trött jag blev

jaa verkligen! Eller egentligen har jag varit trött hela dan, sover ju som en kratta nu på nätterna då snoret rinner konstant! Måste sova med papperstussar i näsan ( jag skojjar inte) men samtidigt är jag livrädd att dessa tussar ska töjja ut mina näshål så därför vaknar jag och måste ta ut dem, men orkar inte ligga och snora hela tiden så jag sättern in nya och så pågår karusellen...:) Även att min pappa sa så här idag: Lina det måste vara nå fel på din elle min telefon för det låter som om du pratar i en plåtburk...ööhh..jag är FÖRKYLD!

Annars så har jag precis smällt i mig hemmagjord pizza och nu en massa godis och vad är klocka? Joo kvart över sju..jag är ett matmonster av dess like, hur ska denna kväll sluta?? Jo just! Glass har jag hunna proppat i mig åh..åhh kalorier kalorier dessa underbara kalorier:) Jag kan inte bry mig mindre:) Hellre fet och lycklig än smal och olycklig inte sant?;) ( elle försöker jag övertyga mig själv om det bara?) Jag sitter då skönt iaf! hahah:)

Men nu ska jag fortsätta att gräva i min överfyllda godispåse och spray lite mer nässpray så jag inte ska låta som en plåtbruk:)

Trevlig helg dårå!

Nää nu j*klar

Ska det bli ändring här!!Herregud jag kan inte gå omkring i min lilla drömvärld länger och filosofera, måste vakna upp se verkligheten och börja leva!!

Jag måste ta tag i de saker som jag måste göra
Jag måste börja uppskatta de människor jag har runt mig i stället för att hela tiden tro att gräset är grönare på andra sidan. ( vilket jag OFTA vill tro, tryvärr..)

Varför är man så? Varför tror man alltid att andra har det så mkt bättre än än själv?? Att man i tanken om hur andra har det glömmer bort hur bra man själv har det...det är tragiskt, men i vårt samhälle idag så handlar det tyvärr om att vara störst bäst och vackrast och har man inte de rätta kläderna, umgås med rätt folk, har en stenrik pappa som betalar, en bmw, en lgh mitt inne stan och fake naglar så passar man inte riktigt in. Ibland önskar jag att alla hem i sverige fick en viss summa varje månad beroende på hur många man var i hushållet och det får man klara sig på, då skulle ingen ha mer eller mindre och ingen skulle dömmas för fula eller gamla kläder (visst kan det bli så ändå, men kanske blir det lite mer rättvist då alla har sammaförutsättningar?) äh..nu vet jag egentligen inte vad jag babblar om och hur det gå fårn att ta tag i saker till att ändra hela sverige heheh:) (hur gick det för mig att kliva ur drömvärlden och sluta filosofera?) hahahah:)

Men nää gott folk, nu ska jag göra mig lite nytta och som sagt börja ta tag i saker och sluta tråna ;)

sjuk..

Jaa det hela började redan isöndags på vägen hem, kände mig illamående och satt med väskan i knät hela tiden då jag inte hade nån påse och visste att pappa skulle döda mig ifall jag spydde i bilen, men allt gick bra ingen spya. Sen igår hade jag skit ont i magen och toalett besöken var mindre roliga (förstår att ni ville veta den informationen) Och sen natten..har sovit som en kratta! Vaknat av och till hela tiden så när klockan ringde 7 imorse och det var dags attfara till tandis ville jag bara dö! Och där då? Joo inte blev det nån dragning av nå tänder i dag helle,,,nää..den var ju alldeles för inflamerad så han tordes inte..även att jag råkade svälja gasbindan med antibiotika som han hade tryckt ner i tandköttet då jag åt en macka förut..mums! Har alltid hört att gasbindor ska vara bra för magen...?:)

Jaa snoret rinner för fullt, tror jag har feber och känner mig allmänt hängig...jag som vill mysa med alfred! Men nej nej, mossen måste hålla sig hemma för hon vill inte smitta sin lilla hjärtegris!

En annan sak då..jag tror jag allvarligt att jag är masokist (elle hur det stavas) för jag verkar tydligen älska att utsätta mig själv för saker som komemr att gå åt pipan! Som nu..varför ska jag prata med han? Han är way out of my leage...när ska jag inse??Herregud för han är jag bara en fis i rymden som han inte kan bry sig mindre om än vad han gör..men vill jag inse det? Elle jag har insett det men..jaa..jag vet inte..Sen så sa johanna det oxå, varför vill du ha en kille lina som alla tycker är snygg och som hela sundsvalls tjejer är ute efter? Jaa du..egentligen så vill jag ju inte det! Vi kom fram till att vi vill att inga andra ska tycka våra killar är snygg för då får man ha dem för sig själv:) Men så desperat som s-valls tjejer eller alla tjejer överlag verkar vara just nu så spelar inte det heller någon roll!

Nää nu ska jag göra mig lite mannagrynsgröt och krypa ner i soffan igen.

Adios/snorungen

Weekend i sthlm

Japp då var man hemkommen från storstan då!

Shopping på stan på lördan i 6! timmar, tror ni mina fötter värket något på kvällen??-svar ja!
Vi hann inte mer än hem så var det bara till att svida om och gå ut och äta med pappa och åsa, sjuukt god mat!!Kött, bea, klyftpotatis, vin..MmMm!:) Därefter begav vi oss till söder för att möta upp Johan som bjudit oss till en fest, och jesus va trevligt dte var där:) Det bjöds på god dricka, trevliga människor och singstar:) ( jag sjöng inte, till respekt till er alla norrlänningar så ni oxå törs fara till sthlm utan att bli utdömda för att vi inte kan sjunga):)

Vidare in till stan, och hamnade på laroy?stavas det stå? hahah tänk er mig, bonnlurken numbero uno med dessa överklassmänniskor!! haha jaa men det var roligt ändå:) Mina ögon gick som pingpong bollar på dessa killar med rosa skjortor och tjejer med dior och chanel skravsar :) Även att jag hamnade bredvid killen som säger nice price i bruger king reklamen!! en riktig hotting måste jag erkänna :)

Kvällen fick avslutas i en hyffsad tid då Johänna blevlite rund under fötterna, även bokstavligt talat då hon knappt kunde gå pga av värk för dem skyhöga klackarna hehe :)

resan kan summeras så här: gå, gå, gå , gå, köpa, spendera pengar, irritation, god mat, rolig utgång, svettigt, sköna sängar, träsmak i baken, HOTELL FRUKOST!, våning 13, brats, norrländska:)

Trevlig vecka allesammen!

propp mätt!

Idag har jag och syster säkert gått över två mil, och jag har blåsorna på fötterna som bevis:)

Annars så tänker jag ganska på mkt på en sak just nu. Berätta elle inte berätta? jag vill berätta för jag tycker personen ifråga beter sig som en skit på alla möjliga sätt, men jag vill inte berätta för min egen del eller för att den tredje personen ifråga skulle bli så ledsen...Det är ett jävla dilemma...ibland vill jag berätta då jag är arg och besviken på personen ifråga just för att den är en sådan stor skit!! Men det den tredje personen inte vet om mår den inte dåligt över...Jag kommer inte berätta för jag vill inte bli inblandad (fegt, jag vet) men orkar inte med nå intriger just nu. Jag kommer att grubbla över detta i lång tid...eller iaf tills sanningen skulle komma fram

Nu blev det här ett hel sjukt inlägg jag vet..men kände av någon konstig anledning att jag måste skriva av mig det trots att jag inte kan skriva vad det är. Är ju som sagt en strange person:)

Sov gott folket.

Hmm

Vet inte om jag ska ta och lägga ner bloggen nu tills jag får tillbaka mitt internet hemma..känns inge roligt att blogga då man inte kan göra det när man vill, utan det blir sådan här tråkiga inlägg där man ska försöka skriva vad som hänt..nää sånt gillar jag inte att läsa därav vill jag inte skriva så heller..så vi får se hur jag gör, om jag kan hålla mig borta =)

Igår så såg vi iaf en riktigt bra film, blodig, äcklig, spännande och jobbig, men bra film:) Ska om jag kommer ihåg vad den hette nudå..apocalypto? kan den ha hetat så?? Jaa jag grät för att jag tyckte vissa saker var så hemska, jag skrattade för att vissa saker var så sjuka, jag låg med sjalen över ögonen och fingrarna i öronen för att vissa saker var så spännande att jag fick magsår om jag kollade hehe:)

Var hos tandis imorse även - inga hål!! Jippi!! Har faktsikt bara haft ett hål i hela mitt liv *peppar peppar* men är alltid lika rädd då jag ska dit. Ska dock dra och operera bort mina två nedersta visdomständer..aj aj aj...även att det säger AJ!!! i plånboken, tror ni detta med tänder är billigt?? Nää ni gott folk, dessa knöliga vita små kalkbitar vi har i våra munnar kostar skjortan att upprätthålla! Tycker dock att det borde vara gratis att dra och operera bort tänder, jag menar det är ju inte mitt fel att dem spökar?!

Men nu ska jag hem till mig igen och se andra filmen som jag hyrde igår (får inte se sånna filmer med magnus han får krupp tydligen..elle så ska han bara visa en manlighet? hehe;))

Men dåså, hare!

Måste läga ner

Det här med att vara små less, herregud måste ju rycka upp mig!! jag är egentligen ingen less person, jag är egentligen inte less överhuvudtaget men jag får mina infall :)

Nya jobbet går bra iaf:) Man skrattar och är rädd om vartannat hahah:)

Jaa annars så är jag ledig idag, och har precis lagt på luren med big sis, och ska hjälpa mig färga håret ikväll jäääjj!!:) Vi är alltid lika rädd båda två då vi ska göra det eftetrsom jag aldrig blir nöjd, men jag ska bita ihop och le hur än resultatet blir hehe:)

Nu: en dusch, sen affärn för att köpa färg, sen elin, sen haka med dem på markanden???

See ya!

katastrof dålogt

på blogg sidan nu...men har ju som sagt inget internet och törs inte skaffa nytt heller förrän jag får svar från telenor att allt är ok!

Jaa vad har hänt då? Jo jag har varit på stan med elka och sändra och käkat sushi vid ån, jag har börjat på ett nytt jobb, jag elka och sändra har haft en liten kräftskiva, jag har insett att jag ser förjävlig ut i håret, elka har blivit kär, sändra har fått ett oväntat samtal, det har snackats skit, det har mysts med alfred, varit allmänt irri, har fått min första p-bot, har ätit djungelvrål och M&M tills jag nästan spytt i tre dagar, har städat läggan, har drömt mardrömmar om en person jag trodde jag aldrig skulle tänka på igen och han var precis i drömmen som han är i verkligenheten, dryg och arrogant, jag har sett filmen dreamgirls med elkan och den var bra! Jag har gjort ren öronen med tops vilket alltid får mig att hosta/kväljas, det sägs att jag stoppar in topsen för långt men hur jag en gör så känns det konstigt i halsen, jaa..sen tror jag inte att jag har gjort så mkt, elle jo det har jag säkert men 1, jag kan inte skriva allt här 2. jag orkar inte skriva nå mer 3. jag kommer inte ihåg allt.

Nu måste jag gå till jobbe! hejdå!

sådär less igen..

jaa nu är jag sådär less igen, lite halvbitter!

Vart ute och surfat på lite bloggar igen, och det är ju som att strö salt i såren. Det skrivs om deras lyckla lig och kärlekar hit och dit och bilder där man pussas och myser med varandra - och här sitter jag... Inte har jag nå halvtöntiga dikter att lägga upp och bilder där man bara slukar varandra inför cameran..nää.
Helt allvarligt så tror jag efter mina nitar vad det gäller karlar att jag har blivit bitter! Jaa ni vet en sån där gamm nucka som klagar på allt och alla bara för att hon inget ha och egentligen vill ha det andra har, det enda som skiljer mig åt från denna är att trots min klagning så unnar jag  männiksorna det dem har, emn kan inte sticka under stolen med att jag känner mig smått avundsjuk.

Flera säger till mig att det syns på mig att jag inte vill ha nån, att jag har som en mur runt om mig som ingen törs ge så på...men hallå!! vågade folk riva berlinmuren borde väl inte min mur vara så svår?!?! Jaa, jag är kräsen och skeptisk till alla, men de få gånger som jag visat dem lönndörren i min mur så har det bara blivit besvikelse. Och det här med att flirta, hur f*n gör man det då? Lina du måste se villigare ut, skratta mer, blinka, visa med ögonen att de vill ha dem - men jesus! Ska jag gå med ett leende från öra till öra hela kvällen med undantag att göra en pussmun då och då och slicka upp säcklet med läpparna samtidigt som jag gör en vink med ögat?!?! Det är alldels för komplicerat.
Jag vill att mannen i mitt liv ska plinga på min dörr och säga: Hej älskling förlåt att jag är sen, men nu är jag här.

Det vore nått de.

Du och jag, Alfred

Jaa idag har man fått varit barnvakt till den människa som jag älskar mest i hela världen! - Alfred:) han kom till mig imorse vid halv 10 tiden, då lekte vi först en halvtimme för att sedan båda somna i sängen och sova i nästan 2 timmar. Då vare dags att bege sig ner till stan och se elin och magnus paddla drakar hehe jääklarns va roliga de såg ut!! hahah:)
Eftersom det var första gången som elin och magnus lämnade ifrån sig alfred och dem gjorde det till mig så känner jag mig sjukt hedrad och har verkligen myst hela dagen:) *love*

Det tjatas om utgång ikväll...men näääääj jag vill inte!!! Men va fasen ska jag göra då? Fila tånaglarna själv här hemma ikväll elle?? Jaa...haha till och med det lät lite lockande, för jag är inte på humör! jag har alltid så tråkigt ute, och vad skulle göra denna utgång annorlunda? Joo om jag helt plötsligt skulle ställa mig på vågen och den visade 10 kg mindre, om jag tittade mig i spegeln och möttes av en syn som fick en att smälta, om jag hade en ny garderob, om jag hade perfekta vita och raka tänder, om jag hade världens vackraste hår, om jag blev uppraggad av han den snygga som var med i början i gilmore girls - jaa då skulle den nog vara annorlunda! :)

Men nu ska jag ta och äta -ostoch skinkpaj MUMMA! MmMm!

wakipaki

jaa då vaknade man precis till liv då...suck! Har faktiskt varit vaken hela dan trots jobb inatt! Har även hunnit med och skjutsat mamma och dem till bussen som ska ta dem till sthlm och sedan drar dem till tallin. Men iaf, så bestämde jag mig kl 15 att jag skulle ta en löparrunda, gick upp för att leta nått? hamnade på mammas och kalles säng och somna som ett jävla ägg!! Haha vaknade nu för ca 20 min och hade 15!!!missade samtal på mobil och 7 sms, hahah jag skämtar inte, måste vara alla tiders mest missade samtal och sms för min del för inte är jag en eftertraktad jävel inte...:)

jaja det blir iaf ingen löprunda då jag ska iväg nu till hella hellström ak. Elin Elkaljunga och grilla. Så nu måste jag hoppa in i duschen så jag kommer i väg nå gång..kräftor ska jag få åh:)

Ps.jag har en sådan jääävulsk inflammation i en visdomstand att jag starkt funderar över att ta livet av mig!!!Jag kan inte gapa, inte svälja inte prata (nu blir ni nöjd va?) :) jaa och sen så kliar det och trycker i framtänderna där nere som om dem inte får plats längre!! åååhhh...Ds.

rullar ner för kinden

I natt så är det min sista natt på detta jobb..guud det känns lite trisst. Skönt att slippa jobba natten óch börja bygga upp ett normalt socialt liv igen, men tjejen jag är hos är så så himla gullig och söt så jag kommer verkligen sakna henne!

Har sådan sjuk ångest över livet just nu! jag menar vad vill jag göra?? Vill jag vara lärare? Vill jag jobba? Plugga? Resa? Ligga i sängen? jaa..jag har ingen aning...är så sjukt kluven just nu, och inget är bra!! Jag är en jäkla gnällbläbba just nu! Och jag hatar verkligen att vara det..men har lixom lite svårt att se det postiva i saker just nu, elle just nu hahah jag känner så idag! och då känns det som att jag alltid ska känna så:) Dramaqueen - Yes I am:)

Men nu ska jag göra nå nytta, see ya!

You are way to beautiful..


hahaha!

hahah men nu skrattar jag ju ihjäl mig då jag läser inlägget!! Jag skriver att jag känner mig fet och pratar om grav.test! men nej, jag är inte gravid! killen framför tillhörde inte mitt sällskap:) var dock söt..men det var inte med mig som han varit olydig med:)

hahhaa sjukt...

Fet.se

Jaa usch jag känner mig som en boll idag!!Har fasen ätit konstant i en vecka..bjuden på middag hit och dit..skulle ha sprungit ikväll men det vart så sent så nu trös jag inte ifall det jag möter nå mystiska människor i spåret..Lääääskigt!!

Imorn ska jag skriva på papperna oxå med mitt nya jobb..är sjukt skeptiskt, men vi får se hur det blir. har blivit erbjuden två andra jobb nu iveckan, men eftersom jag inte kan prata med dem förrän på fredag och nästa vecka så är jag tvungen till att tacka ja till detta jobb. Vi får se hur det går helt enkelt!

Ska hem nu snart, är fortfarande hos mamma som är värden som bjudit oss alla på middag idag. Men jag drar ut på tiden lite känner jag då jag inte vill hem till min tomma lgh där även disk väntar på att få bli ren...herregud kan inte nån vänlig själ ha brytit sig in i min lgh nu och piffat upp den med lite tavlor och grejer samt städat och diskat åt mig!! Vad lovley det skulle ha vart:)

Sen en sak jag tänkt på, på apoteket borde det inte få jobba människor som bor i s-vall och känner tll folket. Herregud inte vill väl jag att folk som jag vet vem det är står i kassan ska veta allt jag köper. Nu köpte jag dock bara e fotfil då jag ska göra mina fötter fina??:) men ändå..killen framför mig köpte till exempel ett grav.test, nu vet jag ju inte om tjejen i kassan visste vem han var, men ändå!Hahah även att killen tittade sjukt nervöst på mig då ha la fram det på disken, sött:) Ville önska han lycka till vare sig det gällde på ett hopp att få ett negativt eller positivt svar på stickan:)

Men nu ska den här uppblåsta tjejen vandra hem till sig. Sov så gott

fel

jaa sällan blogg.se vill trassla och ha sig...men denna gång kom jag in!:)

Har ganska precis vaknat upp hos syrran, det blev en liten sleepover då vi drack lite sommardrinkar i värmen igår:) Dagen i går var heelt lovely. Först stugan och lapa sol, körde in i skatan och köpte rökt sik och nån sås, och räkor. Började middan med att äta lite räkor på rostat bröd, men allvarligt!! SÅÅ mycket jobb för så få räkor? Man skalar och skalar så man tror att man måste ha ett berg med räkor!! och så kollar man ner och så ligger det typ fem enstaka jävlar och tittar på en..jaa suck tacka vet ja färdigskalade!:) Jaa och sen åt vi siken och till sist drack drinkar hahaha:) Jag och magnus satt uppe och pratade till kvart i två medans min kära syster blev trött tio över tio hehe:)

Jaa nu har jag då vaknat och ska ta och bege mig hem till mig för att sedan åka och jobba, blev tvungen att rycka in i dag några timmar på dagen, för sen imorn och på torsdag är natten igen, mina sista!! Sen börjar jag ju på mitt nya jobb...shit...!

Men nu: hem som sagt, hej då.

No more

utgångar i sundsvall nu på ett tag känner ja..har ju slagit på stort nu och varit ute tre helger på raken och det får räcka! Det händer bara en massa tok ädå..:) och sen så ska vi ju ut i sthlm sista helgen i aug så nästa helg blire ingen lina på stan sent på lördagskvällen.

Föedelsdagsfesten hos Isabell var iaf hur trevlig som helst, ficm träffa en massa gamla godingar och carro som fått barn! Har lovat nu att vi ska ses i veckan på en fika...jag skäms ju som en hund att jag inte besökt henne tidigare, men mitt jobb har tagit all min tid och kraft denna sommaren..men som sagt till veckan:)

Ska iväg till mormor nu och käka snart..sen äre jobb, Är lite orolig för natten då jag knappt sovit nått inatt elle nu på dagen. Inte har jag varit i solen heller...suck! jag är verkligen sämst på att sola..men jag frå mindre rynkor som gammal då;)

Nepp, ha en skön kväll i aug. värmen!

Filmkväll och godis

Japp då har man precis sett film med tjejerna och återigen så hyrde vi en av världshistoriens sämsta film!! Mig brydde det inte s¨mkt d¨jag var mer intresserad av godispåsen än filmen hehe:)

Nu har jag inget internet då..skickade iväg det idag tillbaka till telenor och jag hoppas de godkänner mitt avslutande annars jäklarns!

Även att jag gjort allt idag som jag sa att jag skulle göra!:) duktig kikka:)

nää men guud så tråkigt inlägg det här blev..nu har tjejerna slutat prata i telefon med sina killar så då kan jag återvända :)

Trött

Jaa, jag är sjukt trött! Sov ju inget igår efter jobbet eftersom jag lovat att luncha med Rickard halv tolv, elle jag sov i ca 20 min och vaknade 11.15 då hade jag en kvart på mig att göra mig iordning och ta mig ner till stan..haha såg ut som en fågelskrämma!:) Vi åt iaf på 1891, jag tog en macka med fetaost, pesto, soltrokade tomater och rödlök - mycket god!! Jag bara ÄLSKAR mackor..har kommit på att större delen av den föda som jag äter består av mackor:)

Gick och la mig hyffsat tidigt igår iaf, efte lite peppning hehe:) Vaknade 11.20 men jag är ändå sååå trött! och har tusen saker att göra idag..tvätta, skicka iväg mitt internet(så nu blire dåligt med bloggandet), packa upp mina sista lådor som står i sovrummet och sen iväg på middag hos mamma. Vet att hälften av grejerna kommer jag inte att göra..jag orkar inte idag...:)

Ska nog kanske ut på mittnorden imn och kolls på pappas tjejs unge spela..men jag får se ska fika med jossnan först och få höra en massa skvaller!!:)

Nu: frukost-rostade gräddade längtan och oboy

Undrar

Jag undrar när dem som sitter på nyhetsmorgon måste gå upp? Sändningen börjar väl kl 6? Då måste dem ju säkert vara på jobbet senast halv 6 för att bli sminkad och och gå igenom dagens program, och halv 6 måste ju även vara i det senaste laget... Även att dem lär ju inte bo granne med TV4 huset..vet inte vart i sthlm det ligger men avstånden i sthlm är ju inte direkt små..så när går dem upp?? 3?4? och hur i hela fridens dagar lyckas dem se så fräsha ut?? Och nu dök en till fråga upp..när går dem och lägger sig för att kliva upp 3-4?? Efter björnes magasin? Jaa tidigt måste dem ju lägga sig iaf..skulle aldrig palla..

Själv så har man två timmar kvar till min arbetsdag/natt är slut, men det blir ingen sömn då jag kommer hem..nää ska luncha med rickard kl 11.30 och jag brukar ju inte kunna somna förrän vid 9 tiden, så att bara få sova en timme känns som att få gå in i en godis affär men inte smaka..alltså bara retande :)

Undra vad och vart vi ska äta då? Hoppas han nå bra förslag för jag lär vara hungrig:)

Men nu ska jag fortsätta se nyheterna som idag handlar om en bro som gått sönder i USA..läskigt och en av mina värsta faror!! Varje gång jag har åkt den där jäkla norrlands kust bussen och passerat högakusten bron så har jag bett till gud. Blir troende varje gång jag åker över den och hoppas att herren där uppe ska rädda mig hehe :)

Men god morgon då!

Hallilåja

då var man tillbaka på jobbet igen..sist jag var vaken så var jag oxå här..hhehe känns om mitt hem detta :)
Jaa har inte gjort nått vettigt alls idag då jag sovit sen jag kom hem från jobbet, elle jo blev middag hos mamma, nån god fisk som hon gjort. jag gillar fisk! Sen så åt vi potatismackor som va alltid gjorde då jag var liten och det är bara såå gott! Hårdbrö macka med kallpotatis salt och vitpeppar, kanske inte låter så där himmelsktgott som jag säger men de är det:)

Nää jag är inte på nå blogghumör just nu..hjärnan är tom för tillfället.

sov gott folk!

Jag är

så trött så trött..nu längtar jag till sängen vill ja lova!! Så fort jag slutar här (vilket är om 1 ½ timme) så brassar jag hem till elin, tar in tidningen, gör frukost (måste alltid äta innan jag somnar då jag jobbat natt) och sen äre SLEEPING TIME!! Det är första gången som natten har varit en kamp..min ögon har varit TUNGA! men har hållt mig vaken genom att städa här lite, tränat hehe tjejen som jag jobbar hos har världens bästa matta att utföra små övningar på:)

Sen en sjuk grej! Alla säger att de börjar frysa då de känner sig trötta, jag är som alltid olik alla anda och svettas!! (nej det beror inte på min små övningar på mattan):) Men jag gör det..konstigt..

Även att jag har fått jobb!! vad och vart vill jag inte säga än då jag inte bestämt mig ännu för att ta det..guud huvudbry som alltid!! Och varken mamma, pappa elin, eller vännerna kunde ge mig råd om hur jag ska göra..och jag kan ju inte lite på mig själv direkt, jag har en förkärlek till att välja fel. Varje gång det är en 50/50 chans att ta rätt så tar jag fel!! jaja nog om det nu ska jag göra det sista här..adios!

RSS 2.0