Loooser!!

Ikväll så har jag, Elin och Jonas spelat betapet. Faan vad roligt det är!!! Jag kommer alltid överlägset sist och blir tokig då jag får "det är inte en raklinje" och jag fattar inte vad som menas?!?! Men skojj äre:)

Det märks även att det är vanligdag på jobbet nu..det har ringt...ringt....ringt...och.....ringt. Liite skillnad från julhelgen då man satt av hela dagarna och tog ca 20 samtal.

Skrivit lite på diskussionen nu ikväll men jag får faan panik. Tycker arbetet känns tunt och det är MYCKET kvar att göra, men få dagar att göra det på. Aldrig mer, ALDRIG att jag pluggar och jobbar heltid igen, speciellt inte med mitt nuvarande jobb. Tycker inte om att känna att man gjort ett arbete "halvdant", men om alla håller en tumme så kanske jag ror det i land trots allt!

Men..ser på kellogs k special reklamen nu. En tanig, övertränad tjej som anser sig vara "tjock"?? Va faan man ser revbena på ná jue! Ska man ha ångest nu över att bara ha hud på kroppen så kastar jag in handduken....

Nu: Sova!

"Vänta inte på den stora lyckan, ha istället roligt under tiden"


En sak till..

Då jag fick denna bok av Elin, lånade Magnus den (hennes sambo) och skummade igenom den.

Magnus: Haha Lina, har hittat ett ordspråk här som verkligen passar in på dig!! Förlåt men det gör verkligen det.
Lina: Vadå?
Magnus: "Igår smidde jag tusen planer, imorse gjorde jag som vanligt"
Lina: haha pucko!! Men det är faan sant..

Jag sitter jämt och berättar för Elin och Magnus om mina stora framtidsplaner, men så sant som det var sagt så genomför jag inte ens 1/3 av dem... Men en flicka måste ju få drömma  - inte sant?;)

okej??

Har inte så mycket vettigt att skriva just nu...som ni kanske märkt är jag smått bitter, och jag vet egentligen inte varför?? Känner bara att jag skulle behöva en friskfläkt! Lite nytänk och en bättre inställning, för detta håller ju inte!!

Tänkte avsluta julhelgen med en dikt ur min visdomsbok och så givetvist ett citat.

Äntligen måndag igen.
En ny vecka,
där vad som helst kan hända.

Sjunger i duschen.
Barnen fnissar åt tonerna,
som hörs över till grannen bredvid.

Tar den röda klänningen.
I den känner jag mig vacker,
stark och alldeles fri.

Jag ler mot all på jobbet.
Förvånande ansikten,
får mig att jobba dubbelt så fort.

Bjuder vänninan på lunch.
Äter hemlagad pasta,
och pratar om kärlek.

På vägen hem regnar det.
Stannar vid en blomsterbutik,
och köper den rödaste rosen.

Låter den dofta på mitt nattduksbord.
Lägger huvudet på kudden,
och drömmarna för mig mot en ny dag.

"Tro på dig själv och du kan röra vid stjärnorna"

Jag kan inte sova..

Efter att ha spelat Betapet för första gången i mitt liv med Jonas, som jag förövrigt förlorade med över 500 poäng...!!!!Sett filmen "The house bunny" som var sjukt rolig så kan jag inte somna!! Det är omöjligt...!!

Allt är upplagt för en god natts sömn:
* Nybäddat med sköööna sängkläder
* Mätt i magen
* Lång dag på Birsta = trötthet
* Klockan är MYCKET

Men icke

Kanske CSI kan få mig att somna...den serien brukar ha den effekten på mig.

Förövrigt

Så var juldagen riktigt rolig!! Jag och elin ägde dansgolvet på oscar där ett tag, för till Pinks låt "so what" är vi fasen oslagbara!!:)

Annandagen var det jobb som alla dagar innan, men på kvällen for jag till pappa för att julbord för första gången i år samt få lite klappar. Av han fick jag min efterlängtade kavaj och presentkort på Gina och Åhléns. Mycket bra! Såg även körslaget, och handen på hjärtat...sundsvall var ju inget att hänga i julgranen direkt. Kul ändå att de gick vidare ikväll. Japp, jag har som en annan pensionär i min rosa sidenpyamas sett körslaget även ikväll. Dock så har jag det sjuuukt tråkigt förtillfället men orkar heller inte göra något. Efter all mat som man ätit (och mer ska ätas) så känner jag mig bakis!! Vågen visar 1.5+, magen är konstant uppsvälld och den bubblar och lever om!

Jag gjorde ett BIG MISTAKE idag...begav mig ut till Birsta. Med mig hade jag min mamma som var kissnödig och hade svallningar, haha men hon gjorde det bra och följde med mig på både det ena och det andra, men rean är verkligen ingenting för mig, hittade inte ett skit. Då det var dags att leta efter en ny mobil gav mamma upp och "vaktade bilen" ist. Mobilen var förövrigt slut vilket känns riktigt surt då hela skalet på min nuvarande lossnade igår. Men men, what to do??

Nu ska jag äta lite mer (???) och kolla på filmen jag laddade ner.

Vår sista dans..

Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är.
Om jag behöver förklara, den skugga som vilar i tiden, förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär.

Men jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder någonstans. Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans, jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här i ett sista kapitel som jag har förälskat mig i.

Jag försöker att strida mot känslan men den är rädd och den spelar ett spel nu.Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur. Jag vet att jag döljer en sanning att väntan inte leder nånstans. Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras, ändå ligger du kvar här och jag hoppas du sover, jag smeker dig lätt om din hals.
Jag vill inte spara min längtan, jag har tänkt men aldrig fått tala, så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls.

Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans.


Dagens:
"Ett vänligt leende kostar ingenting och ändå den bästa av alla gåvor"

Den sk. julen är över

Jaa detta är väl inte julen som går till historien direkt. Att först jobba 9 timmar och sedan slänga i sig mat för att hinna ikapp de andra, gav mig inte den bästa julkänslan direkt. Dock fick jag som alltid fina julklappar av min kära familj!! Sängkläder, presentkort, fin tvättmedel burk, sockar och gud vet jag allt. Tack så mycket!

Men är sjukt less över morgondagen. Blir ingen utgång för mig imorn. Jag jobbar givetvis till kl 18.30 och då de andra verkar ska bege sig till stadshuset kl 20.00 och det finns inte en chans att jag hinner med det, och att vara på stadshuset från kl 20.00 lockar inte direkt det heller. Så nu hoppas jag få på tag på en bra rulle (kanske ska låna kung fu panda från ragnar??) hitta mitt favvogodis,  och låten juldagen vara lugn för en gångs skull.

"Försök göra någon glad varje dag,
och glöm inte dig själv."

God jul

Jaa men så var det julafton då. Sitter på jobbet just nu och det är helt okej faktiskt. Vi skrattar åt varandra då vi måste säga "god jul" till kunderna och man känner sig så töntig!! För allvarligt...smaka på ordet..God jul...man säger ju det på ett "bonnigt" sätt liksom:)

Längtar till julmaten nu så jag håller på att dö!!! 4½ timme kvar nu tills julskinkan och prinskorven når min mun. LOVLEY!!

Klappar

Efter jobbet idag tog jag med mig lilla faran och åkte hem till syster. Jag skulle lämna av sakerna jag köpt till farmor och mormor samt ge bort min julklapp som jag fick av jobbet till Alfred. Vill ni veta vad julklappen var?? Mitt underbara jobb gav oss arbetande snögubbsklädsel i julklapp. Japp ni läste rätt! Vi fick en hatt, en halsduk, en morot gjord av frigolit samt knappar till munnen och magen. TACK TELENOR!!!

När jag kom till syrran fick jag faktiskt en julklapp av henne med. Vet inte om hon ville rädda mig ur min "livskris" eller om hon helt enkelt kom ihåg att ordspråk är något som jag älskar. Boken är helt fantastisk så jag tänkte faktiskt skriva ner ett varje dag här i bloggen så ni också kan få ta del av dem.

Och innan det skrivs så kom jag på att jag faktiskt fått en tredje julklapp idag! Nu ikväll då jag kommer hem står det en helt fantastisk fin fotölj i mitt vardagsrum. Mamma har varit och lämnat och den passade PERFEKT!

Så tack snälla mamma och syster för julklapparna, dem var underbara!Och till telenor...jaa...Alfred gillade hatten iaf!

"Fånga dagen precis som den är
och njut ett ögonblick i sänder.
Lev för stunden och tillåt
dig själv att bara få vara.
Att planera för framtiden
berövar dig kraften att leva i nuet.
I morgon är en annan dag."

Livskris..igen!

Mina vänner får bullar i ugnen en efter en, och har precis fått reda på att ÄNNU en kompis ska få barn. Tro mig, jag är MER än glad för alla i väntans tider, men inser också mer och mer hur långt bort det är för mig. Är inte bebisgalen, vill heller inte ha barn just nu, men bara tanken av att det faktiskt är helt omöjligt att ens diksutera saken är faan deprimerande.

Men glimten i det hela är ändå att jag har min lilla A. Herregud så jag älskar den pojken!! Och då kan jag ju faktiskt åka hem då han är på dåligt humör, så jag slipper ju "grovjobbet" :)

Vet att jag pratat mycket nu om familjeliv hit och singelliv dit, men så här vid jultider så känner man ju av om man lever själv. Jag menar varför ska jag griljera skinka för? För att äta en bit själv och sedan låta den mögla? Och jag vill också klura på roliga julklappar att köpa istället för de traditionella tråkiga klapparna som man köper till föräldrarna.

Låt nu året med alla dessa jobbdagar som finns kvar gå fort så det blir ett nytt år och 12 månaders ledighet tills nästa livskris ;)


Fredag - äntligen!

Det enda som får mig att vilja gå till jobbet idag är att få träffa Kimpan och Sonja och för att sedan träffa mina fyra underbara - Elin, Sandra och Mia!!! UNDERBART!

Vi ska ha lite julmysfika och sånt, och det hoppas jag tar fram lite julkänslor! För nu lyser dem med sin frånvaro... jag jobbar från och med den 22-27 dec. Sedan från den 29-30 och den 1 januari. Vart tar då min julafton, juldag och nyårsafton vägen?? Joo den friden ska jag ge till alla härliga kunder som ska ringa in då.

Men int' är ja bitter....;)

Nu, skynda skynda!

Ibland undrar jag...

..hur fasen jag är funtad??? Hur kan jag vara så opeppad och lat när det bara är så lite kvar i skolan?? Jag gör allt och då menar jag ALLT utom det jag ska göra....

JAG BLIR FAAN TOOOOOOOOOKIG!!!


Vilken rulle...!

Jag sitter och ser Bodyguard nu och gud vad jag älskar den filmen!! Kevin Costner är sjukt snygg i den och Whitney Houstons röst är ju to die for!!

Kommer ihåg då jag var liten och min mamma hade sett filmen på bio, då sa hon att hon skulle lämna pappa på sekunden om Kevin knackade på dörren. Då började jag grina! Hehe:) Även att hon lyssnade på I will always love you konstant under våran resa till cypern. Hon spelade den i en röd kassetbandspelare med gula hörlurar.

Men nu är jag alldeless för trött och har lite smått (hellre stort) dåligt samvete att jag inte gjort så mycket som jag borde på uppsatsen. Men det är som vanligt de...

Sov gott då!


Idiotmagnet??

Ibland tror jag att jag är det...speciellt va det gäller killar. Jag drar till mig puckon som jag inte förstår mig på. Har ju tidigare berättat om attraktionslagen = allt man ber om kan man få. Och det gäller ju allt här i livet. Men nu börjar jag snart tvivla, för inte har jag bett om puckon heller?? I sådana fall är det undermedvetet, för så vitt jag jag vet så önskar jag mig allt annat än det!

Önskar ibland att jag kunde mogna på mig lite och släppa in rätt människor i mitt liv. Men nej..lina ska ha spänning och ska "jobba" för det hon vill ha. Guud så less man kan bli på själv ibland. Idag är en sådan dag då jag inte tål mig själv då jag aldrig lär mig!!!

jaa..och inte kan jag säga att jag inte ska göra samma misstag igen för det kommer jag säkert att göra. Så det är bara att bita i det sura äpplet och hoppas på att man tillsist stöter på ett sött.

Fridag

Japp, så har man varit ledig idag då, men har inte haft en lugn stund! Då jag vaknade var det dags för att ta tag i städning sedan lördagen. Hur 6 "skötsamma" tjejer kan skita ner så mycket är för mig ett mysterium!! hehe:) Men som pappa så, om alla bara spiller liite så blir det ju en hel del till slut om man är 6 stycken:)

Har hunnit med en intervju idag oxå, en kvar nu bara!! Sen är det sammanställning då...huuuaa....måtte jag hinna med detta nu!!

Röda faran är fixad åh!! tack så himla mycket Kalle!! Och i rättan tid också då jag måste brassa iväg till bibblan nu och lämna tillbaka mina böcker.

Sen mina vänner blir det en välförtjänt powernap

Jesus christ...

Vilken kväll det var igår!! Gud så roligt jag hade det!!:) Fick otroligt fina presenter av mina vänner så jag blev alldels rörd...tack så mycket ännu en gång!!

Såg en kanon grej på en tjejsblogg ang färgade linser. Hade ju bruna linser i nästan två år, så jag måste passa på då de kommer med erbjudande om gratis linser för bloggare!

Gå in på

http://www.fargadelinser.se/

eller

http://www.fargadelinser.com

Notic: Jag är helt slut och jobbar till 22 ikväll...även att lgh ser ut som ett bombnedslag...nästan så att det är sjukt synd om mig!!

23 år

Japp imorn fyller jag Lina Lucia Maria Andersson 23 år. Vart har åren tagit vägen? Vad sägs om en resume´?

* Någon gång i juni månad 1985 får min mamma reda på att hon har än en gång en bulle i ugnen, trots ätande av p-piller, och jag gick inte att ta bort för 4 månader hade redan hunnit gått.

* Fredan den 13 december 1985 kl 12.36 ploppar jag ut efter många undringar om det verkligen inte var två där inne i mammas mage då jag var tjock som boll. Jag kom ut och vara bara en, dock med gul hy, sneda ögon och mycket svart hår. Pappa trodde mamma varit med brevbäraren....?

* De första två åren var jag en söt och snäll bebis....sen fyllde jag 3 och upptäckte att kläder INTE var något som jag gillade. Både mamma, pappa och dagisfröknarna slogs med mig dagligen för att få mig att bära kläder. Elin min storasyster träffade på våran gamla dagisfröken för några dagar sedan och henne kommentar var: Jaa men du var ju snäll när du var liten, annat var det med din syster...

* 5 år gammal följer jag med storasyster Elin på en badmintonträning och där fann jag min sport. Och en till liten filur vid namn Elin Hellström som skulle bli min trogna dubbelpartner genom tiderna och är än idag är en av mina bästa vänner.

* 6½ år så börjar jag skolan, och det stället var aldrig någon hit för mig. Här träffar jag en annan filur, Marina Berglund. Hon hade alltid de hippigaste kläderna och jag var grymt avundsjuk. Även en av mina trogna vänner

*10 år gammal, disco på Bergsåkers skola och får min första kyss. Eller Erik som han hette stal den nog mer då jag sprang tillbaka till mina vänner och sa: HAN PUSSADE MIG!! MED TUNGAN!!!!!!!

*12 år, och det var dags att börja på högstadiet och vilka underbara år jag hade med Isabelle, Ida, Viktor och Rickard. Förmodligen de bästa åren i mitt liv. 

* 14 år, jag får mitt första jobba efter att ha praoat på café charm. Och där blev jag kvar i 4 år och fick varje helg sexualundervisning av mina kära kollegor:)

 * 15 bast och det var dags för gymnasiet. Jag som var en pojkflicka ut i fingertopparna fick en chock då de första människorna jag såg i skolan var ett tjejgäng med långt, lockigt hår och bar allt de hade i sin sminkväska, och jag hade knappt kammat håret...Jag blir även tillfrågade att vara med i föreningen Vigor. Jag gav upp tredje dagen då de tvingat mig vara en "sexig" jävul och sitta i 90 grader i över 30 minuter samt torka bort mitt flin i en snorloska.

*16 år och jag skaffar mig min första "riktiga" pojkvän, och dramat pågick i 6 år.

* 17 år, jag och några tjejer i klassen starta företaget Glasklart och vi var riktigt duktiga. Jag, millan och ullis hade en favvolåt och den hette oh happy day som vi alltid showade med. Vi redovisar en uppg. på  kulturmagasinet om s-vall branden och 4 år senare blir jag igenkänd av en anhörig till en patient på lindgården där jag jobbade. Jag åker utomlands ensam för första gången med Millan, Alexandra, Ida och Cathrine.

* 18 år, jag tar studenten, börjar jobba på lindgården och flyttar till Umeå för att påbörja lärarutbildningen. Jag skulle för första gången lämna min pappa på över 6 år och jag grät hela de 26 milen dit. Här kommer även Sandra in i mitt liv och även hon är fortfarande kvar:)

*18-21, jag lever livet  i umeå som student och träffar underbara människor och är alltid på språng. Min familj kunde aldrig komma på besök, för jag hade aldrig tid...

*21, jag flyttar hem till sundsvall igen och jag hade faktiskt längtat hem. Samt att mannen i mitt liv, han jag älskar mer än alla andra hade kommit till världen - Alfred!

*22, jag får mitt första lärarjobb på Skönsbergs skola. Åker till Oslo med Sandra och har den bästa veckan någonsin! Samt att jag åker ring efter båt och slår min rumpa bokstavligen blå och svart.

* 23....?

skriva skriva

nu har jag precis lyssnat av och skrivit ner två av mina intervjuer...och vilket grisjobb!!

Flugan surrar på och jag önskar NÄSTAN att jag hade en groda här hemma som kunde slicka i sig den.

Men nu blire sängen, sen så hoppas jag att jag får låna en bil imorn, för det vankas ju kalas här hemma hos mig på lördag och kylskåpet ekar tomt som vanligt. Även att jag ska baka....hahah hörde ni?? Jag ska baka..vilket bara kan resultera i en sak....KAOS!

Ps. Slut på kvinnoveckan imorgon, vilket betyder att monstret i mig är borta för minst en månad till. Det tackat vi för Ds.

vad är detta?

Jag har en fluga som flyger omkring här hemma..en STOR en till och med. Den kan ju inte ha vaknat av värmen direkt???


Det stavas TRÖTT!!

Åh herre min skapare så trött jag är...

Min klocka ringde som sagt kl 03.45 igår natt/morse. Kl 05.15 gick bussen mot umeå. Då det blev bussbyte i ullånger tog resan sammanlagt 5 hela jävla timmar. Jag kom fram måttligt trött till seminariumet som för överigt gick bra! Vi hade minst anmärkningar, men det känns ändå inte säkert då våran handledare är totalt bakom flötet...så vi får väl chocken på slut seminariumet ist.

Jag och Teresia knåpade lite på arbete till kl 16 då det var dags för mig att åka hem. Vad händer?? Joo buss går sönder innan vi ens kommit iväg. Bussbyte igen med andra ord... 45 minuter senare kommer vi iväg. Och tacka vet jag pratglada vänner för Sandar pratade bort en halvtimme med iaf:) Vi börjar närma oss H-sand. Vad händer?? Joo bromsarna på bussen slutar att fungera..trevligt. Bussbyte igen.

Kl 20.30 var jag hemma och kände mig hyffsat mör. Pluggade fram till 24.00 sov som en stock för att sedan genomföra en intervju och hinna med frissan.

Vet inte hur jag tyckte håret blev...lite väl ljust för min smak nu när jag blivit van att vara lite mörkare. Men nästa gång blir kopparorange..oh yes it will:)

Nu: Jobb till 22. Jag dog av den tanken nu...

Jooråsatte..

Jag bör sova nu för min klocka ringer 03.45 imorgon, och kl 05.00 går bussen till umeå...men jag kan inte! Jag är rädd för att inte vakna av klockan och jag är känslosam nå så inått!!

Denna vecka i månaden är alltid densamma. Jag grinar åt Oprah, jag skrattar åt serien i tidningen, jag anser att hela dagen är förstörd pga att jag tappar snöret då jag knyter skorna, jag är sugen på något konstant samtidigt som inget duger. Förstå hur jobbigt det är att vara jag ibland??

Skulle kunna bli en ny dokusåpa för teven.

"Vem kan klara av att vara Lina Andersson för en dag??"
Vinst summa: 1 miljon kronor.

Vågar du??

Zzzz

Japp, så försov man sig imorse då....kommer ihåg då klockan ringde första gången, sen minns jag inge mer....

Jag kom en timme sent till jobbet. Skäms.

Åhh!!

Vilket greys anatomy avsnitt det var! Man vart totalt jävla förälskad och det känns sådär att sitta i soffan själv nu va...

Men när ska Izzie sluta vara så kokko?!?! Se döingar hot och dit...blir lite irri.

Jaja..nu ska jag sova. Ny vecka, nya samtal...wowowiee!!

Britney Spears

Såg ni dokumentären i går om "Brittan"?

Jag tycker så sjukt synd om den tjejen. Tänk vad folk har dragit och slitit i denna stackars tjej sedan hon var 16 år gammal, och allt för vinning av pengar.

Tror precis som hon själv säger; Hon är inte en dum människa, men har umgåtts med fel slags människor som inte velat henne väl.

En sak är då säker. Hon lyckas med sin musik och hon är otroligt vacker.


Weekend is over

Så var det söndag igen, och jag är faktiskt inte bakis eller har någon ångest. Skönt!:)

I fredags var det tjejmiddag för hela slanten och jag hade en riktigt trevlig kväll!! Kan man säga annat då man kommer hem 02.30 från en tjejmiddag? Vi tjejer kan verkligen det här med att snacka vi:)

Lördagen började med att min bil kokade då jag åkte från ica!!! jag fick panik och svängde in vid ett bostadsområde vid birsta för att ringa pappa...jaa och det gick väl sådär då jag inte hade med mig mobilen!!! satt länge i bilen och gruvade mig för att plinga på någons dörr och fråga om jag fick låna deras telefon...jag tordes inte. Istället rullade jag typ ner shellmacken och lånade telefonen där för att ringa mammas Kalle. Han kom till min hjälp, men bilen kokar fortfarande så fort man kör den....jävla röda faran!!!

På kvällen så hade mamma sin 50årsmiddag, och det bjöds på god mat och en jäkla massa efterrätter! Jag gav upp efter vitchoklad panacottan så när tårtan kom in, tror jag mina byxor spräcktes....jag gjorde inte ens ett försök till att ta en tugga för det var totalstopp i magen!

Idag har jag försökt skriva lite på mitt arbete. Har även läst två arbeten som jag ska opponera på, på tisdag då vi har 70% seminarium. Har bokat in 3 intervjuer denna vecka och då är det bara 2 kvar! Julen kommer att spenderas med att analysera intervjuer....funny. NOT! Men nu jävlar ska skiten bli klar och jag vill aldrig mer tänka på lärarutbildningen!!!!

Dåligt samvete..

Som jag berättat så har jag tagit mig an att ta hand om min systers ena katt...och jag måste erkänna att jag tog mig vatten över huvudet.

Harpo sedan tre dagar tillbaka bara skrikit, dag som natt. Sedan straffar han mig då jag inte gosar med honom genom att klösa på mina möbler....Jag hatar känslan av att jag sviker min syster då dem inte heller har det lätt med honom, men vad ska jag göra?? Jag ville så gärna kunna hjälpa till men måste se till sanningen att detta inte håller. Det skär i hjärtat på mig då jag hör han skrika och ändå så har jag inte tid att sätta mig ner för att gosa med honom så mkt som han vill/behöver, för jag är borta 10 timmar per dag och då jag kommer hem måste jag försöka plugga - vilket inte är lätt då det är som det är nu.

Förstår Elin att du blir less på mig nu..och säkert stör dig gärnet på att jag skriver detta inlägg. Men jag ville verkligen hjälpa..förlåt.


Jag i punkter

* Vill ha ett mail!
* Är stressad som en gris över skolan och den går väl sådär va..
* Hatar lamporna på jobbet, dem ger mig feber!!
* Måste handla
* Vill färga håret
* Får ångest över alla utgifter denna månad
* Vill sova
* Irriterad över att det inte var ngt one tree hill avsnitt
* Sur över att jag måste jobba heeela julafton
* Sur över att jag inte kan åka till vemdalen..for guess what? Jag måste jobba...

En sak jag märkt

är att många ber om ursäkt då de inte hinner skriva i sin blogg. Även jag är inkluderad i den skalan och det är ju egentligen helt sjukt?! Jag har min blogg för mig själv, men ändå känner jag mig stressad om jag inte hunnit skrivit...? Jag blir rädd då antalet läser stiger men gillar samtidigt inte om dem sjunker??

Det här med blogg har blivit sjukt...och trots att jag ibland bara vill stänga ner så kan jag inte, jag har varit min blogg trogen (dock med olika adresser) i snart 3 år. Hur bryter man en sådan vana??

Nu: Har blivit "skillad" igen på jobbet. Så nu sitter jag på privat, företag, kredit OCH retail - jag skiter på mig av nervositet!!

Ingen bra dag idag..

Vaknade av att en katt låg på mitt ansikte imorse..men lika bra var det för det var tid för mig att kliva upp. Dock så lämnar inte Harpo mig ifred och samtidigt som jag får spunk får jag dåligt samvete. Vart jag än är och vad jag än gör så är han uppe i mig! Som nu då jag sitter och pluggar...för det första blir jag snortokig då jag läser bokjäveln och fattar inte ett skit om vad den handlar om för språker är så komplext att jag bara vill skrika!!!! Till råga på allt har jag då en katt som VÄGRAR låta mig vara. Okej om han hade velat legat bredvid mig..men icke. Han ska ligga på mitt bröst med huvudet vid min hals...mysigt tänker ni! Joo visst..då man inte har något för sig..men då man är irriterad över en cpbok, stressad för att man ska iväg till jobbet och dåligt samvete för att man inte gunnit gjort det man ska så är det inte det.

Jag känner att jag är på sådant dåligt humör nu och jag snart kommer att få ticks (elle tix?) i ögat som de får på filmer. Eller så exploderar jag.....

Va härligt att jobba till 22.30 en dag som denna.....helt jä'vla lovley....

Naaaw....

Skulle haft  en efterlängtad sovmorgon idag, men har varit på mitt gamla jobb idag och herregud så kul det var att träffa dem igen!!
Var där för att tvinga två av dem att bli intervjuade av mig och jag lyckades:) Dock så kommer dem inte att bli av denna vecka då dem hade fullt upp, men hoppas på nästa iaf! Vill ha dem gjorda!!!!!!

Men ska ta och äta lite nu då jag ska iväg och jobba..23.30 slutar jag. Seeeegt!

Stressig dag

Jobb 07.30-16.00, sen stan för att fixa Magnus present vilket blev en hel drös med kalsonger. Jag vet!!! Världens lamaste och pinsamaste present att ge bort, men han hade faktiskt önskat sig det! Men eftersom jag skämdes så mkt för att ge bort dem (dock var det sjukt snygga) så fick jag lov att köpa en påse med hans favvogodisar som liet plåster på såren åt honom:)

Pratade med Lisa nyss och konversationen lät så här:
Lina: Faan man mår så illa då man ätit en massa kakor och tårta
Lisa: Jaa, jag har ätit korv med mos ja
Lina: Hemmagjord?
Lisa: Japp, jag är grym på det
Lina: Åhh tänk hemmagjord potatismos och bullenskorv!
Lisa: Jag har bullenskorv hemma, är de god elle?
Lina: Bästa korven EVER!

Haha, vilka sjuka samtal man har med sina vänner ibland. Här är det inte bara skvaller inte, utan recpetbyte och grejer:)

RSS 2.0