Goda vänner

Elkan och jag, vi är goda vänner fastän mycket olika....*lalala*

Hade ju tänkt skriva om mig och elkan idag, men såg att hon skrev om oss igår i hennes blogg så då kändes det lite som en rip off...men det skiter jag i nu!

Jag och Elin tror jag är lite smått beroende av varandra, på ett bra sätt! Vi ringer varandra och smsar minst tre gånger om dagen, där vi berättar om en ful gubbe vi sett på stan, snor, mens, snyggingar eller helt enkelt vad vi åt till middag. Eller varför inte nämna den gången då vi såg melodifestivalen tillsammans...hon i spånga jag i s-vall, men vi var varandra trogna vid varje dålig låt och smaskning av godis (okej det sista stod jag för)

Summa sumarum: Jag längtar tills vi ses imorn, då vi ska bråka om vem som har mest rätt och vilken låt som det ska lyssnas på.





God morgon

Brukar aldrig ha tid att sitta vad datorn på mornarna..har egentligen inte det idag heller, men....

Idag vill jag inte jobba!!! Den känslan känner jag inte ofta, men idag gör jag det... Jag skulle vilja lägga mig i soffan ett tag och slötittat på TV, Oprah, Montel Williams, Våra bästa år och alla de där. Jag vill ha en slödag!!! Det känns som att jag inte hinner med någonting längre...jobb till 17.30, hem, äta, små fixa inför morgondagen och så vare natten... Jag tränar inte, jag träffar inte vänner, familj, NADA! Men tyvärr så har ju alla det så här så jag kan inte ens tigga ensamrätt om att synd om mig...!!! Nåja..

Nu måste jag börja traska til jobbet om jag ska komma i tid.

Så lång!

Konstiga luddiga dag..

Den här dagen har känts helkonstig... Vaknade imorse av panik att jag kände att jag stängt av väckarklockan..joo mycket riktigt, det hade jag. Men vaknade ändå i rättan tid..hur kommer det sig? Att de gånger man stänger av väckarklockan eller glömt att ställa den så vaknar men ändå i hyssat rätt tid? Åkte iaf till jobbet och märker att Ingelas bil inte står där..shit! Har hon inte kommit? Nu lär det ju stå hundra elaka föräldrar utanför dörren och skrika vart faan har Ni varit?!?! Jag måste till jobbet!!!!  Men jag fann inga elaka föräldrar utan en glad Inger som berättat att hon ska vikariera idag men hade inget kort att låsa upp med och att inge barn hade kommit..phuuu!

Idag har det varit friluftsdag på Sidsjön och den skred fram ganska så smärtfritt, blev mest ätande av bullar och hamburgare innan det var dags att återvända hem till skolan igen, med några extra hekton till på arslet. Lovley...?:)

Har precis betalat räkningarna oxå..men FIIII FAN! vad många och DYRA dem var denna jävla månad då..! Suck...kommer inte kunna spara en krona! Snarare nalla några från sparkonton...GIV MIG EN SUGARDADDY SOM KAN FÖRSÖRJA MIG NU!!!!!

Ikväll äre Greys åh...mmm..:)

Karlar och Maxi Ica

Efter jobbet tog jag röda faran och åkte ut till Birsta, där det skulle handlas, lampa och dörrmatta - kirrat! Har även fått för mig att göra egna tavlor till hallen så jag tog en sväng in till Panduro oxå, där jag har köpt fin fina papper som jag jag ska skriva tro hopp och kärlek på med rosa glitter bokstäver. Om det blir bra så att de kommer upp på väggen återstår att se..:)

Innan hemgången så behövde jag åka och handla lite inför friluftsdagen som vi har imorgon..jag må vara läraren denna gång men vill ändå ha en matsäck som en elev - bullar, varmchoklad och godis :)
När jag står och väljer mellan alla pågens olika bullsorter så går en man förbi mig och luktar så gudomligt gott att jag blir knäsvag...tänk att en doft kan ha en sådan påverkan? Jag ville egentligen sniffa upp honom igen bara för känslans skull, men att gå och sniffa som nått pucko bland mathyllorna kändes lite väl...

Sen när jag står i kassan så upptäcker jag världens snygging framför mig...och kommer på att det ofta står i tidningarna att de flesta raggar i kassakön. Men då måste jag ställa mig frågan - Hur f**n gör man det?? Skulle jag ha gått fram och frågat: Ursäkta? Men kostade din mjölk lika mkt som min? Jasså? Ja men vi kanske ska hem till dig och ta oss ett glas då? Eller: Jasså? Gevalia...vill du ha lite oväntat besök ikväll kanske? Kanske av mig? *vink vink* Näää faaan heller att jag skulle ragga i kassakön...jag raggar inte alls för den delen, men på Ica känns lite väl over kill..hundtricket i alla ära, men mjölktricket? Njaa.... (Men snygg av han! ;))

Nu ska jag lägga mig i soffan en stund..sjuuukt ont imagen, haft hela dan..magsjuka? Känns ju värt...nja..

Herre min skapare

Vilken måndag!! Vaknade 06.10 utav att Amal ringer och säger att hon är hemma och är sjuk idag -nemas problemas tänkte jag! Yeah right...denna dag har varit så fruktansvärt konflikt fylld att det räcker tills nästa år... Jag brukar inte klaga över konflikter och bråka ungar eftersom jag sällan tycker att det är just "jobbigt" men idag vare det. Jag sa till mina elever att idag tar vi fram den största tuschpennan vi hittar och drar ett stort streck över denna dag och börjar om imorgon, så nu gör jag det! (ljudeffekt av tuschpennan) klart!

Annars så har jag sjuk beslutsångest över ett par jävla klappgrötsrosa runda mattor som jag köpt till min ena hall...elin gillar dem, pappa inte, jag vet inte ifall jag tycker det är hel fräckt eller helt enkelt skit fult! Saken hör till det att killen i kassan (upptäckte jag idag då jag tittade på kvittot) bara tagit betalt för två av de tre mattorna, så då kostar dem knappt nånting (3mattor=180kr) och jag kan faktiskt ha dem någon annanstans.. Iaf, då jag berättar denna historia för elkan så kommer jag på att jag glömt mina vantar på just IKEA!! så jag tog en matta av dem..och dem mina vantar av mig.....de jävlarna...

Har dock det sjukt mysigt just nu med mig själv (lät det strange?!) Sitter iaf i min gungstol just nu med datorn i knät och lyssnar (läs sjunger) till Leona Lewis album, helt lovley måste jag säga!

- Psst...Elin! Stefan Holms brorsa....!hahahaha...!!

Sepe ryck

Okej..det har varit mkt klagningar från min sida på senaste. Jag är en bitter singel hit och aggro mot gamla ex dit..! Så därför tänkte jag idag skriva de fördelar jag kommit på med att vara allena:

* Jag kan om jag vill, nästa alltid bli bjuden av middag av nån av mina nära och kära. För alla kockar i min familj gör alltid mkt mat, så åt mig räcker det gott!
* Jag får gratis tvättmedel av mamma då hon har en sådan där stor hink, skulle jag fått det om jag inte var sjäv? Tro inte det va..
* Jag kan ha mina fulaste och skönaste! trosor hur ofta jag vill! Ingen spets som skaver i rumpena utan bara ren utnött bomull mot mina feta skinkor!
* Jag kan sitta och skita och filosofera huuur länge jag vill på toaletten, för det finns ingen som ropar: vad faan gör du?!
* Jag får korva mig och låta hur mkt jag vill då jag sover, för jag stör ingen.
* Jag kan prata i telefon hur mkt och hur länge jag vill och prata om de söta rosa underkläderna på H&M utan att någon suckar djupt åt mig i bakrunden och ber mig prata tystare för det är sporten på TV
* Jag behöver aldrig slåss om TV dosan, för den är bara MIN MIN MIN!!
* Jag kan sjunga hur högt och falskt som helst till mina favvo låtar utan att skämmas. (jag är ju egentligen whitney houston material)

Need I go on? Didn't think so..:)

Som slut notice kan jag berätta att jag håller på att städa idag och fann TUSEN SPÄNN! min byrå!! Den som söker - den finner:) Så nu blire IKEA och lite shopping.

So long!

Saturday

Lördag idag då, vad ska lina göra då? - Inte ett smack! Jag är snuvig, halsontig, och hängig. Lill pluppen A är oxå sjuk...stackarn..får se iaf jag åker bort dit sen, är vi båda sjuk så gåre ju, men piggnar han på sig så vill jag ju inte smitta han.

Annars så var jag och Niklas och såg innebandy igår, granlo - city och shit var spännande det var! Vi var mest där för att stödja maccan. Sa ibörjan av matchen att det kändes som om granlo skulle vinna, och så kändes det nästa hela matchen, tills sudden. Då vare city som var bäst, hade tusen lägen men kunde omöjligt göra mål, så det blev tillslut seger för granlo med 7-6. Sorry Maccan...men än lever drömmen:)

Helt galet med folk vare där åh, och som vanligt sen jag flyttade hem till s-vall igen så känner jag inte igen en käft..:) Sen så ser jag ju inget heller så det kan ju bero på det elle vad säger du emma? hehe:)

Sen en till grej..är ju tänkt att jag ska ha inflyttningfest den 1mars..men vette faan om jag orkar! Jag gillar inte utgångar längre..2 gånger detta år har jag varit ut. Det kanske inte låter som så lite då det bara har gått 2 månader..men jag känner inget sug heller...jag känner mig som ferdinan: jag trivs bättre här..i soffan..där jag kan äta godis.. patetiskt.

Nä nu ska jag snyta mig och jäsa i soffan lite mer. /Den fräsha


Babbsan

Alltså jag hel gillar "Babbsan" Lars-Åke Eriksson elle vad han nu heter i verkligheten. Han/hon/den/det elle vad han nu vill kalla sig själv är ju helt jävla underbar!! Han är så jäkla rolig, och fäller störtsköna kommentarer jämt:) Just nu är han med på du är vad du äter på trean, (återigen nämner jag tv-program, kan jag ge upp?!?!?)

Jag själv skulle ju oxå ha tränat idag....men kom inte hem förrän halv åtta..så efter att redanha fikat kakor så äter jag lite godis ist. Här väger man upp motion och kost rätt!! Shit vilken liten knubbsäl jag är nu alltså...men som sagt, ´gillar inte nyttiga grejer!! Så att bli lika slim som en vandrande pinne kan jag nog glömma...

Har inte så mkt vettigt att skriva idag så jag ger lite musik tips ist!:
Chris Brown - With you
Kevin Michael - Ain't got you

LOVLEY!

Förlamad??

Ibland undrar jag om jag är totalt jävla förlamad... Jag vill göra saker, så som att städa, tvätta eller what ever, men är ibland totalt oförmögen till att göra det. Detta stör mig nå så inått...!! Vart är min självdiciplin??

Just ställer jag mig den stora frågan oxå varför jag i hela fridens namn sitter och bloggar då det är greys på TV??!! Jag ser ju självklart på det i bakgrunden, men ger den inte min hela uppmärksamhet. Strange... Även att det låter sjukt töntigt nu då jag pratat om tv-serier två dagar på raken, men what the f*ck!

Nu ska jag dock stänga ner här, sätta mig i soffan och slappna av för första gången på hela dagen.

- Det är så logiskt alla fattar utom du..du har inte en aning.

Skönt

Onyttigaste människan i världen (jag) har precis kommit hem från ett träningspass - bodystep. Jag bara ÄLSKAR det passet! Man är totalt jävla slut efter man kört det, och instruktörerna som brukar köra dessa pass är helt lovley! Låter som ett träningsfreak nu (hahah!!!) då jag tillochmed pratar om instruktörerna, men helt allvarligt så är dem halva orsaken till att det är så roligt:)

Känner mig halv patetisk efter mitt senaste inlägg...men..kan inte sticka under stolen med att jag hyser ett starkt agg mot båda personerna just nu. Jag är en impulsiv känslomänniska, när något gnager så måste det få komma ut! So this is me...

Nu till något annat: Mamma den jäkeln sticker ju till grand canaria på torsdag..inte avis helle!! Neeeeej neeeej!!!(?????) Hoppas hon köper wingummi till mig iaf:)

Men nu ska jag försöka se klart gossip girl, har hittills inte lyckats sett ett enda helt program.

Over and out.

Ursäkta

gott folk att jag inte har skrivit på ett tag men sjukdom och brist av datorer har gjort det svårt.

Kan dock förvarna redan nu att detta kommer vara ett inlägg fylld av ilska, så dem som känner sig på bra humör och var ute efter någon solskenshistoria kan sluta läsa NU.

Funderar helt allvarligt på om jag ska offra ca 8 år av mitt liv i fängelse genom att döda en annan en människa...okej det var väl att ta i, men att denna människa skulle försvinna skulle inte göra mig det minsta!!! Han verkar leva för att för att vara elak mot mig och det verkar inte finnas något slut på det hela?! Ännu argare blir jag när jag vet att han är elak mot andra med, och dem är helt ovetandes om det hela. Jag vet iaf att han är totalt rubbad och lider av någon allvarlig störning, men dem andra stackarna då?? Han förpestar världen och borde göra som Usama - gömma sig i en jävla bunker i nån jävla öknen i nått jävla land långt jävla härifrån!! (Och nej kära folk, detta är inte nån olycklig kärlek som gett mig foten...det var en kärlek en gång för längesedan, men det han håller på med nu, är bara helt jävla sjukt.)

Det var den historien. Nästa.

Jag och min syster spenderade söndagen på birsta city, där vi träffar på en gammal klasskamrat till henne. Han ser allmänt slimmig ut i sitt backslick (elle hur det nu stavas) i en liten hästsvans och kavaj. Iaf så sträcker han fram knytnäven till Alfred (ni vet hiphop stilen) och syrran säger att han måste ge hela handen så gör Alfred high five. Killen kommenterar: Det kan min hund göra oxå, så det är väl inte så jävla imponerande...
Där efter börjar Alfred att små gnälla, så killen ifråga gnäller tillbaka mot Alfred, och A blir ju paff så han slutar..
Killen:Ha! Se där..fick dig att sluta, visste väl att det bara var krockodiltårar..annat vare med dig lina ,som du grinade när *piip* dumpade dig.
Vid det här tillfället vända jag bara på klacken och gick därifrån. Hur i hela h-vete kan man säga så till någon?? Saken är att idioten som jag berättat om ovan är *piip* och denna kille har på senare dagar blivit bästa polare med honom. Men ändå...vad faan vet han om oss?? Och den stora frågan..vilken människa säger så? har han noll empati i sin kropp?? Är han utan hjärna? Blev han tappad i golvet som liten? Elle kanske som stor? Jaa..frågorna är många, svaren är få.. Det enda jag vill säga till honom är: Klipp dig för faan och köp dig en ny kavaj!

Nu måste jag dock sluta att vara arg för mina små femmor är strax tillbaka från idrotten och dem ska inte behöva få ha en irri fröken bara för att det finns idioter här i världen.

Tack för mig.


Uppdatering


Jag gick iaf igår morse in till min chefs kontor och sa vad jag tyckte och tänkte...rädslan över att få kicken var STOR men min känsla över att få säga vad jag ville ha sagt var större! Det hela gick iaf bra, och jag fick inte kicken :)

Annars så sitter jag på jobbet nu..sov över imorse. vaknade 06.20 och 06.30 ska jag vara här! Och det var jag oxå:) Var bara att slänga på sig kläder, borsta gaddarna och ila iväg! Tur att resvägen inte är så lång:)

Nu är jag dock skiträdd som vanligt då jag öppnar och är själv och törs inte trycka ner tangenterna för att det hörs så mkt och då hittar ju inbrottstjuven mig så jag avslutar nu.

Tisdag

Jag är så sjukt förbannad på min chef nu att jag skulle kunna strypa honom!!! Sitter och väntar på killarna nu så vi kan ta en kopp kaffe och jag kan få ösa ur mig gallan...!

Förutom min chefsirritation så är jag sjukt stressad över att hinna städa klar min gamla lgh tills på fredag! Allt är utplockat, men inte städat...och damsuga och sånt gör man väl på en kick, men putsa fönster!!! När i hela friden ska jag hinna göra det?? Jag jobbar ju på dagarna och det är ju lite halvsvårt att putsa dem på kvällen då det är bäcksvart ute,,,,får väl putsa dem kvällstid ändå och klagar tjejen så får jag väl komma och göra om det! Det är min bästa lösning för tillfället.

Pappa fyller år idag åh..ringde han förut och frågade om vilken tid jag skulle komma och fira han men jag sa inte grattis! Haahha...:)

Känner att jag är irriterad som en åsna just nu att inlägget blir katastrofalt dåligt, så jag lägger ner nu.

Hej.

Tankespridd och känslokaos!

Finns så mkt som jag skulle vilja skriva om nu..men:
 1. Jag har inte riktigt tid 
 2. Tror inte att jag vill berätta 
 3. Jag vill inte framstå som ett pucko.

Kan dock säga att jag är en sådan sjukt godtrogen människa. Jag tror (oftast) att alla människor är snälla och vill väl..och när det sedan visar sig att så inte är fallet (vilket i mitt fall med denna person blir 1000000000gången) så jag blir jag så sjukt besviken och ledsen. Jag tror alltså på allvar varje gång denna person kommer tillbaka i mitt liv på något sätt att denna gång så blir det bättre. Att personen i fråga har ändrat sig och kan för en gång skull visa människor (mig) den respekt som jag ändå tycker att jag förtjänar...men nej. Jag är inte värd mer än två veckors gammalt glas vatten.... Jag vet att det är lika mkt mitt fel varje gång denna besvikelse infinner sig eftersom jag tillåter mig att bli besviken, men känslan av att känna sig totalt obetydelsefull är något som ärrar min själ mer och mer för varje gång...

Nåja..vad vore en bal på slottet??:)

Tillbaka till något roligt är ju att flyttlasset har ju gått!!! Yeeess..lina bor nu FINT! och trivs kanon:) Redan då syrran kom och vi skulle göra oss lite lunch i nya lgh så kändes det som om jag bott där i evigheter, och det tar jag som ett gott tecken! Och nu till det bästa..........JAG KAN SE TV I SOVRUMMET!!!!!!!!!!!!!!! weeeeeeiii!!!:) För vissa kanske det låter sjukt, men jag älskar att somna till tv:n, jag läser böcker och korsord (måste ju berätta det så ni inte tror att jag får all min härliga kunskap från dumburken) :) Men att få avsluta med att slö titta på tv...-lovley:)

Nu äre dags att ringa in här..jobbet kallar!

vi ses.

Tjatkärring!

Jag älskar att vara lärare..det gör jag! och jag skulle kunna skriva många anledningar till varför. Men...skulle jag komma med anledningar till varför jag hatar lärareyrket så kommer jag bara på EN sak, det eviga gnället och tjatet från MIN sida! Jag HATAR när jag måste "skälla" på mina ungar...och speciellt sådana där dagar då man i princip inte gör annat..!

"Sitt på stolen" "Tyst!" "Sluta" "Hör du vad jag säger?" "Nej" "Vad sa jag nyss?" "Vad är det som har hänt?" "Så där får du/Ni inte göra" Vissa dagar gnäller jag och tjatar nå så jävulskt att när jag kommer hem på kvällen är jag så jävla le min egen röst att jag skulle vilja byta huvud med någon!!!! Jag hatar att vara sur och gnällig...jag vill vara en glad lärare..givetvis så är det omöjligt att vara det jämt och speciellt i den härliga åldern som mina ungar är i - puberteten. Jag försöker att välja mina strider...men vissa tar jag upp i kamp!..och dem likaså...:)

Men men, trots detta så trivs jag sjukt bra (än så länge:)) med mitt val av arbete och ljusglimtarna man får emellan kamperna väger tyngre.

Nu är det 4.5 timmar kvar av min arbetsdag innan det är dags för mig att göra helg. Veckan har gått otrolig snabbt, men har samtidigt varit jobbig så som alltid så är helgen efterlängtad. Den kommer att tillbringas med mamma och alfred ikväll och med lisa och några glas vin imorgon (Sandra ska du med??Vill att du ska hänga med oss:)) Och så flytt på söndag då -LOVLEY!!!


Tills vidare gott folk - Ha en bra fredag!


I told you so...

Jag sa ju att det här med träningen bara skulle vara för en kort period...jag har inte "gillar att gå på pass" känslan inom mig!!

Som igår då jag skulle träna..visst jag var trött! Men visst hade jag kunnat använt mina sista krafter till att träna..men nee...Lina kom med anledningen att då hon inte hunnit tvättat sina favvo träningsbyxor så gick det helt enkelt inte att träna... Sååå hon poppade popcorn och låg och tittade på tv ist. Jag är en fighter in i själen!! *host*

Syrran fyller år idag, även Rickard, så grattis mina kära! Har dock inte kirrat nån present till syrran...inte till rickard heller för den delen men han befinner sig i Luleå och har det lite svårt att besöka han ikväll så jag väntar med den..:) Tillbaks till syrran nu..har ju ideer om vad jag ska köpa men kan inte bestämma mig!! Vi är ju så sjukt olika så det ända jag vet är att vill jag ha det..köper jag det INTE! Vill jag inte ha det..köper jag:)
Slutar 13 idag så då brassar jag till stan och fixar nån, förhoppningsvis bra present!

Nu äre nationella prov här för mina små liv, så vi håller tummar och tår!

Bye!

Skärpning

Det känns som att det har skrivits lite väl mkt om i bloggen här de senaste dagarna..nästan så att jag skäms lite.. elle jag gjorde inte det från början, men när jag drog mitt skämt om min förkortning FIS för en jobbet och han tittade på mig med en nedvärderande blick, så blev jag lite röd om kinderna..

Dock kan jag ju inte sticka under stolen med att kiss och bajshumor alltid går hem hos mig! Jag tycker helt enkelt att det är skitroligt!! (hehe där fick jag till det!)

Nu sitter jag iaf stressad som en gris på jobbet och fördärvad över att jag inte gjort semlor åt mina ungar... Men jag trodde på allvar att matsalen skulle bjuda dem på det..men icke! Men nu kom Eva med skolans konto och vi ska brassa ner på Willys och fixa semlor!!

Yeeees!! Vi är världens bästa fritidsfröknar:)

Föräldrar möte och skit

Okej..jag ska alltså om 30 minuter hålla mitt första föräldrarmöte och jag ska träffa alla mina elevers föräldrar för första gången. Hur ser läget ut? Jo..jag har sjukt ont imagen (inte pga nervositet) utan vi snackar, måste gå på toa, kramper i magen, ser ut att vara i 9 månaden magont. Detta var ju preeecis vad jag ville skulle ske då jag ska ha mitt första föräldrarmöte...

Jag menar tänk om jag måste böja mig ner för att ta upp en penna elle nått och det trycker på utan förvarning..då har jag alltså pruttat inför alla....på mitt som sagt första föräldrarmöte...!

Till något helt annat så har jag snart varit snusfri i EN månad! Vad säger ni om det va!? :) Måste dock erkänna att det går inte en dag som jag inte drömmer om att få en god liten nikotin innehållande snus...men jag håller mig till mina slemmiga och äckliga onico än så länge...och hoppas på att jag snart klarar mig utan dem med och får le sådär fint som alla andra tjejer gör utan att överläppen är sned...;)

Nu: Tagga inför mötet, håll alla fingrar och tår gott folk!

FIS

hahaha skulle göra en förkortning och den blev fis! hihih....:) Fuck it's sunday står den för iaf!

Hatar söndagar...dem är totalt jävla meningslösa. Man ligger i soffan hela dagen för man ska då promt inte göra ett skit sista dagen man är ledig innan ny vecka vankas. Dock när man ligger i denna soffa så får man totalt ångest över just att en ny vecka ligger framför en...så som sagt, söndagar är totalt jävla meningslösa!

Men! Lina har iaf varit och tränat ikväll...japp! Efter nästan en hel ostkrokepåse i soffan fick jag seperycket att åka och träna..och det skulle jag inte ha gjort...Ostkrokarna hade satt sina spår och jag fick kämpa emot för att inte sprutlakera hon bakom mig..! Jesus va ont i magen jag fick!! Varje gång jag tog ett kliv på den där jäkla stepbrädan fick jag kämpa tiotusen mer till att inte skita på mig!

Såå gott folk, mitt tips till er denna söndag är:
Ät inte en påse ostkrokar innan träning..det har bättre effekt än plommon.

Är hos mamma nu och fått i mig lite föda, men ska skynda hem nu och se

Hahah dem är ju så jäkla sköna!! Linda Hammar: Jaa men så hade vi lite sex och så då... HAHAHAHA!! Klockrent!

Men som sagt, hem och se det nu och sedan fixa kidsen läxor för  veckan.

Trevlig söndagsångest på er alla!

Bloggning

Brukar som sagt skriva TGIF (thank god its friday) men det verkar tydligen vissa störa sig på, för att det är många som skriver så? Jag själv har aldrig sett nån annan skrivit det (inte för att jag läser så många bloggar för den delen heller) Men att uppröra någon känns ju onödigt...(?)  Äh what the hell...TANK GOD IT'S FRIDAY!!!! Jag har längtat efter denna helg nå så jäääkulst! :)

Redan imåndags låg jag inför döden för att jag var så förbannat trött! Och inte har de resterande veckodagarna varit nå bättre...så att det är fredag idag och att det är 5 timmar kvar av arbetsdagen känns skönt! Då åker jag och röda faran ut till ikea, kollar om elin har rätt ang stolsöverdragen, sen brassar vi vidare till Maxi Ica, köper en massa snarra och annat gott och åker därefter hem, hoppar i mysbyxorna och slänger mig i soffan och kliver inte upp förrän på söndag. Jag ska som fattat inte göra ett skit i helgen. Jag ska ligga i soffan och pilla navelludd, rapa högt och skratta åt alla AFV avsnitt som kommer att visas. Och jag undrar varför jag ligger i själv i soffan?? hehe:)¨

Varm chokladen igår blev förövrigt helt underbart god!! Fick lov att fråga varenda unge om vad de tyckte om den och inte nån sa att den var äcklig!! Nu blev ni impad va?? Tjejen som vidbränner tevatten klarade av att göra varm choklad från scratch och det med bravur!!

Många kanske tycker jag är patetisk som blir gör en sådan stor grej över lite varm choklad...

Men jag är stolt...mäktigt stolt...

RSS 2.0