Städning...

Ja nu ska jag äntligen ta tag i städningen som jag tjatat om att jag ska ha gjort i en vecka nu..! Men jag har varken funnit intresset eller orken till att göra det. Men när jag åker bort vill jag alltid komma hem till ett städat och fint hem, så det är bara att hugga in!

Har även börjat slipat på min stol som jag fick va pappa förra veckan..men shit vilket jobb!! Slip -papperet är redan slut och jag har lite kvar att slipa..men hoppas på att jag hinner med det imorn plus ett varv av lackning! Är jag inte lite "äntligen hemma" så säg:)

Nepp städning NU!

Saknar J....


Stroke och födelsedagskalas

Glömde ju berätta att jag trodde jag drabbats av en stroke i lördags. När jag vaknade på morgonen så insåg jag att jag låg EXAKT likadant som jag somnat. Jag hade alltså inte rört mig en centimeter under nattens gång. Även att min kropp kändes hel funkey..jättetung så i över två timmar låg jag helt stilla för jag kunde inte röra mig! Sedan då jag kliver upp och kollar mig i spegeln så upptäcker jag mina jätte läppar och så är munnen sned! Jag ringer i panik till emma och elin: JAG HAR FÅTT EN STROKE!! Näää säger dem båda, Men jooo!! Jag har en sned mun!!

Dock så blev allt bättre under dagen så jag är numer strokefri!

Även att jag kom på nu att jag lagade min sko i fredags med tuggummi! Uppfinnar Jocke det är jag de!:) Nää men min sula hade släppt, så jag tuggade upp ett tuggummi och kletade fast det hela!

Idag har Siddan haft sitt 1 års kalas uppe på Norraberget. Var jätte mysigt och skitunge var go som alltid, fastän hon åt upp allt mitt fika;)

Tårtan som Mia gjort -tokgod!!
Ännu en god tårta (behöver jag säga att jag rullade hem??)
Födelsedagsbarnet och Underbara Mia
 Spana in Siddans silverbyxor:)

Jo just, det blir inget gotland till veckan..då vi kände att vi hellre ville ha med oss alla dit ner så tar vi vårt pick och pack och sticker till Oslo istället nu på onsdag! Allt är bokat och klart och det ska bli lika spännande som jag tyckte med Gotland då jag aldrig varit Norge. So now you know.

Jag och Emma körde en helkväll!

Igår så hade jag och Emma en hel dag tillsammans. Det började med shopping på stan, där vi tydligen hade stora spenderarbyxorna på oss. Jag fick med mig hem ett par jeans, ett linne som jag ska ha som klänning, en klocka och slingmedel. Att fixa håret gav jag mig på själv..och herregud varför?? varför lär man sig aldrig att sluta påta på med hemma?? jag var förvisso i panik då jag inte såg klok ut och inte har tid hos carro förrän v. 28. Men vem har sagt att ha uppsatt hår förjämna i en vecka är fel?

Iaf, efter några glas vin här hemma så begav vi oss till BK för att äta. Här kommer bilderna:
 Emma innan maten på BK
 Jag var hungrig som en varg, men lyckades hålla mitt lugn....i typ 30 sek
Emma verkar njuta av maten:)
 Förutom att det brann i munnen då det var sjukt starkt så gjorde jag det med!
 Vi drack helt sjukt goda drinkar!
 Emma posar med sin kolsyrade "spejsade" drink
 Och jag med min ICKE kolsyrade och fruktiga drink

Efter varsin vinare och en drink senare så gav vi upp poseringen och körde på beeing ugly resten av kvällen
     

 Hahaa! Här gjorde vi en speciell min på begären av en kvinna som satt bredvid mig, och efter att hon har knäppt kortet så säger hon till Emma - Det var bara du som var ful! Hahah vi dog av skratt!
Och försökte igen med att vara ful..
 
 Jag pratar med kvinnan som ville att jag skulle para ihop henne med min pappa!!haha
 Emma med sin nya bästis!
 Sista vinglaset fick jag inte i mig, jag tog mig i kragen och for hem i tid! Den starka kryddan i maten påverkade min kropp mer än jag kunnat anat då jag just nu har värre läppar än Angelina Jolie! Puss-sugen nån?Jag lovar att jag är grym idag.


Bättre nu

Jaa nu har min inre storm lagt sig. Så ni som flytt fältet kan säkert komma tillbaka:)

Dagen har inte heller varit pissig rakt igenom. Har som vanligt skrattat ihjäl mig åt Pelle och hans historier, snacka om att han kan dra historier..jesus:) Sen så har jag haft en riktigt trevlig och innehållsrik fika med Jessan:)

Förövrigt så ska jag sova nu så det blir en ny dag! Shopping och middag med emma väntas..känns riktigt mysigt!


vilken jävla pissdag!

jaa fy faaan...denna dag vill jag bara knövvla ihop, spotta på, kasta i soporna för att sedan mala den i småbitar!!

Och nu blev jag så jävla irriterad på min annars underbara mamma. Faaan vi kan inte prata om djupa grejer alls. Hon är alltid tvärtemot och det gör mig galen!!

Helvete vad dåligt humör jag är på nu

Städning=kul?

Jaa tydligen!

Jag och Pelle håller på att fixa och dona nu på Kristallen inför hösten, och shit va mysigt vi gör det, hyffsat stolt är vi (jag iaf) :)
Och herregud vad jag skrattar åt  människan! Vi har under dagen suttit och pratat om kärlek och förhållanden..och jag berättade att för han att jag tvingade D att fisa inför mig för att bryta isen! Kanske en timme senare så sitter Pelle bredvid mig för att vi ska göra nått och så kommer det en jätte rap ur mig..Pelle tittar på mig med en suspekt blick och säger: Oj då... Har vi lixom kommit till stadiet nu där du bryter isen och vi rapar och fiser för varandra?? Jag dog av skratt!! haha inte tänker väl jag på alla gånger som jag rapar heller! Det är ju lixom en vana!

Kommer ihåg då jag varit hos läkaren med magen för hundrade gången, och hon konstaterade att jag hade mkt luft i magen och sa att kände jag mig rapig eller fisnödig så skulle jag låta luften flöda! Så varje gång jag fes elle rapade inför pappa så sa han: Ska faan stämma den där jävla läkaren ja! Mitt försvar var ju givetvis att jag hade läkarintyg på att få släppa på trycket offentligt!

Nää nu ska jag koncentrera mig på fussballen. Heja..!...öhh...ingen!!

Underförstått

Som ni kanske förstår så saknar jag J sjukt mkt...trodde inte att jag skulle göra det, men ack så fel jag hade. Hur orättvist är det inte ibland? Då man efter ha trott att man varit totalt oförmögen att hysa känslor för en annan människa, så snubblar man över den perfekta helt plötsligt och så får man ändå inte uppleva det man vill för man inte ens bor i samma land! Jag tror att han däruppe bland molnen ogillar mig skarpt!

Men till något roligare nu!:) Säändra är på väg hit nu och vi ska boka och planera allt inför våran Gotlandsresa nästa vecka!! Jag har absolut inga förväntningar alls på denna resa, då jag har ingen aning om hur den kommer att urarta sig elle hur det ens är där nere..men jag läängtar..:) Hahah jag tycker ju att det är värsta äventyret och svin coolt att vi åker :)

Nu kom hon!

So long!

Kärlek..

Han som kom,
Tog mig med storm,
Fått mig att uppleva den bästa tiden nånsin,
Men han är för många mil ifrån mig...


Myggbett och sömnbrist

Jaa gott folk..vilken jävla midsommar jag fick! Såå sjukt roligt! jag orkar tyvärr inte skriva om den idag...jag är så trött att mina fingrar inte ens hittar till mina fötter som kliar nå så fruktansvärt! jag har 36 stycken myggbett på min vänstra fot. Båda fötterna har svullit upp att så att det gör ont att böja tårna!

Men tack alla för midsommar, det var en oförglömlig kväll som jag kommer att skratta åt lääääänge:)



Även att dem bet mig genom både strumpor OCH sovsäck...!!

hahahah!!

Nu skrattar jag så tårarna sprutar!! Jag har nu i över en timme pratat med Pelle från mitt jobb (TRODDE JAG JA!) hahaa men det var Pelle Nordin!! Jag har alltså suttit och dragit interna skämt och skickat en film på mina arbetskamrater till honom i tron om att det var Pelle från jobbet!! hahah jag fattade att det var Pelle Nordin då jag önskade honom en glad midsommar och jag fick detta svar tillbaka: Va? Ska du inte med till stugan imorn? hahahah sååå jäkla pinsamt! Ska berättade det för honom imorn då jag har lagomt med vin i kroppen och är inte så rädd för att skämmas:)

Gooooooood nacht

Förvirrad

Vilken helkväll jag har haft-hunnit glo på emmas match och jag säger då de...tjejfotboll div 3 är väl ingen höjdare direkt (sorry darling) men alla springer i en klump och jagar boll lixom...ingen struktur what so ever! men har ju själv varit en av dessa virrhönor på plan så jag ska inte klaga allt för mkt!:)

Därefter blev det en rajd till b-åker där jg hämtade min sovsäck hos pappa och en lampskärm hos syrran. Kom hem för kanske 40 min och nu sitter jag här och spelar lite Melissa Horn...underbara Melissa Horn!! Hon ger mig rysningar genom hela kroppen med hennes musik....

Men nu ska jag fixa lite med lampskärmen samt korten från i tisdags.

Må så gott hörrni

ps. Elkan är du sjuk imorn så måste jag tyvärr ge dig ett nackskott.ds.

Skit

Skit Sverige, skit match, SKIT!

Nu ska jag grina till sex and the citys sista avsnitt.

Brudar, vad sägs om att sippra cosmopolitans och se den filmen nästa vecka??

Igen

Så har jag lyckats igen...! Tror på allvar att jag skulle kunna hamna i guiness rekordbok över mest dum i huvet. Tror allt egentligen beror på att jag ville skydda mig själv...men sårade mig själv istället.

Jag är bäst på att stöta bort människor...BÄST!!!!!!!!!!!

Avsked..

Idag så hade mina kära kollegor anordnat en avskedskväll för oss som ska sluta på skolan. Det bjöds på picknick och solsken uppe på norra -såå trevligt!! Fick även ett halsband som Lene på jobbet gjort..hon är helt otroligt duktig! Har ju redan en ring som jag köpt av henne och så nu ett passande halsband...minne för livet...

Men...all denna goda mat ledde till att magen blev kaputt! Gick förbi mamma på hemvägen då hon köpt mig en fin box att ha i sovrummet..väl där så passade jag att gå på toa, och vad händer? Joo när jag ställer mig upp så känner jag att skärpet till västen jag har på mig är blött!!! Neeeeej, jag har doppat den i TOAN! sen kommer nästa neeeeej...jag bajsade jue...!!! Så det var bara att bege sig till tvättstugan de nu när jag kom hem...

Nu ska jag se vidare på fotbollen..vill egentligen se Moulin Rouge på 3:an, men missa frankrike-Italien? Neeee

Smärta

Imorse då jag vaknade var jag så trött att hela min kropp värkte..till och med huden!! Men värst var ögonen...jag ville inte blinka för det gjorde så jäkla ont! Dem sved och smärtade olidligt! Dem börjar även att svida nu så jag ska ta med mig min korsordstidning och lägga mig...

Har varit och fikat med favvoelkan ikväll oxå. Vi som var fyra blev två men vi hade det trevligt ändå! fick dock överge tanken om att smaska i oss en varma het sub då coffee house stängde redan kl 20 och vi hade på tok för mkt skvaller för att hinna med allt på en timme! så det blev nått dyrt och torftigt på waynes (hur faan stavas de?? stavar olika varje gång..lär mig aldrig...har jag nämnt att jag är lärare?? just de...)

Skrattade även nyss då både österrikes och tyskland förbundskaptener blev uppskickade på läktaren..snyggt jobbat hörrni!! Era land måste vara stolta över er....!!?

Nää fy faasen var ögonen gör ONT! god natt

"Kamasutra..pappa var faaasiken äre här?? varför är hon naken tanten? Hon fick febrer, blev sjuker..." HAHAH Sååå jävla rolig reklam!!

Oj oj oj..

Vilken helg! Återigen hur lyckad som helst!!:) Och jag har då för härliga vänner! Emmas och Elins fyllesamtal till mig inatt var bland det roligaste jag varit med om! Den ena kunde inte stå och den andra hade tappat sina kläder! Kan man göra annat än älska dem??:)

Idag är jag iallafall totalt slut som artist. Jag mår illa, är trött, vet inte om jag är hungrig eller mätt men ack så bra jag mår ändå:)

Jag har inte så mkt att skriva idag...matchen igår gjorde mig på sjukt dåligt humör! Så då den var över så satt jag mig och sura och lockade håret i en halvtimme på en fotboll som stol innan det värsta la sig (elle var det vinet som gjorde sitt?) och sedan var kvällen på G igen. Dock beslutade jag då kön till oscar var en mil lång och regnet stod som spön i backen att bege mig hem. Full och belåten!

Nu ska jag se klart nattvakten-bli rädd-inte kunna somna-vara orolig för att sova över då det vankas öppning för att sedan vakna upp för en ny dag.

 Några av folket som var där
  Några fler
  Robban hade hela utstyrseln
  Jag och Millan
  Jag och Emma
   Vi tjejer som var där
 Grabbarna diskuterar efter förlusten (bilden stämmer inte överrens med diskussionen :))

Spontant

Igår vid 21-tiden får jag ett sms från emma: Kom ner och ta en öl med oss! Efter en viss tvekan så hoppade jag in i duschen och gjorde mig redo. Kvällen var nykter med ack så trevlig :) Kan faktiskt tycka att det är riktigt roligt att gå ut nykter för shit hur folk beter sig! Hahah och det värsta är att man är precis likadan efter en vinare i kroppen, men då tycker man att varje ord, varje handling är sååå bra och genomtänkt - Ha! Jag säger då det, skulle nån filma mig då jag är full och jag skulle få se den så lovar jag att jag skulle bli nykterist för resten av livet!!

Nu ska jag sova lite innan allvaret sätts igång!

Heja, Heja!!

Hjärtgripande

Såg precis avsnittet av cityakuten då Mark Green dör...jag grinade som om det inte fanns någon morgon, så himla sorgset avsnitt. Och det fick mig att tänka..elle har tänkt på det mkt enda sedan i tisdag då jag visste att det var Algots begravning. Jag vet inte hur jag skulle klara av att mista någon i min närhet..bara tanken gör att jag ryser, får hjärteont och känner att jag nästan kvävs av gråten i halsen....Hur skulle jag kunna leva vidare utan alla underbara som jag har nära mig?? Nej. Ingen får lämna mig, INGEN! För vem är man egentligen utan sin familj/vänner?

Måste iallafall visa er bilder från skolavslutning på alla mina blommor. Jag blev så himla rörd då jag stod där bland alla och hade så mkt blommor att jag knappt kunde bära dem! Mina underbara barn...! Shit vad jag känner mig sentimental idag då det var sista dagen på "skolan" för mig..ska ju jobba på fritids hela sommaren, men inge mer skola. Tänk er själva då en av mina elever kommer fram och tar mig i handen och säger: tack Lina för att du har varit min lärare..för att du har varit här sen i höstat och tjatat på mig,jag lovar dig att jag ska börja tro på mig själv nu.  Behöver jag säga att jag fick nästan skynda mig därifrån för att jag blev så rörd?? Visst har det funnits stunder då man har tänkt, fy fan!!! Efter att man har skällt och gormat en hel dag, men man får mkt tillbaka de goda stunderna.

   

Förälskad

Jag har förälskat mig i Melissa Horn. Hennes musik är i särklass det vackraste jag hört...tänk att det var min musikmisär syster som tipsade mig om henne:)

Men tack för det!

Det regnar idag..men det finns en mening med det...

Som jag hade dig förut

Du springer aldrig ifatt när jag väl är där
Jag vill inte tänka framåt, men e livrädd att fastna här
nu kan det va försent, att säga som det är

Jag testar nya vägar som aldrig tycks ta slut
och jag har försökt att fånga den andra men har aldrig nåt ut
jag vill ha en sista chans, så jag säger dakt ut

jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut

Jag vet att det är svårt över telefon
när jag va dig nära, vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

jag försöker träffa andra men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

och jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut

Kiss

Min urinblåsa spelar mig ett spratt!! Jag känner mig kissis hela tiden - går på toa....väntar, trycker på - inget händer!! Drar upp byxorna för att sedan om en liten stund känna mig kissnödig IGEN! Vad är problemet?! Ska kanske skicka in ett mail till  "fråga doktorn"? Nee...jag hoppas blåsan tycker sitt skämt känns utdraget snart så vi kan gå tillbaka till våra vanliga kissrutiner!
?????

Skolavslutning imorn..kommer sakna mina kids.

Det sägs..

att tiden läker alla sår. Men åtrån och saknaden då som man har ibland, kommer den någonsin att släckas? Jag kan känna igen han i en folkmassa på en miljonmänniskor. Med förbundna ögon och olika dofter skulle jag lätt kunna urskilja hans.

Har jag problem? Tydligt.

Intressant

Ska snart iväg på ett möte och det känns sådär jag har fått för mig att människan ifråga inte gillar mig! Jag har aldrig träffat denna människa, men har dock pratat i telefonen och det gav mig bad vibes....hmm... Hoppas mer än allt att jag har fel!

Vet inte heller vad det är för fel på mig och vad det gäller min sömn!! Drömmer sjuka drömmar och småvaknar hela tiden. Inatt har jag till exempel drömt att jag och Mona Sahlin har delat på en pizza! WHat?! Hur tusan tog hon sig in i mina drömmar? Sen vaknade jag av ett ljud som lät som ett vattenfall typ?? Jaa men då blev jag ju kissnödig.

Nej, bråttom, bråttom!

Boored!

Jag har nu läst aftonbladet sjuttioelva gånger, alla bloggar hundratvå gånger och inte en jävel har uppdaterat, kollat igenom alla mina vänner på facebook typ...det jag försöker säga är att jag har TRÅKIGT!!!

Då jag inte sov en timme ens inatt så tvingade jag mig själv till en power nap förut (jag var inte direkt svårövertalad) men den gjorde mig inte gott. Nej. Jag blev lite såhär halvfunky i kroppen..ni vet då man nyss vaknat kan man känna sig lite strange..och nu så går inte den känslan över. Nåväl.

Just nu spenderar jag pengar som om jag vore Bill Gates elle nåe!! Finns inget stopp, och jag skäms över mig själv...två nya klädesplagg kom hem med mig idag - dock på rea!:) Men i helgen gick det satans så mkt pengar..värt? - jaa..men ändå...

Skulle behöva ge mig ut och få lite luft..men det blåser och det är snart unga mödrar på TV

Guud vad jag är optimistisk idag! Nästan lite Linda Bengtzing varning på mig nu!

Jag bjuder

på lite bilder!
 Vi började med att småmysa på en filt, äta pizza och snacka skit
 När när hon går förbi ligger alla pojkarna på rad...lalal
 Vi spelade kubb, killar mot tjejer

 Och speldjävulen i oss tog över! och givetvist så vann vi!!!:)
 Grabbarna tog förlusten hårt...haha!!
Vi tog fram kortleken sanning el. konka och Peter fick vara en dansande apa som lät som en ambulans
Jag skulle måla läppstift på Micke med förbundna ögon..
Och vi kan väl alla hålla med om att makeup artist inte är nått för mig??
Navel shot - någon?
Kvällens enda blondiner

God natt folket!


Helgen 6-7/6 2008

Är bland det roligaste, galnaste och härligaste helg jag varit med om!! Det har hänt sååå mkt tok och grejer att jag förstår inte hur man har hunnit med allt??:)

Jag som är den tröttaste av oss alla då vi går ut och ofta vill åka hem vid halv två hamnade på efterfest igår. Haha och vilken jävla efterfest! Såå sjukt...:)

Kl 5 imorse var jag hemma, och det kändes sjukt att gå och lägga sig då solen redan vaknat,..men jag somnade som en stock efter en portion makaronilåda och vaknade för ca en timme sedan. Ser att det är sol och varmt ute, men det finns inte en sportsmössa att jag befinner mig i finvädret idag. Jag ska ligga inne, dricka vatten, knapra alvedon och bara njuta!

Tack!


Warwick Avenue

När jag kommer till Warwick Avenue
Möt mig vid ingången till tuben
Vi kan prata om saker för en stund
Men lova att du inte står vid ljuset

När jag kommer till Warwick Avenue
Snälla skit idet gamla och berätta sanningen
Säg inte att vi är okej
Bara för att jag är här
Du sårade mig rejält men jag kommer inte att fälla en tår

Jag lämnar dig för en sista gång älskling
Du tror att du är underbar
Men du älskar mig inte
Och jag har varit förvirrad
Inte riktigt mig själv på senaste
Du tror att du är underbar
Men jag vill vara fri älskling
Du har sårat mig

När jag kommer till Warwick Avenue
Kan vi spenderade en timme tillsammans inte mer än två
Din sista chans att få prata med mig igen
Jag gav dig svar så där är dörren

När jag kommer till Warwick Avenue
Berättar jag älskling att det är över

Alla dagar som vi spenderat tillsammans
Jag önskar mig bättre

Du tror att du är underbar
Men du älskar mig inte
Jag vill vara fri älskling
Du ha sårat mig
Du älskar mig inte
Jag vill vara fri
Älskling du har sårat mig...


Gif fan?

No more?! Altså jag har varit ute ikväll...och nu kommer berättelsen.

Hela kvällen har en skallig en dragit i min arm..jag har inte brytt mig utan bara dragit undan min arm och gått därifrån. Men till sist så fick han tag i mig och jag ser vem det är..Islänningen som forward i giffarna!- Mitt lag!! Jag stannar givetvis och pratar. Han frågar de vanliga frågorna om vad jag heter, hur gammal jag är, vad jag jobbar - och jag svarar. Sen börjar han blir lite väl grov i munnen och precis då kommer Lisa fram och säger att han har två barn och fru så jag ser min chans att sticka genom att säga att jag vet om hans familjesituation..vad säger han?? Joo att han blir så kåt av att se mig med hans fru?!?!?!?!? WHAT!!!!!!!!!!!!!!!! Jag dog vid detta läge...samtidigt kommer Billy Berntsson fram elle vad han heter som oxå spelar i giffarna..och jag har då aldrig träffat på drygare människa..usch!!

Så..jag har varit Gif fan sen jag var ca 5 år gammal..men ikväll skämdes jag över det...

Slut

Jag är trött, slut och inte på humör...men ska försöka hoppa in i duschen nu och bege mig till elkan där vi ska grilla och grejer ikväll.

Och sen...stör mig nå så inått på alla som skriver i sin blogg att det blivit bruna. "ååhh vad jag har blivit brun idag" "jag är verkligen jätte brun nu" WHO THE F**K CARES?!?!?!?

Jag tydligen...hahah!!

Saknade

en promenad ikväll...men elkan och mia kom på besök så det hanns inte med. Men dem var värd mitt miste av promenad, och go siddan var ju med åh:)

Annars så vill jag inte jobba nå mera..inte vara hemma heller. Jag vill ha nått nytt! Nått inspirerande, nått krävande, ett kontorsjobb. Jag vill ha många och roliga arbetskamrater. Jag vill så mkt, men tar aldrig tag i nått. Jag är lat, lat LAT!

Nu ska jag sova, men först äta jag är hungrig! Och somna hungrig känns sååådäär va!!

Kall?Varm?Känslig?Kylig?

Jag brukar ju som sagt klaga här nätt och jämt över min livssituation, speciellt på det känslomässiga planet, och har nu kommit underfund med att jag är trasig.

Har hört vid flertalet gånger att jag är knäpp vad det gäller kärleksbiten, att jag sätter upp en "mur" som det så fint sägs och att jag är expert! och då snackar vi expert på att hitta fel. Långa tår, huggtänder, lite bögig, för musklig, för lång, för dålig humor, äter inte vissa grejer, tar för sig för mkt, tar för sig för lite, knepiga skor, you name it - jag har klagat. Trots att jag är medveten om mina "klagningar" så har jag aldrig tyckt att jag haft någon "mur" utan att jag är en öppen person som gärna ler generat om en kille ser åt mitt håll.

Men. Idag fick jag mig en funderar över hur jag egentligen beter mig.

Konversation mellan mig och D på jobbet.
D: Shit va hård du var mot killen din i lördags!
L: Va? Vadå hård?
D: Jaa men, du bara: Nää jag orkar inte vänta på dig, jag har 1.4 kg godis hemma som jag är sugen på, och äter hellre det än att stå här och vänta.
L: Oj...

Nu vare så att jag var verkligen sugen på mitt godis, men ska det gå få före någon annan?Elle betyder det egentligen att jag har ätstörningar??hahah:)

Nää men skämt åt sido...jag har sagt det förr men det tåls att säga igen, jag får inte klaga över mitt singelliv, (joo då jag träffar puckon får jag det!) men när jag oxå beter mig som en idiot (och inte har den rätten då jag varken är en Eva Longoria, Rihanna eller Heidi Klum )så är jag nog värd mina ensamma kvällar.... ibland...

Strange feeling

Jag mår funky. Vet inte varför men jag gör det. om det beror på mina kalasfyllor i helgen då jag babblade på tok för mycket skit eller om det beror på andra grejer vet jag inte men funky mår jag...

Tvättat röda faran idag..och vet ni. Jag har haft en stor jävla måsskit på en sidan - den gick inte att få bort!! Så jag har nu bytt namn på lill hondan till fläcken..elle kanske skiten?

Roligaste som hänt idag var nyss då jag öppnade ett mejl från syrran där man skulle kolla på en rödfläck i ca 15 sekunder för att man skulle förstå koderna runt omkring, vad dyker upp? Jo en fet röv som fes! hhahah såå funny:)

Nu -försök till att sova, öppning imorn..måtte jag vakna.

Sliten!

Men herregud så sliten jag är!!! Jag är för gammal för att orka med två-dagars...men helvete så kul jag har haft det:)

På Fredag så var det Jobbfest alias "sista natten med gänget" på Stadshuset och det var riktigt trevligt! Träffade underbara Mackan igen och en massa andra "gamlingar" då det var 40+ där senare på kvällen och jag tror att nästa alla av mina föräldrarsvänner befann sig ute denna kväll.

Lördagen spenderades ute i Kvarsätt då malin bjöd på 20 års fest. God mat och härliga människor - vad mer kan man begära??

Så idag mina vänner är jag sliten...såå sjukt sliten!

Så jag säger god natt nu. Natt

Malin skålar välkommen

RSS 2.0