Umgås

Jag och Sonja, vi kan det här med att prata vi iaf! 02.55 skjutsade jag hem henne efter att ha pratat om allt mellan himmel jord! Kimpan gav upp vid 00.00, men då hade hon en karl som väntade hemma på henne samt att hon skulle upp och jobba stackarn. Men tänk vad livet har sina överraskningar ändå. Hade vi inte börjat jobbat på telenor så hade vi aldrig lärt känna varandra, men jag är glad att vi gjorde det för det är verkligen två toppentjejjer!! Haha skrattar jämt då jag tänker på hur Kim sa till mig att hon tyckte jag var en typisk 19årig "Monki"tjej första gången hon såg mig. Jag är varken 19 och äger EN tröja från Monki, hehe:)

Vi åt iaf som om det inte fanns någon morgondag! Sonja vann priset då jag tror att det måste ha gått ett hål rakt igenom henne, för vart hon fick plats med all kräftsallad som hon åt vette gudarna!! Och det som är jobbigt då man ätit en massa kvällen innan är att man alltid vaknar hungrig! Man borde tycka att man borde vakna mätt...men icke. Magsäcken har lixom töjt ut sig och vill bara ha mer, mer, MER!

Men nu måste jag hoppa in i duschen! Elkan och jag ska göra stan, och åka ut till nordljus!! Jag har längtat efter att få åka ut och glo där. Så jag sa till Elin att VI behöver nya grejer till våra lgh, allt för att locka henne. Elin tyckte det lät som att vi redan var på väg att bli pantertanter som vi ska bli då vi blir gammla. Lila hår, löständer och stickade koftor kommer vi att bo tillsammans de sista åren av våra liv. Lovely!

Jellååo

vad är det för dag idag? jo det är inte vilken dag som helst - DET ÄR UNDERBARA FREDAG!! Men det som var så typiskt var att då jag skrev i onsdags att veckan höll på att vända, och aldrig ha en onsdag och torsdag gått så sakta som dessa!! Man ska inte ropa hej vettu...

Och vilken sjukt irriterande grej jag var med dom nu. Pengarna på mobilen var slut, och då jag bara kan ladda på den via internet med min lilla nordea dosa så blev det till att svänga in på macken på lunchen och köpa ett värdebevis. Jag slår till på 300 då jag vill ha mina gratis sms. Vad sker?!!? Joo när man laddar på sådär så tar dem ju alltid några kronor av en?? Vilket ledde till att efte jag laddat på med mina 100 +200 så blir det ju 295 och det är ju inga 300 och inga gratis sms blir det heller...STÖRIGT! Men men, det är som sagt fredag och man ska njuta dagen!

Jag jobbar medans jag lyssnar på Verenoca Maggios underbara stämma...Mmmm....

Men nu ska jag jobba på här så dagen tar slut och jag får åka hem och umgås med sonja och kimpan, svulla och dricka ett glas vitt.

Tunga ögon

Hade bestämt mig idag att jag skulle ut och gå lite på lunchen för att få lite luft då jag blir så sjukt trött efter att jag ätit. Men har ni sett vädret?? Blir ingen promm här inte...så jag lär väl få springa på toa flera gånger nudå bara för att få vila ögonen då dem verkligen blir sjukt tunga!!

Och sedan det här med att sitta stilla hela dagarna. Jag sitter verkligenså fruktansvärt stilla nu...man mår inte bra av det! Telenor var också ett stilla sittande jobb, men då lämnade jag iaf stolen då och då för att be om hjälp eller för att gå och snacka lite skit.

Känns som att jag klagar lite väl mkt över jobbet. Det är inte riktigt rättvist då det faktiskt är ett 1000 gånger så behagligare jobb än telenor. Arbetstiderna är ju underbara om man jämför. Klart jag är trött som en gris då kl ringer 06.00 varje morgon, men helt klart värt då man är hemma 17.15 varje dag!!

Men nu är lunchen slut här och jag ska jobba vidare.

Vi tjejer..

Ibland kan jag förstå att killar tycker att vi är bra underliga - för det är vi! Vi tyder in saker i sms som inte står...vi säger att vi inte sur fastän vi är det, vi vill framstå som söta små flickor jämt men egentligen är vi lika kåta, otrogna och grisiga som killarna.

Och det här med att vi skrämmer bort killarna....helt korrekt! För erkänn..då du träffat en ny kille så tänker du redan första kvällen på eran första semster tillsammans, er gemensamma lgh, undrar hur hans familj är, hur din familj ska tycka om honom och så vidare och så vidare. Detta gör vi även om vi inte ens är säker på om vi gillar killen eller inte. Skulle jag veta att killar tänkte såhär så skulle jag nog också skita i byxorna och hoppa över till nästa!!

"Det kanske tar emot..men vi hör ihop, och inget kan ändra på det!" - V. Maggio

Öhh?

Jag blev uttråkad. Vad gör man då? Joo man trycker 4 riskakor, 2 finncrips, 2 ägg och 3 små haribo påsar. Vad resulterade det i? Magont.

Veckan har vänt

Nu går vi mot helgen folket. MOT HELGEN!!! Wonderbar! Helgen är dock späckad som vanligt. Fredagen ska spenderas med Sonja och Kimpan, vilket ska bli sjukt trevligt!! Lördagen ska spenderas med favvo elkan, först en vända på stan för att fixa present till Millan som vi sedan ska på fest till då hon fyller år. Va gamla ni börjar bli tjejer!! Tur att en annan fortfarande är en ung 23 åring.....;)

Gubben bredvid har börjat blivit riktigt pratglad! så pratglad att jag ibland måste slå av öronen men då hör jag: Du!...Duuuu!! LINA!!

Gårdagens kommentarer:
Jag: Prinsessan Viktorias förlovning blir officiell idag.
G: Nu jävlar lär väl östermalmstanterna vakna till liv i sina rullators. På med rävboarna bara!!

Vart faan är min telefon någonstans?? (han letar febrilt på skrivbordet och i jackan)
Efter 5 minuters letande: hahah!! Den jäveln satt i svångsremmen!

Sparläge?? Vad är det? Betyder det att den håller på att spara papper??

Va faan hände?? Vart tog bokningen vägen? Äsch..det visar väl sig..

Alltså jag skrattar så himla mkt åt denna man på dagarna att jag ibland måste gå iväg. Han är även grymt imponerad av hur jag skriver på tangentbordet då han själv kör pekfingervalsen i slowmotion.

Som nu sa han precis: men jävlar vad det smattrar där borta hos dig!!


Men nu ska jag kolla vidare lite här innan det är dags för jobb igen. Sonja, kimpan och henke - vet ni hur skönt det är med 1 timmes lunch!!! Vi har även gratis kaffe här och ny frukt varje dag, och då snackar vi vindruvor, kiwis och annat tropiskt. that's gooood!


Jag hinner inte med!

Vilken start på veckan det har varit då! Kvällarna har bara flygit förbi så jag hinner inte med min kära blogg. Ikväll har jag haft min underbara farmor och farfar på besök, och dem är verkligen dem bästa! Farfar hade gjort ett eget kort på datorn till mig med en bild på mig på. Hehe så jäkla sött!

Annars så skulle vilja skriva huur mkt som helst om jobbet men jag måste nog bita mig i fingrarna och låta bli. Skulle saker och ting komma ut som jag skrivit här skulle det nog inte vara så lyckat. Så jag väljer att för en gångs skull hålla tyst. Men gubben bredvid får hänga med ett tag till:) Jag sitter och skriver ner på lappar allt som han säger, så jag inte ska glömma bort det. Men nu är jag för lat för att hämta väskan så vi kör vidare på det imorn!

Fettisdag är det jue idag åh, och två semlor ligger fint i min mage just nu. Jobbet bjöd, och sedan farmor och farfar. Men vad vill mina rodnader då jag pratar med mina snygga chefer!?!? Faan detta börjar att bli jobbigt...idag så påpeka en av dem på skämt att jag inte satt vidare argonomiskt(heter det så??) och på en gång . PIONRÖD! Kom igen!!! Dem kommer ju tro att jag lider av en allvarlig störning om detta ska fortsätta....och ärligt...så snygg är dem inte att jag ska bli en tomat varje gång jag öppnar käften. Irri.



Kolla här så fint jag gjort på mig och mina friends. Nu blev ni impade va?? Förstod det.

Husmor

Ikväll min vänner har jag varit husmor med stort H! Efter jobbet styrde jag röda faran mot ica maxi där ingredienser och spolarvätska skulle inhandlas. Hem och allt var igång. Först ut var att göra en makaronilåda. Medans den stod i ugnen var det dags att påbörja soppan....och herre jesus...va faan tänkte jag på?!?! Två kastruller räckte inte till och jag började känna panik då det vällde över soppa ÖVERALLT! Efter att soppan kokat i en timme och jag hunnit med att städa hela lgh så var det dags att slå ihop de två kastrullerna så att smaken blev jämt fördelad. jag letade fram den största skålen jag äger och tänkte att detta blir ju bra de. Jojjo. Det vällde soppa ÖVERALLT....IGEN! Haha jag skrattade åt mig själv då jag stod där och slevade över soppslev efter soppslev i de största, samt i alla matlådor som jag hade.

Resultate blev att jag nu är spyless på lukten av soppan och som det känns nu så kommer den aldrig att ätas. Värt. Men jag är ändå grymt stolt att jag städat och lagat mat från 18-21.30. Den kunde inte ens min vildaste fantasi kunnat tänkt ut.

 Makaronilådan!! Mmmmm....
 Här råkade det svämma över litegranna...
 Här vare matlådor!!

Tror på fullaste allvar att det blev över 7 liter soppa! Kanske ska öppna ett "soppkök"?? Frågan är bara om ngn törs äta...:)

Sj...

Igår då jag skulle åka hem så var jag orolig över att tåget kanske blivit försenat pga. "snökaoset" Då jag kommer till t-centralen så är det PACKAT med folk, och jag ser på skärmen att nästintill alla tåg är försenade....utom mitt. lovely tänkte jag! Då det var ett regional tåg till gävle så var det först in får plats som gällde, och givetvis så fick jag mig en plats. Viktigt! Såg klart slutet av försnoning, vilket för övrigt var en riktigt bra film!! Vägen till gävle gick snabbt och smidigt, och än så länge så var jag nöjd. Men så kom vi gnarp....och längre kom vi inte!! I en timme stod vi stilla, innan det kom bussar som skulle föras oss tillbaka till sundsvall. Jag var måttligt less... Det blev inte bättre då jag satt där och var bitter att personen bredvid mig sjöng HÖGT till sina låtar på sin mp3....

21.00 var jag hemma ist för 19.30. Då blev det kvällsfika och sängen direkt.

Trots att vi sovit mkt i helgen så var jag tröttare än någonsin imorse då klockan ringde...eller helt förstörd är nog ett bättre ord.

Och det ser FÖRJÄVLIGT ut hemma!!  Det är så jag mår dåligt. Jag har nästintill det alltid rent och fräsht hemma, men nu har det spårat ut. Så det är ett måste att städa då jag kommer hem. Inga undanflykter what so ever!!

Hur ere me er?

Greetings from estocolmo!! Här snöar det för fulla muggar idagar. Sthlm som inte sett snö på år och dar är smått förbryllade, och imorn i tidningen så kan vi väl läsa om "snökaoset" som befinner sig här. Kan ju meddela att det är 3 cm snö som kommit så låt er inte luras!

Helgen har varit riktigt bra! Igår var vi ute och gick överallt! Jag som har stegräkningstävling på jobbet lyckades skrapa ihop 17.000 steg. Inte illa pinkat :)

Men nu ska jag sätta mig i soffan och låta de amerikanska pannkakorna smälta.

På återseende då!

Jooråsatte..

Hann inte med att skriva någonting igår då eftermiddagen och kvällen gick i kaosets tecken. Börjar med att jag anade att det var lite vatten i kylar´n i förrågår så bad Iwan på jobbet kolla det igår. Mkt riktigt. Det var kruttorrt i den där behållaren. Nästintill ett under att jag tagit mig till jobbet överhuvudtaget!! Inser att helvetet måste in på verkstad och jag vill bara lägga mig på golvet och grina och skrika. Pappa och Kalle ska ändå envisas med att säga: Det är en bra bil..nej Lina du ska inte skrota den. Nää!! Men om den nu är så JÄVLA bra som dem säger, varför går faanstyget alltid sönder då?? Jag har lagat bilen för nästan lika mkt som jag köpte den!!!! Bra bil my ass....

Men! Lite roligare grejer då! jag åker ju till sthlm i helgen!! Det ska bli nice:) Vi fick tag i inte alltför dyra biljetter heller. Vilket känns bra för i min plånbok måtte det fasen vara hål i som pengarna bara försvinner??

Gårdagens gubben bredvid:
 Ska iväg och prata med morsan idag, och hoppas att det är bättre än igår. Batteriet i hörselapparaten var trasig så hon pratade som hej kom och hjälp mig. Det vart rätt var tredje gång ungefär! Så det är bara till att köpa en förpackining.


Men vad gör jag nu? *nåt ljud som låter från datorn*. Det där vart olyckligt....Jag får göra om hela skiten va.


Haha, jag vet inte längre om han är mitt irritationsobjekt eller om han förgyller mina dagar:)


Nu: Fika!


Truck --> Lastbil

Jaa så var det lastbils time idag då. 08.00 satt jag i en STOR lastbil med en kille som heter Erik, och vi skulle iväg till h-sand. Vi stannade på en massa ställen för att lämna och hämta en massa olika gods och jag hade STORA problem!! Jag kunde inte ta mig in eller ur lastbilen för det var för högt!! När jag skulle in, så fick jag ta sats och hoppa upp på första trappsteget, och när jag skulle ut så fick jag hoppa ner. Det hela resulterade i att jag efter 10 gånger gav upp och satt kvar medans Erik fixade resten. En häftig grej som var under dagen, var då vi besökte nya fängelset i h-sand. På allvar så var det som att besöka inspelningsplatsen frö Prison Break!! Det var stora höga betongmurar, och i mitten så var det ett övervakningstorn. Det var häftigt:)

Och alla gubbar som vi mött idag har verkligen fått en chock då de sett mig. Det är vana vid gubbar 40+ och helt plötsligt så dyker jag upp. En blond tjej i förstora kläder och kräver en signatur på fraktsedeln. Vissa miner var obetalbara:)

Dagens gubben som sitter bredvid mig och tänker högt:
"Press button to cancel...mmm....men det går inte!......det där skulle jag aldrig ha gjort"

Nu: SOVA!

Truckförare - javisst!

Kära vänner...vilken jäkla dag!! Idag skulle Lina minsann vara ute i terminalen och magasinet för att se hur allt fungerade. En otroligt vacker dress hade som sagts valts ut till mig..för att nämna de sexiga stålhettaskorna. Jag var sexigaste på bygget - lätt!! (?) Iaf. Jag har kört truck, lastat paket, använt mig utav en vakumlyft, och lyckades göra fel vilket ledde till att jag flög upp i luften och hängde och dinglade som en annan marionettdocka tills Iwan fick ner mig. Japp...skämmigt var bara förnamnet. Det var även så fruktansvärt kallt där ute, att kroppen blev snabbt till is.

Dock så var jag dagen till ära utbjuden på lunch av mina nya chefer. Jag har liiiite svårt att koncentrera mig då dem är i närheten, då två av dem ser så sjukt bra ut att mina öron hettar!!!:) Jag tog snabbt ur mina hårspännen för att dölja stoppljusen. Då lunchen var slut trodde jag att jag skulle få vara inne på kontoret och jobba igen. But no. På med utstyrseln och tillbaka till terminalen var ordern. Jag blev nästintill gråtfärdig. Hade det inte varit för supersköna Iwan så hade dagen varit betydligt kallare och tråkigare. Vi har ju en tävling på jobbet med stegräknare, och jag ska få min imorn. Hade jag burit den idag hade jag lätt vunnit, för shit så jag vandrat överallt. På slutet frös jag så mkt att då jag kollade på mina händer så var naglarna blå!!! Trots tjocka skinnvantar.

Men jag ska faktiskt inte klaga allt för mkt. Dagen var faktiskt trevlig:) Höjdpunkten var då en gubbe 55+ som jag aldrig sett innan, kom fram och gav mig en walters orginal och blinkade med ögat. Hahah. Om man får godis bara för att man är ensam tjej på ett bygge så stannar jag nog kvar!!

 Mina ooootroligt vackra dojjor
 Här är jag svinnöjd över att ha märkt en last med GVE. Kanske ska byta inrikting från kontoret till terminalen?? Hhahhaha yeeeeah right.

First day

Jaa så var första dagen avklarad på nya jobbet. Har inte så mkt att säga om det idag då jag mest bara tittat - bokstavligen. I fyra timmar satt jag bara rakt upp och ner. Tur att pappa hade levererat dem sina möbler så jag satt skönt iaf, Imorn ska jag ut och kolla i terminalerna. Hahha en kille kom med en sådan där dress som man måste ha på sig. Jag säger då det, ett kort är givet imorn så ni får er ett gott skratt:)

Har dock redan skaffat mig ett irrationsobjekt. Gubben som sitter bredvid mig tänker högt!!!! "Jaså? Har jag fått ett mail? Från Eva. Hmmm..vad står det här då? Trycker här...och här...så! Hmm....besvara....där...så....nytt mail....Ctrl...Stor bokstav....så...hmm...Hej  bla bla..."  Förstå min irritation!!!

Insåg verkligen nu hur mkt jag kommer att sakna mina kära arbetskamrater, för här finner jag nog inga vänner för livet, för dem kommer inte ens att leva tills jag är 25!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dessa är saknade redan iaf.

 Underbara Sonja!
 Kim the lovley one!
 Henke som ska gifta sig i sommar (men det skulle ha varit med mig ;))

Patrik 1.5

Vilken jäkla film!!! Den är ett MÅSTE att se för er som inte sett den. WOW! Aldrig har två timmar gått så snabbt. Och Gustav Skarsgård......han är ju så snygg så man vill ju bara krypa in i skärmen och krama honom!! Jag har ju faktiskt träffat honom i verkligheten då jag var statist i hans film Iskariot (som förövrigt totalfloppade.....) och kan då säga att han är sjuukt trevlig och tio gånger så snygg i verkligheten. Kände då han tog min hand och presenterade sig att jag bara stod och gapade och stammade väl fram nått läte som försökte låta som Lina.

Pratade precis med syster. De blir kvar över natten då lilla A har spytt igen....han sov nu så vi får hoppas att det blir bättre imorgon!!

Skulle behöva sova jag med, men har en sådan jävla ångest inför morgondagen!!! Det är inte nervositet utan ren och skär ÅNGEST! Varför vet jag inte...men det känns i kroppen som det brukade göra de söndagar jag varit hemma och skulle åka upp till Umeå igen. Den är hemsk!

Vill jag jobba med det här?
Kommer dem att gilla mig?
Kommer jag att gilla dem?
Vad är det jag egentligen ska göra?
Vart ska jag parkera bilen?
Vad ska jag säga då de måste öppna dörren åt mig? Att jag heter Lina Andersson och ska börja jobba där idag, eller att jag söker Ulf?
Ska jag ens träffa Ulf?

*Spyr*

Ont i mosterhjärtat

Min underbara lilla A är som sagt sjuk. Han har sedan i fredags legat i någon slags hemsk magsjuka. I fredagsnatt fick de åka upp till sjukhuset då han var riktigt dålig, men fick komma hem igen efter bra många timmar på akuten och möten med idioter till läkare. Inatt var det dags igen...usch. Jag tycker det är så hemskt. Vill bara pussa och krama om honom och ge han allt han vill ha.



Underbara lilla troll!!!

Skämtaru elle??

Igår kväll så blev det soffhäng med min kära vapendragare Elka. Kinamat, godis och chips låg och jäste i våra magar då det var dags för andra omgången av melodifestivalen. Såg bara lite av den första hos Sandra förra lördagen och efter det jag så hade jag inte stora förhoppningar på att denna omgång skulle vara bättre. Det var den inte heller. Eller..den var bättre, men shit så dåligt det var ändå. Och Petra Mede...vart ska jag börja?? Skämten är så sjukt intränade och jag skämdes över henne programmet igenom. "Måns, Marie har lämnat dig en lapp....jag är gravid"  BADABOOM! Öhh??? Vad var det som skulle vara roligt?? Det enda som var kul som kom ur hennes käft var då hon sa att vi skulle titta på bandU. Bandu??? Sist jag kollade så hette det bandY. Sopa.

Men en till grej. La ni märke till Måns hoppande in och ut ur bild?? Det var som att det var julafton all over igen och Hacke hackspett hade ett bidrag, Dock var låten helt ok.Men bara ok.

                   
                                                                                                                                                                                                                                                           Hacke hackspett?                Måns Zelmerlöw?

Magen

Sitter på jobbet nu och magen känns inte som den ska. Var hos lilla A en snabbis igår för att hämta pappas present plus att lämna en liten "krya på dig" present till Alfred. A har ju som sagt magsjuka, och jag vet inte om det psykiskt eller vad, men jag känner mig lite små skum....

Igår var jag ju som sagt bjuden till Skönsbergs jobbfest. Pelle hade sagt att det skulle komma en "hemlig gäst" och bad mig vid 21 tiden att skynda mig dit. Då jag knckar på dörren som var låst ,möts jag av en tjej med de fetaste leendet, men då hon såg mig förändrats ansiktet radikalt. Jag har aldrig sett en sådan besvikelse/förvåning ever!!! Tjejen ifråga har jag aldrig jobbat med och hon hade (förmodligen!!) hoppats på att det skulle vara en någon annan. Haha, jag kände mig hyffsad dum efter hennes bemötande. Dock då jag klev in i rummet där alla satt så fick jag ett varmt välkomnande och massor av kramar. Det var riktigt kul att träffa the old gang igen! Hoppas på fler inbjudningar :)

Men nu pallar jag inge mer...blir nog hemgång för mig nu.

Fredag och jag älskar det!

Sista vardagen på jobbet nu. Sista dagen med kimpan, sonja och henke. Det känns sjukt trist! Henke my love har ju fixat min dator idag så jag är glad!

Ska lägga upp bilder på dem stjärnorna sedan så ni får se hur dem så ut. För jaa dem finns faktiskt i verkligheten!

Sonjas kommentar nyss: Men, du måste ju lägga ut musen med på blocket!
Jag tittar som ett frågetecken? Musen? Tycker du jag ska bli prostituerad nu oxå?!?!

Heheh Givetvis så menade hon musen som killarna klippt ihop till mig och att jags kulle lägga ut den på BLOGGEN. Det är inte lätt när det är svårt:)

Nu: Jobb.
Sen: Till pappa och fira (utan lilla A som ligger i magsjuka...stackars underbara) och sedan fest med mina gamla arbetskamrater på Skönsberg.


Kallt!

Vad vill kylan?? Trodde på allvar då jag gick till jobbet idag att jag skulle tappa ansiktet. Näsan domnade bort ganska så direkt och hakan och kinderna var inte sen på att förfrysa dem med... Jesus!

Fick skjuts hem av snälla Jonas i nybilen hans:) Det var guldvärt vill ja lova! och till en sådan bil skulle jag INTE tack nej till...! Röda faran såg lite halvklen ut på parkering då hans volvo c30 (tror jag den heter) stod bredvid. Den röda lacken med rostfläckar från 87 glänste inte direkt.... Jag ber till gud att den kommer palla av vägen till timrå nu. För jag må älska den lilla skiten som tagit mig säkert(?) fram på vägarna de senaste åren, men tillförlitlig är den då inte.

Idag blev jag kallad pensionär...varför? Joo pga mitt korsordslösande. Men kom igen!! Fatta hur roligt det är?? Sedan så blir man ju allmänbildad också. För vet ni ett annat ord för streckkod? Neee just de. Det vet jag! Viktigt sånt där vettu... :)

Men borde jag sova..frågan är bara om jag kan? Blev liksom lite uppspelt nu.


Citat från en vän:

Jaa min mormor har ballat ut totalt!
- Haha nu såg jag framför mig hur en gammal tant dansade loss!
Jaa, inte långt ifrån, hon går på tunga droger vettu!

Haha jag skrattade säkert en kvart!


Good morning!

Torsdag.
Pappa fyller 53 år. Congrats!!


Jag måste skynda mig!!! Måste äta frulle, duscha och snabbdammsuga nu innan jag börjar jobbar!!

Ha en bra dag!


Måste bara tipsa..

Det bästa med att ha min dator tillbaka (trots att den är felande) är att jag får lyssna på MIN musik igen!!!

Vet att man sällan kollar upp låtar som någon skriver i bloggen om det inte är ett youtube klipp med. Men kära vänner. Ta er tid och sök upp dessa låtar. Lyssna och njut och bli glad!!

T.I feat. justin Timberlake - Dead and gone
Ne-yo - Mad
Veronica Maggio - 17 år
T.I feat. Rihanna - Live your life
Yurima - where the river flowes

Dem stavas L-O-V-L-E-Y!!!

Bjuder på en ändå:)
http://www.youtube.com/watch?v=wKkL0BEGAsg

Irritationsobjekt!

Ni som följt bloggen tidigare vet att jag inte är något större fan av mina grannar. Dem tar min parkeringplats, motovärmare etc. Iaf. Min lgh har två ingångar. Den ena använder jag bara då jag ska använda bilen, annars tar jag alltid den övre. Hur som haver. Jag och grannen bredvid delar 3 trappsteg upp till våra "altaner". Vet ni vad människan gör? Joo nu då det snöat så sopar hon bara av "sin" halva av trappstegen. Jag blir så irriterad så det kliar i magen!! Alla gånger som jag sopat av den så har jag givetvist tagit ALLA och HELA trappstegen!!!!!!!!!!!! Hon skriker ju efter att man ska ogilla henne..!

Störd blir jag.

Makaronilåda!

Är det BÄSTA jag vet!!! Jag skulle på fullaste allvar välja det framför oxfilé eller en middag ute. Så jääkla gott. Samt att jag är en hejjare på att göra det. Slår till och med mamma!! Fast hennes är jäkligt god den med. (Bäst jag säger det så hon bjuder mig på det igen)

Dagen blev iaf betydligt mer stressande än jag tänkt. Alfreds present är iaf inköpt. Vet inte hur glad E och M kommer bli över den, då den är stor och risk för att Alfred använder vissa deler av den till att utsmycka deras hus, men men de får dem ta!:)

Har behövt köpa en ny fundation huur länge som helst och idag blev det av. Då jag är suuuper rädd för smink och bara använder sådant som inte kanske förstöra min en gång skadade hud igen så blire dyrt med sånt här. Men den räcker i nästan ett halvår så jag ska faktskt inte klaga.

Det blev ett 5 pack strumpor, en mössa och en "vuxen" tröja även. Shiiiit vad pengarna springer iväg för mig denna månad. Men jag tänkte för mig själv i bilen...om jag inte ska spendera dem på mig själv? Vad ska jag då göra med dem? Vuxen tröjan tyckte jag att jag behövde då jag ska börja på ett "vuxenjobb" och jobba med "vuxna" människor. Känns som att komma i chinos och convers på måndag inte ger det bästa intrycket.

Bilder från i lördags då..är ni sugna???:)

Måste påpeka att: jaa vi har alla samma kläder som vi hade i sthlm. Det blev ett gott skratt då vi såg varandra för alla hade tänkt likadant: Ingen såg vad vi hade på oss i sthlm så vi kör på samma igen.


Sandra bjöd på god god mat! Mia och Elin är redo att hugga in. (Dock så åt jag Mias förrätt)

Vi körde "shipåååång"leken. Vilket i stora drag betyder att man i leken INTE får visa tänderna

Fesoj. Lekens grundare

Sandra skrattar åt mig och Elin, men får som sagt - INTE visa tänderna:)

Födelsdagsbarnet Säändra, tomaten Lina och trötta Elin.

Tack underbara darling för en jättetrevlig kväll!!

Morrn Morrn

Idag är jag leeeeedig!!! Sov till 10. Men då jag har så förbannat sköna sängkläder så drog jag mig till 10.30.... Har precis ätit frukost, och något som är helt sjukt just nu är att jag inte har någon mättnadskänsla!? Efter varje måltid jag ätit så känns det inge annorlunda i magen än vad det gjorde innan. Jag ser ju att magen putar ut mer än vanligt efter maten då den är full, men nej. Ingen mättnadskänsla what so ever. Som nu har jag ätit en stor kopp fil (jaa jag äter filen i koppar och inte tallrikar, men det är en STOR kopp) samt 4 sycken finncrips och magen känns likdan som när jag vaknade.

Jag hoppas dem hittar ngt på röntgen nu med magen för snart blir jag tokig!

Men slut på magprat nu. Idag är jag som sagt ledig och har bara 3 grejer på schemat. Tvätta, laga makaronilåda, köpa present till lilla A. Han fyller ju på självaste alla hjärtansdag lillknodden, vilket verkligen gynnar mig!! Jag behöver här med aldrig spendera en alla hjärtansdag ensam. Alfred är min trogna date som kommer att bjuda mig på tårta hädanefter. Jag present - han tårta. Kan det bli bättre??

En till sak bara. Här om dagen då det snöade så förbannat, så möter jag en ung tjej som kanske är 18-19 år då jag ska gå hem från jobbet. Jag själv går fullt munderad i vinterjacka, uggs, mössa och vantar - för det var som sagt kallt och värsta snöovädret. Själv hade hon på sig en midjekort skinnjacka, ingen mössa eller vantar och.....TYGSKOR!! Tygskor då det snöar. Det är inte stil....det är brist på intelligens.

Vad är det jag lovat??

Joo bilder!!:)

Vi börjar med sthlm.

 
Bälteskungen. Här vänder sig Emma om: "Va faan haru bälte på dig du??" Elin: " Ja men va fan, åker vi i dike far man åt helvete!"
 
Och som den människan sov, så var det nog tur att hon bar bälte...
 
Frukosten på lördag, serverades på waynes, men en världsgod kycklingmacka och varm choklad
 
Ett givet stopp var på muffins stället i gallerian. Morotsmuffisens satt som en smäck!
   
Efter över 5 timmar på stan var vi småtrött..
 
Här kom vi på idén att Elin skulle titta vänster, jag neråt, Mia höger. Elin tittar åt helt fel håll. Mia tittade bara åt höger med ögonen. Hahah!!
 
Det här är på den bästa puben jag någonsin varit på!! Mia ser inte lika pigg ut längre. Tidigare på kvällen lät det så här: "Fy fan vad jag ska dansa! Jag ska dansa så jag kissar ner hela dansgolvet!"

Har jag inte lovley friends så säg:)

Helgens bilder kommer imorn...om ni har tur och jag inte för lat:)

Less

Nu är jag less.....jag är så hungrig så att jag tuggar tuggummi förbrilt. GE MIG MAAAAAT!

Och låt mig få gå hem. Tack

Turkisk peber

Är återigen en av mina laster och det gör att min gom blir totalt sönder. Men ack så värt :)

Fick tillbaka min dator idag!!! Den ser lite halvmysko ut och tydligen så är inte nätverkskortet eller vad dem nu sa inte riktigt uppdaterat så det ska jag försöka fixa till själv...lätt. Neeeeeeeeeeee.

Jag orkar inte skriva nu....pallar inte med detta jobb längre!!! Tacka gud att det bara är fyra arbetsdagar kvar efter den här.

Vi säger så. Hej

Så var helgen över..

Men det var en bra helg! Fredagen bestod som sagt av mat och annat gott hemma hos mig med Kimpan och Sonja. Guuud vad jag kommer att sakna dem!! Men kontakten hoppas jag håller ändå trots att vi inte jobbar tillsammans längre,

Lördagen bestod av shopping då syrran fyllt år. Jag fick fria händer och köpte en sjuuukt snygg outfit till henne. Hon önskade sig raka blåa byxor. Hon fick ett par utsvängda jeans med hög midja och en blusaktig kortärmad tröja med mudd. Byxorna var så snygg och att jag haffade mig ett par jag med!:) Dock så var byxorna förstora och tröja förliten...så min idé till att göra en henne den hetaste mäklaren på marknaden gick i stöpet...dock fick hon ju pengar då att köpa annat för, och jag litar på henne att det INTE blir ngn trekvartärmad tröja. Eller hur Elin???!!

Kvällen spenderades hos Sandra som oxå fyllt år. Hon bjöd på middag som satt som en smäck! Och en fördrink som rann otroligt lätt ner för strupen. M-m-m!

Kvällen fortsatte på stadshuset som jag inte varit på, på evigheter!! Och vilken jävla besvikelse...enbart 18åringar så jag kände mig som en kärring!!

Kvällens sjukaste:
Var då mitt ex kommer fram och sätter sig vid MITT bord och börjar shoa och shimma med MINA vänner, och jag skämdes över hur han betedde sig. Alla tyckte situationen var pinsam som han höll på  och han insåg till slut att han skulle gå. Elins blick då hon såg vem som satt sig med oss var obetalbar!! Hahah som på film vare.

Var på vårdcentralen idag även. Två remisser till röntgen blev det. Får se hur det utdagdas.

SVÄLT!!

Jag är så jäkla hungrig att kroppen kvider sig!! Skulle nästan vilja påstå att min mage står ut som det gör när man svälter..men tyvärr så beror det på 23 års ätande av godis....Men att den är tom är ett faktum!!

Friday I'm in love!!

Vet ni vad.....jag sitter på jobbet - SUPRISE!!! Sällan.

Men har ett riktigt soft pass idag/ikväll faktiskt. 15.30 - 20.00. Har jag ALDRIG haft. Efter jobbet ska jag kimpan och sonja hem till mig och käka middag, samt svulla till lets dance. Det ska bli niiice. Vi har pratat om att vi ska denna kväll sedan vi först träffades, vilket är i september!! Men nu då jag ska sluta så känns det som att tillfället i akt och dra ihop våran svullningskväll.

På menyn står: Varm smörgåstårta, chips och dipp samt en massa goodis. Ett gals vin kanske rinner ner i strupen, men min senaste historik av ett gals vin på en fredagskväll har alltid resulterat i att somna i soffan, så jag får se.

Ps. Det tåls att nämnas varje gång...jag saknar min dator. Och nu då jag kommit in bloggandan igen och tom. vill bjuda på bilder så känns det ännu värre..Ds.

Small town girl

Imorse då jag gick till jobbet så tänkte jag på min sthlms vistelse och hur jag aldrig skulle passa att bo i den staden. För det första så blir man ju så sjukt anonym. Du kan ju gå i en hel vecka utan att träffa på någon du känner, medans om du bara går till affären här så stöter du på minst tre. Det är ens vän, någons syster eller pojk-flickvän.

Även att jag har så svårt för "kulturen" där. När Kalle sa till mig att han skulle käka brunch med sin bror ville jag bara fråga: Vad faan är det?? För att han senare började prata om dubbel och trippel expresso, och jag bara känner till gevalia....? Nepp. Storstan i alla ära för att göra en tripp, men att bo där på heltid skulle aldrig funka.

Min dator verkar måsta begravas iaf....FAN!!!!!!!! Hur i hela h-vete ska jag få ihop pengar till en ny dator?? Jag vill bara grina....

Har jag tur så kanske jag hittar en på vägen hem. Joo visst!

Ikväll väntas en kväll med min plutt, Alfred den udnerbara!!!:)

Dumt

Idag var jag dum..dum..dum...!!! Jag tog för ovanlighetens skull på mig ett par tighta jeans idag. Vilket resulterade efter en mastig lunch - magont!!! Byxlinningen skär in imagen och och det är långt ifrån skönt...

Jag har även över 2 timmar kvar att jobba....såg även nu att jag jobbar helg nu innan jag börjar på ny jobbet. VA ROLIGT!!! JAG GÖR GLÄDJESKUTT!!!......eller så inte.


I've got some news!

Jag har fått ett nytt jobb! Från och med den 16 februari så börjar på ett nytt projekt på Schenker. Jag blev som sagt uppringd förra veckan, där jag fick förfrågan om att vara med på deras nyuppstartade projekt och det känns kanon! Självklart så man ju sjukt pirrig, men jag hoppas att det ska blir bra! Så ni får hålla tummar och tår:)

Annars så är jag en levande zoombie nu på dagarna. Jag är trött för jämnan och igår slogs mina blå igen strax efter kl 21...? Hann se lite av världens minsta kropssbyggare, men hahaha!! Det var ju rena skämtet. Jag är en person som har stor sympati och empati, men människan valede ju själv att göra sig till en cirkusartist! Givetvis så finns det alltid anledningar till varför, men det var så det var vinklat iaf.

Och jag blit TOKIG!!! över att jag inte har någon dator..:!!! Vill visa bilderna från helgen, skriva kommentarerna som sagts, samt visa musen som grabbarna i teknik har klippt och klistrat ihop till mig! De tyckte jag skulle ha en söt mus ist för den fula äckliga som finns hemma hos mig. Det är kärlek de. :)

Nu: Jobb..plus att jag är ashungrig!!!


Tråååk!

Vet ni hur tråkigt det är att vara utan dator?? Jag kan inte blogga...inte läsa bloggar, inte uppdatera något skvaller som man ALLTID får via facebook. Allvarligt..den sidan är ju som rena rama hänt extra!

Och det värsta....jag kan inte ladda ner mina serier!!!!! Har dock med mig datorn till jobebt nu och hoppas at mangeboy hjälper mig snabbt så jag blir fit for fight igen!

Känner mig inte lika trött idag heller då jag tvärslocknade i soffan igår innan kl 22 och vaknade imorse när nyhetsmorgon melodin startade på TVn.

Men nu måste jag springa på utbildning.

Ps. Hur kan jag svettas då jag går till jobbet i 17 MINUS???!! Jag är inte normal...Ds.

Home sweet home!

Vilken underbar helg jag haft! Men sitter trött som en åsna nu på jobbet...

Bussresan hem igår var dock sådär..då min ena fot höll på att brinna upp för elementet under sätet bara sprutade ut värme, för att den andra sidan av kroppen frös ihjäl då det kom kallluft från taket. Stackars emma som redan mådde jättedåligt fick bara kall-luften...

Hade ju tänkt bjuda på en del kort även, men min dator är ju som sagt kaputt att ni snällt får vänta!

Känner att tröttheten är för brutal just nu att det går inte att skriva.


Men har en hel del att berätta så hang in there!

RSS 2.0