Nu är jag

upptiktigt ledsen...trodde inte att jag skulle bli det över den här historien, uatn att jag skulle bli arg i tre dar och sedan skulle det vara över...men nej.

Ikväll har jag fått reda på att dem har haft kontakt sen dem hookade ihop första gången (då A grinade och sa att on inte käns igen han och loovade att en kille skulle då aldrig komma mellan oss, för hon skulle aldrig vilja mista mig som vän) dem orden kom tillbaka som ett slag i ansiktet vill ja lova,,

Även att hon idag satt sig och for upp till åre för att spendera en weekend med han där över nyår, och att hon suttit inför våra gemensamma vänner och rättfärdigat henne och hennes handlngar.

Jag känner mig sviken..det gör ont i mig att det finns sånna här människor ute i världen..och inte minst runt mig!!

Jag vet att allt är tillåtet i kärlek och krig..men man skjuter väl inte sina egna soldater? Dem som täcker ens rygg då läget är tufft?

J tycker att vi ska prata...jag är inte den som bråkar och slåss men kan ärligt säga att jag vet inte om jag skulle prata elle spotta på henne ifall vi träffades.

I det stora hela handlar detta inte om killen...killar kommer och går,,,utan hur man är som vän. Och är det något hon länger inte är, så är det vän..hon är inte värd att ge sig själv den titeln, för hon kan inte leva upp till den.

Jag lever efter den gyllene regeln: Som du själv vill bli behandlad ska du själv behandla andra

Är jag naiv som lever efter den?
SKa jag också byta strategi och gå efter mottot " allt som gynnar mig"???

God morgon!

Jaa då sov man till kvart i två igen..andra gången på en vecka..hur äre med kroppen egentligen?? Mysko...

Igår kväll ringde elkan och bjöd mig på middag, kräftsoppan, åh herregud så gott det var! Åt en massa annat gott åh, som vitlöksbröd, chips och godis-en riktig svullningskväll med andra ord:) Säändra kom dit på slutet hon åh..lill hjärtat mitt...detta kommer att gå kanon! Herregud vi ska ju själva ut på ett sjujävla äventyr att du kommer inte att ha tid att tänka;)

Uppdatering om min "sanna vän": Inget. Kvällen det hände kunde jag inte sova, jag låg bara och tänkte vad jag skulle säga härnäst, men har kommit på att jag har inget mer att säga. En person som suktar mer efter bekräftelse en vänskap, vadhar man till övers att säga till dem? just det - inget.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräsha till mig lite och åka och bli bjuden på middag igen! Luuugn jag snikar inte, det är hos farmor och bestämt sedan länge! hehehe:)

Hörs då!

Sann Vän?

Jag är en preson med värderingar. Jag stjäl inte, jag slåss inte, jag är inte otrogen, jag fuskar inte (bara i spel:)) men inte med viktiga grejer som skola jobb osv, jag luras inte, jag ljuger inte (om jag gjort det måste jag erkänna på en gång för mitt samvete dödar mig) och en sak jag INTE gör, i allafall inte medvetet är att svika vänner för det är det dyrbaraste man har...tyvärr så delar inte alla mina värderingar.

Jag fick nyss ett samtal från min nära vän(?) som jag berättat om på julafton som "hållt på" med en kille som jag haft en relation med och betytt väldigt mycket för mig under de senaste två åren. (det är en komplicerad historia mellan oss och den håller jag för mig själv)

Iallafall så berättade jag för henne efter den incidenten att jag blev väldigt besviken, men valde att se det mellan fingrarna och det är bättre att förlåta än döma..

Hon ringer nu, säger att de varit och ätit lunch tillsammans och tycker att jag ska "unna" henne detta och sluta vara så egoistisk och tycker att bara för att jag har mina värderingar så ska jag kunna se till andras..men det är ju därför jag har MINA värderingar, just för att jag ska kunna tillförlita mig på dem och stå för dem!( och säg nu inte, men han då! Joo han har jag pratat med oxå...men hon är min vän!)

Jag sa även första gången att hade det varit så att dem kännt varandra och det vuxit fram..ja men då har jag ju inget att sätta emot..men att offra en vänskap för en kväll..?

Jag är så att om jag och mina vänner varit på en fest och en fin kille är där och min kompis först skulle säga nått om att han verkar intressant så skulle jag backa på en gång! Jaa konstigt nog så tappar jag intresset på en gång just för att han blir förbjuden mark... många kanske tycker att det låter töntigt att säga så och tycker att jag ljuger men så är det inte!

Jag är rädd om mina vänner. det är dem som finns där då man haft en dålig dag på jobbet, då man bråkat med killen, dem som ringer och kollar hur läget är då man är sjuk och kommer med choklad då man har mensvärk .skulle jag offra det?? - ALDRIG

sjukhuset?

Jag funderar snart på om jag måste ringa min far så han får skjutsa mig till sjukan...jag har sådana kramper i magen att jag inte kunnat tagit mig från soffan på hela dan..det går inte att lyfta på huvudet eller att röra krppen, orkar knappt trycka ner tangenterna då jag skriver...jag står ut en timme till...sen ringer ja

Ve och fasa..!

Började må illa igår då jag var hos syrran och vi såg på film, men hon mådde oxå lite halvfunky så jag trodde det berodde på att vi ätit för mkt.

Åkte hem och känner att illamåendet bara blir värre..bestämer mig för att sova bort det, så jag lägger mig.

Vaknar vid 4 i ren panik, springer in på toaletten och där har vi ett lååångt deep talk vill ja lova...!Tordes inte lämna toaletten och ville verkligen inte spy ner mina nybäddade lakan, så jag sover på toalettmattan resten av natten, vilket var tur för vi pratade några gånger till...

Alltså detta med magsjuka..finns det någe värre?? Jag hatar, (läs HATAR!!!) att spy...magen krampar ihop och amn hinner inte andas mellan turerna så man får panik....!! Jag har mkt hellre halsfluss elle vad som helst!! Bara jag slipper att spy...

Så nu ligger jag här i soffan..ynklig som en bebis, med magkramper som räcker fram till nyår..!Lurad!

Ja men hej vilken utgång det var igår då!! Stadshuset var stället och det visste tydligen många till..för jeesus va folk det var!! Helt sjukt med folk! Men ack så roligt:)

Jag dansade denna kväll så att svetten rann!!(yes, jag är en fräääsching!!) Musiken var dock det enda som jag skulle kunna klaga på...men med rätt alkoholmängd i kroppen och rätt sällskap så orkade jag inte tänka allt för mkt på det:)

Dock fick jag återigen bekräftad för mig hur jävla dum jag är..!
Situation 1: Han kommer fram och ger mig en kram
Situation 2: Vi möts och helt plötsligt får jag en kyss på munnen (?)
Situation 3: Han kommer fram och säger att vi måste prata..djupa grejer...jag frågar när? Han säger att han ringer senare i kväll....hångel..(här gapar sandra och elin, hahah!!)
Situation 4: Jag ser han med en annan tjej resten av kvällen, tror ni att han ringde??

JAG ÄR SÅ JÄVLA LUUUUUURAD!!!!(säger det som sid i ice age)

Jajja, det är bara till att skämmas över min naivhet nu då idag, inse fakta att nu är det bra! And move on baby!

Merry christmas!

Jaa så var det julafton då och det var några dagar sedan jag skrev.

I lördags hade våran kvartett lilla julafton och jag blev en lycklig ägare till nya doftljus, tackar tackar!:)

Igår (söndag) vare stressigt, slå in klappar, hitta på rim, städa, duka fram inför morgondagen (var hos elin) jaa uppesittar kväll, jag vann inte ett skit medans Elin vann två gånger och magnus en..vad var oddsen att just jag skulle ta nitlotten?? Jaa precis, inte så höga..:)

P ringde igår oxå..pratade om vad som hade hänt för två helger sedan då han och en av mina närmste vänner bestämde sig för att tappa minnet och hoocka ihop...Jag tyckte det var jäkligt sunkigt gjort..han kallar mig omogen.

Jaa vad ska jag säga? Besviken blev jag iaf...

Nu ska jag iväg och åk och jobba!

Det har varit en mysig julafton, detta hoppas jag blir en tradtion, alla samlade och familjelover som jag är så har jag njutigt i fulla drag:)

Kalla mig barnslig... kalla mig omogen...kalla mig Lina.

Tjuter!!

Jaa..gott folk nu sitter jag här i soffan och STOR TJUTER!! Jag och elkan har sett dagboken ikväll..the notebook, jag har sett den förut men inte elkan...men troru vi grinat nått då??

På slutet grinade jag så jag nästan ville skrika...! Den är så förbannat underbar och sorglig att känslorna bara bubblar i en...!

Och varför i hela h-vete skulle jag se denna film nu som är kärleksakrankare än en parasit!!?? Jag är ju så grymt förälskad i Ryan (Noah) nu att jag vill bara fly min väg till USA ställa mig på hans verandra, gå ner på knä och säga att jag vill vara hans Allie...now and forever!!

Men verkligeheten slår tillbaka mig i ansiktet ganska så snabbt då jag inser att jag just nu sitter ensam i soffan, i fula mysbyxor och bara väntar på att det ska bli lördag, inte för att det är en ledig dag utan då äre slut på mensen som är min värsta fiende. Den ger mig ont i magen, dåligt humör, finnar och jaa guud vette allt.

Jag är en lycklig människa.

Annars så måste jag avsluta med att jag och elkan kommit på att vi lider av en sjukdom: senil bulimi- vi äter och äter men glömmer bort att spy!

Nu ska jag bädda ner mig i sängen, drömma filmen och vara allmänt töntig , like it - or not!

Punkt slut

Krank

Jag är kärlekskrank!! ja men nå så inått...! Jag är som en löpnade katt som går och stryker mig efter väggarna bara för att få känna lite beröring och ömhet (?)

Och inte blev det bättre av mina ungars diskussion med mig idag...:

S: Lina, bor du själv?
L: Jaa..
S: Bor du inte med din man?
L: Nää jag har ingen man
S&F: Va?!?! Har du ingen man??? Varför inte då?
L: Jaa fråga männen...!
F: Jag tror det beror på att dem inte tycker du är nå fin..
L: Jaa så är det nog
F: Jaa det tror jag!! (8 åringen tittar på mig med en nedvärderande blick)

Jaa så där har ni det, F konstaterade fakta om mitt livs tillstånd, så nu behöver varken jag eller ni undra över det nå mer!

Over and OUT!

Hemma

Jaa det är en febrig och slut tjej som skriver idag..jag har sovit..men som jag sovit!! Känner mig yr och allmänt konstig, vilket jag tycker är perfekt så här inför jul med alla måsten och julklappsinköp..jag väljer mina stunder..!

Annars så bråkade jag med en tjej på kundtjänst ang min box idag, Men vilken jävla idiot det var!! Hade lust att säga några väl valda ord till henne, men höll mig ändå ganska så lugn..men bästa vänner kommer vi då aldrig att bli - that´s a fact!

Har inte ätit på hela dan, och nu fick jag ett enormt suge efter pepparkakor med brieost på!! MmMmmm!!
Men.....det får bli en skinkmacka ist för det är det enda som kylskåpet har att bjuda på just nu!

Men nu måste jag skriva ut mitt brev till p-vaktsbolaget, ska försöka få min bot avskriven, för jag är verkligen inte värd den!!!lappen rullat ihop..jaa och vad ska jag göra åt det!!

Jag är sjuk och på krigsstigen så se upp!

Utmaning

I enbart syfte till att reta säändra så gör jag Mias utmaning, läs och njut :)

Utmaning
8 fakta / vanor som jag har

1. Jag äter godis sju dagar i veckan. Då kanske ni tänker, jaa men en liten godis bit kan man väl ta, men nej nej, vi pratar om hektovis - VARJE DAG!

2. Jag tål inte att ha det ostädat hemma, då mår jag dåligt! Men jag städar ändå inte så ofta...vad säger det?

3. Jag lyssnar på musik minst 3 timmar varje dag.

4. Jag måste börja dagen med att äta frukost och titta på the voice


5. Jag måste duscha varje morgon annars blir dagen förstörd

6. Jag äter aldrig middag hemma, blir jag inte bjuden hos mamma eller syrran så blire ingen. Havregrynsgröt på sin höjd! Och godis då...

7. Jag har sjuk beslutsångest över allt jag ska köpa/göra och måste ALLTID be om råd, och innan jag anylserat klart har då tröjan jag funderat över tagit slut eller erbjudandet jag fått tragits in..

8. Jag kan inte ha långa naglar. Förut bets dem kort, men nu fastän jag slutat bitit så måste jag ändå klippa dem lika kort som jag hade dem då jag bet...

So Säändra, this was for you:)


Mer firande

Jaa då alla haft en stressig vecka så tog jag resten av familjen idag ist för att fira min underbara ålder 22!!

Besökarna var: Mamma, Kalle, Arvid, Ragnar, Mormor och Morfar, Farmor och Farfar...riktigt mysigt vare:)

Presenter fick ja åh! (trodde ni inte va!?)
Pengar
Smyckes hängare
Parfym
Mp3 spelare - Thanks a lot!:)

Detta har jag ätit idag:
Frukost: Kladdkaka
Lunch: 2 lussebullar och tårta
Middag: Tre köttbullemackor

Tror jag ska ta över Anna Skippers jobb faktiskt, jag har grym koll!!

Lina och elkan

på äventyr!! Jaa vilken kväll..såå irriterande kväll men ändå såå rolig:)
Trodde jag skulle bli dömd mördare igår för mord på både vakt och taxiköande människor..! Men allt löste sig:) Fick även åka gratis taxi hem igår..det tackar vi för:) Och taxichaffören min gammle religionslärare igen, tyckte det var synd att killen skulle åka vidare för han hade gärna velat diskutera religion emd mig igen som han gjorde sist halv 4 utanför mitt hus i en halvtimme!! hahaah!!

Även att mitt simkort beslöt sig för att lägga ner all verksamhet igår kl 01.00....va kul! Va härligt! Jag bara ääääälskar överraskningar! (?)

Testar först att ringa telia igår natt..automatiskt telsvar där man ska säga vad man vill men datatanten fattar aldrig vad jag säger så jag lägger ner.... dock fått tag i dem idag, orkar inte dra hela historien men mobilen funkar igen!

Iaf då mobilen funkar igen så får jag ett sms av elkan, och jag började tokskratta!! En viss person hade ringt henne och att just denna person har gjort det är heeeelt sjukt!!Hahaha..jaa jag förstår din chock:)

Nu ska här städas, my oldpeople och mami kommer hit med presenter!!!- Me like:)så var man 22

Japp, kan inte längre skylla på att jag är ett barn längre...det har jag väl inte kunnat på länge, men jag har försökt:)

Dagen har varit ganska så jävlig om jag sa vara ärlig!! Trevlig men samtidigt jävlig:)

Den har sett ut så här:
07.00 - halv öppning
09.00 - lucia uppvisning
10.00 - Lucia fika med personalen
11.00 - Lucia lunch (tomtegröt - me like)
13.00 - 15.00 - Diamanten
15.30 - Radio (PINIT!!!!)
16.00 - tvättmaskinen pajjar, och borttappad plånbok!
16.00-17.00 - försöker få tag i nån på jobbet letar gärnet efter plånkan!!
17.15 - åker till jobbet , hittar plånkan!!!
17.20 - åker och handlar, bilen dör i korsningen vid mamma (här är jag jätte glad och bara njuter av dagen!!)
17.40-18.00 - får hjälp av even att putta bilen till mamma...denna jävla bil..
18.00 - 18.30 - bakar kaka, städar och är allmänt stressig
18.30 - pappa, åsa, johanna, jacob, elin, magnus och alfred kommer
20.00 - 21.00 - pappa skruvar uåå hatthyllan, han skruvar fel det kom inte upp någon hatthylla...

Nu: Sova, sova sova!!!

presenter: Halsband av familjen andersson/nilsson-böös, ett jätte fint som det står dreama and hope på det passade mig utmärkt tyckte vi alla:) Hatthylla, julgran och present kort på H&M av familjen Andersson/Larsson, Tackar och bockar!


/LinaLucia..hahaha!!


Nu är jag less..

Jaa..nu är jag det..

Har länge pratat med min familj om min eventuella flytt till Norge, då har kommentarerna varit: ja ja..du pratar så mkt men inget blir av ändå! (tack för den!) men jag har inte orkat brytt mig så mkt om deras komentarer..förrän nu!

Resan börjar närmare sig och de är mer anti är nånsin..vilket ger mig panik! De berättar hur omogen jag är, hur dumt jag tänker och pratar om jobb hit och pengar dit. Jag VET att jag tar en risk, det är jag fullt medveten om, men låt mig få ta den då! Det är ju jag som drabbas inte ni..mysslyckas jag så gör jag..då har jag iaf försökt..och kan inte sitta år senare och tänka..varför gjorde jag det inte?

Trots min vetskap om att jag är familjens svartafår som tycker olika än alla andra och att jag är van att vara en mot resten i vad det gäller åsikter och gud vet allt, men nu vill jag ha deras godkännande..deras stöttning och pushning..

Monday

Jaa tack gode gud så börjar ångest över helgen att lägga sig...börjar förtränga och glömma det mesta:)

Vart hos frissan idag..men fuck..det blev inte alls som jag tänkt mig!! Och det blev gult!! *grinar* jag blir aldrig nöjd när jag går till frissan det är bara att konstatera!! Så nu vettefaan hur jag ska göra...synen som spegeln speglar tillbaka är inge rolig...

P-bot for jag på idag åh! Och det var så långt ifrån mitt fel det kan komma!! pga av kylan eller fukten så hade lappen rullat ihop sig så p-akts jäveln har skrivit att man inte kan se p.nr-men vad ska jag göra åt den saken!??!?Jävla skit helvete....

Nu äre klagning på hög nivå, men har även ett horn utan dess like på hakan!! Jag menar när ska finnar sluta komma upp?? Börjar man inte bli lite upp i åren så man ska slippa dem!??! Och på tal om åren så fyller jag år på torsdag åh..har jag tid att baka nån tårta? Nooooo nooo!! Jag stänger den dagen och imorn och kan ju inte baka på onsdag då jag även får främmande på fredag och lär den ju inte vara fräääsh direkt..! Nån som vill baka? Syster?;)

Nu ska jag sova, klockan ringde 05.20 imorse, jag visste inte då om jag var död eller levande, men efter min dag idag hade första alternativet vore det bästa.

Me=Mean Bitch - Absofuckinglotely!

Skjut mig snälla...

Jaa gott folk...lina har denna helg åkt tillbaka i tiden och varit 14år...skamset men sant.

Jag har lixom gjort den traditionella tabben och skicka fyllesms..jag menar allvarligt!??! Är inte det lite passé..??

Va faan har hänt med mig denna helg? Jag som förespråkat till alla jag just nu är "känslokall" och har inte varit annat än känslomässigt störd hela helgen..?!?! Jag fattar nada...

Så nu ska jag gå och självdö ett tag och ta mitt straff så att detta aldrig mer upprepas..punkt slut

Vilken kväll!

jaa men gud så roligt jag hade det igår!:) Massa trevligt folk, god mat, gott dricka och roliga leker (som jag och anton givetvs vann!!) Hahaha jag kan verkligen inte leka,måste vinna till varje pris! Och det gör ja....;)

Sen fattar jag inte hur jag kunde få i mig den mängd alkohol som jag ändå fick i mig! Sjukt! 3 fördrinkar, en vinare, 2 cider och en halv chamapngeflaska....! Allvarligt jag brukar knappt dricka en vinare och det brukar räcka gott och väl! Såå jaa...ni kan ju lista ut mitt skick igår...! Så nu när jag får tillbaka lite minnen så rycker det till och kroppen och samtidigt som jag skäms så skrattar ja...:)

Det har ju pratats om utgång ikväll med..men herregud hur ska jag orka?!?Jag är ju redan trött nog på veckorna, pallar jag utgågn elle skriker min kropp efter vila?!? Jag funderar på att vara med på förfesten men skita i utgången, de är aldrig roliga ändå! Men vi får se, måste först försöka bli människa!

Ska nog ta mig en dusch nu, och sen åka och handla lite bakis nödvändigheter:)

oroväckande..

Jaa mitt norge känns oroväckande..Säändra måste vänta tills tidigast mars, vilket är helt förstårligt!! Men hur ska jag göra? Visst kan jag vänta tills mars..men det kostar mig så mkt att vara hemma här i s-vall..räkningar ska betalas, mat ska handlas..jaa och lägenheten måste hyras ut, så äre nån som känner nån som vill hyra en tvåa på haga - call me!!

Norge måste bli av..jag måste göra nått! jag bara måste..

Såå lat!!

är jag..helt klart!

Idag har minst 5 barn på skolan frågat elle sagt till mig: Har du hängbyxor hemma?? Hörrni, Lina hon har BALLONGBYXOR hemma, haha hörde ni vad dem hette, BALLONGBYXOR!!, Du har inte dina stora byxor idag?Har du haft dem i helgen??

Men allvarligt?!?! Var det mitt livs största tabbe att bära dem där byxorna elle??No more I say, NO MORE!! bara imorn...:)

Även att jag har gjort vad som stod på min "To do list" idag! Jaa nu var jag trendig va, som använde mig av det uttrycket - Ebba von sydow (elle hur du nu stavar) släng dig i väggen, nya trendiga Lina är här för att stanna! Yäääh baby!!! (give me a brake....)

Även att det inte blir nån fest då jag fyller år..nää jag blev ju erbjuden att jobba och penga kåt som jag är så kunde jag ju inte säga NEJ!! 12 timmars pass..ska nog gå bra de! Jobbar även julaftonsnatten..money money!! Vette fan hur jag ska få denna månad att gå ihop med mina utgifter och taskiga lön...magnus fyllde 30, mamma 49, julklappar..dyyyyra blev dem i år!! Och så...en internet räkning på 833 jävla spänn!! Jag fick en smärre chock då jag öppnade kuvertet då räkningarna skulle betalas. Jaa det var så denna månad men sen blire vanligt igen så killen i luren på BB såå artigt så..ville skjuta han genom telefonen....!

Jajja, allt löser sig sa gubben som sket i vasken...?

humörsvängningar

Jaa nu skrattar ja! Hahha läste elkans blogg om gårdagen, då vi fick för oss att lämna oscar för ett besök till stadshuset. Jaa som ni alla vet så var det ju inte playa väder igår direkt..vi kom till sundsvalls banken, och redan då körde vi en fiiiin wetlook:) Jag skickade iväg elkan till stadshuset för att kolla kön, för jag kunde då INTE, hade ju lockat håret för tusan! hahaha who´s tha boss?!?! That´s right....ME!:) jaa om ni vill läsa mer om vår blöta kväll så gå in på elkaljunga.blogg.se

Annars så har jag precis kommit hem från jessan där det har varit adventsfika, och allsång till julsånger:) Mariah Careys - All I want for christmas är ju bara såå bra! Så där satt vi 4 tjejer i en soffa och sjöng för full hals! Tur att det inte är lyhört..vill ju inte att jessan ska bli vräkt direkt! Jag vill ju själv tro att jag är kung på att sjunga..jag menar det låter ju bara för gudomligt då jag står i duschen och leker att jag är med i idol!!

Nu väntas sömn..imorn äru ju hard work work. Och om nån är hårfrissa och är villig att fixa mitt hår -HÖR AV ER!!

Nacht.

Jag gråter..

men som jag gråter!!Okej..jag är en blödig människa det är jag..men Amanda Jensens version av hallelujah....underbart! Jag kommer på mig själv sitta och sväva med huvudet och upptäcker hur tårarna rinner ner för kinderna... Hallelujah är min bästa låt som ALLTID finns med på mina listor, vare sig det är på datorn elle i mp3-spelaren. Undrade hur hon skulle göra den..kan hon slå jeff buckley? Kan hon slå de fyra norska grabbarna som gjort den bästa versionen ever på den?!?! Ja...

Det kanske tycks töntigt att jag skriver om en idoldeltagare som jag en gång dömt ut...men det var bra..det var riktigt bra..I liked it.

                                                                           

Haha!

Men guud vad jag skrattade åt elkan ikväll!! Vi hade varit på citygross och handlat gotta inför kvällen, när man sedan ska hem till mig och man kör vägen bredvid motorvägen så är det lite halvsvårt att veta i vilken fil man ska ligga i då allt är lixom..fel..? Iaf så sitter hon och säger ligger jag rätt nu? Visst ligger jag rätt nu? Vi närmar oss blinkljusen och hon frågar igen visst ligger jag rätt nu? och jag svara: Jaa men nu körde du mot rött!!! hahaha hon såg inte blinkljusen och bara körde!! hahah nu dog jag av skratt...!!!

Har ätit för en vecka ikväll..kakor, tårta, godis, ostKROKAR!! inte bågar..dricka..jaa jesus...men som sagt jag sitter skönt:)

Good natt!

RSS 2.0