Oh no it's friday!

Det är fredag och en annan sitter och jobbar. Lovely. Jag menar jag jobbar ju bara till 24.00 så det är ju lungt....!

Skulle ju ha gått hem igår då jag slutade, men fick ett sms från Kimpan som innehöll en halv utskällning om att jag skulle gå hem själv så hon skjutsade hem mig den lilla ängeln:)

Sitter och grubblar över hur jag ska spendera min helg. Jag jobbar som sagt till kl 20 imorn och börjar kl 07.00 på söndag, men är sju jäkla sugen på en utgång. What to do??

Även att jag åt nå så fruktansvärt mkt till middag nu att det lixom "stramar" i skinnet på magen. Men det hindrade mig ju inte från att trycka i mig en bit sockerkaka och godis. Vad vill mina matvanor?

Men nu ska jag kämpa på här då de sista 2½ timmarna.

So long!

Hard work work

Sitter på jobbet nu och fick äran att sitta bredvid "sonjis" som hon så fint nyss blev kallad av en kund:)

Och vilken skillnad det blir att jobba då man får sitta bredvid någon som man trivs med! Annars så sitter ju jag oftast själv borta i mitt mörka hörn och där sker det inga glädjerop direkt...!

Även att jag är sjukt rädd nu inför kvällens hemgång. Jag måste nämligen gå hem själv kl 23.30...någon frivillig taxi? Inte?

Underbara familj...

Igår så var som sagt min farmor och farfar här. De hade köpt med sig en blomma till mig samt bakat mig en sockerkaka.
De hade även tagit med sig alla tidningsutklipp på mig som de sparat i alla år och guuuud så jag skrattade då jag läste vissa!!

Då jag gick sista året i gymnasiet se drev jag och fyra stycken andra ett UF företag som hette Glasklart som det gick riktigt bra för och fick mycket uppmärksamhet. I allafall så gjorde sundsvalls tidning ett repotage om mig och detta företag. En hel sida var det! Och på frågan där dem undrade vem som var min förebild hade jag svarat DR PHIL!! HAHAHAAH JAG DOG AV SKRATT!!! Alla som känner mig vet att jag gillade han stenhårt under min gymnasietid, tyckte att han var klok som få...men förebild?? Hahaha....så jävla kul....:)

Även att jag började grina då farmor och farfar skulle gå. Vi har lixom ingen vanlig relation, utan vi sitter och skvallrar och skämtar med varandra då vi ses, och det är kanske inte så vanligt att man gör med sina 80 år gamla farföräldrar?
I allafall, när de ska gå så säger dem hur glad dem är över att ha oss barn och barnbarn och att vi vill träffa dem och att de inte känner att de inte är välkomna. Då började jag grina...för är det några som jag alltid kommer att vilja träffa och uppskatta så är det dem. Under skilsmässan mellan mina föräldrar så var dem en klippa!! Och behöver man någonsin hjälp med något så är dem först på plats!

Förutom min farmor och farfar så är faktiskt hela min familj trots våra dispyter väldigt duktiga på att hjälpa varandra. Kan vi hjälpa och ställa upp så gör vi det. Och det är jag tacksam för.

Nu ska jag äta frukost och sedan gå och posta ett brev - hur ofta postar man ett brev nu för tiden egentligen?? Vet inte ens vad ett frimärke kostar ja...?

The girl next door

Jag har sett en film nu som gjorde att magen vände sig ut och in, och spyan var inte långt bort. The girl next door heter filmen och den handlar om två unga flickors vars föräldrar dör så de måste bo hos i sin faster. Filmen är baserad på en verklig händelse och man klarar inte av att se alla scener för huden krullar sig...

Det är en film man bör se, men samtidigt måste jag varna att den är inte lätt att sig igenom. Fick pausa flera gånger, samt ta bort ljudet och hålla för ögonen.

Nu till en annan sak. Jag klarar inte av att vara ledig. Vare sig det är helg eller "fridag". Trots att det inte är roligt att jobba så är det betydligt tråkigare att vara hemma. Att bara vara med mig själv. Tror ni det är roligt?? Jag menar sådan glädjespridare till mig själv är jag inte direkt:) Även att det inte finns ngt att göra! Det är städat, tvätten är klar, disken är klar, och det här med att ligga på soffan pallar jag inte...blir rastlös efter en kvart.

Men, ska ta och koka lite kaffe nu då farmor och farfar kommer på besök med NYBAKAD SOCKERKAKA!!!!! kanske det bästa som finns...?

John Blund - where are you?

Jag kan inte sova....från det att jag kom hem från jobbet kl 22.30 så har jag sett alla veckans serier. One tree hill, Gossip Girl och Greys Anatomy. Riktigt bra avsnitt av alla tre faktiskt.

Nu när jag ligger här och inte kan sova så fick jag en attack. En attack att plocka ut alla pengar jag har, boka en enkel biljett till Thailand och bara vara där tills jag känner att det är dags att komma hem. Jag behöver omväxling i mitt liv - ett äventyr! Jag är så fruktansvärt feg av mig och vill gärna vara "broder duktig", medans det jag egentligen vill vara är wild and crazy!! Jag vill slippa alla ansvar för ett tag, bryta alla regler och se vart vägen leder.

Jaa gott folk, nu drömmer jag verkligen, men vad ska en lam flicka från s-vall göra om hon inte kan få drömma?!

En sak är då säker i denna miserabla tid, och det är att det blir tjockpannkaka till frukost imorn. Jag bryter en regel, jag äter lunch till frukost. Ooooohhh, tjejen lever faaaaaarligt!!!

Keep on going

Jaa som ni förstått så har saker och ting inte varit på topp de senaste dagarna. Efter att ha pratat med en viss person så kom det fram att den sanning jag alltid trott på men som har blivit förnekad visade sig vara sant..och jag tror på allvar att en del av mig dog.

Men livet måste gå vidare, vilket de förhoppningsvis gör. Jag kan inte fortsätta leva i gamla mönster, i samma gamla ekorrjhul. Livet måste gå vidare!!! Har bara lite svårt att komma på hur...?

Men men.

Idag ska en CV lämnas till ett jobb som jag blivit uppringd om att söka. Måste ju erkänna att det känns lite små kul..:)
Dock hoppas jag helst på ett annat jobb som jag sökt. Men allt är bättre än där jag jobbar nu..!

Dags för frukost och jobb.

Det brast

Som ni förstod så hade jag inte en sådan bra dag igår. Jag var trött efter utgången, ledsen över en sak som hänt, samt less över att behöva jobba. Jag var på bristningsgränsen hela dagen och kände att det skulle inte behövas mkt för att jag till slut skulle brista ut i gråt.

Jobbdagen började gå mot sitt slut och jag ser hur det blir färre och färre kvar på jobbet, men tänker att snart kommer det väl in nya, för vi har ju öppet till 24. Då jag sitter i samtal hör jag de två sista killarna säga, det är bara Lina kvar och sedan så går dem. För det första så får vi inte jobba själva, och för det andra, hur i hela h.vete tänkte telenor då de valde att låta mig sitta själv?!?! Jag är ny!! Och har för den delen aldrig larmat stället heller. Och för det tredje så vet alla som känner mig att jag är så sjukt rädd för inbrottstjuvar och dyligt. Jag fick panik. Jag höll dock ut tills att min dag var slut (20.30) Ringde mamma och bad henne hämta mig...och jag hann inte mer än innanför dörren så brast det.

Klumpen i magen och gråten i halsen som funnits där hela dagen kom ut. Som tur var hade jag min älskade vän elin i telefonen. Och fastän det inte fanns så mycket att säga om det hela så var det ändå så skönt att bara höra att hon var där.

Livet är verkligen inte en dans på roser och det är något som visar sig varje dag. Läste en blogg som pratade om karma, och karma är något som jag alltid trott på, men jag börjar nu tvivla.

Som jag sagt innan så är jag inte Guds bästa barn, men jag är heller inte det sämsta. Ibland känns det som att man måste vara en stor jävla egoist och nästintill elak för att lyckas här i denna värld. Vilket jag för mitt liv hoppas att jag aldrig behöver bli.

Jag begär inte guld och gröna skogar, men någonting annat än denna ständiga uppförsbacke vore trevligt.

På allvar! SKJUT MIG

Jag håller på att avlider...jag dör alltså...jag mår så jäävla risigt!! Nattens händelse och gårdagens alkoholintag gör att mitt huvud håller på att sprängas..på allvar.

Aldrig, ALDRIG att jag går ut igen då jag jobbar. Nog för att man var mer rund under fötterna än vanligt igår, men detta är olidligt....

Jag har 5 timmar kvar att jobba...5 lååååååånga timmar och telefonerna går varm vill jag lova.

Det är ingen bra dag idag...

Döda mig nu..tack.

Åh herregud så jag mår...jag kan knappt skriva för att mina händer skakar. Jag är bakis. Gud så bakis jag är. Men gud så roligt jag haft!:)

På aveny var det sjukt mycket folk och jag träffade på många bekanat ansikten. Jag som sagt att det bara  är "bönder" på avney fick även det bevisat. Haha, visst kände jag många där, men det fanns betydligt fler konstiga människor.

Nää, jag är så dålig jag kan inte skriva nå mer. Nu blire duschen och sen jobb....underbart. Vad glad jag är för det.

Mhmm..!

Jag är trött...och vill åka hem.

Elin vart är du?? Det är fel på din telefon!! Du måste laga mat åt mig serru..jag är hungrig och har inte tid själv:) Slänger du ihop en plankstek åt mig då elle? Fint. Tack. Kommer om 2 timmar så du hinner.

Hoppas jag hitta nått på Birsta nudå!! Vet vad jag vill ha men vet inte om det finns, eller vart det kan finnas. Vill ha antingen en knallröd eller svartklänning  på mig ikväll. Helst röd..men svart går bra!
Typ som den silvriga fast i rött då...niiiice va?:)

Halvtimme kvar nu....lovley

God Morgon..

..folket.

Jag är fortfarande på sjukt dåligt humör pga en människa. Trots att jag drömt roliga drömmar så försvann dem när jag slog upp ögonen och tankarna kom tillbaka. AAAAHHHHH!!!!!!!! Måste släppa denna irritation innan kvällen, för det är ju som sagt F-E-S-T-! ikväll!

Tog bilen till jobbet idag, första gången faktiskt! Men måste brassa ut till Birsta då jag slutar kl 17.00 idag, för vet ni vad? Lina har absolut ingenting att ha på sig ikväll. Nada, zipp, cero, null, kläder! Kommer alltså ha 30 minuter på mig att hitta innan de stänger...men jag godtar utmaningen.

Men nu äre dags att logga in i telefonerna här....även att det redan är 8 i kö?? Varför ringer man en kundtjänst kl 09.30 på en lördag????

Men va faan..

Att jag ens tillåter mig själv att bli förbannad på människan??

Herregud, inte ens ett glas vatten är personen i fråga värd.

Låter klyschigt, men varför i hela h-vete ska man vara så godtrogen för? Tro det bästa om människor och vill de väl, när de själva saknar både sunt förnuft och sociala egenskaper.

Ja spyr.

Jahopp

Sitter på jobbet och har en timme kvar tills det är dags för hemgång.

Det har ringt konstant hela dagen och jag är trött i huvudet vill jag lova...

I helgen skulle jag har varit ledig, men Johnny frågade mig om jag kunde jobba några timmar? Visst tänkte jag. Kollar schemat, for på 9 timmars pass både lördag OCH söndag. Trevligt...NOT! Men klirr i kassan iaf. Vilket är välbehövligt!!

På tal om pengar.

Igår pratade jag och elin om hur svårt det faktiskt är att vara singel och bo ensam. Man har ju ingen att dela utgifter med, så som hyra mat osv. Folk som inte bor ensam verkar ha jäävligt svårt att fatta detta. Man kan få frågor som; Men varför ska inte du med ut?/ut och käka? osv. Eller: Men varför går du inte bara och köper det då??

Nää för jag delar inte min hyra med nån, inte heller bil eller matkostnad. Allt jag gör/äger och har, betalar JAG...SJÄLV!

Jag ogillar verkligen människor som pratar pengar. Fine att man har gott om pengar, det är ju givetvist positivt, men att prata om det är bland det fulaste jag vet.

Huuga

'

Grinar man inte då man ser detta är man inte mänsklig...

Sett detta klipp x-antal gånger sedan i våras och gråter lika mkt varje gång.

Mat

Folk pratar om biteline pizzor här på jobbet idag och jag som inte ens gillar dem blir sjuukt sugen!

Även att jag ska impa i lunchrummet idag då jag har med mig värsta maträtten ist för havregrynsgröt som jag annars äter VARJE dag. Jag har till och med tillagat rätten själv! Imponerande va? Kycklinglåda...really yummy:)

Torsdag är det idag åh...och jag har legat en dag före hela veckan. I måndags trodde jag det var tisdag och igår trodde jag det var torsdag..vet ni hur lång denna och morgondagen kommer bli då?? Jag suktar efter fredag...ett glas vin och annat gott ska förtäras då. Och på lördag är det utgång med tjejerna. Kan ju förvarana er (som ska ut med mig) att lekar har tagits fram och en rejälfylla är oundvikligt.

Back to work. hoppas jag inte svarar fel så många gånger idag som jag gjorde igår. Flera gånger sa jag: Välkommen till Lina! Hahah, skulle även ha sagt att de kunde välja att ha mig som abonnemang för 99,149,199 eller 299 kr i månaden.


Looser

Jag suger verkligen på detta jobb!

Grabbarna i hörnet, som sitter på teknik skrattar åt mig jämt och säger: vad vill du nu?? Så fort jag närmar mig dem....

Men alltså min utvecklingsförmåga på detta jobb går i snigelfart!! Och var enda jävla dag då jag lärt mig något nytt och tänker: Nu kan jag! Så får jag ett nytt cpfall som jag inte klarar av.

Självförtroende är på topp! NOT!


Förhållandeskräck

Pratade med en kompis igår om personer som går från ett förhållande till ett annat jämt. De klarar alltså inte av att vara ensam.

Jag själv tillhör inte den skaran då jag lider av total förhållandeskräck!! Mitt av och på förhållande som varade i 6 år gav mig inte mersmak för förhållanden direkt.

Tanken av att åka på semster med en pojkvän ger mig klåda. Att vara uppe i varandra 24/7 i x-antal dagar skulle på allvar ge mig krupp. Jag behöver tid för mig själv, då jag kan sätta på mina favvolåtar och bara få vara. Att ligga och pilla i varandras hår är väl mysigt ett tag, men sen måste jag få göra "mitt" lixom.

Kanske låter egoistiskt, kan även vara så att jag ÄR egoistisk vad det gäller denna fråga.

Men en sak är då iaf säkert. Någon efterhängsen flickvän som vill ha sin kille hemma jämt, det blir jag då aldrig!

Morrn Morrn

Eftersom jag inte kom hem igår förrän vid 22-tiden och då stupade jag i sängen så hann jag inte skriva nått.

Tänkte ändå att jag lite snabbt ska yttra mig om helgens bravader.

Funderade länge på om jag skulle gå ut eller inte i lördags. och klockan 21.45 så gav jag upp och drog en kam genom håret och begav mig till Lisa. Förfesten var riktigt rolig, med en massa nytt folk, och jag fick prata om min favvo stad Umeå då vissa av killarna som var där bor där nu.

Nåväl.

Krogen.... jag vet inte vad det var med mig, men jag måste ha haft observationsglasögonen på mig för jag såg då ALLT!! Och det gjorde att jag starkt funderade på att sluta dricka alkohol. Jag såg två stycken, GROVHÅNGLA på dansgolvet, och det var den värsta sortens grovhångel. Vi pratar juckar mot varandra, klämma och ta ÖVERALLT på varandra, tungorna i hela ansiktet. Jag kände lite avsky. När killen taffsade så mkt på tjejen så att hennes tub-top åkte ner och hon visade brösten för hela stadshuset, så räckte det för mig att vilja byta dansplats, så jag sökte mig ut mot kanten. Jag såg även tjejer dansa porrdans med varandra vilket är det pinsammaste jag vet. Why? Vad får man ut av att jucka sig mot sin kompis, dra handen genom håret, och bita sig i läppen? Sexigt är inte ordet jag skulle ge som beskrivning.

Det hända en massa mer, men nu är jag sen.

summa summarum:
Jag är inte guds bästa barn, men,
Jag skämdes för folket i helgen.
Jag skämdes för att jag var på samma ställe som dem.

Slut som artist

Gud vad trött jag är just nu. Sitter i morgonrocken och försöker få upp värmen sedan jag klev ut ur duschen. Jag borde börja göra mig iordning men jag orkar inte...

Har egentligen en massa att berätta om helgen, men just nu så flyter in fingrarna så lätt över tangenterna, så det får komma lite senare.

Måndag, grispassveckan har börjat. Jääääjj!!!!

Klyfta

Igårkväll då jag var ute och strövade omkring i cybervärlden så snubblade jag in på en för mig okänd persons blogg. I denna blogg fanns det bilder på personens vänner, och en av dessa vänner hade bland de största brösten jag sett, och en urringning som inte var av denna värld.

Det som slog mig då var att, tjejer med stora bröst behöver bara visa liiiite klyfta, så är det "VÄRSTA URRINGNINGEN" Medans tjejer med små bröst kan nästan visa hela alltet utan att någon skulle reflektera. Jag med andra ord skulle kunna gå med en urringning ner till magen, utan att någon skulle lägga märka till mina små bröst.

Varför är det så?

Urringning som urringning, eller är det volymen där innanför som räknas? Tydligen.


Ps. Jag använde ordet urringning 6 gånger i detta inlägg. Inte illa pinkat! Ds.
              Vilken reflekterar man mest över?         

Shit happens

 
Jag skrattar så jag pissar på mig!! Människan vrickar ju fötterna 70 gånger!!

En till grej:
http://www.anastelle.se/2008/10/17/sant-har-fantiserar-man-ju-om/

Sweets!

Alla som känner mig vet att jag är godisråttan utan dess like! Men denna vecka är jag extrem!! Jag vill ha godis, socker, kakor all the fucking time!!

Ska åka och köpa snart faktiskt...jag MÅSTE!! Än finns det lite plats i ådrorna för mitt blod att flyta fram i, kolestrolet har inte tagit allt!

Jobb prat igen då.

Då man ska gå på toa, har rast, lunch osv så måste man ställa in telefonen på det, för annars får man ngt som heter ACW (after call work) och den tiden får man inte ha mkt av.

Iaf så loggar jag på lunch då jag ska äta idag. Sitter "chefen" Joel i matrummet och pratar. Då jag har lite tid kvar av lunchen så sätter jag mig och glor lite på blocket. Då kommer Joel fram och knäpper ett kort på mig med sin mobil. Jag försöker gömma mig för att inte hmna på bild och undrar vad han ska ha den till.
Joel: Nää men jag ville bara ha en bild på en som sitter ACW i 26 minuter, och sen så skrattar han.

Jag har alltså glömt att logga på lunch elle tryckt fel eller vad jag nu gjort, och det ser INTE bra ut på mina samtalstider. Men då Joel vet att jag var på lunch så är allt lungt...men jag skämdes....:)

Försökte knäppa en bild på frillan idag, men närbild på fejjan är för gräslig, så det blir en suddig helkroppsbild ist, så ni i alla fall fattar konceptet!


Nu: Godis.

Min onsdag

Har hunnit städat idag vilket känns väldigt skönt. Det var inte direkt stökigt innan, men efter lite damtorkning, damsugning och totalsanering av badrum så känns det alltid så himla fräsht och skönt! Dock svettades jag ju som en gris pga bastuvärmen här hemma.

Håret blev jag iaf jättenöjd med! Carro är verkligen så himla duktig. Hon vet att jag är livrädd för förändring så hon tar alltid sakerna i etapper. Håret är fortfarande blondt men med blonda kopparslingor. Klippte mig ju även igår, en hel drös av centimetrar fick lämna mig samt att det klippte en "för lång" lugg. Lite gardin över det hela lixom.

Jag är ju ingen bild bloggare jag elle, men tänkte faktiskt lägga upp en bild på håret, men fasen hur man ser ut då man knäpper kort på sig själv! Blir nästan lite mörkrädd om det är sanningen som visas i min kamera....

Men nu ska jag iväg på modevisning. Alla går på innebandy..och jag går på modevisning. Vart ligger logiken?

Spratt!

Min lägenhet spelar mig ett spratt just nu!

Igår då jag skulle duscha så fanns det inget varmvatten, och jag som bara måste duscha på morgonen, annars tycker jag att man går omkring med sömn i kroppen hela dagen.

Idag då? Joo då jag vaknar i morse så tänkte jag: Faan vad varmt det är härinne? Då jag gick ut i vardagsrummet var det ÄNNU varmare, och i badrummet var det olidligt! Tills jag upptäcker att alla mina element står på högsta och bara sprutar ut värme. Jag har nu stängt av alla element samt öppnat fönstrerna för det går inte att andas ens.

Vad ska hända imorn då tro? Vattenskada? Trasigt kylskåp? Spännande...

Färgning av kalufs ska ju göras idag. Jag kommer med största sannolikhet bli sjukt missnöjd och grina i två dar...men det tillhör ju lixom.

Vad är jag?

Är jag verkligen kvinna? Ibland ställer jag mig den frågan då jag hör hur andra tjejer är och vad det tycker och tänker om saker, och jag inte stämmer in på en fläck

Saker som får en att undra:

*Jag älskar att prata om bajs och fisar. En rejäl fis kan få mig att skratta i timmar
*Jag rapar offentligt utan att ens ha en tanke på att be om ursäkt
*Jag kan inte laga mat
*Jag visste inte vad foundation var förrän jag gick i trean på gymnasiet
*Jag tycker att mascara är bland det jobbigaste att kleta på sig
*Jag äger på sin höjd två "tighta" byxor
*Jag äger inga "sexiga" underkläder, utan kör med 100% Bomull och att de har tyg så de täcker skinkorna och mer därtill
*Jag kammar aldrig håret
*Har varken intresse för skor eller handväskor
*Jag tycker inredning är ett nödvändigt ont
*Jag vattnar aldrig mina blommor, och pratar definitivt inte med dem
*Jag blir mer glad över ett pärlarmband av en femåring än diamanter av en karl


Saker som gör en säker:

*Jag älskar att få känna mig liten och trygg i en MANs armar
*Jag tycker om att diska
*Jag gillar inte att se på sporten trots att jag är sportintresserad
*Jag vill ha det rent hemma
*Jag sorterar min garderob efter plagg och färg
*Jag är romantisk
*Jag älskar att få höra skvaller om allt ifrån privatpersoner till kändisar
*Jag ser alla dess olika såpor
*Jag drömmer om Orlando Bloom
*Jag säger att jag inte är sur fastän att jag uppenbarligen är det
*Jag är grinig och sjukt chokladsugen 1 gång i månaden

Mord i sinnet

Idag hade jag kunnat nitat en medarbetare.

Då jag frågar en person på jobbet hur man ska göra med en "godman" så säger personen ifråga att det är samma sak som borgenär. Nää säger jag, borgenär och godman är två helt olika saker! Men nej..han vägrar att ge sig. Precis då kommer våran chef och vet ni vad idioten säger???
"Joel, visst är inte borgenär och godman samma sak?"
Joel tittar på mig och ger mig en förklaring vad skillnaden är mellan dem.

MEN VA FAAN, DET VAR JU JAG SOM SA ATT DET INTE VAR SAMMA SAK!!  Alltså kände människan i fråga på sig att han hade fel och vände på steken istället. Jag såg i mina tankar hur jag hoppade på honom och drog han i håret. Pucko.

Ser på färjan nu. Har inte lyckats sett det förut. Men vilka människor! Hahah! Jag har alltid velat åkt på en kryssning, men är ju så sjukt rädd för båtar och vatten och det skulle aldrig gå! Sist jag åkte färja var till Danmark och då satt jag och grinade bakom en jucka(heter/stavas det så?)palm hela resan.

En till grej som är jobbig är att jag har haft tisdag hela dagen idag. Förstå hur lång veckan blir då?

Nu ska jag soooova! Eller först lösa lite korsord givetvis! Ja menar är man en pensionär så är man.


Skämtaru elle?

Bara för att jag och elin pratade igår om sömnbesvär så blev det en sömnlös natt.

Jag kände mig trött då jag la mig i sängen, men kunde lixom inte komma till stadiet där man somnar in. Tokig blev jag till slut och satt på tv för att försök slötitta mig tills sömns..men icke. Då jag sista gången tittade på klockan och såg att den visade 05.05 och att det alltså bara var en timme kvar tills att jag skulle kliva upp trodde jag det var ett skämt!!

När klockan sedan ringde blev det min vanliga rutin. Jag vägrar öppna ögonen, jag leder mig själv till badrummet, ställer mig i duschen, står där och öppnar inte ögonen förrän jag kliver ur den.

Sen när jag skulle gå till jobbet så blir jag omgådd av alla!! Det framkallar panik hos mig. Jag har nämligen tvångstankar att ingen får gå om mig, samt att jag måste gå om alla som är framför mig. Ibland då jag kommer till jobbet eller vart jag nu ska, kan jag var helt svettig för då är det nån jävel som gått ut i kamp om att vinna och då blir jag tokig!!! Går så snabbt i bland att det bara bränner i benhinnorna, men skam den som ger sig!

Denna vecka är det one tre hill, gossip girl och greys anatomy igen, me like:)

Trött

Är fortfarande trött...men så trött som jag var i morse var inte mänskligt!! Det kändes även omänskligt att behöva ställa klockan på 07.00 på en söndag..!

Guud så jag pratar jobb känner jag! Men alltså det är det enda jag gör och det enda jag tänker på just nu. Jag jobbar varje dag och tycker att det är svårt, så alla mina tankar kretsar runt detta just nu..tyvärr!

Sen så händer det inte så mkt annat i mitt liv just nu, jag är nervös inför uppsatsen. Jag kommer att få skriva den själv och detta då jag jobbar heltid (där kom det igen) och jag fattar inte hur ska få ihop det. Men den måste ju göras, för jag ska ju vidareutbilda mig och då måste jag ju ha allt klart innan.

Jag vet faktiskt vad jag vill bli nu när jag bli stor och det känns skönt! Ska maila en person imorn och be om lite vägledning om hur jag ska gå till väga och sen så är det raka vägen till mitt mål!

Men nu ska jag poppa popcorn och äta turkisk peber till se upp för dårarna..elle ska jag se 21?

Måste bara tillägga oxå att min farmor ringde förut och sa att hon saknade mig och frågade om de fick komma och hälsa på...jag är otroligt lyckligt lottad vad det gäller dem! Mer omtänksamma människor än min farmor och farfar finns nog inte, och det tackar jag för!

Jag

är så trött nu att jag skulle kunna dö!

otroligt

Igår kväll på jobbet pratade jag heela kvällen om hur sugen jag var på chips och dipp. Då jag ska hämta bilen hos mamma så säger kalle att jag ska komma in en stund. Vad ser jag påd eras soffbord!??! Joo om inte CHIPS OCH DIPP!! Dem som aldrig brukar ha det och inget hade jag sagt heller, lyckan var total om jag säger så:)

Är på jobbet nu igen..jobbar till 20.30, efter det är det raka vägen till elkan och svullningstime!! Vi pratar, godis, läsk, chips..M-m-m!!:) Och givetvis..för att inte glömma - skvaller!! I mängder!! Saken som gör det underbart att få vara tjej ibland:)


Men nu, ta samtal, ta samtal, ta samtal..jaa ni fattar galoppen.

Mår ni gott nu?

Jaa alla ni som pratar om den underbara helgen som kommit!?!?

Men men..vad är en bal på slottet??

Jag jobbar...det går åt h-vete! Will I ever learn?!?! Även att två av mina favoriter ska sluta nu...

Gud, om du läser detta: snälla...SNÄLLA sänd mig ett nytt jobb. Ett jobb som jag kan, ett jobb med mänskliga arbetstider och hyffsad lön. Amen.

Även att jag aldrig fått så mkt utskällningar som jag fått dessa dagar av kunderna..är det mitt fel om dem tappar mobilen, slår fel koder osv?? Jag förstår att det kan vara frustrerande, men att jag ska bli kallad: idiot, mjölhjärna och allt vad det är, är faan inte rätt! Oftast skrattar jag efteråt, men ibland efter 8 timmars jobb och klockan är 23.55 tryter även min gräns.

Ps. Jag vill ha godis! Det är ju för fasen fredag!! Ds.


Ännu en dag i mitt liv

Jag borde städa
Jag borde besöka kultan
Jag borde måla min stol
Jag borde duscha

Men

Jag orkar inte städa
Vägrar gå till kultan i regnet
Har slängt penseln
Jag vill inte frysa efter duschen

Ska dock snart och åka och hämta lill skrutten från dagis. Hoppas han är på sitt "mostermys" humör, för jag vill ha pussar och mys av mitt lilla hjärta!!

Ska jobba till 00.00 ikväll oxå. Hoppas jag jobbar med ngn rolig filur! Sist jag jobbade satt jag helt SJÄLV efter att Kimpan gått hem. Alla andra satt i andra delen av kontoret och på min del var det ingen som jobbade. Hoppas att Henke eller Tompa jobbar. Då kan nog kvällen bli lyckad:)

Även att jag har tänkt bryta min, sonjas och kims regel. Jag ska ha mysbyxor idag på jobbet. Vi har förbjudit oss själv att bli så förslappade, men då man jobbar till 00.00 så tycker jag att man borde få frisedel? Inte sant?

Persbrandt

Säga vad man vill om Mikael Persbrandt. Vet till och med av säkra källor att han är ett drogmissbrukande svin.

Men snygg är han. Nå så inått!
Fridag

Ja så heter det då man inte jobbar. Fridag. Jag har längre inte något som heter helg, utan "fridagar".

Klev iaf upp i god tid idag, hade en intervju att gå på. Avslöjar senare vad det handlar om, om det går vägen eller inte.

Har precis sett Dumpad, och vilken bra film! Den var inte för töntig och ni vet i romantiska komedier så ska det alltid bli ett JÄTTE avbrott i det lycklig pga avslöjning om vad, kysste fel etc...Men denna var precis lagom och ROLIG!:)

Ska se mer film ikväll med elkan, undra vad för ngn? Tips? Nää just det, det är ju bara min mamma som skriver i denna blogg och hennes filmtips tror jag inte passar mig i smaken, inte för att jag tror att hon sett nån heller på den senaste tiden.

Kom och tänka på en sak nu. Handväskor.

Det är väl bland det störigaste vi tjejer äger ändå?? Visst, väskor är fina, men faan så i vägen!! Man gå som lutande tornet i pisa för att hålla faanskapet på plats. Man har på tok för mkt skit i den och hittar aldrig det man vill då man gräver i den! Och då man ska dansa är den bara ivägen! Nån jäkel fastnar i den så man följer med till baren fastän man ville dansa, den drar åt för hårt och gör att kläder sitter fel.

Men den är bra oxå..ibland.


Nyttig?

Det här med att vara nyttig är inte något för mig det heller... Imorse blev det en halv marabou chokladkaka innan frukost. Men what to do? Jag var ju sugen!! Den låg och tittade på mig och sa: ät mig....ät mig!!! Så jag gjorde det! MmmmMarabou.....:)

Som sagt, jag var ju sjukt nervös inför gårdagens jobb. Mina händer skakade då det var dags att ta första samtalet, och jag svarade fel gång på gång! istället för att säga "Välkommen till Telenor du pratar med Lina" Sa jag: "Välkommen till telenor du pratar med Sundsvall". Jag och Kim skrattade så vi höll på att dö, och sen gör hon samma sak! Hehe vi är verkligen ett tillskott till detta företag.....(?)

Ska hoppa in i duschen och bege mig till Lisa. Har alla mina grejer där, inte ens en mascara har min lya att bjuda på. Inte för att den används så flitigt men man vill ju ha möjligheten iaf.

Tråkig tisdag blir det oxå, då man varken kan ladda hem one tre hill eller gossip girl. Det är en veckas paus i Usa. En veckas paus?? Amerikanare vettu...

Mitt svarta moln

mail nr 1 (kl 13): Hej,läste att du ville skriva ex.jobbet med ngn, jag vill gärna skriva mitt examens arbete med dig
(Kanon säger jag!)
mail nr2(kl 16): Upggifter om hur vi ska nå varandra
(Hann inte svara)
mail nr 3(kl19): Ledsen, jag ska ska skriva med ngn annan.

Jag, svart moln?? Neee....!

Jooråsatte

Solen skiner, halva dagen har gått och jag lämnade nyss soffan för en dusch, men är nu tillbaka i samma position. Drygt.

När folket kommer hem från sin arbetsdag idag så ska jag bege mig till min. Min första arbetsdag själv i telefon, utan ngn att fråga. Jag är så nervös att magen vrider och vänder sig, hjärnan snurrar och kroppen stretar emot.

Men, men!

Ser på Oprah nu iaf (givet val då man är hemma en dag) och det handlar om polygami = flera fruar. Men shit så sjukt det är...Aldrig att jag skulle dela med mig av min man, han är ju MIN man. Hur värdesätter man sig själv om man accepterar detta levnadssätt? Så högt på trappan kan man ju inte sätta sig precis..

Risig

nå så inått h-vete!!

Känns skit att börja 19 imorn kväll oxå...vissa kanske tycker det är skönt på en måndag, men nej!

Visst är jag så trött att jag vill dö ibland då jag ska upp på mornarna, men efter en dusch och frukost så är man ju på G igen!

Jag vill inte jobba imorn..inte där iaf. Jag passar inte in! Jag kan inte! Jag tar på allvar hellre ett städ jobb än detta....suck.

Just ja! Positiva tankar var det! Tjena...!

/Klagomuren

Bekännelse

Jag är en fruktansvärt osäker person.

Går inte saker som jag tänkt mig ger jag upp och sörjer över misslyckandet.

När jag gör detta, gör jag ju ännu mer skada!! Varför kan jag inte bara stå på mig, och ge mig ut till det jag är ute efter??

Nej nej, Lina ska backa 10 steg, känna besvikelse och sabba allt.

Good work Lina! Du har lyckas ännu en gång. Great!

Vilken början på helgen!

Igår efter jobbet tog mig en sväng på stan för att försöka hitta ngt till Lisa. Hittade inget till henne, men en jacka till mig själv:)

Träffade dock Lisa, åkte till hennes lgh, sen hem till mig, till ikea med emelie och tove, sen Mcdonlads och sen hem till Lisa igen för att lägga ut ny inköpta mattor och dricka vin och se på film. Vi såg Man of honor och Ps. I love you och tårkanalerna fick jobba en hel del för vissa hehe:)

Jag kom inte hem förrän halv tre igår natt och var hyffsat trött må jag säga!

Idag har jag städat, tvättat, möblerat om i sovrummet, köpt present till Lisa, hämta kläder hos emma, handlat, samt att bilen pajjat. Jag är helt slut!!

Ska jäsa lite nu i soffan innan jag sätter igång igen....kommer fasen somna efter första glaset!

I did it!

Klarade provet. 85% av 100.  Thank you.

Inte för att jag kan grejerna annars, men det var mer tjänst frågor än saker som vi annars för - kollar upp allt i 700 olika system!

För övrigt så ställde jag mig en fråga igår.

Nu i dessa fattetider, så är min mamma så snäll att hon ger mig matlådor då och då, och till frågan nu då:

Odlar människan matlådor i trädgården elle!?!? JJag har säkert 10 av hennes lådor i frysen, 3 som står i skåpet och två som jag använder. Utöver dessa så har hon ju själv en massa lådor i sina (båda!!) frysar samt att hennes karl oxå har matlådor varje dag.

Och tro inte att det bara är gamla glasslådor, icke! Det är fina lådor, sådana som man blir lite stolt över i lunchrummet då de andra sitter med sina "sia/GB-lådor".

Jag är undrande...

Nu: Back to work, sen inhandla Flisans present, hem, köpa snarra - dö i soffan

Varför?

När jag går hem ifrån jobbet varje dag, så kommer jag alltid på grejer att blogga om.

Men så kommer jag hem och jag måste gå på toa, sen fixa mat, diska, slappa i soffan, så när det är dags att blogga har jag ju glömt bort vad det var som jag tänkte på förut.

Imorn är även sista dagen som vi får fråga om hjälp jobbet, samt att vi har slutprov på hela skiten imorn. Okej att vi inte får hjälp..det är företagets fel då kunderna nu kommer att få vänta längre samt få felaktig information. Och okej att vi har fet-testet, det löser sig om man inte klarar det.

Men.

Vi som nu hållt ihop i över en månad ska nu splittras. Vi kommer inte jobba i samma team, samma pass, eller att sitta med varandra längre och det känns skittrist!

Trots att jag tycker jobbet är skitsvårt och haft klumpar i magen inte bara en utan flera gånger, så har jag ändå haft det så jäkla roligt! Jag har skrattat minst 5 timmar om dagen sedan jag träffade dessa härliga människor:)

Nu till ngt annat Flisan fyller ju 20 år idag!!:) Hon har tagit klivet ur tonåren och kommit in i vuxenvärlden på riktigt hehe:)
Hoppas du haft en fin dag L!!

Nu: Hämta matlåda hos mamma (snälla lilla mamma), hem, borsta gaddarna och sen sängen.

Jag behöver helg!

Mot helgen!!

Halva veckan avklarad - yes!

Men vad vill vädret då??

Vaknade inatt av att det smattrade gärnet mot mina fönster. Men då jag klev och under tiden som jag gjorde mig iordning så kom det inte en droppe....förrän jag skulle gå!

Jag tar bilen tänkte jag...men nej. Den har ju min mamma fått låna (som behöver den till mer än bara skydd för regnet)

Så jag tänkte att jag skulle ta mitt para... Näää just de...äger ju inget sådant

Nämen då tar jag mitt regnstä...nää just det...det ligger i bilen...som mamma har...

Fan.

Jag fick ta min vinterjacka. Det funkade bra!...på vägen dit...

Då jag ska gå hem har ju temperaturen stigit och regnet slutat och jag känner då jag kliver ut ifrån jobbet, att detta blir varmt!

Till råga på allt, behövde jag bege till H&M för att lämna tillbaka min byxor som var trasiga. När jag kliver in på H&M håller jag på att dö!!!!!!! Svetten kom från alla porer min kropp äger och jag kände att jag måste fortare än kvickt ut!

Tjejen börjar då prata om att sänka priset och laga själv och tittade på sömmen i hundra år och jag kände hur jag började få panik, och ville skrika - MEN GE MIG BARA PENGARNA TILLBAKA FÖR HELVETE INNAN JAG FLYTER BORT!! JAG LOVAR ATT KÖPA NYA DÅ DE KOMMER IN IGEN, MEN LÅT MIG FÅ GÅ UT!!!!

Så det var min dag:)

Har även köpt en snygg dekor till min dator idag som jag förövrigt hatar, men var är det man säger? Håll dina vänner nära men dina fiender ännu närmre. Jag är ovän med mina lenovo...och den anar inte att den snart åker ut genom fönstret...med vinterjackan!


RSS 2.0