Varm

"Va härligt att få se ditt leende igen...jag har saknat det. " Aldrig har jag fått en sådan fin komplimang av någon...den värmde i hela kroppen. Personen jag fick den av fascinerar mig...vi är verkligen varandras motsaster, och det är väl just det som gör personen så intressant??

Annars så har dagen på jobbet bestått av att berätta varandra bästa skit historier. Ni vet då man är på semster och får sådan där akut skitsjuka så man bara vill dö osv. Ni som känner mig vet att jag gillade ämnet skarpt! HAhahah!

Sitter i telekö nu till nordea..måste fixa e-legitimation så jag kan få mina pengar innan midsommar,men med denna kö så lär jag ju inte komma fram till en telefonist innan midsommar!!

Jag ger upp...

Bakis, nöjd och hungrig

Kvällens fest igår var riktigt lyckad! jag hade det supertrevligt...men kan man ha annat när man umgås med dessa människor?? Nää just de:) Så tack tjejer för jätte trevlig kväll!! Jag säger som malin..vi ses igen i höst:)

Ute var det dock inte lika roligt...konstigt folk och en massa knäppisar! Och en daniel lemma....hahah vi pratade allsvensk fotboll och om nån magnus?? Skön typ iaf:)

Satt precis och la in bilder nu på facebook från gårdagen och jag skrattade så jag grinade!! Malin...malin...hahaha!! Hon har lyckats filma flera gånger ist för att knäppa kort och då hör man : Men va faan det går inte att knäppa!!! LINA!!!! Kameran fungerar inte! Faan....LINA!!  Hahaha du är så jäkla skön Malin:)

Eftersom det tar hundra år att ladda upp bilder här så laddar jag bara upp några, så tjejer vill ni ha bilderna från gårdagen - gå in på facebook!



Charm!

image52Vi super, vi sjunger, vi snackar skit, deep talk vi har det great!!


Skåål!

Här vare fest!

Jajjemensan, ikväll smällere! Charmbrudarna ska ännu en gång pimpla vin och digga till schlagers:)

Jag är lite rädd att ja är övertagad...men ja hoppas verkligen på en rolig kväll!

Shoppat har jag gjort idag åh...fastän jag inte har råd!! Jag saknar verkligen genen som har med ekonomi att göra...men det är kul att ha med sig nya grejer hem:)

Nää nu har jag inte tid att sitta här längre! Morötter ska skalas och gurkan ska hackas!


image51

Ebbe och Alfred - Vart tog snön vägen?!?!

Såå jävla söta!!

Snart helg!

Tack gode gud för det! Mitt huvud är helt slut efter veckans alla möten och konferanser....dock blir det inte mkt till vila i helgen då vi charmbrudar ska ha återträff här hemma hos mig. Vi ska prata skagen recept, bakpotatisar, café latte och disk....ELLE HUR?!?! Vi ska supa, snacka sexhistorier och sjunga schlager...som alltid:)

Nu ska jag äta och sen se giffarna..de komma loosa som alltid men...

 Jag hoppas på att få se en glimt av personen längst till höger här... Mötte han på "två bleka kompisar" i förrgår (Även fotbollskillar tillbringar tid i kärringgrillen...tydligen) Iaf..jag kände hur jag stannade upp, blev röd om kinderna som om jag redan befunnit mig i solariet (Jag stod och väntade) och började flacka med blicken. Just vid dessa tillfällen så är man givetvis så ful som man möjligt kan bli med osminkat face, fula mjukkläder och ett hår som ser ut som skurmoppen!! fast när man ser ut så, så kan man ju skylla på att anledning till att han inte föll ner på knä direkt och friade var för att man hade en bad hairday...hahahaha!!! Han skulle inte lägga märke till mig om jag så fick ett astmaanfall mitt på gatan! (det skulle inte jag heller ha gjort!) :)

Vi hörs.


Jamen hej!

Har precis kommit hem från pappas jobb nu där jag har tvättat rödan faran. Jag kastade bort ungefär 711 parkeringskvitton, damsög upp 1100 gruskorn och tvättade bort 15 kilo lera från bilen, så nu är den så fin såå!! (om man räknar bort rostfläckarna då) Även att jag känner mig lite halv cool nu då jag sitter här med skitiga kläder och händer..känner mig lite som en mekbrud och det är faktiskt lite av en dröm. Jag menar hur fränt skulle det inte vara då om mina tjej och kill kompisar säger: Joo men jag var ju och fixade bilen hos Lina, visst vart den frän, elle visst går den bra? Lina - Mekbruden, that's the shit!:)
image50Jag kan det här med redigering jag, jajjemensan! (hahah!!)
Nu ska jag trycka i mig lite fler vindruvor sen ska jag ge mig ut på en promenad.


jaa..

Oftast när det blir byte av årstider så får jag "flashbacks" Jag tänker och får tillbaka känslor som jag upplevt tidigare vårar/somrar etc. Det är många bra och fina känslor, men även dåliga och tråkiga...och tyvärr så tar de tråkiga över ibland, dem känns som att det hände igår och kan på allvar göra mig en konstig en hel dag.
Det stör mig något så fruktansvärt att jag tillåter mig själv att tänka dessa tankar och känna dessa känslor då jag egentligen inte känner någonting..längre. Men minnena sitter djupt..ack så djupt. Ibland önskar jag att jag kunde vrida tillbaka tiden så mycket av det som hänt, inte skulle ha hänt..men ibland så är jag glad över att det just har hänt för det har gjort mig till den person jag är idag (på både gott och ont)Sen att jag satt mig själv i en situation där jag blev berövad av 6 års glädje, känns lite väl overkill bara för att komma till den insikt jag har idag.

Jag skäms över mig själv, då jag vet att jag har varit en börda för både min familj och vänner. Om jag kunde ha gjort det saker och ting på ett annat sätt så skulle jag...men jag har lärt mig att man måste själv lära sig av sina misstag..det tog mig många år..och MÅNGA misstag...men jag lärde mig..till slut.

Jag kommer alltid att ha mina "svackor" va det gäller det här...vare sig jag vill eller inte, men det är livets bittra baksida. Det är den bittra sidan av mig.


Feelings

Min pizza och vin kväll blev en makaronilåda och vattenkväll, men jag är lika glad för det, för vet ni hur gott makaronilåda är!?!? Kan utan att ljuga för mycket säga att det är en av världens godaste rätter MmMmMm!!

Vår i luften=tusen olika känslor.
Vårkänslor, ångest, sommarlängtan, panik, glädje, grubbleri..you name it, I feel it.

Jag saknar pirr..anledningen till att jag resonerar som en 14åring och får panik av känslor är ju för att det inte är "rätt" känslor. Jag vill ha pirr..svort att somna kvällar för tankar på just "honom" tar all din sömn..jag vill få fjärilar i magen varje gång jag får ett sms...jag vill känna förväntan.

Men detta vill jag varje vår och hittills har det inte inträffat så jag drömmer vidare och fortsätter med mina "somna som en stock på kvällarna, för jaa...just det, det fanns ingen anledning till att vara vaken".

God natt folket :)

Strange..

Jag har drömt så sjukt konstiga drömmar inatt! Jag gör det rätt ofta..och det slutar alltid med att jag på morgonen måste ställa mig frågan: Varför i hela h-vete drömde jag det där?? hahha för det är verkligen helskumma drömmar!

Magen är fortfarande kaputt...den mår inte bra!! Ska faktiskt åka och köpa godis sen...det var längesen jag gjorde det på en vardag men jag känner att jag behöver det!! (Egentligen inte med tanke på min fina utökade kroppsform, men det skiter jag i idag) Godis - HERE I COME!


Tuesday

Jag har haft så sjukt ont i magen idag...! När jag slutade och skulle gå hem så lovar jag att den 10 minuterlånga gångvägen hem tog 35 minuter idag! Sista hundra meterna var jag på allvar nära att börja gråta, lägga mig ner i diket och vänta på att någon person skulle hitta mig och ta mig till sjukan. Men nej. Ja härdade ut, snäste av hyresvärden som var pratsugen på bästa möjliga sätt och skyndade mig in, slängde mig i sängen, somnade och vaknade för kanske en timme sen. Det kommer att gå bra att somna ikväll...(?)

Jaaa som ni märker så är jag fortfarande inställd på klagohumöret och det verkar omöjligt att bota!! Så ni får stå ut med mina utspottningar av klag.

En glad grej är iaf gifflarna som vann igår!! Jag är ju faktiskt deras största fan...! Och sen att jag är lite halvt småbetuttad i Johan Patriksson gör ju inte känslan sämre:) Jag menar hur liten och söt får en människa bli??hahaha:)

Nu: Gaddcleaning och bokläsning

Nacht.

Meningslös helg

ja vilken meningslös helg jag har haft. har helt allvarligt inte gjort ett skit på hela helgen (Förutom att smöööra in mig rejält hos v-malms chefer på kalles tillställning:D) Ena chefen sa till och med: När jag slutar mitt jobb ska jag se till att det är du som efterträder mig! Va?!?! Va säger ni om det då?? jag blev i alla fall lite smått varm i själen...:)

Som vanligt när jag bloggar så tror jag att jag vänder mig till självaste klagomuren för det är sällan mina fingrar skriver någonting positivt här. Men..jag måste få klaga av mig!! Det är skit jobbigt på jobbet nu med nedläggningen och alla oroliga medarbetare som inte vet om dem får vara kvar till hösten eller inte. De bråkar med varandra och snackar skit till både höger och vänster. Ibland inflikar jag och försöker säga något smart (?) men numer så  väljer jag att gå därifrån då jag märker att diskussionerna börja bli häftiga. It sucks!!

Håller  ju även på att göra om i mysrummet..målningen av väggarna nu är klart! Men idéer om hur jag ska göra där inne uppskattas!!! En scen ska iaf byggas och en ny stereo ska inhandlas...sen!?!? Ja kom med förslag!! (givetvis kommer det att finnas myskuddar och grejer..annars så tappar ju "mysrummet" sin nich lixom:))

- Då alla försök inte hjälper, hur gör man då??


Häng med för faan!

Guud vad jag känner att jag blir irriterad över alla på radion nu! Dem har börjat spelat Jason Mraz låt I'm yours nu och pratar om att det kommer bli sommarens nya "sommar plåga". Men VAKNA!! Vet ni hur gammal den låten är?!?! Jag lyssnade på den förra nyåret, alltså 2006 soon to be 2007, och nu kommer radio världen på att den ska spelas. Jag har till och med redan hunnit blivit kär OCH dumpad till den låten.

Kommer störa mig på alla människor som inte hört den och ska göra den till deras "favvo" känner jag.

Nu: Snabb städning, dusch, tillfixning  och sedan till Kalla och mamma och hjälpa till medd mat och grejer. Kalle fyller halva livet i helgen.

Dum elle??

Jaa men asså..ibland undrar jag hur det står till där uppe i mitt lilla hjärnpaket. Blev stressad igår över att jag skulle öppna idag...är ju alltid så sjukt rädd för att sova över!!(jaa, jag menar försova mig, men jag använder inte det uttrycket) Så..jag brukar alltid be mamma ringa mig då hon vaknat för att se så att jag vaknat. Dock behövdes inte mamma imorse, jag tog mig upp helt själv! Duschade, fikade, klädde på mig, satt mig i bilen och for iväg. När jag kommer till parkeringen ser jag Nettan?!?! Hinner precis tänka klart frågan så kommer jag på...FUCK! Jag börjar inte förrän 8 idag!!!! Men åhh....men vi snackade så mycket skit att tiden gick fort ändå:)

Har varit och tagit cellprov idag oxå....alltså denna stol!! Den kanske inte ser så farlig ut..men dem hissar ju upp en till taket med den!!! Inte nog med att man ska ligga där och bresa, man ska även hissas upp till taket så att dem får "bra insyn" !!! Jaaa tur att det inte tillhör vardagen som man sitter i den säger då jag!

Har haft stora spenderarbyxorna på mig denna vecka oxå. Jag är ny ägare till:
*En mini blender
*Stolsdynor till mina köksstolar
*Linneklänning på Indiska
*Sjal på Indiska
*Stora rosa lådor till sovrummet
*Dörrmatta

Japp..det var nog allt. Fattar inte alla som skriver i sina bloggar att shoppar hela tiden. Mina inköp kommer från rusta, ikea och Indiska inte från nå "hippa" affärer och jag blir ÄNDÅ en fattiglapp..!?

Grillning med syster väntas ikväll...mysigt:)

Besök

Jaa idag har jag inte varit solo en stund. Mormor och morfar har ju inte sett lägenheten och efter många om och men så kom dem förbi idag! Fikabröd hade dem med sig åh..sånt uppskattas för munnen! inte kroppen...illa gorilla! Direkt då jag stängt dörren efter dem så dök pappa upp! Vi fixade och trixade med min dator och mina högtalare...och samma där..efter många om och men så lyckades vi:) Så nu kan jag äntligen ha sådär högt igen så jag inte hör min egen röst då jag sjunger och kan låtsas att det är jag som sjunger då datorn spelar Leona Lewis....;)

Sitter och ser den där nya serien på 4:an just nu, om det försvunna barnet...fy faaan asså! Det måste verkligen vara bland det värsta...och sen se ungen på stan 11 år senare?!? Jaa...om jag nånsin får barn..må det aldrig hända mig!!


Nu är jag trött....night.

Klag!!!

Ja men va faan!! Nu är ju datorn sepe igen....blå skärm med en massa text om gud vet vad och jag måste hålla in startknappen läääänge för att den ska starta om..det finns ingen annan utväg lixom! Fuck, jävla skit dator!!! Ska bojkotta allt som har med dator att göra tror jag. Börja köpa aftonbladet, skriva allt med penna och papper, hälsa på mina vänner ist för att läsa deras bloggar och gå på loppis ist för att snoka på blocket. Japp det ska jag!!!

Jag är även trött som ett arsel..och det kan vara en orsak till mitt "härliga" humör!

Dock har jag även trevliga saker att förtälja:) Igår vare ljusparty här hemma hos mig, och som jag bävat inför det! Men ack så trevligt vi hade det:) Härliga människor och mkt skratt..så det var det bästa tänkabara sättet att starta en vecka på! Sen att alla köpte så mkt så JAG fick plocka vad jag vill för över 900 spänn i katalogen gjorde inte veckan sämre...:)

Idag på skolan så har vi haft modermålsdagen och jag har både fått lärt mig att prata lite arabiska och dansa! Hahahah ni skulle ha sett mig och Lena när vi dansade som nå frågetecken där i våra klänningar som vi fått!! Även att jag skrattade så jag pinkade i byxorna då Lena sa att vissa av barnen var på Persika!! HHAHAH! Inte persiska utan persika! jag grät av skratt....:)

Dagens fundering: Varför ska jag ALLTID "falla" för lixom...de "dåliga" killarna. Fina och snälla? No no...här är vi ett fan av självplågeri! Tack.

Bajs

Sitter och kollar på Mackan och Erik - hela och rena just nu och de pratar om bajs. Alla som känner mig vet ju att det är mitt favvoämne att prata om!!

De går just nu runt på stan och fråga folk om när det är okej att bajsa och fisa inför sin partner. Många sa att det får man aldrig göra, för det är "Privata grejer" Kära nån..!! Jag tvingade D att fisa inför mig för ayy bryta isen efter tre dar! Men allvarligt..man måste ju få fisa och bajsa...annars växer ju magen bara mer och mer för varje dag och man kan höra hur gaserna där inne bubblar omkring. Detta kommer ju att leda till att någon av de bubblorna kommer att smyga sig ut vid något tillfälle. Så varför bara inte acceptera att det tillhör vår kropp att fisa och bajsa och att det är A okej att göra det....till och med inför sin partner!

Annars så var man ute i svängen igår igen....! Men ack så kul...igen!!:) Dock uppstod det ett irritations moment då Jens fick för sig att hälla ett helt glas vatten över mig!! Hade kvällen till ära ett vitt linne, så min rosa mage lyste ju igenom så fint såå!!! Hmm...

Sliten som ett arsle idag och ska faktiskt borsta gaddarna reda nu och krypa till kojs..stängning och ljusparty väntas ju imorn..

Night.

Fika bruden

Numbero uno, det är jag det! Tjejen som ALDRIG fikar har slagit på stort och gjort det två dagar på raken! Och riktigt trevligt hare varit åh:)

Idag har jag varit hos frissan åh..jag har en spännande färg i hövvet..ask, blond, lila brun färg...Mmm...svårbeskrivet som syrran sa. Den kommer dock att tvättas ur ganska så snabbt, har den nu i början bara för att håret ska behålla sin "kalla" färg. intressant va!?

Har pratat känslor med min syster nu ikväll...och herre min skapare jag ger mig själv magont! Och blickarna min syster ger mig säger mig att jag borde ha magont för jag resonerar som en 14 åring...
Jag klagar över singellivet men får panik bara det manliga könet närmar sig!! Flirta går okej....men att ses och ta det till det nästa planet, ahaha nooooo way!!! Magen drar ihop sig och jag vill fly till hawai då. Jag kommer ångra mig bittert då jag är 30 över mina val som jag gör nu...men vem sa att livet var underbart? Inte faan vare jag iaf.

Nu har jag klagat klart för dagen och ska försöka leta fram en låt jag vill ha innan arslet landra i sängen.

Guten nacht!

Lingon vecka!

Japp jag är nu mitt i min vecka full med blod. Faan vad jag hatar denna vecka!

Ni män som läser(?) som inte vet hur det är att ha mens och tycker att vi tjejer är pjåkiga läs detta och våga säga om det sedan.

* Ni blöder konstant i en vecka. Alltså blod dropper ur dig, ALLA DYGNETS TIMMAR!!
* Man kan inte kontrollera sitt humör..man vill inte vara grinig men allt blir bara så mkt jobbigare denna vecka och man kan inte sluta vara irriterad fastän man vill.
* Man är godis sugen konstant! Vi pratar godis i massor, choklad, glass you name it I wanna eat it!
* Inte nog med att vi lider av viktnojja i vanliga fall, denna vecka sväller vi upp som en ballong och känner oss fetare än vanligt och ÄNDÅ vill vi äta godis!
* Man är konstant rädd för att blöda igenom det plagg man bär nertill, så om ni undrar varför vi är svartklädd nertill i en hel vecka...nu har ni svaret.
* Man kan inte bada, för vare sig man har tampong eller binda så sväller de båda upp i kontakt med vatten att puppan blir en levande flytväst!
* Man har magsmärtor som jag lovar bräcker era smärta vid slag mot den heliga påsen med hästlängder. Vi pratar om en smärta som gör att man kallsvettas, spyr och gör det omöjligt att stå på benen ibland.

Jag lider av alla dessa symptom idag. Testade ett par av mina jeans, där halva arslet hängde utanför och jag funderade allvarligt på att sticka hål i rumpan ta ett sugrör och suga ut det överflödiga!!! Allvarligt! Jag fick en humörsvängning och åt godis som tröst. Japp jag är en blödande bitch idag.

MEN! Nästa gång du MAN frågar:

 läs min lista igen, behåll frågan för dig själv och bege dig ut för att handla godis, skvaller tidningar och berätta för din tjej vad fin hon är så kanske du slipper ett extra bråk.

That's all folks!


Avundsjuka

Var in på facebook nu och kollade runt lite bland mina vänner...och jag får en känsla i kroppen som gör att jag bara vill kräkas av avund!!!

Har dem inte rest jorden runt så bor dem i nått mäktigt roligt land och jobbar med ett toppen jobb eller pluggar till det som en annan knappt vågat drömt om för så långt borta har det legat både i geografi och pengaväg...

Jag tror knappast dem avundas av mig då dem kommer in på min sida: Nämen äre Lina! Va gör hon idag då...jaha...pluggade till lärare direkt efter gymnasiet...ser att hon varit utomlands i grekland en vecka...jaha, nu jobbar på en skola...singel verkar hon vara åh...guud va avis jag blir!! HAHAHA YEEEÄÄH RIGHT!

Men sen så skulle jag heller aldrig tordas ge mig av för en längre tid till utlandet, jag är alldeles för fjantig och skulle aldrig våga säga upp/hyra ut min lgh eller sluta på mitt jobb för att leva ett spännande liv i ett annat land...så jag ska ju inte klaga. Men kan ändå inte sluta att känna avund, för dem är ju sjukt tuff och modig som gör det dem gör.

I'm baaack

So people..we are back in business!

Känner ingen lust till att blogga ikväll faktiskt, men har ju utlovat bilder från helgen så här kommer de:

 Emma, Lisa och Tove
 Värdinnan Stina
 Skönaste stockholmaren som fick stå ut både tjej och skit (bokstavligen) snack
 S L E (hade passat bättre med sne..hehe:))
 Kiss baby!
 jag och lisa efter varsin 6:a vodka red bull 02.40...va faan tänkte vi på!?!?!
En av Westling/Björkholm klanen fann jag oxå!

Trots brist på sömn och en negativ inställning så hade jag det sjukt trevligt!!

Berättar om killen som slog mig i huvudet, den stulna kyssen och min bekännelse av att jag var smygkär i morgon!

Tills dess, sov så gott!

ps. faan vad jag har skämts över min bild med bubbla som jag senast la in..hela bilden och det som skrevs kom lixom ut fel..som att den var seriös lixom, medans den skulle uppfattats som sjukt ironisk. Jag skäms och ber om ursäkt för er som måstat spytt i papperskorgen av den patetiska bilden.ds

RSS 2.0