Shopping I hope!

Jaa jag är på shopping humör och jag och mor ska snart bege oss ner på stan för att undersöka sakerna där nere och försöka få med oss nå vettigt hem. Naturligtvis så kommer jag inte att hitta ett jota, för när man vill och kan shoppa så sitter tröjan man sett fel..kjolen var inte lika snygg längre och man insåg återigen att man inte har den där smala vackra modell kroppen som kläderna satt så snyggt på.

Men skam den som ger sig! En påse ska jag komma hem med, om det så är godispåsen:)


Fuck

Fuck fuck...!!!

Skulle rensa den där grejen som sitter under handfatet för jag tyckte att vattnet började rinna undan så dåligt. jag får inte upp den och något går snett...den LÄKER! Fan, fan, fan!

Rörmokare!!! ANYONE?!?!?


Morning

Det är fredags morgon...jag börjar jobba om 3½ timme, och har stägningen idag! !Lovely(???)

Fick ett sms igår kväll av elkan vid 22.30 "äru vaken??" Pensionär som jag är, vet hon att jag vanligtvis inte är vaken vid den tiden, men denna gång så var jag faktiskt det! Och tack för det, för guuud så jag skrattade då hon ringde och berättade sin story. Jag skrattade så tårarna rann och så jag sträckte mig i magen på höger sida..!:) Man kan inte göra annat när man ser bilden framför sig: Elkan i duschen som tror att hon tappat alla sina ögonfransar...hahaah!! nu dog jag igen..!

Försöker få tag i vårdcentralen nu oxå..och det gott folk är inte det lättaste! En dataröst säger "det är upptaget" sen bryts samtalet. Jag bara älskar den svenska sjukvården!!!! (i-lands problem or what?)

Jajja, ska väl försöka ta tag i den här dagen åh, städning står på listan så man kommer hem till ett rent hus ikväll efter hårt arbete!

Toodelooo!

Voilá!

Kolla in min nya design!!!(stavas det så??) Tack tack Anna (annasaraolsson.blogg.se) som har gjort min blogg så himla fin!!

Jag som är totalt jävla sämst på datorer blir ju galet impad på sådana personer som kan fixa sånt här!

Känns riktigt kul att få ha något så fint, här ska det bloggas bättre:)

Nu ska jag se 27 dresses, hoppas den är bra!

Ps. imorn börjar helgen...det innebär  och  - behöver jag säga att jag längtar efter det sist nämnda?

Hola amigos!

Jag har nu återigen en dator! Efter mycket om och men..!!

Men nu till nått otroligt! Har ju som sagt vunnit en auktion på tradera för ca 3 veckor sedan, men inte fått varan. Visste ju att säljaren for utomlands direkt då han fått pengarna av mig så att kontakta honom har lixom känts lite lönlöst... Dock kontaktade jag han i förrgår och berättade att jag inte fått min vara...men han sa att han skickat den. Jag upptäcker att jag glömt ändra min adress på tradera! SMART LINA!!!! Iaf så var (är) jag säker på att jag har eftersändning..men ingen vara har ju kommit. Jag ringer posten som skickar mig till sundsvall som skickar mig till umeå som skickar mig till min brevbärare på tvistevägen (Han sa att han kom ihåg mig! hahah!! Jag var den "glada blonda tjejen" hahah!!) Iaf så säger han att han inte har fått nå brev med mitt namn på och skickar mig vidare till Kiruna där all post som inte är rätt hamnar. Jag ringer dit....fel nummer! Söker efter rätt nummer på hitta.se..neeee...finns inget. suck. Blir uppringd av ett umeå nummer? Det är Peder - brevbäraren, som har hittat mitt brev!!! Det kommer till mig imorgon!

Så dagens klapp går helt klart till brevbäraren Peder på tvistevägen som blev min ängel idag!:)

Nu: Fix.

 Jag har dator igen!!

Sorry

för brist av inlägg, men har som sagt ingen dator då den är på service...och om den service har jag en jävla historia att berätta!

Är ute på Ikea igår med elkan och säändra då fonen ringer. Det är en engelsk/svensk talande man vid namn Tony (uttalas som han i juryn i lets dance..tååoony) Iaf så säger han att han har kollat igenom min dator och finner inga fel..okej säger jag; konstigt då att datorn inte fungerar som den ska..men men jag testar igen då och ser om den fungerar bättre nu och är villig att hämta den. Åker till Media Markt och möter Tony. Han säger oxå att han kollat web cameran och den var det inge fel på...nää sa jag, det har aldrig varit något fel på den, det har helt enkelt inte funnits något program för den i dator som gjort att jag kunnat använt den....han säger igen; det är inget fel på den. Nää säger jag med lite mer irritation i rösten..det har jag aldrig sagt heller..! (Här blir småprat framochtillbaka det tillkommer en kille som säger att man måste ladda ner det från Internet) Då blir jag irri igen då jag frågade när jag köpte datorn om allt var klappat och klart vad det gällde inställningar och så med datorn, och svaret blev ja! Det är bara att tuta och köra.. Jag säger då att de inte riktigt hållt sitt ord och att jag inte är så highteck att jag kan finna sådan där program själv...vet ni vad den där jävla engelskmannen säger då?" Kan du inte ladda hem sådana här program själv skulle du inte ha köpt en dator..lite clever i huvudet måste man ju vara fattar du väl!" Va faaan!!!??! Det var inte det saken handlade om! Vi fortsätter att diskutera och när han sedan frågar VAD jag ska ha cameran till svarar jag jag artigt (faktiskt) att det har väl inget med saken att göra? Joo han skulle vägra hjälpa mig om jag inte svarade tll vad jag skulle ha cameran till...vid detta läge fick jag verkligen bita mig i tungan för att inte skrika ut: JAG SKA KNÄPPA PORRBILDER PÅ MIG SJÄLV OCH LÄGGA UT DEM PÅ INTERNET SÅ SÅDANA SOM DU DIN FULA JÄVEL SKA KUNNA ÄCKLA ER!!!!!!!!!!!! Men som sagt..bet mig i tungan...

Historien är ännu inte slut och jag ska tillbaka dit i eftermiddag och då ska programmet vara inlagt eftersom jag faktiskt blev lovad det och det kom en kille till slut och sa: Har du blivit lovad det så ska vi självklart fixa det åt dig. Tack sa jag och gick...spänningen följer. men en sak ska ni veta, att jag kommer att vara en sådan där jobbig kund i eftermiddag och KLAGA på hur jag har blivit bemött.

Ps. Utgången i lördags var bland den blötaste och roligaste på länge:) och bilder kommer...Ds.

Pensionär.se

Japp..06.20 vaknade man imorse då..HERREGUD!!! Jag är LEDIG!! Gjorde dock det bästa av situationen och har nu hunnit med en promenad, två maskiner tvätt plus frulle - inte illa pinkat!

Nu väntar en tredje maskin som ska lastas, en varm och härlig dusch, en rajd ut till media markt med en sjujävla utskällning om att det är något fel på min dator och det ska fixas NU!

En till liten irritation är att det är någon i min tvätt stuga som snor mitt sköljmedel! Jaa det är sant! Sist jag skulle tvätta var min helt nya sköljmedelsflaska TOM! Jag köpte en ny...nu när jag ska tvätta..mindre än halva kvar! Va i hel....! Vem gör sånt? Inte bara en gång utan flera gånger?!?! Man slutar aldrig att förvånas....

Idag firar min mormor och morfor 50 årsbröllopsdag! Ett jättefint kort finns på dem i tidning idag då dem går ut i från kyrkan och morfars hockeylag håller upp sina klubbor som de går under....50 år...vilken grej!!

Trevlig påskafton på er då!

Kvack! elle gal menar jag elle...va säger kycklingarna?? Kvidevitt??

Ledighet

Här tror man att efter en jobbig vecka så kommer man att sova läääänge läääänge! Ha! Vaknade första gången och trodde på allvar att det var morgon kl 02.28..men no no...bara att somna om. Vaknade igen, kände mig sjukt utvilad...och kissis och tänkte...men nu jäklar har jag slagit rekord och sovit till typ 11!!! Kollade på klockan på vägen till toan...06.40! alltså den tid jag kliver upp nästan varje dag och är aptrött! Jajja..så äre att vara en smyg pensionär..:)

Ska ta tag och städa lite här nu innan jag beger mig ut på en liten promenad -have you seen the weather?? Lovley:)

Mamma var på besök igår oxå..alltid lika trevligt! Dock var det lite trevligare igår då hon hade med sig ett påskägg till mig:) Gott!

Nää fasen vilket tråkigt inlägg det blev..har tappat stinget lite tror ja.

Ps. är fortfarande inte bästa vän med datorn...den lekar rövare!!Ds.

Ryckningar

Jaa då har jag varit ute och köpt mig en ny dator då..och jag vill bara grina!!!! Det sas och stod att denna hade en superb processor att här skulle det gå snabbt!! MY ASS!!!  Den jobbar hur sakta som helst så nu vill jag bara lägga mig ner och grina...varför är detta så typiskt mig? Kan jag få ha tur med nått här livet elle??? Nä Gud sitter där uppe på sitt lilla jävla moln och skrattar hjärnan ur sig nu då han ännu en gång har kunnat gjort livet surt för mig!

sen så har jag märkt nu att när jag blir så här arg/irriterad/stressad så får jag typ nervryckningar i vänstratinningen..spooky...

Nu ska jag gå och dö..som en jävla fattiglapp med en DÅLIG DATOR!




?

Va faan tröck jag på nu så det blev sådan här konstig text?!!?

hjälp?


2 poäng till mig!!!

För att jag har varit så jävla duktig och lyckats spärra min mobil!! Japp..lina tröck fel pin kod tre gånger innan hon kom på att hon för ca en månad sedan fick ett nytt simkort och därmed en ny pinkkod och så var mobilen spärrad! Sen att jag men 99% säkerhet vet att jag har slängt mina halebop papper med pukkoden gör mig inte gladare...

Utan dator är jag igen åh...(är hos datorakuten mamma)

Nu somnar jag.

Andra ögon

Det blev en spontan vinpimplar kväll igår. Hade ju bestämt sedan förra veckan att helgen skulle bli vit, vit, vit! Men så blev det inte. Ligger i soffan vid 18 tiden och inser att jag kommer ha det sjukt tråkigt...visste ju att elkan precis kommit hem från sthlm att hon ville nog inte gå ut, och sandra vare inte ens lönt att fråga:) Iaf så pratar jag med emma som är helt klart på, så vi bestämmer en utgång. Det går 10 min så ringer elkan och säger att hon vill ut! såå jaa...efter en helt sjuk taxibeställning och böghistorier med chaffisen så kom vi till emma och kvällen kunde börja!. Vi shottade tequila och sågade melodifestivaldeltagare - en helt lovely kväll med andra ord!

Utgången blev dock inte som tänkt och det blev en tidig hemgång och och rostade mackor med vitlöksost innan sömnen slog omkull mig.

Suma sumarum:
Kvällen var rolig och jag ser framemot nästa utgång:) Och det var/är otroligt skönt att få se på en person med helt andra ögon än jag tidigare gjort. Jag har varit blind länge, och det känns underbart att äntligen kunna få se igen.

Money!

Jag har nu återigen pengar!!! Hämtade ut mitt nya bankomatkort igår, så nu kan jag "leva" igen. Inte för att jag gör av med så mkt pengar på vardagarna i vanliga fall, men bara för att man inte har/kan använda sitt kort så behöver man det hela tiden! Men det måste ju vara psykist...fastän ändå inte.

Sitter på jobbet nu och väntar in 3:orna, gympaläraren på skolan har varit sjuk hela veckan så jag har fått agera backup till både den ena och den andra klassen (Men jag klagar inte, gillar att ha huvudansvaret och vara ensam med klassen, annars så är vi ju nästan alltid två jag och Amal). Men...det kommer ett men idag faktsikt - Jag är aptrött!! Jag vaknade kl 02.10 inatt och har sedan dess omjöjligt kunnat somna om! Detta har lett till att mina ögon svider och är sådär vackert rödsprängda och jag vill inget annat än vila huvudet på kudden ett tag. Det har jag dock inte tid med. Magen är kaputt oxå med har hittat en liten dryck som jag tar med mig varje dag och jag tror faktiskt att den hjälper...lite...- Den är från valio sortimentet och heter MAX. Det är en liten yoghurtshot heter det med smak av persika och passionsfrukt och ska innehålla alla braiga bakterier som en stressande mage behöver!

Nu hör jag rösterna..dags att återgå till min plikt!

ps.ingen vara från tradera ännu....suck....ds.

Lina, miljövännen!

Japp nu ikväll så tog jag alla de flaskor och brukar som vi lyckades halsa ur på inflyttningsfesten och begav mig till konsum haga. Där kastade jag de färgade flaskorna för sig och de ofrägade för sig. Pantade samt ca 15 ölburkar och 2 petflaskor Panta, panta, panta meeeeeeera!! När jag skulle trycka ut kvittot så kunde man oxå välja att ge bort pengarna, men jag tänkte...neeee....men ångrade mig precis då jag tryckt ut lappen! Det är väl klart som korvspa att jag skulle ha skänt de små kronor som jag tjänade! så min goda gärning idag blev lixom + - 0.

Nää nu ska jag lägga ner här. Är på dåligt humör idag. not good.

En sak till bara..

Igår kväll då jag precis lagt ifrån mig min bok och släckt lampan för att sova hör jag hur grannen ovan springer (med hårda hälar) över golvet och sen hör jag musik? Hör bara ibland dessa hårda hälar, men musik har jag aldrig hört? Lyssnar noga...men hör första bara lite bas...men sen : Timrå..åååhhhh..*lalalla* Grannjäveln har satt på timrå låten på högsta volym kl 23.10!!!! Fick han nå sepebryt elle? Blev tvungen att ringa och väcka elkan och höra om timrå vann..joo mkt riktigt, men matchen var slut för nästan en timme sedan!

Såå jaa..antingen har han rejääält låg reaktionsförmåga..elle så fick han som sagt ett sepebryt.

Najt.

Lurad?

Jaa..jag vet inte riktigt ifall jag har blivit lurad på min auktion på tradera som jag tjatat så om.... Har haft en hel del mailkontakt med säljaren då jag tappade mitt kontokort vilket ledde till att jag spärrade det, vilket i sin tur betydde att det blev lite halv svårt att betala mina grejer...men! Syrran blev räddaren i nöden och löste pengabiten med ett litet lån tillsvidare. Nu till saken är att mina grejer har fortfarande inte kommit och säljaren har ju berättat för mig att han elle hon elle vad det nu är ska åka utomlands imorgon... JAG ÄR OROLIG!! Jag känner mig blåst... ska inte döma riktigt ännu..men har jag inte fått nått imorn så kan jag betrakta mig som ett internetbluff offer.

Nu ska jag:
Tvätta ansiktet
Borsta tänderna
Klä av mig kläderna
Lägga mig i sängen
Ta nässpray (kan någon döda mina bakterier?)
Läsa lite
Sova

ps. jag HATAR fråga olle...martin björk är bland de töntigaste människor jag sett, och olle...jaa olle han är bara helt enkelt jätte äcklig.ds.

Okej

Sitter och läser aftonbladet nu på Internet och blir sjuuuukt irriterad!!

Det pratas om banting hit och dit och det gör mig galen!. Okej...nu har själv pratat om mig fethet här i min blogg och att jag ska försöka göra nånting åt det. Men alla som känner mig vet att det aldrig kommer att hända, att jag kommer att leva på godis (har djungelvrål i fickan nu)och mackor tills jag dör...så det är lixom inte så serious (stavas det så?)...mitt snack om vikten.

Iaf så kräks jag om jag måste se en till bild eller en intervju med Charlotte Perelli och om hennes jävla bantingskur till melodifestivalen..jag menar, egentligen, who the fuck cares??? Människan såg bedrövlig ut!!! Och nu...då jag är inne på aftonbladet så har Carolina Gynning använt sitt huvud och skrivit en liten krönika om hur hon har kunnat blitt så jävla smal och att hon bara ÄLSKAR att gå i tights till gymmet nu och hårförlängningar och allt vad hon nu skrev... Av alla dessa intervjuer och skit, äre då konstigt om vissa halvsvälter sig och lägger sina sista besparingar på en hårförlängning?? Och inte ska jag sticka under stolen med att jag själv faller i träsket ibland och vill både vara smal och ha långt hår!

Men nu är så jag så less på detta snack att jag ska klippa mitt hår ännu kortare och äta mina djungelvrål med glädje!

Tills nästa gång; Haré!


Elin Hellström

Jag gillar min vän Elkan. Hon är lagomt dömmande, lagomt irriterande, lagomt snäll och dum och får mig alltid att skratta. Jag längtar tills du kommer hem på lördag!

Love!

Dåligt.

Jag mår sjukt dåligt just nu!! Jag är förkyld som ingen annan...detta verkar inte gå över! Och sen så håller jag på att vända ut och in på mig själv just nu.....jag är så jävla psykist rubbad att jag egentligen borde dra täcket över huvudet och inte titta fram förrän jag har fått lite vett i kroppen!

Ibland önskar jag att alla visste hur rubbad jag är så dem kan förstå att jag beter mig på vissa sätt..men samtidigt..visste alla hur fucked up jag är på det känslomässiga planet skulle nog inte en kotte vilja umgås med mig!

Så nu sitter jag här med ett kilo snor i näsan och tryck över bröstet (samvete är ett annat ord) och hungrig..fastän jag åt för bara en timme sen - godis behövs!

Hej.

Resultat

Resultatet efter gårdagen lyder följande:
* Har tappat plånboken (vi snackar kontokort, körkort hela skiten) någonstans mellan betalningen av taxin hem och ingången...den är BORTA!!suck..
* Jag har nu officiellt ingen röst. Elkan sa wiskey röst imorse, nu säger jag gammalt skurvattenröst.
* Jag har ett två stämplar på handen..vilket betyder att jag var på 2 ställen igår..och tänker jag riktigt hårt kommer jag på att jag var på oscar i 5!!!!! minuter...väl spenderade 80 spänn...yeah right
* Jag är nu så pass hungrig att jag skulle kunna äta mina tofflor!!
* Jag MÅSTE få låna pengar av mamma(ni vet..ingen plånbok) till att köpa chips och dipp...!! Jag behöver det efter allt som hänt.

Här bjuder jag på lite bilder från igår oxå! Shit vilken "inne" bloggare jag blitt nu som till och med visar bilder ibland..!
 Det var vi tre som hängde igår (Kattis, Me and Säändra)
 Värden Pelle och han syskon Joanna och Dyll
 Me Kattis och Edström
 Fina Kattis
 Sandra gillar att jag fått foto som nytt intresse!
 Drinken som smakade absolut INGENTING! inte mjölk...inte sprit...inte jordgubb..smaklös!

Det får räcka så... synd att jag inte hade bild på kvällens höjdpunkt(?) då jag sätter mig på en annan människa i soffan!!! Hahaha jag dog nu skam....


Nu väntas mat hos mor - stek, brunsås och potatis!


Vi får väl se

hur denna kväll blir. Är tok förkyld i vanlig ordning och ska ut! Även att jag är kärlekskrank i vanlig ordning det med så alla personer som har testosteron som sitt hormon i kroppen - watch out! Nääädå=)

Pratade faktiskt om kärlek på jobbet i fredags..vi var tre stycken som ville bli kära, men  vi är lika oförmögna att hysa känslor för andra alla tre..skrämmande!! Jag har ju fått för mig att mitt bäst före datum har gått ut vad det gäller mig och kärlek. Jag har fått mina chanser och nu så är det över. Jag kommer som sagt bli en tant som kommer att äga 90 katter så när jag dör får dem sanera min lgh... Även att jag bara läser Marian Keyes böcker just nu...why do I do that i mitt tillstånd? Jag menar hon är ju drottningen om att skriva om Mitt liv suger arsle..jag vill dö men sen så blir jag kompis med världens kändaste, och blir jag inte ihop med karln som dumpade mig så blire jag det med detn snyggaste killen i världen!!! För han gillade tydligen loosers och såg min potential...! Mmm...jag gynnar mig själv och mitt tillstånd!

Nu ska jag lyssna vidare på Leonna, dricka mitt andra glas vin, sminka mig och invänta hämtning av Säändra till Pelle.

Homer och jag= Identiska?

 Så här har har jag nog sett ut inattt då jag sovit..med öppen mun. Jag är nå så grönjävulskt snorig att hälften hade räckt lång väg! Jag vaknar med att det är Sahara öknen i munnen, halsen alldeles torr till en början men så fort den får lite vatten blir den slemmig (frääääääscht va?) Har ju dock lovat mig själv att städa nu på morgonen så sjuk eller inte..det är bara att hugga in....(det är nu ni ska säga..men näää lilla lina, inte ska du behöva städa helle..lägg dig i soffan och vila du så fixar jag det...)

Ps. Förlorade en auktion igår på tradera...men det var nå fuffens med den för fastän jag la det bud som det stod att man skulle lägga så stod det helt plötsligt att det budet hade lagts på morgonen?!?!? Mysko....iaf..en auktion med samma vara är nu ute igen,och den är slut om 3 timmar...!! JAG SKA HA DEN!!!ds.

What the fuck!!

Kan det här med att vara sjuk lägga ner elle??
Nu sitter jag här med ett rinnande näshål och ett täppt...jag blir störd.

Var och fika med Mia på stan idag, åt kanske den godaste chokladboll jag någonsin ätit på det dära ekologiska cafét. Siddan skrattade åt mig och charmade mig som aldrig förr!

Efter att jag lämnat av Mia till någon mamma bebis grej (elle hon var med först) så gick jag in på afrohörnan. Har hört att de har löshår där (nu äre många som tänker, men neeeej inte löshår det är så fult!!) Må så hända men jag är sugen på det! Vill ha en låång tjockfläta hängandes på axeln...fiint! Men med min beslutsångest så blev det så klart inget. Letade som ett tok sedan för att få med mig nå nytt roligt plagg hem..lyckades jag? Givetvist inte. Det är inte mitt mode, jag är för fet och egentligen för fattig.

Två påsar följde dock med mig hem. I den ena låg det två nagellack, i den andra 3 par trosor och 2 par strumpbyxor.

Nu ska jag spraya upp mitt ena näshål och täppa igen det andra.

Tillsvidare.

Smarta människor

Jag ogillar smarta människor..som jag inte känner. Exempel: Jag träffar en ny människa och vi hamnar i en diskussion där jag anser att jag är ganska så säker och tror på min åsikt..men människan som sitter emot har en helt annan åsikt och det gör mig tokig! Jag börjar med att dra till med alla argument som jag vet för att vinna kampen, och vid den första diskussionen ger jag mig INTE!! Då jag i nästa diskussion inser att jag inte har mycket att komma med..och märker att personen i fråga besitter en sjujäkla mer kunskap än mig så ger jag upp...eller jag ger inte upp jag ser på personen på ett helt annat sätt..nästan så att han/hon blir min idol och vid tredje diskussionen så sitter jag med öppen mun och suger åt mig av kunskapen.

Vad säger nu detta om mig? Att jag är en svag jävel som inte står för mina åsikter? Att jag rent ut sagt är dum i huvudet? Eller helt enkelt är en mega tönt? Ärligt talat så tror jag alla 3....och en 4:e att man lär sig någonting nytt varje dag! (där fick jag till det!)

Måste avsluta med en sådan sjuk gullig konversation som två pojkar på jobbet hade idag:
Pojke 1: Alltså jag har HELA fickorna med kottar!
Pojke 2: Men..varför det?
Pojke 1: Men ifall det blir krig såklart!! Då ska jag vara kottmästaren!

Är ungar sweet eller what?

Nu väntas sängen och min nya bok!

Eat shit and die!

Ursäkta

Men jag måste få så störa mig lite.

Jag hatar verkligen tjejer som kallar sina killar/sambos/fästmän/ osv. för älsklingen..!! Det låter nå så fruktansvärt töntigt!!! Och varje gång jag hör någon kalla sin käresta för det eller skriver det så klias det i maggropen på mig och jag vill bara skrika: Men herregud, han har väl ett namn!?!?!

Missförstå mig inte, jag tycker inte det är fel att ha små smeknamn på varandra..det är ju töntigt men ändå gulligt på nåvis, och nått som är mellan två stycken..men detta ord älsklingen..."älsklingen är och tränar...älsklingen kommer hem snart..jag längtar efter min älskling" älsklingen hit och älsklingen dit..kill me now!!!

Att vara nåns älskling är underbart..men att vara älsklingen??? Neee....

Road tripp!

Då jag slutade redan kl 12 idag så skyndade jag mig att höra av mig till syrran för att höra om vi inte skulle ta våran road tripp till glada hudik och besöka dollar store där. sagt och gjort! Inom en halvtimme satt jag, elin, alfred, magnus och moster anna-lena i bilen på väg mot vårat äventyr!:)

Resan var sjukt trevlig och innehöll många skratt:)Hittade dock inte allt för mkt på dollar store..måste faktiskt erkänna att jag tycker butiken i h-sand är bättre...den må vara mindre...men bättre!
Jag handlade:
Två krukor till kanappen
2 duschcreamer
1 brun utan sol
Kakfat
Och så lite snacks då..givetvis:)

Elin, Alfred och Anna spanar in de oootroligt vackra sjalarna (??)
Magnus vägrade vara med på kort..men skam den som ger sig!
Anna med sin problematiska lykta..köpa elle inte? Få den att öpnna sig...få den att få plats i en liten plastpåse..
Den coolaste killen i stan!

Märks det att jag är stolt över min nya kamera? Nee...tänkte väl de.

Måste bara tillägga..vi åkte till nån affär oxå som hetter Albin och Herbert elle va fasen den nu hette...iaf så var där anna hittade sin lykta...som jag trodde förföljde mig! Vartän jag gick i affären så stod den där jäkla lyktan bredvid mig! Bröjade bli sjukt nojjig över den..tills jag ser anna..gå omkring med lyktfaan och ställer den här och där för att kolla om den är tillräckligt snygg och samt lämna den en stund för att glo på annat...!

Jaaa som sagt..resan gav mig inte mkt prylar men en hel del goda skratt!

Tack för den!

Kalas

Japp då är man nyhemkommen från emma där man blitt bjuden på födelsedagskalas! Marängsvisch bjöds det på, och jag tog två omgångar...WHY?!?! Är egentligen ingen viktnojje människa men nu får det faan i mig vara nog! Jag rullar ju till jobbet nu mera.... funderar starkt på om jag skulle lägga ut min vikt här på bloggen och min målvikt..för om jag gör det så kan jag ju inte misslyckas för jag vill ju inte bli en looser i alla mina läsares ögonen....meeeeen...att berätta för alla om vågen ryker och skriker att man ska kliva av eller inte känns väl sådär...tror jag behåller den hemlig...ett tag till iaf.

Nu ska jag dock hoppa i sängen...jag har skjutit på mina sov tider rejält på slutet vilket jag INTE gillar på mornarna...!!

Sleep tight and be nice!


Förfest och dråp

Det är den ångestfyllda söndagen igen...bakis, allmänt trött och jobbångest.

Inflyttningsfesten igår blev iaf väldigt lyckad!:) Hade sjukt trevligt! Tyvärr så blev det en del bortfall precis innan festens start, men vi klarade oss galant ändå, men rysk sprit och spontana lekar:)

Vi som var på festen:
 Daniel och Peter
Mattias och Magnus
Maccan
 Givetvis så var Säändra , jag och Elkan oxå med!

Blir ni impad nu när jag är så himla fräsig som lägger upp bilder och allt? Jojjo..Lina införskaffade en camera igår...dock så började min bil koka idag så det blir byte av topplocket elle vad det nu heter..vi snackar fleeeeera tusenlappar...fy faaan jävla skit!!!

Och måste avsluta med att berätta att jag förstår Elin (syster) att jag inte står överst på hennes lista att vara barnvakt till Alfred....med anledningarna:
* När han var kanske 2 månader, fick jag något psykfel och började skratta när han grinade
* När han precis hade lärt sig att sitta, ställde jag mig upp för att ta ett glas vatten, och då TIPPADE han...
* Idag när jag han ska bada och jag passar honom medans elin gör rent kattlådorna, så sitter han och plaskar som vanligt och jag sitter bredvid så passar ungen på att tippa ner under vattnet ENDA GÅNGEN då jag inte tittar på honom för att jag pratar med elin... Han blir som en lite skumboll hela han och började såklart att gråta...

Jag som ville vara hans absoluta favorit, får nog börja kämpa ganska så hårt och muta med både saker och gotta för att jag ska uppnå det!

Nu blire sömn.

RSS 2.0