T-t-t-tiiisdag!

Vilket betyder seriens dag! Hemladdat är: One tree hill, Gossip girl, samt Greys Anatomy som jag glömde att se i fredags.

One tre hill avsnittet är sett. Resten hinner jag nog inte med, då jag är pensionär och vill sova kl 21 nuförtiden och det är Idol fram till den tiden.

Och en sjuk grej. Berättade idag på jobbet om en gång för mååånga år sedan då jag åt så många mandariner så att jag spydde.

Nu fick jag ett sms från syrran och konversationen löd såhär:

Elin: Fy fan för dig när du spydde mandariner

Lina: Haha faan va sjukt! Jag berättade denna historia idag på jobbet! Även att det tog i stopp i spyan och ut kom en halv mandarin!! Snacka om glups!:)

Elin: Usch!

Love is in the air:)

Notice: Saker och ting är allt för ofta allt för krångligt, min hjärna får f**n inte plats med nå mer krångel, så jag säger nej tack.

Men...

Då har en skola ringt mig idag och erbjudigt mig ett vik. Först och främst fram till jul, med EVENTUELL förlänging, men inget som kunde utlovas.

Va fan!

Jag kan ju inte offra min heltidstjänst nu, för att kanske sätta mig på pottan och bara ha en tjänst fram till jul!!

Less jag blev nu...

Även att jag var så trött i morse att blon sprutade ur näsan på mig...! Har aldrig hänt förut och kände mig lite halvdum då jag fick gå till jobbet med papper upptryckt i näsan.

Jävla sundsvall!!

Berätta för mig, hur i hela h-vete en person som befinner sig nere i Västerås kan få veta allt jag gjort i sundsvall?? Vilka kläder jag burit samt vilka människor jag umgåtts med.

Helt jävla sjukt är vad det är.

Raderat

Föregående inlägg blev raderat pga systers kommentar.  Men! Jag är fortfarande en knövlare;)

Annars så känns det som om jag har gått upp 10 kg i helgen! Mammas helgfrukostar är INTE att leka med. Jag får vaniljyoghurt, chokladcrips, salamimackor, ostmackor, leverpastejsmackor samt ägg. Utöver det så har jag fikat hos farmor så vägrade ge sig förrän jag ätit av alla kakor hon plockat fram, sedan blev det middag hos mamma . 2 potioner lasange, sen har jag tryckt godis nu här hemma.

Man kan tror att jag samlar på mig fett för att överleva vintern!

Min trötthet från gårdagen har kommit nu....jag vet inte om jag ska ta mig en PN eller inte..? En film ska iaf ses nu, den får avgöra om jag kommer att somna eller inte.


Jag lever!

Om ni undrar vart jag tagit vägen så har det varit full rulle heela helgen. Jag har sovit hos mamma två nätter vilket är en jäkla upplevelse!! Människan låter, viner, fräser, sätter sig upp i sängen...jaa hon halv skrämmer mig lite ibland faktiskt!:)

Blev en utgång igår oxå! Och den var riktigt rolig! Vi körde en kortlek som heter sanning eller konsekvens hemma hos emma och det är verkligen så himla roligt att höra hur olika vi killar och tjejer ser på saker och ting.

Träffade även på min chef ute...(Malin - min chef på telenor, hänger du med?:)) Och det får mig att tänka på jobbet.....en vecka kvar med faddrar och jag är livrädd för att denna vecka ska ta slut. Vi har ju värsta reglerna att man måste hålla sig inom vissa tider med kunderna för annars...jaa annars ligger man risigt till. Men mitt största problem är ju som sagt att jag inte kan. JAG KAN INTE!! Att jag ska jobba på detta jobb är som att be mig måla av en kopia av Mona-Lisa - vilket är omöjligt!!

Men nu ska jag på ikea med mor, en fika hos farmor och farfar. Denna helg går i familjens tecken då jag tror jag nästan träffat alla.

Här är vi med!
Den blonda, den svarta, den bruna
Vad gör man inte för leken??:)
som sagt...:)
Flisan!
Oh no you didn't!
Jag och skallepärerna!

Who am I?

Precis ätit upp min kopp fil med russin. Jag är trött. Sjuuuukt trött!

Jag klarar inte av att vara vaken längre än till 21 nu på kvällarna. Det är omöjligt!

Lisa var här igår, vi såg idol och gossip girl. Jag var inte direkt hyper social då mina ögon höll på att slå igen för dagen varje gång jag blinkade.

Men nu till ngt annat än trötthet.

Finns en kille på jobbet som jag tyckt mig känt igen, men har inte kommit på ifrån vart. I måndags så kommer han och hjälper och så fort han ställde sig bredvid mig började mina hjärna :"vem är han? vem är han? varför känner jag igen honom? varför känner jag igen honom?"

Igår ramlade poletten ner. Det är min första riktiga "förälskelse" brorsa. Det var när han log igår som jag fick min aha-upplevelse. Kan nog bara vara de där bröderna som har det där leendet. Det är som mysigt på nått sätt och det har fått mig att le många gånger...för längesen:)

Men nu bråttom. Jag kliver upp 10 min tidigare och blir ändå sen?

"Kändisar" igen..

Ser på idol nu. Och då dyker Henrik Norberg elle vad han heter, han som gjort filmen "naken" och varit med i vit lögner eller var det vänner och fiender?? Jaja skit samma. Huuur pinsamt är inte det då?? Hur himla desperat får man bli? Är det inte dags då man är 36 år gammal och redan blivit ratad av kändisvärlden att inse att man är slut som artist och bege sig till arbetsförmedling som alla andra människor utan karriär/jobb??

Jag skämdes. "Fick inte till de höga tonerna" Joo det lär ju BARA vara det som avgjorde det hela. Idol juryn räddade oss svenskar där, då det enda vill skulle tänka på då han klev upp på scen var att man sett hans snopp. Alla hans ord skulle förvandlas till "snopp..lallala snoppelisnopp" Nää tack. Jag sörjer inte.

Need I say that I have the lingonvecka? Jag har smärta, är bitsk och sötsugen. Underbar kombination.

Ska se one tree hill nu, sen sova.


Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!!!

Sidan där jag laddar ner mina serier ifrån krånglar!!!

Jag har suttit i telefonen heeela dagen idag. Jag har mött sura människor och snälla människor, och mitt huvud är totalt kaputt.

Jag har nu ätit mat, slängt mig i soffan för att se mina favvosar och så funkar det inte??

WHY GOD?!?! OH...WHY?!?!?!


Otroligt

Jag är inget fan av Anna Book. Jag tål egentligen inte människan. Men man måste ändå ge henne cred. Människan gjorde en låt för 20 år sedan!! ABC är det enda hon gjort och hon lever på det än!!!!

Så tror jag ska göra en låt jag med...Å Ä Ö- jag vill bara dö! (av att höra låten)

????

Usch..

Jag har inte sovit många timmar inatt..har inte kunnat slappnat av, för tankarna kring jobbet ville inte lämna mitt huvud. De få timmar som jag sov så drömde jag om skiten!!!

Jag har ont i magen.


Nää

det känns inge bra.

Jag har haft ångest hela helgen inför morgondagens jobb. Jag kan ju inget!! I fredags bad jag en liten bön inför varje samtal att det skulle vara en snäll kund med lätta frågor. Efter fem samtal var jag helt slut pch då var det två timmars jobb kvar. Hur ska jag då må imorn då jag ska sitta i 8 timmar!!?!

Folk säger: Det är luuuungt, du kommer att komma in det jätte fort! Ingen fara. MEN DET KÄNNS INTE SOM SÅ!!

Jag har väl gett mig in saker som jag tyckt varit svårt förut och kännt just att detta kommer jag med tiden klara, men inte nu. Detta är inte min grej. Jag HATAR att känna mig osäker och att jag inte kan. Sen då att kunderna skriker är arga och kallar en, en jävla massa saker (vilket jag visste att de skulle) gör inte saken bättre.

Sen utöver detta jobb ska jag plugga heltid och då får man ett mail från skolan: Då vi anser att denna kurs/uppgift kräver mkt tid och är så pass svår så ser vi att ni skriver det i par eller tre. Jaha?!!? Va härligt att få det mailet nu när jag ska skriva det SJÄLV!

Det är ingen bra söndag idag....

Så jag gick ut och gick förut, och är det dags att skaffa nya glasögon då man spanar in en snygg kille i vitmössa för att se då man kommer närmre att det är en vithårig gubbe....?

Ojdå..

Under alla år som jag snusat så har jag alltid snusat general white. Men så bad Isabelle och Mattias mig att testa märket granit. Jaa den var helt okej och var dubbelt så billig som GW, så jag har kört på den nu i två veckor då fattigdom råder.

Men.

Jag har ju kännt att det känts konstigt under läppen av den länge, men trodde att det berodde på att själva påsen är större än GW samt att den har en annan konsistens och det bara var till att vänja sig vid denna. Nu till saken. Igår kollade jag under min läpp och ve och fasa. Den är sönder!!!! Jaa det ser inte trevligt ut, så nu återgår jag till mina kära GW igen!

Elin kom hit igår och vi såg The Bucket List, med Morgan Freeman och Jack Nicholson. Det var en riktigt fin film, händer inte så mkt...men fin. Helt klart sevärd.

Nu ska jag ligga här i soffan ett bra tag till.

Lasy ass..

Skulle städa nu på morgonen, blev att jag tröck i mig gårdagens godis och rakade benen istället. Jag kan det här med att göra de saker som ska göras ja!

Ska hoppa in i duschen nu och bege mig ner till stan. Har inte en krona, men har nallat av mig själv för på högsta allvar så äger jag INGA höstkläder. Inga byxor, inga tröjor och defenitivt inge jacka. Jag hoppas egentligen att jag inte hittar nått eftersom jag är luspank ända till löningen i oktober!! Åhh skjut mig nu!!

Men vet ni, jag ska fasen i mig köpa mig en trisslott idag. Jag menar med min otur i kärlek borde jag ju vinna högsta vinsten!?!?! Fast sist jag gav mig in i spelens anda och gick till ett stånd där det var vinst varje gång, var som sagt mitt snöre som jag drog i tomt....jag kanske borde inse mitt öde..!?!? :)

Nepp, shower, tyg på kroppen, stan.

Jaa gott folk

då har man tagit emot sina första samtal idag då..och herre min skapare!!!!!!!!

Mitt första samtal var en utlänning och jag hörde inte ett ord av vad han sa.
Min andra kund var helt galen av ilska och innan det samtalet var över så rann svetten.

Hur i h-vete kan man skylla på mig för att dem varit klantig och slagit fel pin-kod så att de spärrat kortet?!??!

När jag gick hem idag gick jag på stapplande ben, var svettig, slut i huvudet och ställde jag mig frågan: Vad f--n har jag gett mig in på!??!

Jag kommer får namnet "tjejen som frågar om allt!!" på jobbet. Jag kommer bli irritationsobjektet!!

Var och handlade förut, en söt liten almenacka fick följa med hem. Jag som varit van med min lärarkalander, saknar verkligen strukturen nu då jag varit utan. Men nu är jag back on track igen.

Även att när jag satt mig i bilen för att åka hem och nallat upp en godis så tappar jag den i min skitiga bil, givetvis så ska jag ha hunnit slickat på karamelljäkeln så allt skit fastnar jue!! Suck...

Men nu kommer Lisa och hämtar upp mig, ska glutta på hennes nya lägenhet sen ska vi och några till ha spelkväll. Så trött som min hjärna är idag så siktar jag inte på topp-placering.

Lilla A..

Igår på jobbet fick jag ett samtal från syster som behövde åka till jobbet på eftermiddan och det fanns ingen som kunde ta hand om Alfred. Givetvis ställer jag upp för att få träffa min lilla stjärna!

Men han är ju sjuker...och det värkte i mitt lilla mosters hjärta när jag såg att han inte mådde nå bra. Vi dessa lägen gör man ju allt i sin makt för att dem ska vara glad. Jag målade, skjutsade han på bilen, lät han dra ut en halv rulle toapapper, han fick isglass, vi såg teletubbies i tre timmar, jag lekte titt-ut, sjung "tio små sprattelgubbar" typ 15!gånger..jaa ni fattar.

Men det är inte ens jobbigt, då man vet att dem har det värre! Och det kan heller inte värma mer i hjärtat än att få ha en liten  en som sträcker armarna efter en och säger Niina... Myyys.

Men nu jävlar är jag sen!!! Mellanprov och första dag i fonen idag!! HJÄLP!

Sweet dreams?

Jag har drömt sådana konstiga drömmar på senaste. Eller egentligen inte konstiga drömmar, men om folk som jag varken känner eller sett på år och dar!? Jag menar hur har dem kunnat tagit sig in i mina drömmar? Brukar man inte oftast drömma om folk man tänkt på eller sett under de närmsta dagarna?
Nåväl.

Inatt drömde jag om J. Jag har inte sett han sedan juli och när vi pratade sist minns jag inte ens. Det känns skumt att ha drömt om han inatt då han inte funnits på tankekartan på väääldigt länge, och sjuk var drömmen åh! Tror min hjärna vill spela mig ett spratt.

Nu jäklar hoppas vi att denna dag och morgondagan går FORT! Japp, jag kommer att nämna att jag längtar efter helg i varje inlägg nu fram tills att det är just...helg! So get used to it.

Trevlig torsdag då!

O-o-onsdag

Halva veckan avklarad -check!

Bara torsdag och fredag kvar sen helg!! Efterlängtade helg!! Denna vecka har varit sjukt seg...nervositeten över att det är dags att sätta sig i telefonen på måndag gör det inte bättre. Handen på hjärtat - jag kan inte ett skit. Vid varje ny grej vi går igenom så växer mitt frågetecken som jag har över huvudet till en storlek större....jag kommer snart inte igen dörrposten!!!

Bass, siebel, option 31.1 eller var det 48.4?? Elle kanske det var 15....JAG HAR INGEN ANING?!?!?

Lisan var här igår åh, vi tog en promenad, åt gröt såg idol och gossip girl (innan min grinattack). Vi skrattade även ihjäl oss då vi såg på bilder och filmer från sommaren. Kameran är ju en underbar uppfinning alltså:) Och det som är bra med att vara fotograf är att man slipper själv vara med på bilderna. Man får inte vara dum...!

Jag får även så jäkla ont i magen av att sitta still hela dagarna. Jag känner hur magen jäser och jäser ju mer dagen går, och idag var det hemskt! Jag tänkte på allvar springa ut i vägen då jag skulle hem och stanna en bil och tvinga dem att skjutsa hem. Jag fick panik! Jävla, uppblåsta, krångel mage...I - DONT - LIKE - YOU-!!

Klart slut.

Jag grät ihjäl mig

till kvällens avsnitt av one tree hill....

Och det fick mig att tänka på den enda begravning som jag varit på...

En begravning är på något sätt fin....men ändå så sorglig. Man glädjs åt de minnen man har hunnit skapat samt som man sörjer de minnen som framtiden utlovade och som man aldrig fick chansen till att skapa.

Döden är så definitiv. Det finns människor som man nästan aldrig träffar och inte direkt sörjer över det om ni missförstår mig rätt. Men döden gör ju att man aldrig mer får chansen att träffas.

Livet är verkligen så himla kort och allt kan ändras på ett ögonblick. Vi glömmer lätt bort i våra upptåg till att skapa karriär och familj och allt annat hur sköra våra liv egentligen är. Vi stannar sällan upp och kollar runt omkring oss vad det är vid har...för vi strävar alltid efter bättre...

Jag vet att skriver osammanhängande nu och och djupa grejer direkt från tankar och själ...Men jag tror att det behöver skrivas för min skull. För att även jag ska vakna upp och inse att gräset inte alltid är grönare på andra sidan, det kanske till och med är grönare än grönast just där jag är.

Kanske låter konstigt att ett program, påhittat dessutom får en att skriva ett sådant blogginlägg. Men saken är ju just den, att detta program kanske var ett manus, för någon är det en sanning.

Tiiiiiiisdag!

Och jag sitter framför datorn i vanlig ordning. Dock inte framför min dator då S to the o to the n to the j to the a har våldgästat den.

Vi har en liten "rast" nu och den känns välbehövlig då energin REDAN börjat tryta...illa gorilla vilken dag detta kommer att bli!

Men nu är rasten redan slut.

Jobba jobba jobbaaaaaaa!


På tal om

flashbacks. Något jag är expert på, är att få tillbaka en känsla som kännt en gång i tiden genom vädret. Som ikväll. Var tvungen att gå till preem macken för att posta ett brev, och när jag går dit, och känner höstkylan och ser mörkret så flyttades jag direkt tillbaka till umeå och när jag bodde på haga. Det är som att jag återupplever mina känslor som jag kände då all over again. Sjukt, jag vet. Men det händer ofta!

Ska ta och masa mig till badrummet snart för att borsta gaddarna, men jag är för trött och för lat för att ta mig dit?

Negativt mönster brutit. Check!



Jävla måndag

Det är måndag igen och det känns verkligen! Trots min lugna helg så va jag tröttare än tröttast då klockan ringde. Jag öppnade inte ögonen förrän jag klev ut ur duschen och skulle klä på mig.

Sitter på jobbet nu med vääärldens magont och vill bara hem. Håller på att gå igenom teknik och min hjärna snappar inte upp mkt om jag säger så...

MEN! Vi pratade idag om när dåliga och bra saker händer. Och om man tänker positivt och bryter sina negativa möster så kommer även positiva saker hända. kanske vore nått för mig? Jag menar jag heter ju för fan klagmaja i andra namn just. Hemskt.

öööh, nej, jag menar, nu jävlar kör vi!!!:)

Flashbacks

Kommer ni ihåg då man var typ 12-13 (om du är född på 80-talet) och det var inne att chatta på Aftonbladet??

Då var det alltid så spännande att få prata med någon som hette "Snygg kille 15". Man trodde ju på allvar att killen eller personen var en snygg kille på 15 år. Själv så ljög man och sa att man oxå var 15 eller 14. vad roligt det var alltså! Jag kommer ihåg att jag och syrran slogs om datorn, inte för att jag tror att hon skulle chatta..men jag ville jue!! Herregud, jag kunde ju gå miste om en snygg kille 15, eller varför inte en snygg kille 17!!!

I efterhand nu så förstår man, att hälften av dessa nicknames, var Anders 57 så försökte lura trosorna av en.

Brukar ni se på söndagar tror jag att det är, på femman om dem som haffar pedofiler? Det är verkligen sjuka människor!! Se det ikväll om ni missat det! 22.30 tror jag att det går...

Ska ta och göra mig lite mat snart då det vankas giffarna ikväll. 20 spänn på att dem förlorar! Åker dem ner i ettan, tror jag inte att jag kommer gå nästa år faktiskt. Jag har sett giffarna sedan jag var typ fem...men man måste ju konstantera att dem är inge bra. Och jag blir på så jäkla dåligt humör då dem förlorar att se dem vara dåliga i div 1 lockar inte...iaf inte just nu! Jag har ju en förmåga att vara impulsiv och säga att jag ska/inte ska göra saker, men det brukar ändras ganska så snabbt.:)

Det blir iaf, vinterjackan på i eftermiddag det är rått som tusan ute!!

Hetsig dag!

Vaknade som sagt av ett sms där jag ombads att ta hand om lilla A ett tag. Jag for dit vid halv tolv, då sov han. Han vaknade kl 13 ungefär och då hade vi myyyyys till halv två ungefär. Han satt i mitt knä och pillade på mina armar...man blir alldeles varm i kroppen av denna underbara varelse!

Sen så ringde mamma och ville ha sällskap. Stackarn har ju opererat knät så hon är typ fast i hemmet. Hon lockade med en nybakad toscakaka, och vem säger nej då?? Inte jag iaf!!

Men först vankades stan då vantar behövde inhandlas. Hittade ett par svarta tumvantar på H&M för 19 spänn!!! Sen en "inomhus mössa" och på rean på Indiska fick två tröjor följa med hem!

En fundering?
Hur kan man få spykänslor av en som man en gång älskat? Jag blir på allvar illamående...!

Morning

Det blev pizza igår, och snacka om att den var god!!!:) Jag njöt faktiskt av varje tugga. Den var extra tunn vilket gjorde att man inte mådde sådär äckligt mätt efteråt - helt perfekt med andra ord! Barbpizza vezuvio med bea och sallad M-m-m!

Sen hade jag köpt 1,2 kg godis som jag och Magnus satt och åt av hela kvällen, även då vi inte ville ha nå mer så letade sig handen ner i skålen och man haffade några fler. Varför gör man så??

Alfred hade en underbar kväll han med. Han var helt galen och bara sprang omkring och skrattade. Och så fort jag gick iväg så att han inte såg mig skrek han: Niiiiinaaa??!?! GULLIGA UNGE!!!:)

Måste skynda mig nu dock, ska till alfred igen då Magnus måste iväg och göra några ärenden, sen tänkte jag försöka hitta mig några vantar, fattar hur kallt det är nu på mornarna?

Det kommer bli en lugn helg...det kommer bli en lugn helg...!!

I love candy!

Hörrni.....det är FREDAG!!

Och vad innebär det??? Joo en FET jävla godispåse och soffhäng av högsta nivå. Country road - take me home!

Vi hade precis veckotestet här på jobbet och det gick väl inte allt för bra må jag säga. Men på allvar, jag har inte lärt mig mkt denna vecka. Det har varit för mkt och för långdragen information att hjärnan sa stopp efter första kvarten. Fakturer hit, justeringar dit och eftergift överallt! Me now nada.

Har sagt hela veckan oxå att pizza står på menyn ikväll, men jag är inge sugen?! Har tjatat om pizza ityp 4 veckor, men vaje gång det ska till att bli av så finns inte suget där?

Men nu vill jag hem, hem till min lilla lya, hoppa i mysbyxorna och bara vara.



Prinsessor och rosa moln

Idag då jag gick hem så gick jag och funderade på Prinsessans blogg som jag vet så många läser.

Det jag tänkte på är att hon skriver aldrig någonting negativt i den bloggen. Hon har aldrig skrivit att hon och hennes "E" har haft en despyt, men nämner gärna då han köper henne blommor och en fet diamantring. Det är inte fel att skriva en glad blogg och framhäva positiva saker, men hur sann är den?

Jag förstår oxå alla hennes kommentarer som hon får, där människorna skriver att de bara lääääääängtar att få läsa om hennes dag, för dem är ju en sådan lycklig och fin familj att dem nästan vill gråta! För vem vill inte läsa om det "perfekta livet" som alla drömmer om?

Jag vill inte låta som en bitternisse för det är jag inte. Men även solen har sina fläckar, och bara för att man har en rosa bakgrund och ler på varje upplagd bild och önskar "FAB" dagar övertygar inte mig om att livet är perfekt.

Men egentligen, vem är jag att dömma? Min blogg handlar mest om klagomål så smaken är som baken - delad.

Jag gör inte många knop

Henrik är tillbaka på jobbet idag vilket ha betytt - skratt! Haha jävla galning...:)

Godis blev inhandlat idag på lunchen - VÄLBEHÖVLIGT! Jag behöver mitt godis för att fungera, så nu fungerar jag jäävligt bra!

Vi hade en diskussion förut oxå, hurvida man tittar på papperet eller inte då man torkar sig vid no. 2. Jag anser att man absolut måste titta på papperet, för hur vet man annars när det är klart?!? Jag menar det behövs ju olika många drag varje gång jue...(dock inte för mig då jag alltid är hård i magen och inte haft skit på papperet på två år! Men jag tittar ändå.)

Är jävligt träningssugen oxå, men vad ska jag träna och vart?! Vet ju att det inte är någon ide att skriva in mig på nå gym, för det tycker jag är roligt i en vecka sen lägger jag ner....!

Lite självdiciplin - tack!

Jo just! Måste skriva det en tjej sa till mig då vi var och käkade på Svenssons.

Jag ska gå på toaletten och det står en tjej utanför killtoan. Jag undrade ju om hon väntade på nån som var där inne elle om hon skulle gå på tjejtoan.

Jag: Står du i kö?
Tjejen:Nää, jag står bara här för att det är roligt....!

Men vad ville attityden?!?!?

Jag blev stött och gav iväg ett fake " Hehe" Men ville egentligen säga: Jaha, och jag som trodde att du stöd i kön till bitterkärringarnas klubb!!!!!!

Nörd

Jaa, jag har ju redan erkänt att jag gått och blivit en serie nörd, så därav kan jag berätta att jag sett de sista avsnitten av The Hills ikväll - Jag är ikapp!!

Men.

Serien gör att jag vill skrika, för att jag blir så jävla förbannad! Jävla tjejer och deras bråk! Jag vill bara skrika: MEN HÅLL KÄFTEN, SKIT I ANDRA OCH SLUTA SNACKA SKIT!!!!

Vi tjejer är verkligen experter på att snacka skit om varandra, och jag är inte felfri utan det hoppar skit ur min mun med, men jag blir så less på det! När jag se dessa bråk på the hills klias det i magen på mig. "Vuxna" människor som ville verka så mogna och smarta beter sig på detta viset? Visst kan ärlighet inte alltid vara det bästa i alla lägen, utan i bland måste man bita sig i tungan och bara vara tyst, man ärlighet vara längst och man är man ärlig står man som vinnare i slutet hur än saken artat sig för man har iaf rent mjöl i påsen.

Just nu har jag ångest över jobbet...igen...och det handlar som vanligt om pengar. Kommande månad för jag som sagt inga pengar och det ger mig blödande magsår!! Sen vetskapen om att jag inte kommer att tjäna storkovan kommande veckor heller plus att jag kommer att måsta jobba 24/7 ger mig inte mindre ångest direkt.

Funderar på allvar om jag ska gå och spå mig...och hoppas till Gud att kvinnan/mannen ger mig some good news som gör att jag kan andas ut med vetskapen om att saker och ting kommer att bli a, okej!

Nu: Korsord som den pensionär jag är:)

Hungrig!

Jag är så sjukt hungrig just nu! Och det är 30 min kvar till lunch..kom igen klockan!! ÖKA!!

Såg ju mina favvoseries igår ju. One tre hill var ok, gossip girl gjorde att jag skämdes under hela avsnittet.

Avslutade kvällen som vanligt med The Hills avsnitt, fatta serienörden jag har blivit!!! Men har man inte roligare liv än så här så får man göra det bästa av det! Iaf Lo, som är med i den serien är fasen djävulen själv! När hennes bästa vän pratar om ett viktigt problem blev hennes svar tillbaka: Den här soppan smakar gott!
What the f*ck? Pucko...

Även att jag tuggar tuggummi förbrilt just nu. Köpte tuggummi med smak (alltså goda samker inte mint) vilket gör att jag måste byta tuggummi hela tiden, för jag vill ju åt smaken.

Men nu bryter jag ihop snart om jag inte får mat!!!

Lilla A sen då!

Jag är för trött

för att blogga just nu..denna utbildning tar fasen knäcken på mig!Och det både på gott och ont.

Alltså idag har jag skrattat så jag blev helt svettig! Mitt bord som jag sitter vid är aldrig tyst. Vi pratar om allt från tellitubbies till bitches av alla dess slag. Till och med våran chef hakade på oss idag och vi skrattade så alla grinade:)

Röda faran gick iaf igenom besiktningen -TACK GODE GUD FÖR DET! Sen att den med all förmodan kommer pajja imorn eller nått då, då det vore så typiskt mig, får jag gräma mig över då!

Har precis laddat hem One tree hill och Gossip girl nu...-kvällen är räddad!! Men som vanligt så komemr ju något som man inte vill ska hända, hända så man kommer bli irriterad. Ibland kan jag längta till en series absolut sista avsnitt så allt och alla får bli lycklig och man får (förhoppningsvis) de slut som man längtat efter under seriens gång.

Och min mamma och mat....haha jag hämtade ju en matlåda där igår. Jag kollade aldrig i den då jag visste vad det var för rätt. Men så vare lunchdags och jag öpnnar lådan..och jag tror på allvar att människa trott att hon skulle föda hela mitt jobb!!!! För shit vilken portion! Sonja på jobbet hade glömt ta med sig mat så hon fick halva min! Hahha, så om ni undrar vart jag fått min runda stjärt och mataptit ifrån så tror jag ni fått erat svar nu....

Nu: Naturgodis M-m-m!

Tisdag

Jaa och igår var det måndag. Jag lämnade mitt hem kl 07.30 och kom hem kl 22.40. Det var en låååång dag! Men skoköp, alfredmys, sidneymys, yatzy med tjejerna, lämna bil till morfar, prata sjukdommar med mormor samt hämta matlåda hos mamma hanns med!

Nu är jag sen. Håll tummar och tår för att röda faran går igenom besiktningen idag, vet inte vad jag gör annars!!!

Måndag morgon

Och det var en PINA att kliva upp imorse..

Igår gjorde jag absolut ingenting, elle joo jag låg och såg nästa hela säsong 3 av The Hills, I like it:)

Jag måste skynda mig nu...

Orkar inte med denna vecka känner jag...

Längtar tills jag kommer hem och får sova..


Orolig?

Jag upptäckte en knöl i nedre käken i torsdags..bör jag vara orolig?? Det är ingen blåsa, utan en knöl? Och den gör ont... har sköljt munnen med saltvatten men ingen förbättring. Hmm...det känns ungefär som när man slint med tandborsten i munnen, men det är ju en knöl där? Och har heller inget minne om att jag gjort mig illa.

Men nu ska jag försöka ge mig ut på en lite promenad

Men!

Kan folket sluta ringa/smsa mig om att ha med mig ut?? Jag vill ju! Men jag är F-A-T-T-I-G! Och fattigare kommer jag ju bli....alltså det är ju så synd om mig just nu och ett tag framöver att det inte är sant.

Jag har även tvättat och städat sedan kl 12.

Så nu har jag rent hus och rena kläder. Doftar sommarblom här hemma! (yeah right)

Middagen är hos mamma ikväll..tack för den!

*Undra om jag ska flytta hem till mamma nästa månad så hon får föda mig? Det enda jag behöver betala då är snus. Men vilken ide! MAMMA?!!

Vad göra?

Först och främst så måste jag berätta om min natt. Pratade med Elkan vid typ 22...somnade inte långt därefter. Vaknade vid halv ett och såg då att jag fått tre sms. Svarade på ett sen gick jag och la mig och sov igen. Jag skämtar inte: från kl 1-3.30 så fick jag ungefär 40!!!!sms, av en och samma person! Till slut så blev jag rädd och stängde av mobilen och drog igen skjutdörren till mitt sovrum ifall personen ifråga inte lyssnade på mina (få) svar, och jag ville inte att X skulle se att jag var hemma om X fick för sig att åka hit och kolla.

Creepy!

Jag har varit vaken nu sedan halv 10 ungefär, vilket är ett rekord för mig! Att sova så länge alltså. Men, efter att jag vaknat förflyttade jag mig till soffan och här ligger jag fortfarande. Tror jag ska städa men jag får seeeee.

Elkan vill ut ikväll åh, skulle jag oxå vilja, men jag får ingen lön denna månad...HUR FAAN SKA JAG KLARA MIG?!?!
(även att jag måste sluta skriva fan ibloggen, har sett att det är ordet som används mest här)

Nu: Äta några till muffins.

Som jag längtat

efter mina glasögon som jag beställt. Samma rutin hela veckan: skynda hem, upp till brevlådan för att kolla...inget där..bara räkningar...men! Idag så låg dem där..och till min STORA besvikelse var dem inte som jag tänkt mig och jag ser ut som en clown i dem....

Dem var för stora! Jag är faktiskt grymt besviken. Det är som ett barn skulle bli snuvad på sina julklappar på julafton, eller sitt godis på en lördag, eller att få höra ett nej framme vid altaret....Jag ville ju ha dem!!! Jag ville att dem skulle passa gryyymt bra. Men icke. Inte om man lever i en värld som tillhör Lina Andersson, nejdå...där händer det bara skit!!

Så jag tog mitt pack och pack och stack till hemköp, där köpte jag muffins (4 finns redan i magen) Godis (halva påsen slut) och två Mer (halva päron är slut).

Behöver jag säga att jag är lycklig??? Neee..tänkte väl de.

 Brillorna som skulle göra mig cool, gjorde mig till en pajjas.

Hörrni...

....det är fredag, DET ÄR FREDAG!!! Tacka gud för det.

Nu hoppas vi att dagen flyter på så gott den kan och att man få bege sig hemåt och inta en slapphelg.

Det vore väl lovley?

Nästa: fredag!

Jag längtar till helg! Imorn då jag slutar ska jag skynda mig hem, hämta bilen (om jag inte blir tvungen att ta den direkt om det spöregnar) sen åka och köpa mig en FET godispåse, sushi, sen hem och dö i soffan. Lovley.

Lördag skulle oxå behöva varas lugn...VILL att den ska vara lugn, men kommer jag att kunna stå emot?Only time will tell.

Såg idol idag oxå. Har ju pratat om detta program i en vecka nu och sov ju över det igår, men jag blev lixom inte så imponerad. Juryn var hundra klasser bättre än de gamla, men det är lixom ändå same shit but different...man har tröttnat.

Jag är sugen på något hela tiden!!! Vad vill min aptit?


Slut tjej?

Ja igår då jag kom hem kände jag mig riktigt trött! Men tjejen som skulle köpa min hatthylla skulle ju komma så det fanns inte ro för en power nap! Vi hade sagt 16.45...hon kom 18.20. Iaf sålde hatthyllan, la mig i soffan...och vad? Joo jag somnade! Vaknade 21.01 och upptäckte - JAG HAR MISSAT IDOL!! Som jag tjatat om detta program nu i en veckas tid och så missar jag det..

Skulle försöka se det på nätet, men de hade inte lagt upp programmet utan ALLA auditions...men det var ju inte det jag ville se! Tv 4-get a grip!

Nu måste jag skynda mig...suck.

Lunch time

Vi fick lite längre lunch idag, vilket kändes behövligt! Istället för en halvtimme, fick vi en timme. Tack!

Sitter och nöter en massa frågor nu..har gjort 70 av 130 typ...men inte mkt som fastnar ändå...

Har även precis ätit min matlåda, och jag säger då det! All sitter med sina pasta såser och rörer och vad sitter jag med? En torr kyckling file med lite stek majs och broccoli, och så kommer mina matlådor alltid att se ut! Jag varken kan eller vill laga mat, det är helt enkelt för tråkigt.

Men ska suga på några turkisk peber nu, så jag får i mig lite "näring":)

1 kilo grus

..var vad jag hade i mina ögon imorse då jag vaknade. Jag vaknade även på andra snoozen? Alltså har jag vaknat en gång utan att märka det...livsfarligt!!

Jag är för trött för att tänka nu..förstår inte riktigt hur jag ska ta mig igenom dagen?

Vilken kväll!

Har både sett One tree hill och Gossip girls nya avsnitt ikväll. Och vilka undebara avsnitt!!

Är jag patetisk då serier gör min kväll?.....Neeeee.

Vi som var och åt på Svenssons i fredags
 

Åhh

Jag vet inte alls hur det känns med jobbet... Känns bätter med dem jag jobbar med nu iaf. Isen har lättat lite nu. Men ställer mig fortfarande frågan: Hur faan ska jag kunna lära mig?? Satt med en tjej idag som jobbat ett år...och shit alltså! Det bara smattrade i hennes fingrar och kunde koder hit och koder dit och sökte här och fixade där...guud!

Är detta verkligen för mig??
Men jag har ju inget annat...!
Va fan ska jag göra??

Kommer en och tittar på hatthyllan idag...troligtvis...hon är sen?

Men

Vad vill vädret ute?? Nu kan jag ju inte gå till jobbet, utan måste ju ta bilen...och jag har ingen aning om vart jag kan parkera! Och tror inte jag har nå parkeringspengar heller....vad jobbigt det blev nu.

Har inte sovit nå bra inatt heller. Trodde att jag skulle göra det, då jag verkligen var helt slut igår kväll! Men inatt har det inte bara berott på min rädsla för mörker och inbrottstjuvar utan även de eviga smattrandet på fönstret.

Men, men, ny dag -nya möjligheter! (yeah right?)

Diskussionen fortsätter

Jag vill spy över mig själv just nu!

Less på mig själv
Less på andra

En lugn stund? Tack!


Men helvete!!

Då jag skulle köpa min hallbänk på jysk visste jag att den kostat 500. Frågade om det inte gällde fortfarande...givetvist inte. Men jag ville göra om, och det var NU! så jag pungade ut 799 för faanskapet. Vad ser jag idag då?? Jooo reklamblad från jysk, vad kostar bänkjäveln??? Joooo 500!!!!!!!!!

Jag blir så jävla less på sånt där! Jag spottade på tidningen, rev den i bitar, och KASTADE DEN!

Men shit alltså..

Hur jag ska kunna lära mig allt som vi gått igenom idag är faan ett mysterium!! Jag hittar ingenting ideras system och använder mig av sökomtorn hela tiden istället för att lära mig vart saker och ting finns. Jag är helt slut i huvudet.

Tror inte jag kommer finna några nya "best friends" i denna grupp direkt. Snacka om en salig blandning av människor!
Roligast var ändå han som presenterade sig själv som en sjujävla dansare som dansar sjukt mycket och älskar att leka med sina katter! Öhh...what?!?!

Det blir med spänning hur jag ska utvecklas till detta...uppdatering kommer.

Nu: MAT! Skagen mackan till lunch var ett av mina mindre smarta drag.

Hmm...

Jaa då är jag vaken, elle jag klev upp för en timme sedan och jag har faktiskt knappt sovit något inatt. Jag är så sjukt rädd på nätterna nu förtiden att detta skapar ju problem! Jag måste sova med TV:n på ute i vardagsrummet, så jag får lite ljus och höra lite ljud...det känns bättre då faktiskt!

Jaa och idag börjar ju jobbet. Blir så här: Sa hon verkligen 10? Hon kanske sa 9!!! Va faan gör jag då? Jag menar, jag är stensäker på att hon sa 10 i telefonen, men hur lätt är det att komma ihåg rätt då man hör tiden på telefon plus att man hade 20 ungar runt omrking sig? Det lär väl visa sig....!

Ha en bra måndag!

RSS 2.0