcker gott och väl för mig faktiskt.

Men, dagen har jag ändå fyllt med aktiviteter. Jag har storstädat, varit på jysk och inhandlat en hallbänk, varit på ikea och köpt en hylla och matlådor samt en klädhängare på Indiska OCH varit på banken.

Jag hoppas på att mamma och Kalle kommer hit ikväll så jag kan få hjälp med hyllan och lite smakråd på annat. Kan ju absolut INGENTING om inredning, och då min mamma är grym så brukar jag nyttja hennes råd ofta:)

Nu ska jag slappa i soffan ett tag, för imorn äre jobb igen. Jag hann inte ens bli arbetslös innan vikariaten började rulla in. Känns skönt att få jobba och få pengar trots att jag tycker dagarna går lite halvsegt.


Måsten

Jag har en hel del måsten just nu, men inga verkar bli av.
Jag borde:
STÄDA
Gå på banken
Ringa UU
Ta bort mitt nagellack
Köpa tandkräm
Lägga in räkningarna
Ta en promenad

Men nää..orkar inte.

Jobbat på en förskola idag som sagt. Visst är det en mysig miljö, men nej tack! Det passar mig inte då jag tycker dagarna är sååå långa! Jag försöker att sysselsätta mig hela tiden. Läsa böcker för barnen, baka med rosa deg. Ta på mig varje disktillfälle, osv. men ändå tycker jag dagarna går sakta. Jag är vill/är van vid att ha lektioner. Då äre fullt ös i 40-60 minuter, rast sen ös igen och så fortsätter det. Det trivs jag med!

Börjar mitt nya jobb på måndag oxå..det ska bli spännande att se hur allt komemr att gå och kännas. Måste erkänna att jag är inte allt för optimistisk då det är mkt att lära sig sen arbetstiderna. Men vi får väl se.

Pictures från sommarfesten:

Det var hårfixtajm innan allt började
 Tänkte köra en "före" och "efter" bild, men det fick jag ICKE!

 "Sundsvallstjejerna" som vi så fint fick heta denna kväll/natt
 Adde och Päär
 Lugn Isabelle! Det är bara jag!!
 Kolla in Jonas i bakgrunden, haha!
 Sköna gänget som satt vid mitt bord
 M-m-m..
 Jag sa ju att det var gott!!

Vissa blev full
 Och försökte rädda sig ifrån bakisdagen med mat

 
Medans andra gav upp direkt..


Jag har gott och blandat hemma. Need I say more?


Vilken helg!

Vi härlig avslutning på sommaren det blev. Sthlm var mysigt så länge det varade och kvällen och festen igår i h-sand var bland det roligaste på länge!!

Jag orkar inte skriva om den nu så det kommer imorn med bilder (förhoppningsvis) :)

Måste sova snart då det vankas jobb imorn på en förskola.

Night.

Hata SJ!!!!

SJ det är jävla skit de!! (sorry kattis men det är sanningen!) Jag som hade längtat efter att få ha lite systerkvalite tid, blev snopet utan. Då jag på fredag morgon, kollar upp biljetter till tåget på lördag morgon, via telefon tom! Säger tjejen i luren att det finns gott om platser kvar och det skulle inte vara några som helst problem alls att åka på en sista minuten biljett. Då jag ska boka den kanske högst 2 timmar senare finns det inga kvar!!!! Ringer upp SJ igen..jojjo det fanns GOOOOTTTT om platser kvar på tåget, men inga sista minuten. De vanliga biljetterna gick lös på 700 spänn! Trodde dem på allvar att jag hade dem pengarna elle???

Det hela slutade med att jag fick ta 20.00 tåget igår ikväll och gå miste om sushi, gotta och trevligt sällskap av min syster. Ni suger SJ...rejält!!

Shopping blev dålig som förväntat men ändå gick det sjukt mkt pengar?!?! Fattar nada...hem kom iaf, en typisk lina tröja/klänning från topshop, ett par dojjor från Urban Outfitters och ett par brallor från min favvo bikbok! Dem är alltid mitt säkra kort. Hittar jämt grejer där - love! En fundation  kom med hem åh! Det var lite otippat va?:) Hårspännen och örhängen. En asgod muffins från gallerin slank ner i kistan åh...shit va goa dem är och STORA! Passar mig som hand i handsken:)

Nu ska jag åka upp och pussa på lilla A, sen bolaget, sen dusch, sen h-sand. Jag hoppas på en trevlig kväll, men det verkar som jag har fått värsta typens magsår..ska åka upp på sjukhuset på söndagkväll. Har inte ätit mat sedan förra lördagen och spytt var och varannan dag. Gröten jag åt nu ligger inte heller nå skönt i magen.

Meeeeen vi hörs då.

Ps. Alvin och gänget och Horton hears a who sågs på tåget och dem var grymt bra! Se! Ds.

Huvudstaden

Japp, igår kväll kom jag fram efter en skön tågresa. Tacka gud för bärbar dator, och film:)

Men hamnade bredvid världens mysko kille! Han stank! Sedan att han åt upp ett HELT hårdbrödpacket och en hel tub skinkost var ju inte bland det normalste det heller.

När jag kliver av tåget så ser jag en kille, som jag tror mig känner igen. Men tankarna ger sedan över till frågan om jag tyckte han var fin eller inte? Joo ganska så fin var han faktiskt. Jag kommer närmare...känner igen han ännu mer..går förbi honom, går tillbaka -Tobbe!!! Det var Tobias Gidlund! Herregud tusen år sedan! Och ja..fin var han minst sagt:)

Nu har jag och syrran vaknat iaf, efter att elin har sovit som en gud i sängen och jag mindre bra på golvet då jag fick spunk på madrassen. Dags för dusch, frulle och ett försök till att få med lite kläder hem!

See ya!

Last day

Då var min sista dag på Skönsbergs skola gjord..finns inge mer att säga om det just nu än att det känns tråkigt.

Dock så har jag nya grejer att se framemot! Först och främst så ska jag  åka och hämta lilla A på dagis nu snart. Vi ska leka och mysa och göra saker han inte få göra annars! (Du kan vara lugn syster) :) Sen bär det av mot sthlm kl 18.00 förlorade auktionen på Tradera och det gjorde men SJUKT less. Så nu fick jag hosta upp 315 spänn....suck! Men hellre det än någon billigare imorn kl 6...för då orkar man ju inte shoppa hela dan! Inte jag iaf som inte kan sova på tåg, buss, bil och dyligt. Nåväl.

Kommer hem från sthlm redan på lördag förmiddag, för kl 15 styr en full bil med fulla människor sin kos mot härnta! Det vankas fest, jo minsann:) Jag hoppas på en trevlig tillställning!

Vet inte om jag hinner blogga nå mer förrän på söndag sååååå niii veeeeeet!

-Vad säger fåglarna på östermalm?
-Piiiip, piiiiip

Jag säger kvidevitt!

Inget socfall här inte

I got the job! I GOT THE JOB!!! :)

Inte mitt drömjobb, men det ger mig mat på bordet, håller mina lampor tända och ger trådar till min nakna kropp.

Thank you!

Jag dör..

..av skratt!! Haha såg ni dokumentären som gick nu på fyran?? Om dem som inte kunde sluta fisa?? Men vilken jävla dokumentär alltså:) Dock är jag förvånad att tvbolaget inte ringt mig och frågat om jag ville vara deras huvudperson??

Jag har som ni kanske fattat en mage som inte är min bästa vän. Magsjuka som jag har nu tillhör inte vanligheterna, men annars så är den inte sams med resten av min kropp. Jag har vissa vänner som inte klarar av mina "väderspänningar" som de så fint sa om det i dokumentären. Och när jag är med dem läängtar jag bara hem så jag får släppa på trycket! Fasen magen sväller ju upp på mig ibland så det ser ut som om jag väntar trillingar, och vill ni veta det värtsa i det hela? Joo jag har till och med svårt för att fisa! Skulle jag fisa så ofta som jag ville skulle jag aldrig kunna umgås med rökare till exempel..jag skulle explodera då de tände en tändare!!

Så nu vet ni det! Ni skrev väl upp allt va??!

Ska på ett viktigt möte imorn oxå...hej va roligt! En likblek magsjuk Lina med spypåsen i handen.


Men ska hämta tvätt nu och ta mig ett glas proviva.

Det stavas PANIK!

Jag har sådan jäkla panik just nu och jag vill bara självdö! Jag har någn slags magsjuka...och det är det värsta jag vet!! Sedan i söndags har jag mått jäkligt illa...igår på jobbet hade jag feber, men den gick ner under dagen och mådde ganska så okej då jag hämtade lillskrutten på dagis. Men sen då jag kom hem och åt så kom illamåendet igen...PANIK!!! La mig för att sova en stund då jag skulle till Elkan och se på film. Lisa Minelli följde med hon mé. Iaf, under filmer kryper sig illamåendet fram igen....jag lägger mig på golvet för att få kyla...jag vill inte spy, jag vill inte spy!! Tvingar Lisa att skjutsa hem mig och jag satt redo med en påse hela vägen hem.

Väl hemma bryter paniken ut på allvar-JAG VILL INTE SPY!!!! Försöker sova..men om och om igen så måste jag springa till toaletten..men då jag vägrar att "släppa på" så spyr jag inte. Nej. Jag sväljer och sväljer....vägrar spy! Så har jag hållt på nu sedan 22 igår och håller fortfarande på. Har sprungit till toaletten 2 gånger under detta inlägg.

Jag som skulle få fläskpannkaka av mamma idag....

Stackars, stackars mig..

Skratt, köld, och förbannad

Det beskriver min kväll igår.

Jag skrattade åt Elin Hellström igår och jag tror fasen jag pinkade på mig lite smått! Människan gick på högvarv och gjorde det ena roliga efter det andra.:) Roligast var ändå då hon skulle få en tequila.
Mats: Här ta en tequila
Elin: Nej nej, jag ska inte ha nån!! (Tar emot den ändå)
Mats räcker fram ett fat med salt. Elin slickar på hande och DOPPAR den i fatet! Hahah här dog jag! Sen mysler hon åt killen bredvid, slickar i sig saltet och utbrister: DET ÄR JU HAVSSALT!! Jag som sitter bredvid hör hur det knastrar i munnen på henne då hon tuggar på det. Sen sveper hon.

Ja, guud senariot spelades upp om och om igen i mitt huvud att så jag kunde aldrig sluta skratta:)

Vi satt ute på en taterass inne i stan, och jag som varit på middag hade ju bara på mig en klänning med bara ben! Jag frös så jag trodde jag skulle omvandlas till en isskulptur! Och inte nog med det. Då jag ska ta sista bussen hem, den som går kvart över 11 från stan. Så ska jag hoppa på vid step in vid 23.05. Står fint och väntar och FRYSER!. Ser bussen komma, kliver ut lite längre mot vägkanten, vad händer? Bussjäveln åker förbi mig!!! Den var inte full eller någonting sånt! Jag ser ju hur busschaffören inte ens tittar på mig. Dock hör jag mig själv säga då bussen åker förbi: men...jag..ska..ju ...med...?

Hade dock en jäkla tur då jag går tillbaka och möter Sandra som kommit och får åka med killen som skjutsat henne dit hem. Tack för det!

Men sen då jag kom hem så frös jag nå så fruktansvärt att värmen aldrig kom tillbaka..förrän tre timmar senare! Då brände det i kroppen!! Men bättre att vara het än iskall...oooohhh där fick jag till det!

Varit på selånger marknad idag oxå. Love it. Så mysigt! Hade tydligen med mig storplånboken oxå då jag kom hem med en skinnjacka, en väska, sex par trosor och remmar.

Nu: Film, skruvar och remmar!

 Killen som damsugade naken inför oss alla?
 Jag och Elin, och filten som höll mig vid liv!!
 Mintu! *ryyyser* tur man var nykter!
 Elin efter tequ...öh menar havssalt
 Vår allas egna Fesoj:)

I'm alive!!...elle?

Ja..vaknade för ganska så precis en timme sedan..och då somnade jag vid tio. Fattar inte varför jag inte kan sova då jag jobbat natten? Hade samma problem ifjol då jag jobbade natten hela sommaren. Behöver jag säga att jag var en levande zombie då??

Natten gick iaf bra, men som alltid så får vill inte mina ögon hänga med då klockan slår 6. Vissa säger att de blir trötta vid 3..men nää inte jag! Jag blir inte trött för den delen heller, men mina ögon vill fungera vid 6-tiden. Jag måste blinka snabbt, för om jag inte gör det så är jag rädd att jag inte ska få upp dem igen! Så där sitter jag och ser ut som ett torretsfall med snabb blinkande ögon. Beautiful is my name.

Vi såg även en skit mysig film igår! Elle jaa först så skulle vi se en skräckis, men allvarligt, jag som är så jävla rädd för inbrottstjuvar fick panik!!!!! Så till slut sa jag till E, att vi måste byta film, men berätta först hur den slutar!:) Vi såg efter den en film som hette August Rush, och gud vilken mysig film!! Rekomenderas varmt.

Sitter nu med en jäkla beslutsångest. Måste åka ner till stan och fixa lite och då kommer frågan: Duscha eller inte? Ska ju iväg på middag sen och då måste jag ju duscha. Men skulle behöva raka ben osv, och det orkar jag inte med nu! Ska man duscha två gånger? Neee. Mysbyxor och solglasögon, plus doftpåsar under armarna får det bli.

Hej då Hej då Hej då

Natt

Nu sticker jag iväg och jobbar natten-stressad!!

Syster, selånger marknad imorn?

Have a nice friday!

Måste....fisa!!!

Nu ligger jag i soffan, nyss hemkommen från Elin och jag måste få fisa! Har varit på kryddparty hos henne ikväll och det bjöds på en massa små smakprover, dippar, små pizzor och slutligen pajer. Och nu slår min mage bakut!!!! Alltså jag är faan i mig både laktos och gluten allergiker, för att inte tala om magsår, stressmage och en massa annat. Ge mig en diagnos NU! Jag pallar på allvar inte med det här nå mera.

Ååhhh..jag behöver fisa! Men det är som att det sitter en kork ivägen, för dem går lixom...inte...att...få ...ut!!!

Måste byta tid till veckan åh på jobbet för jag ska ha en helkväll med Alfred:) Blir måttligt less om de inte byter med mig så ofta som jag har ställt upp. Semester tas iaf ut på fredan för då åker jag till estocolmo och shoppar och umgås lite med syster.

Men nu ska jag sooova!! Jobb dag och natt imorn igen...!


Vad sägs om lite roliga bilder?

 Midsommar, fylla, skratt och korv!
 Jag och Säändra i Oslo, på fästingen - vill tillbaka!!
 Till Nicole and son med!
 Mysig kväll med middag på Oscar och shots på Svenssons
 Elkan och Lisa sjunger för full hals
Jag och Elin till Sarek-eld och vatten. Elin you go girl!! hehe;)
 Har jag inte snygga vänner så säg...!
 Va, ska man DRICKA ölen?? Måste vi ha missat..
 Nobody puts my babys in a corner..-cuz they will shake there asses!!


Älskar denna bild! Det är vi, kvartetten som jag avgudar.

Slut i hövvet

Detta väder gör ju en knasig i hjärnan. Det är kallt/varmt/regn/sol/kvavt, jag får spunk!

Dock så tillhör ju jag den skaran som gillar regn...:) Tycker det är bland det mysigaste som finns! Idag ville ingen vara ute med barnen då det regnade medans jag kastade på mig regnstället och gick ut. Men mitt regnställ alltså...haha det är helvitt, så jag ser ut som en vandrande snögubbe i det! Eller idag såg jag ut som en saneringsgubbe då jag inte orkade hämta stövlarna i bilen utan satt sådana där blå plast grejer vi ni vet som finns på dagis på fötterna ist. Jag var helt enkelt skitläcker. ooooh yes!

Har sovit en power nap ikväll (som vanligt) men fatta hur jävla skönt det är?! Jag älskar då jag kommer hem från jobbet, få äta middag och sedan dimpa ner i soffan och efter ett tag slå igen mina blå. Lovley! Bra för nattsömnen? Jaa det kan väl diskuteras, men förjävla skönt är vad det är!

Känner att jag bara blogga för bloggandets skull just nu, så istället för att skriva en massa skit, så slutar jag nu. Kanske kommer ett till inlägg senare...kanske.

Ps. Tips! Blanda vaniljkesella och keso, typ 50/50, såå sjukt jävla gott! Ds.

På tal om kärlek

Jaa nu när jag ändå är på G så kan det ju komma ett till inlägg om det.

Sitter och ser på Never been kissed på trean, filmen som jag för övrigt älskar!! Och det fick mig att tänka på tonårskärlek.

Tonårskärleken måste ju vara den bästa kärleken ever!! Allt är var så enkelt, man blev kär så lätt och som man blev kär!! Det kändes ända ut i tånaglarna! Man gick som på små rosa moln och man fnittrade konstant och mobilen pep 24/7 av alla små sms som man skickade till varandra..för det var ju ett stort steg till att prata i telefonen!!Jesus krist..gjorde man det så vare seriöst på HÖG nivå!

Man umgicks på ett mysigt sätt med varandras föräldrar, det var ju lixom en självklarhet att man skulle träffa dem. Nu, jag gud nu tar det minst, MINST ett halvår innan man träffar varandras föräldrar, här har att prata telefon till att träffa föräldrar blivit det stora steget till seriöst.

Som sagt..tonårskärlek var det bästa. Gud så enklat och härligt det var!

Vad vare som var såå jävla fantastiskt??

Det undrar jag nu då jag ser hans ansikte. Vad var det som jag tyckte var så himla fantastiskt?

Handlar det om avståndet som fick mig att svalna? Att kärleken verkligen är blind, att då man får distans på det hela så ser man med en klarsynt blick igen? Jag vet inte. Men jag ser inte på han på samma sätt längre. De ögon jag tyckte var de vackraste jag skådat ser inte lika vackra ut längre..det skrattet jag älskade att höra, hör jag inte längre.

Vilken bubbla vi var i. En bubbla som var menad att spricka. Det var en underbar bubbla då vi var i den. När vi är utanför är den inte lika underbar. Snarare osann och inte menad.

Vad var det som var så jävla fantastiskt??

Aggro

Jävla sopGIF!! Och Hannes...vilket jävla blåbär!! Han kan ju ta på sig förlusten helt och hållet han! P-U-C-K-O stavas det!

Jobb idag igen då..faasen det känns inge bra då det är så lite kvar! Jag blir smått handlingsförlamad, och gör inte många knop. Jag har ju inge mål! Jag har inget jag kan göra för att underlätta hösten jobb osv. för jaa..JAG ÄR JU INTE KVAR!!! suck..

Inge mer skratta åt Pelle..inge mer störa sig på en viss persons andning..inge mer klaga på skolmaten..skämta med mina ungar...elle skälla på dem. Inge mer konstiga frågor från mig till de andra om medelålderssex - vart ska jag nu lära mig allt om det?!!?!?

Även att jag mår illa..magsjuksilla...vill spy illa. Och jag HATAR att spy. Det är det värsta tänkbara faktiskt. Tandvattnet kommer, det suger i magen..åhhhh huuuuvvva! Nej tack säger jag!

Pratade med en kär gammal vän idag. Vissa personer behöver man varken träffa eller höra av på länge, för man är tillbaka precis där man slutade då man ses/hörs igen. Ganska så fantastiskt egentligen.

Ps. Kan någon köpa mig en 120 säng?? Behöver det till mitt sovrum för att få det som jag vill ha! En vit klähängare vore inte fel det heller..och nya lampor, sen är jag nöjd. Ds.

Tanken slog mig..

Jag är arbetslös om två veckor.... Fatta!! No money, inget att göra, kommer bli allmänt deprimerad!! GE MIG ETT JOBB FÖR HELVETE!!!

Jag skulle kunna tänka mig vad som helst faktiskt..utom nåt hamburgeri..då går jag faktiskt hellre på gatan. ( Nu skrattar han där uppe bland molnen och kommer med all säkerhet se till att jag hamnar på Max eller Donken till slut..)

Apropå Max. Jag är ju inget fan av skräpmat jag elle..men ibland kan man få ett sug. Jag fick det idag. Men nej. Jag tycker inte om det!!! Halva hambrugaren hamnade i soporna och nu mår man funkey...mår alltid funkey på skräpmat, när ska jag inse??? Har även kanske ätit över 1 kg godis i helgen. 1 jävla kilo!!! Finns inget stopp what so ever!!


Sitter även och kollar på jobb i sthlm...kan faktiskt tänka mig nu att flytta dit, men om det vore så enkelt!! Vart faaan ska jag bo?? Att hyra ett rum på 10 kvm i en trea för 4000 känns sådär va! Men vill man inte godta det så handlar det om att köpa en lgh..och tyvärr så sitter jag inte på 2 millar så den saken blir totalt utesluten. Jag blir less.


Kom på nu. Jag kanske ska bli en sådan där som sitter och sjunger på gatan för några slantar? Jag menar jag har ju alla kvaliteer:

Sjunger anskrämligt

Kan se rätt så less ut om jag vill

Klarar av att sitta skäddarställning länge

Har en plastmugg


That´s a deal!


Du ser för jävlig ut!

Läs rubriken med Tobbe från en annan del av köping dialekten.

Men på allvar, jag ser skrämmande ut. Ögonen är röda och ett öga lixom..hänger? Knäppte ett kort med min web cam för jag skulle visa..men kände att det inte riktigt var dags för halloween än.

Jag har beslutsånget som heter duga. Gå ut elle stanna hemma? Jag vill stanna hemma, för jag är trött och vill ha det lugnt och skönt och filosofera litegranna, men samtidigt är jag för nyfiken på vad en utekväll kan erbjuda. Dock så vet jag att denna kväll kommer bli lika som alla andra, och jag kommer INTE att missa nått, men tänk om...tänk om!

Ska jag ut, så funderar jag faktiskt på Oscar ikväll..har inte varit där på typ ett halvår, men man kanske skulle ge det en chans igen..för hmm...hundrade gången!! Gillar inte stället alltså! Inte min typ av människor där. Jag kallar dem som går dit för "fin folket". Dem är uppklädda till tänderna, och det är en köttmarknad utan dess like! inte för att någon ha velat ätit av mitt fläskkoklett direkt, men vandrande köttbitar är de flesta iaf. Dömmande? Jag? Nääää....!

Ska hänga upp min tvätt nu iaf, nya sängkläder till nattens sömn..lovley! Snygga är dem åh! Gammeldags stil med spets lixom..jag känner mig lite som Madicken då jag har dem:)

Meeeeeeeeeeeeeen som sagt, tvätt och grubbleri väntas.

gratis grejer!

Gratis är som sagt väääldigt gott!

Så brudar, jag vill ha gratis grejer, och det vill väl ni med???

Klicka!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=30205

Morrn´Morrn´!

Nu är jag vaken, fräsch? Njaa..men lite bättre än igår:)
 Jag jobbade 28 timmar och var vaken 40 innan mina blå till slut stängde sig för lite sömn. Det var skönt!

Nu sitter jag här och ser lite på OS..men alltså tjejfotboll...Vill egentligen inte klanka ner på det då jag själv har spelat och vet att dem är duktig!! Men faaan vad dåligt det är ändå...det går segt...det är missar..det är ja..! Självklart så kan man inte eller ska inte jämför dem mot herrarna men det är ändå svårt. Jag tycker helt enkelt att det är skittråkigt att se på.

Ska snart ner på stan och se syrran paddla nere i ån. i fjol var jag barnvakt åt Alfred när dem paddlade och då jag såg Elin och Magnus paddla skrattade jag såg jag dog!! Haha lilla lilla elin som knappt nådde ner med paddeln i vatten..haha men hon gjorde ett bra jobb! Cred till dig!:)

Det är även sol ute, och ganska så varmt så man skulle kunna sola, men...för mig är sommaren slut. Det känns fel att sätta sig och sola (trots att det bara är början av aug) Men sollusten har tagit slut, nu sitter jag bara och väntar in hösten. Varma tröjor, oboy, snygga stövlar, härliga halsdukar och vantar. Orka med detta mellanting? Nej.

Nu: Frukost! Smooooothie och äggmackor. Barabababaaaa I'm lovin it!

Working girl

Igår morse klev jag upp kl 7.30 för att åka och jobba 9-16.30. 17.00 kom jag hem, åt fixade lite för att sedan kl 19.00 befinna mig på jobb igen..har jobbat natt och nu så är jag på mitt vanliga jobb igen. Jag har alltså snart jobbat i 2 dygn utan sömn, och om jag säger så här, mina ögonvitor är inte längre vita...de är blodsprängda!!

Jag ska jobba vidare nu..jag menar jag har ju bara stägningen idag...härligt!

Ville bara få lite sympati.

Sömn!!

H-vete vad less jag blir på mig själv och mina rädslor!

Jag är så sjukt trött, tro det eller ej men jag har sovit sedan kl 17 idag...fattade ju fel och kom på jobbet 06.20 men började inte förren 08.00.jaja en annan historia!

Iaf så vaknade jag 21.30 ikväll, borstade bara tänderna för att sedan sova igen. Men näää...Lina ska drömma så jävulskt med mardrömmar och vara rädd för allt så hon har nu vaknat, svettig, rädd och less!

De har skjutits raketer någonstans inärhete´n oxå? Vem faan gör det i en kvart efter 23 på en onsdag?!!?!?

Och kan jag sluta vara rädd för möss och inbrottstjuvar/mördare?? Jag orkar inte...måste få sova.

Trött och navelkoll

Jesus krist så trött jag är!! Att gå från lung och ro i två veckor till att komma till 30 skrikande barn plus inskolning av förskolebarn blev en chock!! Idag då jag öppnade var jag så trött att jag inte visste vart jag skulle he mig själv. Och då vaknas ännu en öppning imorn...hoppas på att den känns lättare.

Var och kollade min navel idag...men alltså vårdcentralen..vilket jävla skämt det är! Distriktsköterskan kollade inte ens på den! Utan läste bara sin anteckningar om vad jag sagt i telefonen. Hon gav utlåtandet om att antingen vare svinkopper eller så en infektion. Jaha? och? VAD SKA JAG GÖRA?!?! Ja...vad sägs om lite antibaktriella medel? Okej....men om det inte är en infektion eller svinkoppar då? Shame on you... antibaktriellt skit har jag ju redan kört med, men det ville hon INTE lyssna på. Tack för att du ödslade min och min navels tid. Pucko.

Har städat idag...igen! Storstädade ju i lördags, men det blev ju partajj här hemma då så det kändes hyffsat onödigt. Men nu äre iaf rent här hemma igen, jag kan nu gå runt i lägenheten utan att sockarna fastnar konstant.Även flaskor är slängda och burkar pantade. Money:)

Men nu ska jag se klart filmen på 4:an!

Du drog mattan under mina fötter
Lurade mig grundligt
Jag kommer aldrig att se åt ditt håll igen


Rensad luft

Vaknade ju som sagt igår med en olustig känslig...en känsla som inte verkade vilja försvinna, en känsla jag haft så många gånger förr.

Jag behövde min mamma och så fick det bli! Efter en liten promenad ikväll plingade jag på. Vi har haft en skön pratstund, pratat ut om allt mellan himmel och jord! Familjen, jobb, framtid..jaa allt! Jag och mamma är på så många sätt lik varandra, jaa väldigt lik varandra faktiskt, men har ibland lite svårt att förstå varandra mitt bland denna likhet.

Mammor vill som vi alla vet bara väl. Det vill ju vi döttrar våra mammor med..men ibland tar mammors moralkakor över samt våran (läs min) naivhet (säger man så?) skit samma.

Det känns skönt nu iaf..vi är säkert snart där i en diskussion igen. Men nu..just nu känns det skönt. Jag är fortfarande en funderare med en ribba som ligger alltför högt upp i skyn som min kära mor säger. Men det är jag. Jag vill ha min drömvärld...trots att det kommer att ta mig många funderingar, diskussioner, drömmar och besvikelser för att ta mig dit, men jag ska dit.

Så detta inlägg tillägnar jag dig mamma. Jag älskar dig.

25 köttbullar

Har jag tryckt i mig nu! Och jag undrar varför min röv är stor och att jag har två hakor? Think I got the answer..:)

Träffade Malin och Lars idag för en fika på stan. De flyttar ju till Kanade om en månad! Eller Lars flyttar redan på torsdag så jag få rå om Malin en liiten stund till! Tänk att jag har känt Malin hela livet, och att det var JAG *klapp på axeln* som förde hon och hennes älskande Lars samman. Ni vet att jag förväntar mig tacktal på bröllopet!!!;)

Åter till dagens bitterhet. Pratade med Elkan i telen förut och vi pratade om förhållanden och sånt skit då jag köpt en bok idag..och jag säger då det, hur eftertraktade på marknaden är jag egentligen??? Soon to be arbetslös, miserabla förhållanden bakom mig och låt oss vara ärliga inte nån supermodell direkt! vad har jag att erbjuda för att få någon att vilja ta reda på mitt namn? Patetisk är bara mitt förnamn just nu..I know..I know...MEN DET ÄR SÖNDAG OCH JAG ÄR BAKIS OCH ENSAM, DET ÄR MIN SKYLDIGHET ATT VAR DET JUST NU!!!................:)

Så här känner jag mig idag!!

yuck..!

När jag slog upp ögonen imorse ville jag dö...på allvar! Det var längesen jag kände den här "må dåligt" känslan. Inte bakis, utan konstig känsla i kroppen, obehag. Vet inte vad det beror på. Kanske att se vädret och vetskapen att sommaren nu är över? Att jag börjar jobba imorn? Jag vet inte..men det känns inte bra!

Annars så skulle jag Lisa och Elin ha det lite mysigt och käka kräftor igår. Det slutade med att vi var 15 pers här hemma:) Jag och Magnus bråkade som alltid över musiken, och jag vann till slut, det blev allsång till schlagers:)

Även att min fina vackra ljusstake från sia som jag fått av mamma gick i backen igår....FAN! Jag skulle torka bordet efter att vi ätit och är så snabb i min torkning och tog ut vidderna lite så jag smäller till den och den far i backen..tusen bitar *grin* Skar mig på fingret oxå...förlåt mamma!! Men den var fin hemma hos mig så länge det varade...

Men nu suger det i magen som aldrig förr! Bäst att äta nått..sen städa...igen.

Ps. Jag förbarmar söndagar! Speciellt om man ska börja jobba dan efter! Ds.

Mitt hjärta blöder samt som jag vill spy

Skulle snabbkolla aftonbladet nu innan jag skulle somna, och som vanligt så står det om hemska mord...det gör det varje dag nu. Det fick mig att tänka på John Hron. Hans liv fick det mest butrala slutet man kan tänka sig..elle nää man kan inte ens tänka sig det han fick uppleva. Jag googlade på hans namn och läste hans sista kväll i livet och min hud krullade sig. Jag ville spy samt som mitt hjärta sved av sorg, för han, för hans familj och för att det finns sådana hemska människor i vår värld.

Läs.
Till minne av John Hron

Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse är kanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor. När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön.
Det är där de ska campa.

Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv.
Ingen av dem vet att det här är John sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?

Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare.
Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde.
De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med.

Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar. Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo.

Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom.

De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.
Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull.

John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister.

Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet. Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka.

Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna. Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet.

Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra.
Ibland gör de uppehåll i tortyren. De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld.

Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön.
John kvicknar till och simmar utåt. Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så. Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop.

Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig.

Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten? Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år.

Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom.
Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt. Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar.

Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom. Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting.

Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö.

Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.
Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet.




----------------------------------------------- ---------------------------------
Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.

Ont i magen!

Jaa det var ju inte så att ni gjorde telefonkö hemma hos mig med era inbjudningar till mat direkt! Så jag fick bjuda mig själv på mat! En skagen macka från Ica som gjorde att jag har haft ont i magen heeeela kvällen. Så tack så mycket..det var snällt...jätte snällt... (men den var gó!)

Åkte till syrran ikväll då det fasen var evigheter sedan jag var där. Har ju en liten "tradition" att jag brukar vara där på fredagskvällarna och snika mat och mysa..men det har uteblivit nu på sommaren. Ikväll vare till och med JAG som stod för godheterna, med film (vi grinade jääärnet!) grönsaker och dipp och chips. okej...elin hade köpt godis men jag nallade bara några!!

För övrigt så begav jag mig ut till IKEA idag..big mistake..BIG MISTAKE! Tror ni det va nå folk denna molniga dag på länge och fredag eftermiddag? Hela jävla världen var ju där! Sen är ju jag en sån som inte kan parkera långt bort..jag måste stå så nära ingången dit jag ska som möjligt. Behövde bara cirkulera tre varv så fann jag mig en bra och nära parkering. Skam den som ger sig tror jag det heter;)

Inköpen då? Joo ett fotoalbum. Skickade ju hem en massa bilder för två veckor sedan som behövde bevaras fint. Så nu mina vänner finns ni inte bara i mitt hjärta utan i mitt fotoalbum oxå! (jag är ju fö göllig!)............?

Men ska sova nu..var egentligen trött för 4 timmar sen..men det slank ner ett glas vitt hos syster, och att spendera natten i fyllecell kändes lite overkill, så jag klunkade i mig x-antal vatten, väntade x-antal timmar och sedan packade jag ihop och åkte hem.

Även att Alfred sprang och sa Lina!!! och slänge sig i min famn och gav mig en kram då jag skulle åka och hyra film...då blev jag varm i kroppen..! Sen att han tvärslockande innan jag kom tillbaka då jag lovade han det kändes mindre bra, men ska busa sönder med han sen så han förlåter mig:) Mosters lillhjärta!!!! <3

RSS 2.0