oh shit!

Var som sagt på Eon och åt idag med några arbetskamrater, Jag åt som att det inte fanns någon morgondag, och känner då jag sväljer sista tuggan: oh no..nu blev det för mycket. Jag känner hur tarmarna bara vrider och vänder sig och paniken börjar att infinna sig.

Då vi börjar vandra tillbaka till jobbet så är paniken ett faktum! Jag kommer på allvar att skita på mig inför min arbetskamrater!!! Christer pratar om hans dotter som börjar övningsköra, men jag uppfattar vara var tredje mening då jag har fullt sjå med att koncentrera mig på att inte bajsa offentligt. Jag börjar gå snabbare och snabbare och snart har jag lämnat christer bakom mig. Men jag har bara ett mål i siktet: Toan, NU!

Jag slapp göra en "Robinsom Jorma", och nu sitter jag mätt och belåten här på jobbet.

Ps. Jag har tre dagars semester denna sommaren, men ändå så längtar jag så in åt h-vete efter den! Ds.

Walking the line

13.000 steg har jag gått idag. 13.000!!! In your faces schenker folket!!! Sen att Jan på jobbet gick 144.000 steg förra veckan och jag 61.000 behövs ju inte nämnas allt för ofta.

Jag är trött som en apa efter alla mina drömmar och längtar redan till lunchen på Eon imorn då det vankas PALT hur göttigt är inte det då? Jag åt det förvisso i fredags då jag hade med det som matlåda, men jag klagar då inte över att äta det igen :)

Men som sagt, lite efterlängtad sömn på det här så!

En till sak

Har ni någonsin haft en "flirt" som ni har haft lite svårt att få ur era tankar? För att sedan då man träffar personen inse att det finns absolut ingenting!!


Sjukt vad man kan lura sig själv att känna saker, som inte finns där.


Update

Så var helgen slut, och en ny vecka har börjat. Igen.

Vad har hänt sedan sist då?

Fredag
Jag var galet trött och spenderade hela kvällen OCH natten i soffan. Såg så ska det låta, åt lite snarra och tog det bara lungt.

Lördag
Började dagen med att traska ner på stan för att lämna tillbaka en bok på bibblan, samt filmen vi såg förra veckan. Det blir bara krångligt det här med att man få ha filmen i en vecka! Man är ändå så lat så att man inte orkar lämna in den förrän man måste ändå.

Efter promenaden väntade 4 maskiner på att bli tvättade, och sedan blev det Birsta med Elkan. Där hade vi stora spenderar byxorna på oss, och kom hem med både det ena och det andra. Jag fick med mig nya lackleggings, wayfarer brillor, sommarklänning och tischa. Very good!

Sedan blev det en soldusch och ansning av kroppen. Var faan som att plöja en skog på benen, men nu är man len igen!


Middag hos mamma, då hon hade tjejfest och jag tror att både jag och Elkan åt så det stod ut genom öronen, meeen gratis är gott vettu:)


Kvällen fortsatte vidare hos emma där resten av tjejerna befann sig. Det blev en äkta tjejkväll med skvaller, deep talk och sång till carola! På oscar tyckte jag det var mindre roligt, men det var längesedan jag tyckte det va skojj ute nu. Sedan att jag alltid är i princip nykter gör nog sitt, men kom igen!! ge mig en sju jävla utgång som man kan leva på i några dagar!!


Söndag
Detta var slapparna slapp dag. Lämnade soffan två gånger på hela dagen. Första gången för att tillaga mackaronilåda och andra gången för att hyra film med elkan. Vi såg den gamla filmen elisabethtown, och den var SKUM. Jag skrattar då jag tänker på hur vi såg ut igår. Både jag och elin satt i gårdagens frisyrer, mjukiskläder och brillor, då vi både är blind. Jag använder dock mina sällan och då blir E hyffsat irriterad

- Men Lina, du tycker inte att det är dags att skaffa ny glasögon eller???

Men nu har jag ordbajsat nog och det är dags för fika här!


Inte rätt

Hur sjukt är det inte att jag varje gång är på offentliga platser hoppas på att få se min pappa. Eller mer hoppas på att han ser mig och kommer ihåg att jag faktiskt finns.

Som någons barn ska man väl inte känna sig bortglömd? oviktig och betydelselös?

Men det gör jag.

Jag har ingen kontakt med min pappa idag, och det känns fruktansvärt, och jag kan heller inget göra åt saken. Vetskapen om detta gnager sönder min själ, och det går inte en dag utan att jag tänker på det. Men jag kan heller inte göra något åt saken. För hur glömmer saker som sårat en så? Hur glömmer man att ens pappa och hans sambo har frågat ALLA om de ska följa med utomlands, men glömt att fråga mig? Hur glömmer man att ens pappa varit och hälsat på en max 5 gånger sedan man flyttade hem till sundsvall igen? Hur kan man komma över att man gått från att vara dem två tajtaste människorna på jorden till att inte vara någonting alls?

En sak är då säker, jag trodde aldrig att jag skulle vara en av dem som inte har någon kontakt med sina föräldrar, men nu är jag det och det är hjärtekrossande.


Jooråsatte

Igår såg jag greys anatomy igen...och jesus vilka avsnitt det är nu!! Tårkanalerna jobbar på för fullt, och man ser ut som en sargad kvinna efter programmet är slut.

Även att jag inatt drömde att jag blev sjuk, och vem var det som tog hand om mig?? Joo om inte självaste Alex Karev själv. M-m-m! :)

Vet inte riktigt vad det är med mig och mina drömmar just nu. Jag drömmer om love all the time! Och tillåt mig säga, att det är fantastiskt. Jag vaknar lycklig varje morgon (nej inte sådana drömmar!)

Men nu ska jag slänga in en andra maskin för att sedan vandra ner på stan och lämna tillbaka en bok på bibblan som jag så "oskyldigt" glömt att lämna tillbaka. OOops.

Sen är väl birsta med Elkan som gäller. Vi måste fixa nya skidkläder båda två till våran fjällresa v.15. Det mina vänner kommer att bli lovely!

Nähä!

Vet inte om jag tycker om den här fredagen så mkt längre...

Åkte på iväg till birsta på lunchen för att införskaffa mig ett par nya dojjor. På hemvägen så börja en lampa i bilen att lysa. Jag kollar för att se vad det är för en symbol.....MOTORLAMPAN!!! Va i hela h-vete!!! Jag kunde ju i stanna någonstans då jag var mitt på motorvägen. Så hur ska jag nu ta mig hem??

Jag skulle aldrig ha sagt: Vi ses snart igen! till Roine som fixar min bil.

Skit.

Fredag

Tänkså man kan längta till helgen. Man är alltid på bra humör på fredagar för att man vet att helgen hägrar. Dock så går den ju alltid så jäkla fort! På fredagskvällen somnar man innan kl 22.00 för allt slit efter veckan tar ut sin rätt. Lördagen är oftst späckad, med shopping, städning och utgångar/mys med vännerna. Sedan kommer den ångestladdade söndagen. Inte nog för att man allt för ofta är bakis denna dag så har man ångest över att en ny veckan väntas, och en ny längtan till helgen.

Men just NU så är det fredag, och jag är lycklig och längtar hem till min godispåse, kanske ska höra med mamma om hon vill dela ett glas vin med mig och åtrå underbara Peter Settman i så ska det låta:)

Jag har dock liiite problem att dricka eller äta just nu då jag tog och misshandlade mig själv igår och en fläskläpp blev resultatet. Jag var och handlade igår och hade tydligen kilat fast min ena matkasse i stolen, så jag tar i för kung och fosterland för att få upp påsen. Vad händer?  Joo handtaget på påsjäveln går sönder och med full kraft så ger jag mig själv en knytnäve över munnen. Jag vart så jävla förbannad på påsen så jag lämnade kvar den i bilen. Ska den slåss så följer den då INTE med mig hem. Tyvärr så blev ju hungern förstor så det var bara att krypa til korset och gå och hämta kassen. Jag grät även en skvätt då jag blev sjukt irriterad över min onda läpp och kassen, och jag tyckte faktiskt synd om mig själv.

Bli slagen av sig själv..kom igen!


Men som sagt FREDAG!!  Nu kör vi.


Oj Oj Oj

Vi möblerade om här på jobbet igår, haha och tillåt mig säga att effektiviteten inte var på sin topp! alla stod och höll i sina datorer och ville till sina nya platser, trots att bord inte var uppmonterade eller urstädade. Vissa gånger kunde jag inte hålla mig för skratt, för att andra ta tag i saken och berätta va dem skulle göra.

En sak som märks att man jobbar på ett seriöst och icke "fattigt" företag, var då någon helt plötsligt blev sugen på mat och vips så åkte chefen och köpte mat till alla, det är annat än vad telenor skulle göra! Men så måste jag bara bjuda på vad gubben bredvid sa igår då alla skulle beställa vad dem skulle äta.

Någon på jobbet undrar vad "K"(han som är skånsk) vill ha att äta, om han kanske vill ha en pizza?
Gubben: "K" vill inte ha pizza, han vill ha spättekaka (med något som skulle likna skånsk dialekt)

Ni kanske inte förstå det roliga i det hela, men att få uppleva "gubben" är det bästa i livet just nu!:)

Var och röntgade foten idag, 5 minuter sedan var det klart! Får se vad de säger nu då. Sköterskan skrämde mig lite då hon sa:
Är det här knölen som du har ont?? (hon tittar med en konstig min)
- Öhh...jaa...
- Jaa...vi får nog ta och se vad det där!

Vad menade människan med det där?? en ser ju inte äcklig ut på något vis! Elle ja...det ser ut som att det är en till lilltå på väg att växa ut, men det är ju inte sårigt eller ngt sånt!  Bara en knöl lixom.

Nåväl, torsdag eftermiddag kommer med stormsteg vilket betyder snart fredag, vilket i sin tur betyder H-E-L-G!!!

Effektivitet är namnet!

Men oj vilket bra nagellack jag köpte i lördags! Jag som annars brukar köpa billighets grejer slog till på stort i lördags och införkaffade allting nytt i vad det gäller skönhet. Nagellacket kommer från isadora och har nu suttit på mina fingrar i över 4 dagar utan att flagna! That's the shit! Detta köpte jag fast svart:

Bilden är lånad från google.se

Förutom nagellack så följde en ny mascara, ett solpuder, ett rouge, en nessesär, en ansiktsmask, hårsnoddar och brun utan solspray. Inte illa för en "icke skönhets typ" som mig. 600 spänn fattaigare blev jag, men mkt fick jag med och ack så mycket roligare det är att titta ner i sminkväskan nu:)

Men nu är det lunch här snart, och sedan en promenad i solen!

Ps. Jag var så sjukt effektiv igår att jag somnade mer än nöjd! Jag hann sola, fixa matlåda, handla, städa och byta till de ljuvligaste sängkläderna av dem alla! Ds.


Gubben

Om man inte räknar med gårdagens inlägg så var det längesedan jag bjöd på lite "gubben bredvid" så i brist på annat att skriva så kanske ni vill läsa om hans senaste grejer.


Gubben och en annan här på arbetet diskuterade en timråspelare.

Gubben: Jaa, han vill att alla ska vissla efter hans pipa!
"K": Dansa efter hans pipa heter det
Gubben: Kom inte här och rätta mig din skåning!

Gubben är i stamtal.
-Hallå? Are you still there?
He's gone...

G, nös.
-Serru! Nu är sjukskrivning som gäller. Alla här kan intyga att jag nös, då det är var en ljudlig jävel!
Lina visst skriver du på, min godhjärtade arbetskamrat?


It's killing me

Den här jäkeln håller på att ta livet av mig!! Och nu blev jag ännu mer störd då jag ser att det är EXAKT en sådan där stegräknare som jag har förutom att det står schenker på min. Jag måste komma på ett sätt att fuska på och det är NU! Jag är ju som sagt i det ledande laget, och alla är som galna!!! "Hur mkt har du gått?? Jaha! Jag har gått si och så mkt jag!" och så ser dem sådär äckligt nöjda ut, så jag vill bara ta deras jävla räknare och kliva på den.

Gubben bredvid går väl minst av oss alla, men är lika hyper ha för de! Som idag blev han helt tokig och valde att ta stegräknar-lagen i sina egna händer. Han var heeeeelt säker på att han hade gått 13.000 steg i söndags, men idag så visade räknaren bara 11.000. Han skulle minsann plussa på 2000 steg på fredag vid avläsningen, för det var ju tydligen något fel på hans.

Joo visst. Hans räknare började helt plötsligt att räkna bakåt i 2000 steg för att sedan vända och börja räkna som vanligt igen. Och jag är jultomten.

Så mina kära vänner, alla tips om hur jag ska kunna slippa dessa eviga promenader och ångesten då jag slöar i soffan godtages hjärtligt. Säg bara inte att jag ska lägga den på tvättmaskinen för på den står torktumlaren -som inte fungerar. Belive me, tanken har redan slagit mig.

Förslappad

Just nu så är jag riktigt lat. Jag som alltid viker mina kläder och lägger in dem i garderoben eller kastar dem i tvätten då jag inte använder dem, har skapat en fin hög hemma i sovrummet. Jag har heller inte dammsugit på en vecka, vilket är oacceptabelt. Men faan jag orkar inte! Jag har slappat i soffan heeela helgen - och det var har varit skönt!

Sitter på jobbet nu och är galet hungrig. Vet inte riktigt vad som hänt med min aptit? Jag äter vanligtvis ofta och mkt, men nu infinner sig hungern nästan jämt. Då jag pratade med mamma i telefonen i lördags fick jag det bekräftat:
- alltså Lina, du äter jämt då jag pratar med dig. Smaskar och har dig.
- Kanske beror på att jag altid äter??

Haha nä riktigt så är inte fallet, men jag måste alltid sysselsätta då jag pratar i telefonen, och en apelsin har aldrig lockat så mkt som sist:)

Men nu ska den här plattbröstade matvraket jobba på lite.

Blev inte riktigt rätt

Jag tog bort föregående inlägg och det inte riktigt kom fram det jag ville ha sagt. Det lät mer som om jag var en avundsjuk liten flicksnärta, och så skulle det inte framstå. Jag missunnar ingen framgång, oavsett tillvägagångsätt, så länge jag inte kan formulera mig rätt så väljer jag ist att vara tyst.

Men måste iaf berätta att jag har sett två kanon filmer de senaste två dagarna. Igår så var jag och Lisa på "Män som hatar kvinnor", och jag måste säga som alla andra - Vilken jävla bra film!!! Jag är ingen storfavorit av svenska filmer, men dra mig baklänges vilken rulle! Sen att Micke Nykvist har DET och är så grymt snygg/sexig trots sin ålder gör ju sitt;)

Andra filmen som sågs ikväll var "Den andra systern Boleyn". Gryymt bra film! Man känner i ena stunden kärlek, för att i nästa hata, och sedan förlåta. Jaa den är 5/5.

En sak som slog mig idag då jag skulle gå ner för att hyra filmen var då jag gick förbi ett skyltfönster. Dem där skyltdockorna har verkligen STORA bröst! inte konstigt att man tycker att kläderna alltid ser så snygga ut på dem, men som ett skämt på en annan. Jag har ju 20 gånger så stort arsle och 50 gånger så små bröst. På tal om bröst så fick jag det klargjort för mig av Lisa att dem verkligen är små. I fredags innan vi ska åka till BIO:n så säger hon:

- Men Lina, vad har du för BH på dig?!
- Jag har en ny, en sådan där triangelBH utan vaddering, vadårå?
- Näää, men du såg så...öh...platt ut.

Haha det är kärlek de!

Arg

Ibland blir jag så förbannad på mig själv. Jag vet att jag blev till i den här världen för att göra något stort, förändra, och skapa. Hela mitt inre skriker av viljan att komma ut, men ändå så låser jag det inne. Jag vill sååååå mycket, men gör så lite. Jag är uppväxt med att alltid tänka logist och att allt för med sig konsekvenser, så jag lever efter det, trots att jag inte vill.

Det finns så mycket som jag vill göra, och känner hur åren bara tickar iväg medans jag sitter här. När jag läser om framgångsrika personer hugger det i mig. För det skulle ju jag också bli! Jag har tappat bort mig själv någonstans på vägen efter vad livet givigt mig och det gör mig förtvivlad.

Jag vet att jag är född för att hjälpa andra och jag VET att jag är bra på det. När mina vänner ringer mig för att prata tycker jag aldrig att det är jobbigt, jag känner en ära att de valde just MIG att ringa till. Jag menar inte att jag tycker det är roligt att mina vänner har problem eller mår dåligt, men kan jag hjälpa dem så är det fantastisk samt så ger dem mer förståelse för hur andra kan må vilket jag tror många glömmer bort.

En sak har jag lärt mig och det är att aldrig försumma andras känslor, för det är deras känslor och rätten att få känna kan man inte ta ifrån någon.

Men nu tror jag...

Inte nog med att jag har pratat baklänges och ut och in hela veckan, nu när jag ska gå på toa så märker jag att jag har trosorna bak och fram! Och det är ju hipsters så man tycker ju att jag borde märkt nått?? Haha tacka gud för att jag inte använder string. För hade jag gjort det och inte märkt nått så hade det nog varit dags att gå till fabror doktorn för att kolla läget...

På tal om doktor. Jag var hos tandläkaren idag, och trots räls i fyra år med kontinuerliga besök så har jag sådan fruktansvärd tandläkarskräck. Kanske är det denna skräck som gjort mig snurrig denna vecka? För då dem ropar upp mig och jag ska gå till rummet så möts jag av en skylt: "mobiler får ej vara på då det kan störa våran bla bla bla". Jag tar upp mobilen för att stänga av den samtisigt som jag ska hitta rummet jag ska vara i. Då jag inte hade på mig glasögonen så kan jag ju inte se digital siffror. Så jag står och snurrar på samma ställer medans jag försöker av mobilen då jag ser en kvinna lite längre bort som står och kollar på mig.

Jag ursäktar mig och berättade att jag hade fullt sjå med att stänga av mobilen.
- Haha, jaa jag såg det, så jag lät dig snurra klart.

Hahah, jag kände mig som hyffsat dum:)

Inga hål hade jag heller!! Och en sådan där försäkring är fixad åh, så man slipper dyra besök, och förhoppningsvis dyra OPERATIONER!

Men nu ska jag jobba på här innan jag åker hem och bio väntar!

toalettbesvär(ad)

Jag har flera fula ovanor vad det gäller toalettbesök. Men inte vad det gäller mina egna. Först och främst så måste jag alltid lyssna om jag står utanför en toalett om personen ifråga tvättar händerna efter eller inte. (faktiskt min syster som började med det här, och som lillasyster så tar man ju efter) Sedan så vet alla att jag inte är direkt "fin i kanten" då vi kommer till bajs och fisar, jag kan prata vitt och brett om det med allt och alla. Men jag klarar inte av att det ska höras då man är och gör sina behov. Jag själv går alltid ljudfritt på toaletten, och tekniken sitter där den ska. Men på våra toaletter här på jobbet så är det ganska så lyhört. Jag hör drillarna och jag hör hur många drag papper det tar och det är irriterande!! För då när jag ser personen senare så tänker jag jue: Jahapp...så du har bajsat idag du! Och allvarligt..man vet ju att alla gör numero dos, men man vill ändå inte veta om det! Man kan prata om att man gör det, men man vill inte HÖRA det in real life..

Alltså vad babblar jag i nu??

Jag är för trött för att ens tänka just nu- Jag har pratat bakvänt hela dagen och jag längtar till helgen. För då är svullning, samt så är lingonveckan över. Tack gode gud!

Haha...?

Are you fucking kidding me??

Pratade precis med käk-kirurgin ang. min operation av mina visdomständer. Skulle höra om de skulle ta båda samtidigt och passade även på att höra om vad kalaset skulle kosta mig. När hon sa priset måste hon ha hört hur min haka slog i bordet och hur luften gick ur mig.....5000 SPÄNN!! Kommer det att kosta mig, och det vet jag inte om hon menade för bara en tand eller om priset gällde båda. Annars är vu uppe i 10.000. Jag tror på allvar och att jag ska lägga mig ner och gråta en skvätt då jag kommer hem.


Jag menar, jag har ju redan bilen på verkstaden. Det kommer kosta skjortan, och nu detta??? Jag ser hur mina framtidsplaner bara rinner ur mina händer. Och denna gång beror det inte på mig och min lathet...surt.


Har inte orkat

Jag har inte orkat uppdaterat denna helg. Har inte haft något direkt att skriva heller. Tycker inte om att blogga då torkan infinner sig.

Det blev ingen Veronica Maggio iaf. Det blev en spontan utgång, efter att jag varit barnvakt åt lilla A under eftermiddagen. Kl 22.00 anländer jag till Millan, och alkoholhalten var ganska så hög redan då i vissa kroppar:) Av 10 pers. så var vi tre som tog oss ut. Och två som höll oss kvar till kl 02.00. Need I say more?? Hehe:)

Söndagen spenderades i soffan hela dagen. Jag sov av och till, tills det var dags att bege sig till bergsåker. Jag traskade hela vägen, och det var faktiskt riktigt skönt! Men herregud så man kan börja tänka då man är ute och går och inte har något annat att fokusera på än sig själv. Farligt det där!! När jag kom fram så var det bara att åka vidare till kvarsätt för att lämna in bilen på verkstad. Så nu är jag utan bil. IGEN. Så imorse ringe kl 05.45 för att jag skulle hinna med bussen.

Vad händer?

Joo givetvis så kliver jag på fel buss. En direkt buss som går till härnösand ist för till timrå. Snälla busschaffören stannade ändå utanför timrå kommun för att släppa av mig och jag fick även åka gratis!!! Jag trodde dagen skulle bli skit pga. att jag måste kliva upp tidigt och åka buss, men den började helt okej faktiskt:)

Hemgången är värre då jag ska vara hos frissan kl 17.45 och bussarna går inte så jag hinner med det. Elkan sa dock i lördags att hon kunde hämta mig. Hoppas hon kommer ihåg det nu då jag snart ska skicka iväg henne ett sms om det:)

Men nu ska jag börja jobba här. Nu kör vi!

What to do?

Veronica Maggio spelar på Aveny imorn. MIN FAVVO VERONICA MAGGIO!!!! Men.....ingen annan vill gå. Fan. Jag vill ju inte gå själv, för så modig är jag faktiskt inte. Men det är ju Maggio....Kom igen!

Små bleka armar och en randig kind
glömmer aldrig bort min tonårssynd
Hemmafester och stulen bil
Jag satt vid fyrisån och döda tid

Snurra flaskan
Jag har aldrig
Sanning eller konskvens
Vad vill vet du veta om mig
Fråga bara
Jag berättar vad som helst...

Det stavas L-O-V-E-L-Y ♥

Tråk

Får be om ursäkt för mina oerhört tråkiga och klagiga inlägg på senaste. Men jag har varit hängig hela veckan, vilket resulterade igår att jag somna kl 19.00!! Det är bara rena turen att jag har mitt alarm som är ställd på att ringa samma tid mån-fred, för annars hade det nog inte funnits en Lina i tid på jobbet imorse.

Jag har tänkt lite för mig själv den senaste tiden ang. godis. Gav mig själv först ett förslag att jag inte skulle äta godis förrän till påsk. Hahah - vad tänkte jag med?? Som om jag skulle klara av det....aldrig. Sen kom jag på ett annat förslag, jag som alltid annars köper ca 8hg godis varje helg, skulle bara hålla mig till 2hg. Kom igen!! 2hg?!! Vet ni hur liite det är?? Så nej. Det blir ingen förändring vad det gäller mitt godisätande. Det är mitt balsam för själen, och kommer INTE  att plockas bort. Så för att trotsa alla mina senaste tankar så åkte jag iväg till ica på lunchen och köpte mig lite. Och som jag njuuuuuuter!:)

Förövrigt så har jag vunnit två auktioner på Tradera denna vecka. Den ena är ett väggord som jag lyckades kamma hem för 76spänn!! Och det var ingen av dem där B-iga som finns. Utan the real thing. BILLIGT! Den andra är en väska...som jag har för mig att jag bjudigt på, men kan inte komma på hur den såg ut?? Hmm...allt det gick lös på ink frakt för 50 spänn så jag gråter ju inte floder dirket. Men va fasen var det för en väska??

Fick en skrattattack då jag pratade med mamma förut om väggordet då jag hade för mig att hon också hade speciellt det??
- Men mamma har inte du också köpt väggord?
- Öhh...joo...
- Jaha?
- Jaa, alltså, först så var det ett JÄVLA bestyr att få ut fanskapet ur förpackningen!! och sen då jag trixat med det och ska sätta upp den så kliver jag snett så jag lappar ihop delarna med varandra och det var omöjligt att få isär dem!! Bokstäverna hamnade huller och buller så det såg ut att vara skrivet på hebreiska.

Haha, ni som känner min mamma och vet hur hon ramlar och har sig hela tiden förstår hur roligt det här är!! Roligast var ändå jargongen (stavas det så?) hon hade då hon berättade. Underbart! Det förgyllde iaf min dag som de senaste dagarna bara bestått av huduvdvärk och andra krämpor. (Se! Jag fick in lite klag här med, jag är för duktig!)

cold as ice

Jag fryser något så fruktansvärt. Jag kan knappt skriva på tangenterna för fingrar är så kalla att det gör ont att röra dem. Skulle egentligen ha sett CL-matchen på olearys ikväll, men jag avbokade. Jag är för trött, för frusen, och jaa...visdomstanden straffar mig fortfarande med sin smärta.

Appropå visdomstanden..ibland är jag inte smart. Hade tagit med mig minimorötter idag till jobbet. Joo men det är ju mjukt och härligt för ett inflammerat tandkött. Oj vad skönt det var!!! INTE. Och tror nu inte att en liten morotsbit skulle ta och fastna mitt i det onda?? Givetvis. Försökte pilla bort det, men det gjorde så jäkla ont, och munnen slog på salivkranarna på högsta sprut såg jag stod och spottade som en annan lama!

Men nu ska jag ta mig en varm dusch innan jag kryper ner i sängen och löser ett korsord = då livet är som bäst;)

I did it again..

Så har jag skämt ut mig inför mina snygga chefer....igen. Jag var nyss på fika, och i princip alla på företaget befann sig i fikarummet. Jag grabbade åt mig sundsvallan, och förvann lite in i min egen värld. I slutet av tidningen så brukar det stå om sjuka journaler som läkare skrivit fel i. I dagens tidining så var dem sjuukt roliga!! Jag bryter ut i skratt (glömmer bort att jag är bland folk) Känner hur minst 8 ögon sitter och stirra på mig....

- Lina? Vad skrattar du åt?
- Öhh..hehe..jaa *haha* jag läser om sjuka journaler i tidningen...
PANG! Fejjan är pionröd...börjar svettas för att jag känner att jag rodnar och den onda cirkeln är igång...

Vad har jag för fel?? Jag kan ju inte rodna varje gång jag ska prata med karln, kommer ju få sparken pga underligt beteende!!

Min kropp och jag

är inte vänner just nu. För det första så är jag så fruktansvärt trött att det finns inte ord till att beskriva. Jag har nu jobbat på mitt jobb i en månad. I en månad har min klocka ringt kl 06.00 och jag har snoozat fram till 06.30. Man tycker att jag borde ha börjat vant mig vid att kliva upp vid den tiden nu, men icke. Varje morgon så vill jag bara avlida. Jag blundar för att kolla om det ändå inte är ett skämt, och att klockan egentligen är 04.00 så jag har två timmar sömn kvar. Men nej. Det är aldrig något skämt och jag tvingas släpa mig upp ur sängen. Därefter fastnar jag i duschen i minst 25 minuter. Det går inte att ta sig ut därifrån! Värmen är ofantligt skön, och jag har fortfarande vid detta läge inte slagit upp ögonen. Sen är det 20 min kvar tills det är dags att åka och stressen är ett faktum, likaså att jag kommer att vara trött resten av dagen.

Röda faran har även svikit mig ännu en gång. Idag då jag åker hem, så bestämmer sig bilfan för att helt plötsligt börja låta högre än vad decibelmätaren godkänner. Jag skäms så då jag åker förbi folk som tvingas lyssna på oljudet. Jag saknar att gå till och från jobbet...jag saknar det mer än allt just nu!!!

Men men..nu ska jag laga matlåda till imorgon, var och handlade med elin och lilla A förut. Och A verkar har ärvt sin mors sinne för att handla om jag säger så:) Men sötare kis än vad han var idag då han sprang omkring med sin lilla vagn får man leta efter!

en sak till

Jag har haft nervryckningar i näsan (?!) hela dagen. Vet ni hur skumt det känns?? Det är på högra sidan av näsväggen om ni förstår vart jag menar? Närmare ögat än munnen om jag säger så. Jag ser även om jag tittar ner på näsan hur den rör sig....!!

Update: Nu blir jag snart tokig!! Det vill aldrig sluta!!! Give me a break.....och ingen promenad har det blivit ikväll heller. Visdomstanden gör för ont, och nu har det börjat göra ont i örat även...för att inte tala om huvudvärken. Det blir sömn nu, och hoppas på en bättre dag imorgon.

God natt!

Tänkte inte riktigt

Ibland eller ganska så ofta så glömmer jag bort att ni är en del själar som läser min blogg. Jag vet kanske bara en handfull av er, och resten är ett mysterium. Det som hör till saken är att jag inte alltid tänker mig för då jag skriver, vilka det är som läser. Men det är kanske charmen i det hela också??

Tror nämligen att en viss person sket på sig igår då den läste som min kärlekskrankhet. Men då kommer vi till det omtalade problemet. Varför tror alltid killar att tjejen är så mkt mer intresserad än vad dem själva är? Jag har hört mååånga killkompisar säga" Jaa men om jag gör si eller säger så, så kommer hon att tro....etc. etc." Vi tjejer känner precis likadant! Jag pratar liite emot mig själv just nu då jag några inlägg tidigare berättade om att vi planerar bröllopet efter första daten, men det är ju bara tankar!! Som även oftast bara uppkommer första kvällen. Sedan kommer date nr 2 och man börjar hitta störningsmomet till förbannelse. Det som gör att vi tjejer skiljer oss från killarna och som förmodligen gör att killarna tror att vi är "mer" intresserade än dem, är att vi har en gen som heter - social kompetens. Sen har vi (jag kanske borde skriva jag) våra stunder, då en famn skulle sitta mer än fint att vara i trots att man inte hör bröllopsklockor ringa i öronen ;)

För att hoppa från det ena till det femte så ska jag tydligen operara bort mina visdomständer den 14/4. Jag har haft problem med dem i snart två år. Förra hösten så var jag hos tandläkaren 1 gång i veckan i 5 veckor, då inflammationen var total!!! Det blev till slut en remiss för att operera bort dem då dem efter som sagt FEM! veckor såg att dem satt fast i käkbenet. I torsdags åkte jag på en rejäl inflammation igen, och den har fortfarande inte gett med sig. Jag ringe sjukhuset och undrade vad som hänt med min remiss? och poff. En tid om en månad. Säger det igen....dagens sjukvård = skit. Men nu ska jag bli kvitt det onda iaf, och bli bra mkt fattigare. Lovley.....

självplågeri

Det är söndag
Jag är trött
Jag är kärlekskrank
Vad gör jag?

Joo, jag ser dubbelavsnitt av både brothers and sisters och greys anatomy. Fyra, rena jävla grinahelatidensåattdetgörontiögonen program.

Hur känner jag mig nudå?

Fortfarande trött, om inte mer
Behöver jag gå in på kärlekskrankheten? Nee trodde väl det.

fredag it is!

Men nyss så skrattade jag så jag höll på att ramla av stolen!!
Alla på jobbet här är galet intresserade av hockey och timrå. Det är nästintill sjukligt. Som alla nog vet så var det ju match igår.

Så säger gubben till en annan hr på kontoret:
-Jag såg dig på matchen igår! Åh jävlar vad du klappa!!
Att du ens kan hanetar tangenterna i dag är ett under...

Alltså jag kunde inte hålla mig, utan bröt ut i skratt!! Om ni ändå kunde se och höra honom så skulle ni förstå:)

Men nu är fika.

* Syster - ska vi ses ikväll??


?

Är det är inte världens vackraste unge så säg??:)


Meeeeen

I måndags ladda jag ner senaste avsnitten av brothers and sisters. Har inte hunnit sett dem ännu, så tänkte passa på att göra det ikväll. Men näää, avsnitts helvetet hackar sig och skiten går inte att se. Jag letar febrilt på internet om det går att se online där? Återigen nääää. Då måste man nämligen bo i USA för att se det kommer en sådan fin och prydlig ruta upp på alla sidor som jag går in på. Skit.

Jag måste ut och gå även, men jag orkar inte...jag fryser och ville inte lämna soffan.

Sen det här med mitt godisberoende. Jag måste egentligen ta tag i det men jag varken kan eller vill!! JAG KAN INTE LEVA UTAN GODIS! Men jag som egentligen inte är intresserad av vikt och nyttig mat, måste nog börja göra det. Mitt otroligt stillasittande jobb och mitt beroende kan bara leda till en sak - en fet Lina. Men den dagen, den sorgen.

Nobody sad it was easy...but nobody sad it would be this hard

Livets sidor

Det är mycket tråkigheter som händer i mitt liv just nu, jag hinner inte med att slicka såren förrän nya revor dyker upp. Gårdagskvällen var inte rolig och jag känner mig ganska så låg förtilfället....MEN. Så visar sig livets ljusa sida. Jag fick ett samtal som inte kunde ha kommit mer lägligt. Jag är okammad idag, då humöret för "piffining" inte infinner sig, och jag orkar faktiskt inte bry mig. Vad händer? Joo Iwan kommer fram till mig på morgonfikat och berättar att han tycker att jag är så fin i håret idag. Jag skrattar till och undrar om han skämtar? Han menade allvar men vi båda skrattade då jag berättade att jag det är okammat. En sådan liten grej kunde få mig att le.


Trots att livet kan vara fruktansvärt orättvist ibland så har det endå sina ljus sidor. Tack och lov!


Love

Okej..nu blev jag så jävla kär att det nästan värker i magen. Har börjat sett en serie på MTV som är ungefär som Laguna Beach för er som sett den. Denna är sjukt mycket töntigare och jag skäms mesta dels av tiden, men sista avsnittet jag såg nu....herregud!!! Give me some LOVE!!!♥

Appropå kärlek. Jag pratade med elkan förut i telefonen och vi diskuterade om vi skulle gå ut till helgen eller inte. Vi som egentligen är partyanimals har faktiskt bara varit ute 3 gånger sedan nyår, och då är två av gångerna nyktra. iaf så kom vi fram till att lugna helger är otroligt sköna då man verkligen frå vila ut. Men. Man träffar ju inge folk! Man har inget roligt att tänka på då måndagen kommer och inget att se fram emot då fredagen är över. Så chansen att vi går till helgen är ingen låg oddsare direkt.:) För att nu komma till kärleken då. Vi båda pratade om hur torkan på den fronten är brutal just nu! Ingen att skicka sms med, som man sedan måste ringa till varandra för att tyda, ingen att bli sur på, ingen att vara orolig för, nada, sipp, cero, null, noll! Det är boooring!

Sen att jag bara träffa puckon är ju en annan femma, men skulle nästan kunna tänka mig en sådan nu. Näää det tar jag tillbaka ögonen böj!! No more puckon!

Men vad sägs om lite Gubben bredvid?

Först och främst så måste jag bara berätta att han tror att de andra i luren inte hör honom då han har telefonluren 10cm från örat. Haha jag menar, bara för att han inte hör dem, så hör ju dem honom fortfarande, men det har han inte riktigt förstått:)

Jag hör idag hur han är väldigt kortfattad då han pratar med någon och sedan kommer förklaringen:
Det var en jävla "Modoit" det där. De ska bara prata om de vunnit, så jag la på.

Jag tror att det är någon jävla kontakt i stolen. Så fort jag lyfter arslet så ringer det.

Han piller som tusan på sitt skärp, och jag undrar vad han gör?

Jag hittade inte stegräknaren, trodde byxorna svalt den jäveln!


Wierdo?

Lisas pappa måste antingen tro att jag är dum i huvudet eller hans bästa fan. För två veckor sedan så pratade jag med en killkompis, vi pratade om giffarna och "Foppa" kom på tal. Då jag berättade att Lisa som är en av mina närmsta vänner är hans dotter blev han totalt till sig och fråga på "skämt" (?) om jag inte kunde fixa honom en autograf. För att jag skulle slippa skämmas då jag skulle fråga samt även han så sa jag att killen ifråga som ville ha den är lite smått utvecklingsstörd. Leif fixade en bild på sig själv och en med en fin autograf. K blev överlycklig! Haha:) Men. Så igår innan jag skulle hem till Lisa som befann sig hemma hos Leif och Anna så glodde jag runt lite på facebook, och finner en hyllningsgrupp till Leif. Jag visar givetvis Lisa den då jag kommer dit, för det var ju lite små roligt. Lisa bryter ut i skratt och skriker: "Pappa!! Kom ner så får du se! Lina har hittat en hyllningsgrupp till dig på facebook!".

Då slog det mig. Leif måste ju tro att jag är hemligt förälskad i honom eller är en stalker!!! Jag ber om autografer och visar hyllningssidor på Internet......tror det får dröja ett tag innan jag hälsar på dem igen, och jag kommer då ABSOLUT inte fråga ngt eller visa ngt om honom igen, för då lär jag väl skrämma honom på riktigt. Om inte, så Lisa. Heheh

Men nu äre back to work.


Hjälp mig snälla!!

Om jag inte får hjälp med min mage snart så vet jag inte vart jag ska ta vägen....

Idag efter lunchen så fick jag så fruktansvärt ont i magen att tårarna inte gick att hålla tillbaka. Och om jag gråter över magsmärtor (som jag annars har 24/7) så gör det JÄVLIGT ont!! Jag svettades samtidigt som jag frös, och smärtan spredde sig upp över bröstet. Jag ringde mamma i panik, och tappade andan flera gånger då det gjorde så ont då jag pratade med henne. Mamma tyckte jag skulle åka upp på akuten, men med min rädsla för sjukhus och mina erfarenheter av läkare så ville jag inte. De säger alltid att det vet att något är fel, men de kan bara inte hitta VAD som är fel. Jag har genomgått alla tester som finns,kamera i magen, hundra olika mediciner, blivit akut inlagd för operation för att läkarna sedan insett att jag inte ska opereras och kan inte ens räkna alla rör blod som tagit av mig genom åren. Senaste två gångerna har vårdcentralsläkare pratat om tumörer, idoter - jag vet! Men de tar inga test för det, då de anser att jag är för ung för att ha det. Jag tror (vet) att jag inte har det heller, men vill bara bli hjälpt....

Jag vill kunna äta en god middag med allt vad det innebär, utan att behöva gå och lägga mig i fosterställning efteråt. Jag vill kunna ta mer än 2 glas vin, utan att behöva åka hem två timmar senare för att magen krampar. Jag är less. Jag har tappat all tillit till dagens sjukvård. För de varken kan eller bryr sig om man har problem.

Men nu är det färdig klagat och jag ska bege mig hem till Lisa för att se innebandy.

Jesus..

Ordet trött räcker inte till för mig idag.

Kom igen!!

Alltså denna jävla stegräknare...den driver mig till vansinne!! Idag då jag gick till elin för att hämta bilen, så visar den att jag bara gått 3000 steg..kom igen!! Det är minst 5000 dit. MINST! Så nu ligger jag bara på 25000 steg sedan i fredags eftermiddag och det är inte good. Men jag är för trött och lat för att gå något mera.

Har varit hos mina favoriter ikväll. Familjen Andersson - Nilsson Böös. Och dem är verkligen dem bästa!! Jag fick oooootroligt FINA presenter av dem för att jag klarat av skolan. Hur snällt är inte det?!?! De bjöd mig även på mat. För första gången så har jag ätit Biteline pizza, och hörrni....det var sjukt gott!!!! Och man blev inte sådär stint i magen som man annars brukar bli av skräpmat, utan man blev lixom..perfekt mätt.

Men nu ska jag se four christmases och sedan är det sängen.

Ps. Bra Henke att du håller koll på mina stavfel. Och hoppas du får frukt på nyjobbet du med! Hehe:) Ds.

Mina fina presenter

 En "prinsessljuslykta"
 Den gjorde sig fiiiint i min hall
 Glasunderlägg i sten. Otroligt fina!!

Tack igen syster!!♥


Hahaha!

Hahaha alltså hörrni....herregud jag har verkligen VÄRDLENS roligast vän. Elin Sofia Hellström aka Elkan. Hon fick mig att skratta igår så jag ett tag trodde jag skulle avlida,för det var omöjligt att få åt sig andan.

Vi var som sagt på födelsedags fest hos Millan. Elin hade bjudigt mig på plankstek innan, vilket ledde till att jag åt på tok för mycket och fick jätteont i magen. Så m in kväll blev nyktert...till skillnad från Elins. Hon sa redan efter 2 cider och 1 glas vin att hon började känna sig onykter, men vi alla som känner elin och vet hur mkt den människan tål! så reagerade jag inte så mkt. Vi kommer ut och människan blir så fruktansvärt rolig att jag toknjöt heeeela kvällen! Roligast av allt var då en kille råkar gå in i henne så att hon slår huvudet i hans axel. Elin säger att han bet henne i näsan och ska berätta för mig hur det gått till. Jag hör inte riktigt vad hon säger så jag sträcker fram huvudet för att höra. Elin ser inte det utan är precis inne i hennes berättelse och ska då visa hur han bet henne (vilket han inte gjorde, det var axeln! hahaha) och biter då MIG i näsan!! Hahah det gjorde så sjukt ont, men jag bröt ut i skratt. Elin bryter ihop hon med och skriker: Jag åt näsan!! Jag åt näsan!! Hahahah...nu dör jag igen..!!!

Pratade med henne alldeless nyss och då skrattade jag så jag grinade!!!:) Underbara människa!

Dock så hade vi två riktigt stora irritationsobjekt under kvällen. Alltså tjejer....vissa är verkligen så jäävla underliga!! En tjej som var med på festen hade inte riktigt alla knivar i lådan om man säger så.


Men nu ska jag sätta på mig mysbyxorna och vandra bort till elkan för att hämta bilen. Det här med stegräknaren tar knäcken på mig!!! Tänker steg vad jag en gör!


RSS 2.0