Oh lord!

Va sliten jag är idag!!hua hua sommarstuga! Kvällen igår var blöt på alla möjliga sätt, regn och vinet tog mer än vanligt...efter min vinare slinkit ner kände jag på en gång att min kroppvar överförfriskad så på slutet av förfesten och ute dracks det vatten i STORA mängder. Det var inte så att jag kände mig för onykter med jag mådde illa. Dock störde det inte mig alltför mkt då utgången var riktigt trevlig:) Träffade min lillflisa emma på stadshuset som vanligt, man blir alltid lika glad av att träffa henne för hon lyser som en sol jämt!:)

Vart sjukt hungrig på slutet så då begav jag mig till elkan och säändra på olles och tvingade med dem till kebabcity, sändra tappade vi dock bort men guud så gott det var! Jag ÄLSKAR kebaben där! Elkan tjatar om sin i övik men jag vet inte ja..mina öviksfriends diggade denna kebab mer så vem ska man tro egntligen?!;)
Även att dte blir ett öviksbesök den 12, nice nice! Har alltid så sjukt kul då jag är där så jag hoppas inte på något undantag denna gång:) Skulle även va kul att få träffa M där igen..men vet inte om han bor kvar? Elka sa nåttom att de hade flyttat hans utb. till umeå, så vi får väl se..!

Biljäveln är ju paj igen...den höll i EN dag..en dag!! Ringt R nu iaf och han skulle kolla på den men har inte fått nån tid ännu..känns bara så jäkla drygt att måsta åka buss...jag har inget emot att åka buss förutom att man måste passa tider och att man måste åka till jobbet sju timmar tidigare än vad man hade behövt om man har bil..suck, pust och stön..

Nu väntas det mat här hemma..vet inte riktigt hur dte blir meddet ja pga av mitt illamående idag..eyhuu...mån liten bit skall väl kunna slinkas ner, är ju inte den som tackar nej till mat :)

Men guuuuud!!

ja vad har hänt sen senast då?? Joo Lina Andersson har åkt på fortkörning, HELVETE!!!Alla som känner mig vet att jag aldrig kör för fort (är nämligen farträdd) Men i tisdags då jag skulle hämta en sak hos pappa satt jag i min egna lilla värld att jag till och med höll på att köra över polismannen som vinkade in mig..! Förts brydde jag mig inte ens över att jag fick bötern, för det var lixom bara ännu en grej för mig att lägga till i mitt just nu olycksdrabbade liv, men nu..idag då räkningarna ska betalas då vill jag bara !!!
Men men..life's bitch, live it!

Annars så jobbar jag för fullt på lillhällomsförskola just nu och det är riktigt roligt!!:) Har ju varit där förut så ungarna känner jag och dem mig, vilket är skönt:) Man märker dock att det var ett tags man jobbade inom barnomsorgen/skola för jag känner på kvällarna då jag kommer hem att ljudnivån har varit hög på dagen, för det bara susar i dem! Tycker även att det är så himla skönt att man är ute så mkt, speciellt när vädret nu är som det är - lovley!

Grattis Jossnan idag som fyller 20!! Hoppas middagen blir god, hade det inte varit för botjäveln så hade jag utan tvekan hänkat! Men jag får ta igen det hemma hos dig på lördag ist:) Men grattis igen!!

Även att kalla har fixat min bil!!!!  (fast det kanske han inte skulle ha gjort pga mina härliga böter som jag tycks älska att samla på mig just nu) :)

Men nu är räkningarna betalda (fy faaan!) och jag ska bege mig hemåt igen.

 See ya!

frustrerad

Jaa just nu är jag frustrerad över mitt liv..jag vet inte vad jag vill med det! Vill jag vara lärare?Vill jag plugga till nått annat? Vill jag resa? Jag har tusen tankar i huvudet och dem snurrar så mkt att jag känner mig yr..
Att jag har folk som säger sina åsikter om det hela, hela tiden gör inte saken bättre, det gör mig bara mer frustrerad.


-Men lina du får helt enkelt flytta om du inte hittar det jobb som du vill ha här. Men flytta?? Jag läste ju till och med in ett halvår på mina studier så att jag skulle få komma hem, det sista jag vill är ju att flytta!!Jag har ju mina nära och kära här, hur ska jag kunna lämna det igen?? Att känna en längtan efter sina nära och kära och man vet att dem befinner sig flera mil bort är jobbigt..otroligt jobbigt, jag vill inte vara med om det igen. Jag har skrivit det tusen gånger förr men det tåls att repeteras. Jag älskar att vara hemma igen, att veta vart jag ska handla, vilka bussar som går till vilket ställe, vilka uteställen som är bäst att gå på, att kunna få fika med sina vänner osv. Jag vill inte flytta så säg det inte igen.

Varför blir det bråk när vi behöver kärleken som mest...?


Hemmakväll

Är det som gäller för mig ikväll! Pallar inte utgång i helgen..är väl inte superroligt att bara vara hemma heller, men helgen innan löning och för många utgångar på raken gör att jag väljer det tråkiga:) Sjukt ändå, jag var inte ute en enda helg på hela sommaren typ eftersom jag jobbade nästan varje helg, och sen i mitten av augustiså gick jag ut och har inte varit hemma en helg sen dess tror ja..!Herregud förutom dem man går ut med så är bartenderna mina bästa vänner! hahah:)


Ska ringa syrran nu och höra vad dem har för sig eftersom mina vänner är ute och svänger sina lurviga.Även att jag gillar att vara där:) Jag ocg magnus driver syrran tokig (vi skrattar) magnus slår mig (jag grinar) och harpo och yengize ligger och myser i mitt knä..så brukar kvällarna se ut där hehe:)

Men nu ska jag fixa mig lite ny musik till mina öron!

See ya och have a fun night!

Grin

Vet inte vad det är med mig nuförtiden men jag griner för allt som jag ser på TV. Här om dagen grinade jag då jag såg tjorven, båtsman och moses. och idag grinade jag till och med till nanny! (inte dem som hjälper ungar utan hon med franny fine) Men allvarligt?! Va äre för fel?? Okej att jag grinar till oprah och sånna program som tar upp hemska grejer som hänt folk osv..men franny fine och tjorven?!?! Tror fasen jag hamnat i klimakteriet elle nått sånt! Har hört att vissa hmnar i det tidigt men vid 21 årsålder? Hmm..

Ska hem nu snart och göra mig en msootie innan girlsen kommer. Elka måste hämta upp mig först eftersom jag inte har nån bil..vägra köra min fartdåre till bil!

Även att många ska till umeå i helgen..har för mig att winnerbäck är där i helgen elle har jag fel? I allafall så får det en att längta tillbaka..vet att jag hade sjuk hemlängtan sista året men höstarna i umeå var underbara!! Träffa gammalt och nytt folk, alla fester, alla myskvällar, allt folk man träffade på skolan...jaa...blir lite nostalgisk då jag tänker på det. Men jag är glad för att vara hemma, tro mig! Att veta vart man ska handla, ha sina nära och kära nära (nästan alla) det gillar jag! Visst kan man bli less ibland då allt just gå på rutin och man träffar samma människor, men än så länge så är jag glad att jag bor här igen:)

Nepp hem nu sen  och


Ännu en dag i Lina Anderssons liv

Jaa, vad har man gjort idag då? Joo inget, inget och just ja..inget. Elle va på en prommis i morse men sen så har jag bara degat i soffan. Gjorde smooties till frukost imorse vilket var sjukt gott! Den bestod av banan, gallon, vanlijyoughurt och mjölk. mums!

Köpte ett par stövlar igår och idag är beslutsångesten stor! Dem påminner väldigt mkt de stövlar som jag redan har fast skaftet är lite högre. Detta gör ju att mina kortta knubbiga ben ser lite längre ut för dem döljer ju dem, men äre värt att köpa ett par nästa likadana stövlar som man redan har?? åhh..jag kan verkligen inte bestämma sånt själv, jag kan nästan aldrig köpa nått själv (förutom kläder) vilket är sjukt jobbigt och anledningen till att min lägenhet fortfarande är tom i stora drag. Sen så skulle jag ju vilja köpa en massa saker men plånbokar ekar av sin tomhet. Men jag är inte bitter!! Hehe:)



Ikväll så vankas det filmkväll med tjejerna tror ja, elin nämnde det på stan igår och jag måste ringa och kontroll checka det snart.

Nu är ja hungrig så jag måste kirra nått att äta, so long then!

Svettig

Var jag imorse då jag vaknade och inte så lite heller! Har drömt mardrömmar hela natten! Men en var ändå bland den konstigaste. Drömde om tjejen som lejde sitt fotbollslag på mig och bröt min tå för att jag var tillsammans med hennes ex.kille (ni som känner mig vet vilken jag menar). alla fall tillbaks till drömmen. Jag drömde att hon kom fram till mig och sa något spydigt, när hon vände sig om för att gå så spottade jag ett russin i hennes nacke (varför ett russin vet jag inte) Hon blev skitförbannad och det utbröt ett muntiligt bråk. Därefter så gick jag in på en krog där hon höll på en kille som jag var intresserad av i drömmen och hon vann han! Det hela slutade med att jag fick ett glas i huvet av henne och jag gick hem ledsen...haha hur fasen kan man drömma något sådant?? För det första har jag inte ens sett tjejen på evigheter så hur hon kunde dyka upp i mina drömmar är ett mysterium..haha jaa drömmar är ett underligt fenomen.:)

Idag har jag varit på stan med syrran alfred och elin. E och A åkte hem ganska så snabbt så jag och elin strosade ett tag på stan och åt på coffe house, men det smakade INTE bra...nää både jag och elin petade bara i salladen och nu så mår jag lite halv funkey..vill inte åka på nå skit! Träffade även ullis som även hon sökt det där butiksjobbet som jag berättade om tidigare. Berättade för henne min story om vad chefen sagt och så, vilekt var helt sjukt! Känns dock tråkigt nu att jag sa nej påett vis för det hade varit kul att få jobba med henne..men..jaa..nu är det gjort och det är bara att blicka framåt!

Nää nu måste jag ringa lite hårfrissor och höra om dem har någon tid för mig imorn, kan inte se ut såhär lägre i huvvet jag skäms!! så dags att ringa lite samtal!

I bet you don't..

I bet you don't know how it feels
to be walking past your house at night
I bet you don't know how it feels
To stand outside and watch the lights

What can I do
Where can I hide -
from all of these feelings I keep inside
It's dark as can be
and you'll never see
just what it's like to feel..
what it's like to feel unloved


What the f*ck!

Jaa då var jag till tandläkaren för 5:e gången inom loppet av en månad för att dra mina en visdomstand. Fick jag dra den? - Nej. Nää nu såg han tydligen att den skulle vara alldeles för svår att dra den med, så nu står jag inför två operationen för att ta bort min j*vla visdomständer. Även att det idag var dags att betala för alla gånger som jag varit där plus tandhygenist pga av min borttagna tandställning..slutsumman: 1000 spänn. faan vad underbart!! Jag menar jag druknar ju i pengar så tusen spänn att punga ut för lite gaddar är ju inge problem, ällä?!?!?suck..

Var på gif igår, med pappa, magnus  och elin, like old times:) Jag och elin surrar om allt utom fotboll, magnus blir irri på oss - vi skrattar:) Elin har med sig kaffe och bullar, jag stör mig på tanetn som alltid sitter snett nedanför mig. Lovley:)

Jobbade ett 10 timmars pass igår, och måttligt less blev jag då en frågade när jag tog min rast - min rast? Har jag en rast? - jaa på 60 minuter...men va i! Så då har jag jobbat en timme för mkt, utan betalt..men egentligen ska jag inte klaga för det är roligt:) Soft, men roligt:)

Guuud vad jag tycker det är jobbigt med alla tjejer som pratar om vikt hit och banting dit. Jag är fet, men jag kan inte banta!! Jag kan inte sluta äta godis eller mackor, men om jag gör det så blir det ändå ingen skillnad, jag är gjord för att kunna sitta mjukt och vara skön att luta sig emot, så är det bara!och som jag brukar säga till andra, man är bara mer att älska hehe:)

Nu ska jag ladda hem lite songs - love is wicked, me like:)

Inflyttningsfest

vare igår då! Vilket var riktigt trevligt!!Massor av trevligt folk och roliga lekar. Mitt lag hade den bästa lagandan och vi var överlägsen..fast vi kom sist..haha! Men det varabara för att vi fuskade, men vadå, det är ju bara vinna som gäller och då är alla knep tillåtna! elle?? Jajaj kul hade vi iaf:)

Då jag skule ta taxi hem så är det min gamle religions lärare från gymnasiet som kör taxin, hade djupa och livliga diskussioner med honom i skolan, och denna gång blev inget undantag:) Han stannde sin bil utanför mig och vi satt och pratade i typ 30 min! haha:) Skulle kunna diskutera med honom huuur länge som helst, det är så jäkla intressant! För jag är inte en troende människa och kan inte förstå hur de som kristna anser att dem är bättre än oss andra bara för att dem tror på en berättelse som står i bok!? Elle han ansågs sig inte vara bättre än mig, men han tyckte synd om mig bara för att jag inte har hittat gud..så där satt vi kl 3 på natten i en taxi och snackade religion haha!

Annars så har jag inte gjort många knop idag..blev en kort prommis sen ett stop här hos mamma som bjöd på korv. Fatta hur gott det var! Har inte ätit korv med bröd på skit länge, så den satt som en fläskläpp:)

Imorn börjar jag kl 7...guud jag kommer att vara sååå trött! klockan är ställd på 05.45. Min bil är ju paj så jag måste gå dit, inte för att det är långt,men att gå på morgonen då man är som en zombie och gärna inte vill röra på sig mer än vad nöden kräver så känns dte jobbigt.

Nää nu ska jag kolla vad tv:n har att erbjuda ikväll, hejdårå

onödigt

jaa är hos mamma nu som tjatat hela kvällen om jag inte vill ah nått att äta..nää har jag sagt tusen gånger. Men till slut så blev jag ju sugen på nått, så nu har jag ätit en tunnbrödmacka med ost och ätit chocopops med mjölk, why?? Jävligt onödigt, jag var ju inte ens hungrig!! Sen så köpte jag godis igår åh..jag som bara skulle äta på helgerna..fettsoLina is coming closer..

Har tänkt på det här med jobbet hela dagen..faan vad är hon för människa??och samtidigt, gjorde jag rätt som sa nej? Alla som jag berättat för vad hon sa till mig tyckte jag gjorde rätt för hon skulle nog inte vara så trevlig att jobba med, men ändå..det har ju alltid varit av en liten dröm för mig att få jobba i en butik och nu gick den ju verkligen i kras..jaja,måste sluta tänka som elin säger. Men vart faan sitter off knappen då?!?!?

Men hörrni! hahah har jag berättat att det är fel på min bil?? Att gaspedalen har fastnat så jag kör med fötterna nere på golvet!! Första gången då jag upptäckte det skrattade jag s¨jag grinade i bilen! Jag trodde att bile herbie hade återuppstått och tagit över min bil!! hahah Nu tycker jag dock bara att det är skit jobbigt då bilen varvar då jag trycker ner kopplingen så det låter som att jag ska tävlingsköra med bilen bredvid då jag väntar i blinklysena, vilekt har lett till att jag skäms så mkt att jag stänger av bilen vid varje tillfälle då jag måste stanna..S-T-Ö-R-I-G-T!!! och så har jag fått finne mitt i pannan, detta måste ju vara mina olyckor som kommer i tre så då kommer de inga fler nudå``*fingrar i kors* yeah right..

Även att jag är så sjukt rädd i min lägga, jag kan inte ens sova! inte tvätta ansiktet heller för jag måste titta upp i spegeln för att se så att ingen står där varje sekund och då får jag tvål i ögonen som svider..och när jag lägger mig måste jag titta upp varje sekund för att kolla så att ingen står i öppningen till sovrummet..guuud vad jobbigt det är att vara jag ibland!!

Men nu ropar mamma - lina har du dött?!kom ner och berätta historien om tarmarna! haha ska berätta för er sen med(det handlar för en gångs skull inte om mig) :)

Sov gott folket!

Men vad?

Jag måste berätta om min morgon. För en tid sedan så sökte jag ett jobb på en klädesaffär, var på den intervjun för kanske två veckor sedan. Fick redan då ett konstigt intryck av personen som skulle bli min chef, hon ifrågasatte mig om allt och vred och vände på alla ord jag sa. I allafall så sa jag att deltidsjobb är jag inte intresserad av, för jag har ju räkningar att betala och på ett deltidsjobb så räcker inte pengarna långt.. Personen skulle då ha hört av sig i måndags, vilket hon inte gjorde och jag tackade ja till ett vik. jag blivit erbjuden på en förskola. Dock ringde hon idag och erbjöd mig jobbet, deltid. Vilket tydligen alla skulle bli för det var bara butikscheferna som fick heltid. Jag bad att få återkomma efter att ha pratat med nära och kära om det hela. Då jag ringde upp för att berätta att jag inte kan ta jobbet pga den ekonomiska biten, så dömer hon ut mig totalt! Säger att jag är ologisk och tänker kortsiktigt, att hon kan erbjuda min en heltdistjänst nu på en gång men kan inte lova att jag får jobba det ändå. Jag säger att jag verkligen vill ´jobba i hennes butik men tyvärr så går det inte på en heltid. Hon fortsätter att dömer ut, avslutar dock med att hon tycker det är tråkigt att hon inte får jobba med mig, men dte fanns fler på listan så det gick ingen nöd på personal för henne.

men säger man så?? Dömer man ut en människa som inte kan ta jobbet? Önskar man dem inte lycka till iframtiden och tackar för sig?? Jag har aldrig känns mig så dum som när hon gick an om hur dumt jag tänkte och hur jag kunde tacka nej till jobbet...Sitter nu med en klump i magen om jag har gjort rätt som tackat nej.men vill ajg verkligen jobba med henne? Jaa..nu blev det som det blev, och jag lägger allt mtt hopp på stället där jag fåttmitt vik att det blir förlängt, för jag vill inte visa henne rätt.

ont i magen!

Jaa dessa tankar på mitt ex.jobb ger mig ont i magen! och inte blir det bättre av att man har föräldrar som påpekar om det hela tiden heller. Jag menar varför denna stress?? Jag skulle egentligen inte ha blivit klar förrän nu i januari ändå! jag kommer att göra det men inte just nu..jag har helt enkelt inte motivationen.I'm sorry... jag menar dem säger: Lina, ska du inte ta och göra klart uppsatsen, UPPSATSEN? det är ingen jävla uppsats, det är ett forskningsarbete vilket är ett jävla hästjobb!jaja..vi får se hur det går och när det görs, dock inte just nu.

Ska snart ta och gå hem och duscha, ska iväg med alfred till kyrkis som sagt, haha undra hur det ska gå!:) Men det löser sig nog.

Ringt om internet idag oxå, men guud va allt var bökigt då!Måste visst skaffa teleson för att få ha internet men jag har ingen användning för hemtele, alla mina vänner ha halebop så vi ringer gratis till varann..och sen så var det 4!!veckors leveranstid, det tyckte jag lät lite väl långt..men det löser väl sig det med får jag hoppas!

Jag har inte så mkt mer att komma med idag, förutom att veckan ser ändå ganska så okej ut, lunch med emma imorn, date med millan på fredag och inflyttningsfest hos jessikan på lördag vilket jag hoppas kan bli riktigt najs!

So long suckers!

jaha..?

Jaa det har hänt sjuk mkt sen jag bloggade sist.

Elka kom ju som sagt på besök i helgen!Det var trevligt så länge det varade :) Vi var på stan i lördasg och letade kläder jag fann inte ett jota som vanligt och elkaköpte skor som vanligt hehe:) Sen bar det hem för att göra sig i ordning. Förfesten spenderades hemma hos mig och först på plats var som sagt elka:) Vi drack vin, kollade på fotboll och snackade skit. Jag hann skicka iväg ett onödigt sms och har återigen sumpat det för mig..suck suck suck!Visste ju att det aldrig skulle bli nått men ändå..jaja nog om det!Sen kom sandra malin och mia oxå, vi hade det riktigt mysigt:) älskar att ha mina närmaste runt omkring mig!! Sen blev det taxi till stan, där alla skulle ta ut pengar och gå till stadshuset men vi var bara två som tog oss dit, närmare sagt jag och elka, men det dröjde inte länge innan jag blev själv. Elka har ju träffat mannen i sitt liv, och han var tydligen viktigare än mig?!?!? hehe:) Nää verkligen roligt för hon:) Men jag sörjde inte alltför länge för jag tror att alla som jag känner befann sig på stadshuset i lördasg och jag hade det riktigt roligt!!:)

Böev även erbjuden om att bli bjuden på hotellfrukost (vilket jag älskar!!) men nää, jag hade precis handlat så god frukost hade jag även själv, hemma:)

Kvällen var som sagt roligt men natten var väl sådär. För att torka en annans spyor en hel natt är väl inte det jag kallar som roligt direkt..usch och fy!!! Vi två har verkligen satt våran sista på potatis och han har verkligen spytt upp sin sista hos mig!!punkt slut.

Annars så missade jag ett vik imorse för att jag var ute och gick då dem ringde s-u-c-k!Give me a break! Dock belv ett längre vik klart idag så..jaa nu håller vi tummarna för mig gott folk annars bryter jag ihop!!

Nu är jag hos syrran och skulle ha sett idol men det går visst inte på måndagar?! Så jag ska hem nu och äta en magnum glass:) Sen äre sova för jag ska nog med alfred på kyrkis imorn och sjunga sånger hehe:)mysigt värre!

Men sov gott då!

klagomål

har fått klagomål om att jag uppdaterar min blogg för dåligt, men har ju som sagt inget internet hemma sen jag fick lämna tillbaka de skit internet som jag först hade, så tyvärr gott folk, ni får nöja er med dessa sporadiska inlägg tills ett nytt internet är kirrat! Nått förslag vilket bolag man ska ta?

Annars så börjar jag få smått panik inför min framtid..vet att jag MÅSTE skriva klart mitt ex.jobb men motivationen finns inte där!!Sen att skriva det själv är ju inte det lättaste, inge som kommer med ideer då man fastnat eller peppar en då man tycker det går tungt..Funderar på att sätta upp en lapp på mitt.uni. eller i härnta och höra om det är nån som behöver en ex.jobbs kompis, men jag får se..

Sen det här med jobb oxå..känns inte som att jag har turen på min sida just nu..vet att det är svårt att få jobb som lärare på en gång och speciellt då jag inte ha gjort klart min examen, men jag har ju ändå alla kunskaper!! Ett vik då?? Snälla gud ge mig nått innan jag avlider!! Jag gör inget annat än att lösa harpan hela dagarna.känner mig sjukt patetisk, för att jobba extra nån dag i veckan som jag gör ju är mindre roligt. Jag gillar inte rastlöshet, jag vill ha vardagarna uppbokade och helgerna fria..that's it..

Men nu ska jag mysa med alfred och ladda inför morgondagen då jag ska få träffa elkaljunga den underbara!!:)


Jamen hej!

Igår fick man jobba hos sin favvo tjej igen:) Vi har alltid lika roligt!! Även att jag fick hjälpa henne på skolan, haha jag var sjukt rädd för symaskinen, den lät och knäppte så jag tänkte nu far väl alla fingrar jag har! ( ni som känner mig vet att jag är expert på att gilla mina fingrar, ramla, skära av dem, raka av finger toppar you name it!) Men jag klarade dem!:)

Annars så har jag åter igen varit hos tandläkaren idag..men what the f*ck! Nu har dem pillat och skärt i denna tand tusen gånger!! och inte tusen men 4...ge mig penicilin nu så allt skit försvinner och jag får dra den någongång!! Jag menare Sture Sthåle (min tandis, vet sjukt namn:)) träffar jag fasen oftare än mina vänner nu typ! Jajja..den 18 är nu nästa datum för dragning vi håller fingrar och tår att det går vägen dårå.

Även att jag träffade en viss person idag p¨å stan, haha skit vart så nervös att jag visste inte ens vad jag sa :) Kändes skumt även då jag bestämt mig för att aldrig emr höra av  mig, jag menar jag kan fatta en vink, och skriver man att man ska ses och inte sen hör av sig så fattar jag - not interessted! (åter igen så berättar jag om mina dumpningar här...herregud vilken looser ni måste tro att jag, elle de är jag jue:)

Jo just! Visst har jag väl berättar förut om hur alla jämt tror att jag är yngre än vad jag är?? Att busschafförerna aldrig frågar om jag är hel utan alltid tar för givet så jag får åka för halvapriset på bussen, att det var en tant i våras som frågade om jag s tyckte det skulle bli skönt med sportlov?!?!? att det var en på mitt jobb som trodde jag drev med henne då jag sa att jag var klar lärare för hon trodde jag var 15-16, att jag inte höll på att komma in på krogen för vakten trodde jag hade falskt leg för att 21 kunde jag då inte vara han trodde mer på 17...!!! Och nu hos tandläkaren då jag satt utanför hörde jag hur Sture sa - är det lill tjejen som kommer nu? till sin sköterska - men allvarligt!??! Lilltjejen? kallar man en som snart (om 4 månader) är 22 år gammal för "lilltjejen"?? Okej, jag är inte världens längsta person (vilket jag tror personen idag som jag mötte fick en chock över då han är typ 1.90 och fick gå ner på knä för att ge mig en kram) men i facet då? herregud här har man ingen baby hud inte..!
Jaja..jag får väl hoppas att dte håller i sig så då jag är 40 så är jag med om samma sak hehe:)

Men nu ska jag hem och äta, hejdårå!


RSS 2.0