?

En sak som jag ofta undrat över är varför killar oftast har så fula fötter?!?! Givetvis har inte alla tjejer fina fötter (tex, jag!) Mina är knubbiga!hehe:) Men allvarligt, i största allmänhet så har killar läskiga fötter..why?!?! Äre ffatt dem aldrig går barfota utan lever i sina tubsockar? Att dem alltid ha jättedojjor på sig även på sommaren då man kan ha sandaler/flipflops? Jaa nånting måste det då vara för dem är lite..*harkel* äckliga...

sova, sova, SOVA!!!

Jaa har ju sovit som ett arsel inatt då..kattjävlar...började med att dem båda skulle sova med varandra mellan mina ben under täcket. Detta gjorde ju att jag var totalt oförmögen till att röra mig. Vid sju tiden på morgonen då jag inte hade känsel i kroppen pga att ha legat i exat samma position hela natten så lämnade dem mig..ifred? Nej! Dem börjar kraffsa på gud vet vad och förde ett jäkla liv.....jag ska jobba inatt...har smygsovit hela dagen nu men är sjukt trött!! Ska in i duschen nu och försöka nli männska igen.

Även att jag går och äter kakor här hemma hos elin, WHY??!?! Är jag inte redan världens onyttigaste, måste jag verklien trycka kakor nu oxå?? Men suck...jag behöver en utskällning av den där elaka Anna elle vad hon heter på "du är vad du äter", oh shit! Hon skulle allvarligt slå mig gul och blå om hon tittade i mitt ksafferi och kylskåp!!

Näänu har jag inte tid att sitta här nå mera!

Lycklig?

Alltså..nästan varje gång jag läser någons blogg så skriver dem att dem är så där äckligt lyckliga, att hela världen ler mot dem. Jobbet var bara såå roligt idag! Jag älskar min älskling sååå mycket!! Mina vänner är dem bästa! Min mamma är världens snällaste, det spelar ingen roll att det regnar för det är bara sååå mysigt och efter regn kommer solsken och det ska bara bli sååå skönt!


Men allvarligt?!?! Kan verkligen tycka att allting bara är såååå underbart? Tvätten då? Är den alltid rolig att göra? Som att städa? Laga mat? Betala räkningar? Vara skitnödig när det inte finns nån toa på stan? När man fått en finne? När man har mens? Ingen verkar skriver om de saker som verkligen händer. Jag missunnar ingen att få vara glad och lycklig, tvärtom!! Men jag ser min blogg lite som en dagbok, här skriver jag första bästa tanken som kommer upp efter att jag fått beviset att jag är inloggad. Kanske är jag för öppen? Kanske tycler folk att jag är knäpp som klagar och har mig? Man kanske ska skriva här som man beter sig då man möter folk på stan, då man alltid får ständiga frågan: Hej! är det bra? och man svara alltid: joo det är bara bra! hur är det med dig?? Undra hur folk skulle reagera om man sa: nää faan allts det är skit, jag är skitnödig och hittar ingen toa, fick mens i morse så jag känner mig uppsvullen och fet, och inget smör hade jag till mackorna imorse till frukosten heller.. haha jaa då skulle nog folk vända på klacken och gå hahaha:)

Nu ska lillskrutt (Johänna) komma hit, ska färga håret på na.


Newfound lover

Varför är man alltid så sentimental på söndagarna? Beror det på att man oftast då är sliten pga utgången? Att man sitter och går igenom veckan som var och veckan som komma skall?Eller vad är det?

Jag är alltid en grubblare på söndagar, går igenom mig själv i minsta detalj, mitt liv, mig som person, mitt jobb..jaa allt. Önskar ibland att jag bara kunde hitta off knappen till min hjärna ibland..den tänker alldeless för mkt! Jag oroar mig för saker i onödan!! Önskar att jag kunde ta saker mer med en klackspark, men nej nej..här ska tänkas och här ska grubblas!

Annars så ska jag vara husvakt i början i veckan åt syrran, och dessa jävla katter som de har. dem låter mig inte sova!! Dem lever rövare med mig, och driver mig till vansinne! Har jag dörren öppen så ska de busa och härja i sängen där jag ligger! Gärna under täcket! Vill bara vika in alla lemmar och tår jag har då så dem inte kan fånga mig..men dne förmågan har jag ju inte..är inte Mr Gadget (visst hette han så??) om jag så mkt väl vill vara det ibland:) Propell på huvet så jag kan flyga och armar som kan bli flera meter långa, det vore väl nått??:)

Nää nu ska jag lösa lite korsord.

All this stuff is making me old. It's dangerous to live, I am told.This planet looks so cute but it's cold.
I need someone whos good,someone who's true.Someone who's nice,I need someone like you.
Hallelujah, my newfound lover.
I couldn't go back,and I couldn't go on.Couldn't keep track,and I needed someone.Hallelujah, my newfound lover.
Love of my life.

Skjut mig, snälla!

Mitt huvu håller på att sprängas..min mun är som en öken, och jag suktar efter fett!! ge mig en pizza eller en kebab tallrik nu!!

Jaa som ni kanske fattar så blev det utgång igår, men den var inte så rolig.. Jag har kommit på att jag är världens sämsta att gå ut med. Jag är helt värdelös på att hålla ihop med dem som jag går ut med, jag virrar omkring som nån yr höna och går fårn plats till plats. So, I'm sorry ladies..but you know me:)

Iaf så var vi på oscar igår, sjukt! mkt folk, men inga som jag kände? "mitt" folk var inte ute..så det här med att irra omkring och mingla med andra, var lite svårt igår då..:)

Dock var det som alltid roligt att få umgås med millan (den tid som jag gjorde jag det) *skäms*, jag ska gottgöra jag lovar!

Träffade Jason igår även, en gammal klasskompis, och guud så vi skrattade då vi pratade om hur han hade kuggat sig då han skulle ta körkort på gymnasiet, då han kuggade pga fortkörning! haha jag menar vem kör för fort ¨på en uppkörning lixom!?!? hhahaa:) jaa han är rolig Jason, gav mig många skratt under min tid på hedbergska skola:)

Men nu har jag tvingat mamma att bjuda sin fattiga dotter på mat, hon ville ha sallad, jag ville ha kebabtallrik, vad tror ni det blev??;)

krångel

jaa..min blogg vill inte funka som den ska, kommer in ibland, därav brist i bloggandet.

Nåväl, sitter nu på jobbet och ska snart få gå hem, om ca 2 timmar. Igår så var jag och tjejen som jag jobbar med på bio, vi såg simpsons the movie, den var faktiskt riktigt rolig:) Första kvarten skrattar man konstant:)

Även att jag såg på Jay Leno inatt (gillar inte det programet) men såg slutet då han alltid har någon artist som uppträder, denna gång var det marlyn manson..alltså jag brukar inte kommentera andras utseende, men snälla nån!! Ge karln en makeover! Jag blev allvarligt rädd då jag såg han! Smala ben och JÄTTE dojjor på fötterna som säkert var 30 cm höga! Kritvit i ansiktet till kolsvart hår, oc så slutklämmen..hade hade målat ett 10 cm brätt rött sträck över ögonen..jesus..och han slåss kvinnorna om, om man ska tro det som strå i blaskorna..jaja..märklig människa iaf!

Ikväll är det ju sagt att det är utgång..men nää jag är inge sugen!! Jag ser lixom ingen anledning till att gå ut. Kan lika väl sitta hemma med vännerna och bara surra, inge alkohol och en massa annat. Även att jag kommer vara sjukt trött då jag jobbat inatt..men som sagt jag får se, brukar ju inte vara svårövertalad;)

Slutkommentar: Dagens barnprogram är sååå dåliga! Tacka vet jag min tid då det var pippi, emil, barna i bullerbyn och karlsson på taket, de va grejer de :)

Avskalad

Läste något idag som verkligen stämde:

Även den smartaste människan blir dum då det gäller känslor, för kärleken är blind. Men om man skalar bort känslor så ser man till slut den personens fel och brister, man ser människan för den, den egentligen är.

Detta är så sant! När man är förälskad i en person, så ser man inga brister. Visst kan man bråka och tycka personen ifråga är en idiot ibland, men det är något man snabbt glömmer bort efterom man är blind, man ser inget mönster. Nu menar jag inte att alla har STORA fel och brister och att de dyker upp, men i vissa fall.

Så det är ganska intressant hur man blir med en förälskelse i kroppen, dum och blind:)

Onsdag

Och jag har jobbat dagen idag..och som vanligt då jag ska upp tidigt så r jag rädd att klockan inte ska ringa eller att jag ska stänga av den (ja det har hänt förr!) så då sover jag som en kråka! vaknar hundra gånger för att titta på klockan..hmm..jaja nog om det!

Efter jobbet for jag direkt till mami som köpt kinamat till mig:D Det var så sjukt gott!! även att det var så mkt mat att jag har till lunch i morn, great!:)

så nu sitter jag här..proppmätt och trött och snart bege mig till soffan och bara njuta...! Dock väntar jobb imorn igen men så långt fram orkar jag inte tänka just nu hehe:)

Jooråsatte..

Måste egentligen ta och gå och sova snart, men det känns som en omöjlighet! Ska jobba dag imorn, vilket jag inte gjort på hela sommaren. Men därefter följer två nätter oxå...blev tillfrågad om att följa med till visby i helgen, skulle verkligen vara sååå roligt, men att byta pass är omöjlighet, vi är bara tre som jobbar nätter och en av dem har semester så denna vecka är vi bara två..såå..nää det blir inget gotland för mig.

Har inte så mkt att skriva idag..känner mig ganska så likgiltig över allt, inget är bra men inget är dåligt heller, jag bara är just nu, varken mer eller mindre. Men nu ska jag ta och se slutet av so you think you can dance, det brukar kunna få mig att le:)

God natt!

trött

jaa guud så trött jag är idag! La mig tidigt igår för att verkligen kunna ta igen lite förlorad sömn..men gick det bra att somna? Svar: nej..låg och vred och vända på mig i sängen i många timmar innan jag gick upp för att lägga mig i soffan och glo lite på tv..det brukar vara sövande. Men även där var jag vaken läänge..la mig tillslut i sängen igen vid 4-5 tiden och somnade inte förrens då! Så nu när jag vaknade imorse vid 10-11 tiden trodde jag att jag skulle dö!! Jag är helt färdig...

Min trötthet och mina sömproblem vetjag mkt väl vad dem beror på...efter gårdagens samtal kände jag mig totalt överkörd..helt slut var jag..vill inte vara med om det igen.

Men nu ska jag snart bege mig ner till stan, ska på village och kolla på en klähängare som elin köpt som även skulle passa utmärkt hemma hos mig, ås jag får se vad jag hittar!

Hare gött!


Men suck!

Susade iväg till ikea förut för att köpa en tavla men väl när jag är där så får jag besluts ångest (som vanligt)så det blir ingen tavla..hmm...det blev dock två örngott, ljus och en filt - här ska pyntas!!:)

Iaf så blir jag ju skit hungrig då jag är där..men vet att kylskåpet hemma är så tomt att tom råttorna ligger med dropp där inne..hehe:) Så jag bestämmer mig för att köpa med mig mat från coffe house för det är ju gott. Sitter bilen dit och funderar på vad jag ska ta..vara nyttig och ta en sallad eller en macka som är så jävla god?!?! Jaa jag är ju aldrig nyttig så bestämde mig för en sallad..men näää det var ju inte dte jag ville ha!! så jag petade bara i en och tröck två hårdbröd mackor ist...ville ju ha macka.... ska inte vara nyttig nå mera nu, jag vet ju att jag inte äter sånt! :)

Men nu ska jag bege mig en sväng, adios!


Jag, killar och kärlek = katastrof

Jaa så är det. Jag är så misslyckad på det planet att det är skamligt!!
Är jag inte dum nog att tillåta mig själv att bli bedragen och behandlad som skit i över 5 år så sabbar jag det själv totalt!
Ibland är jag verkligen som 5 år..går det inte som jag vill så surar jag ihop och sätter hårt mot hårt. Jag menar allavrligt, när ska jag inse att jag snart är 22 år gammal och inte kan bete mig som 5 längre?

Jag måste oxå lära mig att släppa taget om mina ex..jag menar det finns väl andra? Det handlar inte heller om känslor för dem, utan mer en trygghet att jag känner dem väl och vet hur dem fungerar...att lära känna nya människor är svårt, och jobbigt! man måste dela med sig av sitt liv och det är ju inte det lättaste...

Jaa jag är iaf grymt less på mig själv och mina fasoner..

Dagen efter

jaa imorse då jag vaknade var jag sliten med stort S! Guud..det var längesen jag drack i den mängden som det blev igår, men roligt vare:) Började hos elin, först några baccardi drinkar, sedan tar ju token (elin) fram nån lakrits shot, det belv en..det blev två..det blev tre...jaa ni fattar hahah:) Sen traskade vi ner till millan som bjudit oss ¨på gårdsfest, hahah och det första jag gör är att sätta mig på en stol som är sönder att jag faller rakt igenom!!! haha jaa entre gjorde man iaf:) Där slank det ner några till drinkar och en massa vin:) Sen gick vi till svenssons för att möta upp jessika och malin, men dem fann vi inte så vi pimplade i oss en cider ist..jaa ni hör..guud inte konstigt man mått som en apa idag:) Jessika ringde och sa att dem var på oscar så vi gick till dme där, dock blev det inge mer dricka! haha, sen var vi där hela kvällen, dansade och hade det grymt trevligt!! Sen ville elin till kebab city och jag var inte svår övertalad :) Det måste vara världens godaste kebab där! Mumma, men man luktar därefter tyvärr...:)

Det enda tråkiga med kvällen är att en viss person betedde sig mindre bra mot mig..som vanligt! suck...önskar ibland att jag kunde krypa in i folks hjärnor ibland och se hur dem tänker, för vissa saker kan jag bara inte förstå hur man kan häva ur sig. Men nog om det!

dagen har spenderats INNE trots det fina vädret..orkade inte ta vara på solen idag, har myst uppe hos mamma med alfred, och sen...nu ni hör och häpna...lina har sprungit idag!!! Det är sant! På ryggis:) Stolt värre är jag! sen om det blir någon fler gång återstår att se hehe:)

Men nu ska jag skära upp lite äppelskivor och slänga mig i soffan

kräftskjärtar och bacardi

Japp då sitter man hos elkan nudå! vi har precis ätit kräfskjärts och avocado sallad med vitlöksbröd! Mumma! och nu duschar elkan medan jag sitter och sipprar lite på en bacardi razz:)

Det blev tydligen en utgång ikväll heheh:) Vi skulle först ha en mys kväll med godis och film, men då elin ringde imorse och sa att hon var sugen på att gå ut och jag precis blivit bjuden på fest så var jag inte sen till att säga ja till båda förslagen :) Det kommer säkert att suga ute då det är helgen innan löning och det har varit gatufesten, men det skiter vi i, vi är sugen och här ska det bli fest!:)

ha en trevlig lördag!

Vaken

Japp nu är man vaken igen! och LEDIG ända tills på onsdag!! Imorn måste jag åka ut till ikea och byta min pläd/filt som jag köpte där sist, den passade inte alls och hade maskar som gått i tyget.

Ikväll ska jag och angelica se film, into the blue kan det heta så tro? Vi pratade om den filmen i rhodos och hur snygg killen är som spelar i den, så nu måste jag jue se den :)

Ska först ta och hoppa in i duschen och åka till elin och alfred och lämna filmen där, hann aldrig göra det igår, så jag såg den igen igår på jobbet hehe men den är bara såå bra! Efter bröllopet kom ihåg det namnet!

Men nu började jag toksvettas eftersom jag sovit i mysbyxor, linne, tröja, kofta och filt..så shower, here I come!

Förtrollad

av eldkvarn är jag! Jag har förälskat mig totalt i deras låtar..texterna träffar en rakt i hjärtat, och jag kan inte låta bli att höja volymen och sjunga med:)

Vantrivs

Jaa jag vantrivs verkligen i min lgh..Jag hatar att komma hem hit och se vad det är jag bor i..SUCK! Ge mig en FIN och mysig lgh som jag bara längtar att få komma hem till!

Annars så är jag sjukt trött!!Men en natt kvar nu..sen en helspäckad helg med vännerna - LOVLEY!! Även att jag INTE köpte godis igår! Haha nu blev ni impad va?!?!Tror dock att jag ska göra det idag..hhehe:) Men jag höll mig en dag extra iaf:)

Annars så har det inte så mkt mer i mitt liv det sista dygnet...löste 11 korsord inatt dock! haha lina den lilla pensionären vettni;) Men jag älskar att lösa korsord! Grymt roligt, och tokig blir ja om jag inte får ut det, speciellt om jag inte har en aning om vad ordet är för nått, ni vet mig och det svenska ordförrådet hehe :)

Nää nu ska jag upp till mamma en snabbis och faxa ett brev til telenor, jag är irri nu!! Men magnus min goding skulle komma hit efter jobbet och kolla vad som kanske kunde göras han jobbar ju på telenor så nått kan han väl:)

Men nu: snabb städning, sen dusch, sen mami, sen papi och hämta datorn, sen elin och lämna film.

Onsdag

och jag ska snart iväg och jobba, men måste försöka komma ihåg att det är men in trees ikväll, har fasen glömt bort det i nån månad nu..heheh:) Har inte med mig bärbara inatt så det blir ingen bloggning inatt..!

Jag sov iaf inte över idag! phuu! ock sover man ju som en kratta när man är rädd för att sova över..vaknade 04.55, 05.17, 06.48 och sen till slut kl 8 då jag skulle vakna. åh guud det var längesen jag behövde gå upp så tidigt, fick sitta i duschen ett bra tag innan jag fick upp ögonen må jag lova! haha och va händer då? Joo duschdraperi hängaren ramlar ner! hahah jäävlar vad rädd jag blev! Men jag överlevde det åh:)

Mitt uppdrag hoppas jag gick bra!

En till sak, har ju jobb nu, men måste anmäla mig till arbetsförmedlingen för att skolorna ska veta att jag finns, och man får tips om jobben man ska söka iaf det kommer ett lärarjobb, har inte tänkt jobba som personlig assistent resten av livet, och till hösten har jag bara ett vik och det är ju som sagt bara ett vik (känner att jag förklarar min arbetsförmedlings träff ganska så noggrant, yes jag tycker det ärlite halvpinit att ha varit där:)) Iaf! När jag ska registrera mig så står det att mitt personnummer redan är registrerat, what?Jag har aldrig varit här förut..Gubben säger: Du har säkert gjort fel..kvinnor och datorer.., jaa män och fördommar säger jag! Alla fall då visar det säger efter att även han ha försökt att det finns någon som har registrerat sig på MITT personnummer!!! Det har tydligen bara hänt en gång förut för många år sedan...men allvarligt! hur dålig koll har dem? Ska det inte komma upp att nånting är fel om nån skriver in sitt namn med mitt personnummer? Dem har väl folkbokförningslistor där?? Jaja..lite kusligt var det iaf!

Även att jag lovat mig själv att inte köpa nå godis idag..jag MÅSTE  ha!! sååå sugen!!haha jag är så sjukt beroende :)

Jesus..

..krist! så jag har grinat nu!! herregud! Har precis sett filmen "Efter bröllopet" och guud vilken film!! Jag grinade så mkt att jag nästan skrek! Ni måste bara se den!! Den var helt otrolig...

har varit hos Elin H ikväll, och det var av henne jag fick låna filmen av, men tror jag måste skicka runt den till några innan hon får tillbaka den:) Hos henne såg vi gilmore girls...åh gud så jag inte tål den serien! Jobbigare människor får man ju leta efter! Okej..jag är ganska så duktig på att prata, men dem två slår alla rekord!! Herregud finn stoppknappen på dem innan jag får dåndimpen!

Imorn ska jag på ett viktigt uppdrag, och jag är livrädd för att sova över!! Jag är en typisk en som sover över då jag absolut INTE får göra det..! Så håll tummarna för att jag vaknar :)

Men nu ska jag avsluta kvällen med att lösa lite korsord för att sedan sova!

Try it on my own

Jag är klokare nu
Jag är inte samma dumma tjej som du en gång kände för längesedan
Jag är starkare nu
Jag har lärt mig av mina misstag och vilken väg jag ska gå
Jag satt mig själv åt sidan för att göra allt på ditt vis
Men nu behöver jag få gör allting på egen hand

Jag är inte rädd för att försöka på egen hand
Jag bryr mig inte om jag gör rätt eller fel
Jag lever mitt liv som jag vill
För det är dags för mig att försöka klara mig på egen hand

Det är över nu
Jag kan inte gå tillbaka och leva genom dina ögon
Det är för många lögner
Och om du inte vet vid det här laget
Jag kan inte gå tillbaka till att vara någon som jag inte är
Inte längre..
Jag har aldrig haft chansen att göra saker på mitt vis
Så nu är det dags att göra det

Jag börjar om, från ruta ett
Jag springer saker i min väg
Du kan inte stoppa mig nu för jag har precis börjat

Jag är inte rädd för att försöka på egen hand
Jag bryr mig inte om jag gör rätt eller fel
Jag lever mitt liv som jag vill
För det är dags för mig att försöka klara mig på egen hand...


Skit internet!!

Jaa mitt internet vill inte fungera, och kan de ha merinkompetent personal på telenor?? Jag hlr ju hur de läser från ett papper då de säger vad jag ska göra, de har alltså ingen aning om vad de ska säga!!! Detta abonemang ska sägas upp och det utan avgift!! Striden har börjat!

Även att jag känner mig sjukt låg just nu...att bli sviken är nog den värsta känslan som finns. Att känna att folk alltid tar en för givet, att det förväntar sig att man alltid ska finnas där medan dem själva får bete sig hur som helst är så himla ledsamt. Jag är trött på att alltid finnas där...trött på att alltid ge ett leende tillbaka och ställa upp när jag egentligen bara vill svära!!

Jag är gjord av glas, men misstas för sten...

horoskops helvete

jaa men jävlar less jag är på att det stämde! I mitt horoskop står det alltid en massa bra grejer, ska vinna pengar, få det bästa jobbet kärlek, familj you name it! Och nu har jag inte läst nått horoskop på år och dar, så köpte jag aftonbladet igår då jag ville ha klick tidning, och läser horoskopet, det står negativa saker..om just det jag tänkt göra!! Tänkte att det kan väl aldrig stämma..men jojjo!! Suck, pust, stön!!!

Har iaf precis kommit hem nu från en tjejkväll..blev dock taxi en lååång bit. Ena tjejen som har barn och befann sig ute i berga ville hem, och eftersom hon druckit och hennes kille oxå var på fest ställde jag upp, snäll som jag är hehe :) och hämtade tjejen i berga för att sedan skjutsa hem dem till kovland. Väl där fick jag vattenplaning på hemvägen!! Herregud så rädd jag blev!! Det stack till HÅRT i magen, så rädd blev jag..jäkla regn..

Nu äre iag dags för natten..jag är trött trots att jag sovit hela dagen..

Dålig..

Jaa idag har man inte varit fräsh..alla har badat och solat, jag har legat inne och sovit. Spydde på jobbet inatt..huua fatta va hemskt och spy på jobbet och det finns ingen som kan ta över?!?!Var bara att jobba på det..huua.. Och jag hatar,läs HATAR verkligen att spy..när man känner innan att det är på G, guud då vill jag bara stänga igen ögonen och hoppas på att känslan försvinner.

Skulle ha jobbat inatt med men jag sa av mig den..är man sjuk så är man! Tråkigt bara att man går miste om en massa pengar, men hälsan måste väl gå först va??

Ska duscha nu iaf och bege mig till angelica och tjejerna, dem ska ut men jag ska bara sitta och försöka vara social i den mån det går.

Förövrigt så stämde mitt horoskop idag! Det stämmr aldrig men denna gång då det varnade mig för en sak och jag gjorde det ändå så stämde!! Typiskt..

Ååh..nu krampar magen...dags för fosterställning.

I brist på fantasi :)

Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa? Nej
Brukar du sjunga i duschen? Jajjemen!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Kanske inte kärlek men ett starkt intresse
Vad är viktigast för dig? Familjen och vännerna
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? Betala av mitt studielån
Vad är det bästa med julafton? Skinkmackan
Tänker du mycket på ditt utseende? Lagomt
Vad får dig att slappna av? En godispåse framför TV:n
Tänker du ofta på sex? Lagomt
Är du mörkrädd? Jajjemen!
Vilken färg är snyggast? Svart
Tycker du matte är svårt? Beror på talet
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nää
Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling? Pengar
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? 10
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska? På dem närmsta, sorry..men det går över fort:)
Har du piercing? Yes
Bråkar du och dina syskon ofta? Inte så mycket nu mer, nej
Vem är den viktigaste personen i ditt liv? Har många viktiga
Läser du ofta böcker? Ja men skulle vilja läsa mer
Vad föredrar du för sorts filmer? Thriller och komedi
Vad slösar du mest pengar på? Skitgrejer
Vill du gifta dig? Tror de
Vill du ha barn? japp! 2
Vilka tv-program som går just nu har du fastnat för? Har bara fastnat för Greys Anatomy, men nu äre uppehåll
Vilka länder har du varit i? Danmark, greklan, turkiet, spanien, thailand, förenta arabmeraterna, cypern, bulgarien
Vilka husdjur har du haft innan? Eremitkräfta, kanin, katt, guldfisk
Solar du ofta? Då jag behöver
Är du bra på att laga mat? haha, nää jag är en katastrof!
Var badar du helst? I badkaret
Vad dricker du för alkohol? Vin
Vilka djur är du mest rädd för? Hästar, ormar
Vad tycker du om monarkin? Fin utsmyckning på pengen
Vilka språk kan du? Svenska, engelska och knackig spanska och tyska
Har du någon gång skadat dig allvarligt? Ja, pappa har spräckt ögonbrynet på mig och fått mig att blöda näsblod (ej menat!!) och malin har slängt igen en dörr på mig så en benflisa ur näsan for
Vilken kändis är hetast? Han kille som var en tuffing i början av serien Gilmore girls
Gillar du att dansa? Ja, men bara hemma
Vad har du för klädstil? Allt möjligt, det jag gillar för stunden
Är du flygrädd? Jajjemen, tog tid hur långt tid det skulle ta att hinna ta upp mobilen och skicka ett adjö sms sist jag flög
Vad tycker du om rökförbudet på krogen? Bra! Jag alkohol och cigaretter är lika med illamående
Vad dricker du helst när du är törstig? Kallt vatten
Vilken är din favoritglass? En sorbe glassbilen sålde då jag var liten, annars så magnum mandel
Tror du på ett liv efter döden? Nej
Vilket kaffe sörplar du helst? ¨Vanligt med mjölk
Vilket mobilmärke föredrar du? Sonyericson
Vill du gå ner i vikt? Joo, men med mitt sockerberoende så är det omöjligt!
Vad har du för personlighet? Glad, virrig, pratig
Tycker du om sushi? Joodå, det är helt okej!
Tror du på livslång kärlek? Joo
Vad äter du helst när du ser på film? Gissa? GODIS!
Lever dina föräldrar tillsammans? Nope
Skulle du vilja träna någon typ av kampsport? Jaa men med mina korta ben skulle jag inte vinna en match!
Har du tandläkarskräck? Jaa, det luktar så konstigt där att man blir bara rädd av stanken! Brända tänder och gummi handskar ..huuua!
Är du en morgon eller kvällsmänniska?Både och
Vilken hårfärg har du naturellt? Mööörk
Hur ofta motionerar du? Aldrig...illa

god kväll/natt

då var man på jobbet igen då..elle har varit här i 5 timmar nu och har 7 timmar kvar innan det är dags att bege sig hem till haga igen.

Har sovit så himla konstigt inatt, sov i soffan så det kanske är en orsak?Gillar inte att somna på soffan och sova där hela natten, jag sover som en kråka!! Det är dock sjukt tråkigt att sova i mitt sovrum fördär har jag ingen tv. Och nu låter jag som värsta TVfreaket, jag vet att vissa älskar att få lägga sig i ett tyst om mörkt rum,men jag tycker att det hemskt!! Ska jag bara ligga därdå helt ensam i mörket och tystnaden?? Nää jag gillar det inte! Vill somna till CSI (vilket oftast brukar vara då jag ska sova).

Nu är jag sjukt kissis så jag måste besöka toan känner ja! Hoppas nu tyckte den informationen var intressant!:)

Men!

jag har svåra problem med att vända tillbaka dygnet efter att jag har jobbat!Jag är såå trött på dagen, men jag håller mig från att sova för att kunna somna på kvällen då ist,men går det? nej. Så nu är jag tröttare än tröttast och ingen frukost har jag heller eftersom jag kom hem så sent igår från en vecka hos pappa och har inte handlat. Mamma och hennes familj är isthlm men tänkte ändå åka upp dit och se om dem har något ätbart, haha jaa jag är snikare vad det gäller mat ;)

Även att min gardinstång hade ramlat ner här hemma! Vad vill mina väggar?! Så nu måste jag vänta tills pappa får tillåtelse att komma hit och hjälpa mig, för att borra med borrmaskin är INTE min grej, jag håller mig till att vara åskådare ja och säga: högre upp, mer till vänster hehe:)

Men nu måste jag få äta nått, Im hungrish!

no money no problems

haha elle? idag tog mina pengar slut, det blev shopping :)

Väskan som jag suktat efter läänge blev min! och det på rea!!K-A-P!:) den var fortfarande groteskt dyr men liite billigare än förut :)
Sen blev det två linnen och en tröja:)Kläder var basplagg men ack så nödvändiga!

Efter det blev jag bjuden på käk av magnus och elin - grillat:) Sen gock jag över till min moster och snackade lite skit, var sjukt längesen (jaa vi alla bor typ grannar) :) Hon är mer som en kompis en som en moster för hos henne kan man då prata om allt:)

Men nu ska jag ta och bege mig hem till min lgh, nu har min far och hans familj kommit hem vilket är signalen för mig att ge mig av.

God natt!

Herrejesus

vad trött jag är!! Jag känner mig helt förlamad!Kunde aldrig somna igår..så kanske vid 3 tiden så slog ögonen igen, och nu när jag vaknade vid 10 idag så kunde jag knappt röra mig!!Ögonlocken vägde 100kg och armar och ben likaså..phu..
Nu sitter jag inlindad i en filt framför tv:n och tänkte sitta så här ett tag. Solen skiner ute men jag tycker det känns som höst i luften så jag ids inte ens gå ut..vart tog sommaren vägen?!

Jag skulle behöva åka in till stan oxå..men måste först städa och grejer här hos pappa innan jag far, drygt, för att sedan åka hem och städa hemma hos mig!Tror jag sak ringa anna först och höra vad hon gör, hon kanske till och med är sugen på att haka till stan?

Nää nu lägger jag mig ner en stund till:)

Mätt!

Ikväll fick jag mina efterlängtade chips och dipp:) Satt och pratade på jobbet idag (Lindgården) och alla sa att jag var den mest onyttigaste människan dem visste om! Hahah!! Jag är inte onyttig, jag äter allt! Men om jag får välja så jaaa..då tar jag hellre det onyttiga:) Idag blev middagen som sagt chips och dipp och liknande middag är inte ovanligt..men jag är sockerberoende, det vet jag! Ska kanske försöka dra ner på sånt...men jaa..dte får visa sig helt enkelt:)

Sitter hemma hos pappa nu och är sjukt rädd som vanligt! Hur ska jag kunna bo i hus som vuxen då jag är så jäkla rädd?!?! Det knakar och låter och jag är sjukt rädd av att vakna upp och höra att det skulle vara nån i huset!! Då skulle jag dööö!!Kanske min värsta fara..! huvva...

Efter att ha jobbat ett 24 timmarspass idag tror jag ändå att det är dags att bege sig till sängen..min kropp behöver sömn! Så inatt blire ingen nattbloggning:)

Sleep tight a'll!

Morron!

Då ska man snart få ta och packa ihop och åka hem..eller det är en timme kvar innan jag får sätta mig i vitan fara och köra hem till sängen:) Skulle vilja lägga mig på en gång men jag måste alltid fika och läsa tidningen innan jag slänger ner huvvet i kudden. Det blir dock inte så länge som jag får sova eftersom jag ska iväg och jobba på lindgården ikväll oxå..pust, suck, stön..ångrar nu att jag tog på mig extra pass där då jag reda jobbar mer än heltid här men blir nog gladare då lönen kommer in på kontot:)

Hahah ja just! Kom på en sak inatt som hände för ca två veckor sen när jag angelica, jossnan och johanna var ut en sväng. Vi skulle bara kika in en snabbis på liquid (stavas det så?!) bar en snabbis innan vi skulle hem, och jag har aldrig varit där. Vakten ber om leg. Jag tänkte: jag vet att detta är det populäratse 18 årshaket ser han inte att jag är äldre?! Visar fram körkortet och vakten ser helt paff ut! 22?!? ÄR DU 22?!?! Jag trodde du var 17..
17?!?! Ser jag inte äldre ut en 17?? Om 20 år kanske jag tackar för komplimangen, men kom igen! Hhaha jaa det var en liten notis som jag kom med såhär på onsdagsmorgonen...:)

God morgon!

Hungrig

suck..jag är hungrig igen!!Och jag som bara har med mig frukt inatt..egentligen skulle jag vilja ha popcorn eller chips och dipp, det skulle var sjukt gott just nu:)

Sitter även och smålipar till filmen på trean just nu..har sett den förut men tycker den är så bra!Men nu äcklades jag lite då jag såg hur långa naglar richard geere hade, uscha!! de tycker jag är äckligt..men långa naglar på en kille, tycker det är äckligt med långa ovårdade naglar på tjejer med, och eftersom jag inte är en sådan tjej som är alltför piffig (inte ofräsch!;)) så håller jag mina korta:) Det är även för bökigt att stänga byxorna om man har långa naglar:)

Ska dock snart avsluta med att se filmen för att se so you think you can dance på femma, haha det är ju bara såå roligt att se på uttagningarna:)

Men ska väl ta mig ett äpple nu ja då..gott...



Dags igen!

Jaa ska ta och hoppa in i duschen nu och bege mig till jobbet igen. Lill skrutten (Johanna) har varit här och ätit lite mat med mig..vi köpte färdig mat och det smakade väl sådär...men den gjorde så att man överlever en dag till iaf:)

Blev sjukt less på ett sms som jag fick idag..ibland undrar jag om vissa verkligen inte kan tänka längre än vad nästippen räcker!? Varför skulle jag vilja ha det där sms då jag precis berättat hur saker och ting ligger till?? Det värkte i kroppen...

Sen en till sak som förbryllar mig är hur snabbt jag kan ändra mina känslor, det är nästan kusligt!! Jag kan gå från att känna något till att inte känna nått på två sekunder! Jag vet att jag kan vara dramatisk, men så himla dramatisk kan jag väl verkligen inte vara? Och det sjuka i det hela är att fastän jag inget känner så vill jag ändå försöka att känna nått så jag håller kvar...jaa nu låter jag riktigt rubbad :)

Ska hoppa in i duschen nu iaf för att hämta lite böcker hos mami innan jobbet.

So long!

jooråsatte

då var man på jobbet igen..

Vet inte riktigt vad jag ska skriva..förutom att det här med grubbleriet går väl sådär...jag grubblar nog mer än nånsin om jag ska vara ärlig:)

Ibland önskar jag att jag kunde få hoppa in en sådan där lycklig film ni vet, där allting blir helt underbart på slutet, man får dröm jobbet, kanon lägenheten och den bästa killen. Varför kan inte det hända mig? Tycker det vore ypperligt trevligt:) Jobbet mitt nu äre inge fel på, men jag vantrivs i lägenheten och den bästa killen har jag då inte! Tror jag ska lämna över mitt liv till en författare och så får han reda upp allt:)

Ska nog åka till Marina och lillbebisen på torsdag, det är enda dagen som jag är ledig så jag har inte så många andra dagar att välja på:) Dem har ju varit hemma i snart en vecka nu, så lite har dem fått andas innan jag kommer och gästar:)

Tänkte även åka hem till mamma imorn och hälsa på, har inte träffat henne på länge nu, och hur töntigt som det än låter så kan jag än i dag bli mammasjuk, för ingen kram är så underbar som från henne...:)

Men sov så gott nu allesammen.

Bättre

Idag är det lite bättre med mig, var totalt nedbryten igår av alla dagar av festande och saker som hänt, men efter en 13 timmars lång sömn så börjar jag nu återigen att komma tillbaka till mitt rätta jag:)

Har varit och myst med världens bästa kille idag..alfred:) Han får mitt hjärta att klappa:) Mosters UNDERBARA lilla ögonsten. Även han var myskrank idag då han har kramat och pussat på mig hela dagen:)

Har försökt sova nu inför natten men det har väl gått sådär..elle det har inte gått alls med andra ord! Men jag hoppas att min nattsömn räcker till..!

Är ju hus/kattvakt just nu åt min kära far då han och åsa och jacob har farit till danmark, och guud som jag saknat min katt! Inatt sov han med mig i sängen som han alltid gjort då jag bott hemma..his lovley..men jag fattade inte han sov med mig förrän jag fotade till stackarn inatt..oopps!:) Men han är så van så det gick bra :)

Men nu ska jag hem och hämta lite grejer i min lgh innan jag drar iväg.

Bakis, magont och huvudbry

Jaa att man har festat i fyra dagar känns i kroppen vill ja lova!!Idag mår man funky..magen är i olag, huvudet värker, kroppen ömmar och tankarna över helgen flödar.

Det har som sagt varit helt lovley att få ha haft mallan här på besök, hon är den bästa!!

Jag själv måste verkligen sätta mig ner och ta en funderare över saker och ting. Över hur jag vill att saker och ting ska bli och hur jag själv vill ha det. Inte hur andra vill ha det, utan hur JAG och bara jag vill ha det.
Jag är trött på att vara en grubblare, måste våga chansa mer och inte ta allt så allvarligt. Jag lever bara en gång, och är bara ung en gång - måste bli tuffare!! Mer oberoende!

Annars så flyter allt på i vanlig ordning, jobb imorn och resten av hela vecka, kliver av natten på söndag morgon, tror jag tar med mig datorn på jobbet i veckan med, så nå bloggar på natten kommer nog att skrivas:) Jag uppdaterar er med hur min nya utveckling sker..själv tror jag att jag alltid kommer att vara en grubblare men att försöka skadar inte.

Tills dess får ni sova så gott!

Ps. kan man hata den elaka nissen i den gröna milen mer?! Idiot! Ds.

Det var allt:)

S-L-I-T-E-N-!

Ja men nanting!!Huvva..men nu är bara att tagga om och komma igen!:)

Kvällen igår var blöt! Men min och mallans avslutning med europs carrie och kebabcity gjorde att den blev underbar :) mallan du är mig en sann och helt underbar vän!!

Idag har vi sett happy feet och tryckt en massa godis och ostbågar, mumsfillibabba:) Men nu måste vi rycka upp hos här och sätta igång!!

Citat av mig själv:Om jag inte gillade snoppar och inte tyckte att tanken av att röra vid tjejer är äcklig så skulle jag bli lesbisk.

Jag avslutar med det :)

Hejpa!

Men jesus

så trött jag är!!Vi har ganska så precis vaknat men, vi är sjuk seg! Har precis käkat frukost nu och snart bege oss till stan. även att mallan fyller år idag! Congrats!:)

Osäkerhet och jag går inte ihop..det har jag vetat innan men det blr mer och mer tydligt. När jag känner mig osäker så beter jag mig så omoget. Jag vill säga en sak men säger ändå en massa annat..jag förstör för mig själv och det vet jag..men men...bara att stå sitt kast nu.

Nu äre bara att ladda om för kvällens bravader,grillfest med massa goda vänner, kan inte bli bättre:)

Ha en trevlig kväll ni med!

Morron!

Då var man vaken då! elle jag har varit vaken en timme faktiskt men har lite att fixa innan mallan och annama kommer hit! Grov städade hela lgh igår, men det var lite onödigt då pappa var här igår och borrade och hade sig så nu äre skitigt igen. Men det vare värt för nu har jag ÄNTLIGEN hyllor i köket och handdukshållare  badrummet:)

Sen så har jag en skrockgrej som verkligen stämmer! Varje gång jag klipper mina naglar så äre nånting som går fel, och det stämmer verkligen, för det slår aldrig fel! Så nu är jag en otursfågel i ungefär en vecka, sen är jag back on track igen:)

Träffade johan igår även, det var säkert ett år sedan jag såg honom! Skulle ha träffat han sist jag var i sthlm men det hanns inte tyvärr. Hoppas på att se han ikväll med för det var som sagt längesen :)

Sen mitt hår...jag skämdes heela kvälen igår över hur jag ser ut!! Känner mig verkligen obekväm iden här hårfärgen..har lagt  i en inpackning nu med lite färg som jag hoppas tonar ner det ljusa litegranna..

Men nu:städning

It blows..

Tror jag ska sluta ge mig på att använda mig av engelska ord ibloggen då jag bara stavar fel:)

Har varit på gatufesten ikväll..jag vad ska jag säga. Jag verkar vara oförmögen till att ha roligt på denna tillställning. Tror det beror på att det  är så mkt folk, det gäller samma på krogen. Förfesten är alltid rolig..men ute? nee..
Blir grymt less på mig själv att jag inte kan slappna av men vad ska jag göra då? jag är så här och får helt enkelt uppskatta att jag har det roligt innan iaf:)

Sen så ska jag ge upp det här med karlar, jag tror inte att dem är nånting för mig helt enkelt. Jag har sjukt svårt att fatta tycke för någon men om jag någongång har en tillstymmelse till att göra det så blire bara skit. Så från och med nu kör jag solo på heltid, inga flirtar, inge hålla fast vid gamla ex, INGENTING. Jag trivs bäst med mina vänner och håller mig nu hårt till dem:)

God natt folket.

Get a grip!

Gjorde klart en grej som jag skulle göra igår på datorn!! Dock den enklaste..suck! Har tre kvar..en gör jag lätt nu ikväll det vet jag! De andra två..hm..I don't think so...självdiciplinen you know..

Under denna vecka i sundsvall är det gatufest hysteri bland folket. Den enda fråga som ställs till människor är: ska du gå på gatufesten? Alla tre dagar?? Herregud, så himla faboulse är den väl inte?? Det är trångt, massa fulla människor - unga som gamla, det går inte att ringa, man tappar bort varann, ovän med pojk-flickvännen, för att sedan hålla på så tre dagar. Jag har inte riktigt gått på gatufesten på två år, i fjol var jag in en sabbis en dag för att köpa sura remmar åt min då gravida syster, men det blev snabbt hem igen. I år är vi många av mina nära och kära som ska gå, och hur förväntningarna är vet jag inte. Hos dem är den nog ganska så hög, hos mig..? Jaa..givetvis vill jag ha en trevlig gatufest! Men jag är skeptisk.. Jag hoppas mina gamla kära tonårsidoler the ark spelar sina gamla godingar och startar upp min partymotor för tre trevliga festdagar :)

Nu ska jag återgå till mitt jobb, och jobba av min sista natt innan en veckas ledighet -me like:)

Sleep well!


Natt eller morgon?

jaa, det är väl upp till var och en att bestämma det.
Jag är iaf vaken, och jobbar.Tog med mig datorn till hit för jag hade lite saker jag skulle behöva göra..men jag ids inte!Tiderna blev ändrade inatt så jag har full sjå med att hålla reda på dem:)

Har iaf sett vanity affair (tror jag att den hette) ikväll..och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den..den var bra men väldigt konstig!Jag menar, vad var den egentliga handlingen? Vad handlade den om?Jaa men fullt sevärd iaf:)

Sitter och ser på Mtv nu, där man kan skicka in sina namn och så får man ett utlåtande om hur förhållandet ska bli. Allvarligt, äre folk som skickar in till det där? Sen kom tanken, i usa stämmer man ju folk för allt och ingenting, då kanske det finns nån som tror så hårt på det där för att sedan känna sig lurad, då har Mtv en stämning på halsen! Fina tankar jag har nu på natten, inte sant?!;)

Men sov så gott folket, eller god morgon kanske jag ska säga eftersom ni inte lär läsa det här nu:)

Bebis!!

Min älskade vän Marina har fött en liten prinsessa!! Smilla:) 3 kg och 47 cm lång! Jag grät som ett tok då smset kom!!:) Pratade med henne igår vid 22 tiden, då sa hon att hon kände sig lite "konstig" och att hon egentligen skulle med christian och dem ut och äta men valde att stanna hemma. Kl 02.02 får jag ett sms: det blir nog bebis inatt, JAG HAR SÅ JÄVLA ONT!! och nu idag så får jag sms att hon har kommit!!:)

Ska hoppa in i duschen nu snart och bege mig för att jobba, men först ska jag hem till pappa och låna laptopen som jag ska ha med mig ikväll, måste fixa lite saker.

Annars så rullar allt på...har lite funderingar över ett och annat men det visar väl sig efter onsdag!Måste erkänna att jag längtar lite granna...tror ja..:)

RSS 2.0