Halvtid

Då har vi passerat 20 veckor, alltså har halva tiden gått!! Det är ju helt sjukt..!
För ska jag vara helt ärlig så är inte jag och M så himla " gravida". Vi har inte pratat om några namn, inte barnvagn ( vilket som sagt ger mig magknip) jag har helt plötsligt i nu snart 6:e
Månaden börjat träna och jaaa.,, vi lever lixom på som vanligt :) Därför känns det helt sjukt att halva tiden gått!! Vi behöver nog dessa 20 veckor som är kvar att växa in i det här :)

Annars så var det inte så mycket mer än så....;)


Barnvagn

Alltså detta med barnvagn... Jag var in på babyproffsen igår för att bara " kolla vad som finns" . Men herregud!!!!!! Hur i hela h- vete ska vi som aldrig haft en vagn innan veta vad vi vill ha??

Det fanns tusen olika, och vissa kunde göra det...och andra det....och med den tredje fick man med ett regnskydd minsann!!! Okej? Jag vet fortfarande inget. Det enda jag vet är att jag vill ha en liten och smidig vagn eftersom jag lär gå mycket och åka kollektivt då jag inte har bil. En var intressant men så googlade jag på den och den hade väl fått sådär kritik. Pust.


I övrigt så har jag en hosta som inte är från denna värld!!! Tänker på stackars bebis som måste vara livrädd där inne då M säger att jag hostar extremt högt...och mycket!

Men men, nu ska jag ta en dusch här och åka och köpa en klänning som jag förmodligen inte kommer att kunna ha förrän nästa sommar, men jag tänker framåt :)

Klippte av mig håret oxå i förrgår. Lägger upp en bild sen!


Haa de!


Försvann

Så försvann texten till mitt inlägg om bebis som sparkar... Orkar inte skriva om det,,,nu.


Sparkar?


RSS 2.0