Smärta!

Igår kväll hade jag kvällen till ära på mig klackeskor. Detta tillhör inte vanligheten, och jag kan säga att det kommer att dröja läääänge innan jag sätter på mig ett par igen för jesus så ont det gör i fötterna!!

Redan då jag och Sonja gick ifrån avney till oscar så smärta fötterna nå så förbannat! Men på Oscar hade jag det så trevligt så jag glömde den för ett tag. Tills det att jag skulle gå till taxikön....Smärtan var OLIDLIG och jag funderade starkt på att ta av mig skorna. Men att bara gå i strumpbyxor i snöblask kändes ännu värre. Då jag står i taxikön ömmade fötterna nå så fruktansvärt att jag var nära till gråten! Det stod ett par framför mig och tjaffsade med varandra om att killen inte ringt den tid han sagt (suck) och jag ville bara säga till tjejen: Du är grinig för att han inte ringt en viss tid?? Ta mina fötter för EN minut och jag lovar att du skulle förlåta honom för den bagatellen.

Det sjuka är att fötterna mina fortfarande gör sjukt ont! Jag kan inte ens ha vanlig skor....så no more high-heals!!

Ps. Varför äter man fastän man inte är hungrig då man är bakis? Ds.

Före detta

Gårdagens utgång var riktigt rolig! Det blev lite kaos när vi skulle in på krogen, vissa människor är ju sneakare av naturen och det gör mig grymt förbannad då andra får lida pga deras beteende.

Iaf. Så gick kvällen lite i min fd.pojkväns tecken. Det börjar med att jag träffar på honom utanför aveny och vet som vanligt inte hur han ska bete sig och känner hur jag stör mig på honom nå så jävulskt. Sedan då jag kommer till Oscar så träffar jag naturligtvis på alla hans vänner, och de kan inte prata med mig om någonting annat än just honom. Detta är jag så fruktansvärt less på!!! Jag är less på att alltid bli kallad "hans". Då jag blir presentera för människor så heter ja men det här "D's tjej Lina" .Var enda gång det händer vill jag bara skrika: JAG ÄR INTE HANS TJEJ!! HAR INTE VARIT DET PÅ LÄNGE OCH KOMMER ALRIG BLI IGEN!!!

Jag är min egen person och jag hoppas att folk börjar inse det snart. Vill inte bli kallad hans, fråga mig inte vart han är för jag har ingen aning, säg inte: "Ni hör ihop" , för det kommer aldrig att bli vi igen!!! Och för all del, glöm inte att mitt namn är Lina, och inte D's tjej, jag spyr snart över det.


dream a little dream of me

Men alltså allvarligt, mina drömmar är bland de konstigaste och läskigaste jag vet! Vet inte vart allt kommer ifrån!??!

Nattens drömmar:
1. Jag drömmer att jag ska åka till spanien själv, men har glömt passet och insåg att jag inte skulle ha råd med resan då jag sitter på flygplatsen. Men av någon anledning så kommer jag mig iväg ändå. I luften så börjar flyplanet att skaka, det slutar med att vi snurrar runt och jag får hålla i mig i stolen för att inte ramla ur den och det hela slutar med att vi kraschar. Jag är alltså med i en flygolycka!! Men jag klarar mig och lämnas ensam vid vraket. Ingen vill hjälpa mig och jag är helt ensam. Jag följer en familj till ett mörk kvarter i någonstans i Spanien där de har fixat "svarttaxi". Taxin kommer, och hur ser den ut då?? Joo en liten jeep med en båt som släp som vi får sitta i. Men alltså snälla berätta för mig hur jag i hela friden har kunnat drömt detta???

2. Jag drömmer om en killkompis och efter en hård natt med en massa festande så somnar vi i samma säng och vaknar av att hans tjej kommer hem. Jag försöker då hoppa ut genom fönstret men hör henne säga: Lina, jag har redan sett dig... Det hela slutade med efter att vi förklarat att inget hänt och flickvännen i fråga förstod det men var helt knäckt för att hon nyss fått veta att man inte visste om hennes kusin Niklas är kille eller tjej och att han mår jätte dåligt.

Förklaring??

 Andra dagen med Harpo idag och han drar sitt mysbegär till gränsen snart. Jag får inte vara själv i 5 sek!! Sitter jag så ligger han på mig, gärna så att han kan mysa med mitt ansikte. Går jag någonstans så går han under fötterna på mig så jag nästan kliver på honom. När jag gick på toan, så gjorde han det med! Han tar det här med sambo grejen på mer allvar än mig...att man ska göra ALLT tillsammans. Snart kommer vi väl i likadana overaller oxå....;)

NU: dusch, stan, middag, aveny

Sambo

Japp, så har man blivit sambo då - med Harpo. Har ju tidigare berättat att jag skulle ta min systers ena katt då han inte verkar må så bra hemma hos dem. Idag hämtade jag honom. 2 timmar har gått och jag är redan en vas fattigare...hehe:) Men man kan ju inte klandra honom. Han är ju nyfiken och måste spana in allt, så lite spill får jag nog räkna med!

Och tack gode gud för att vi fick lönen idag!! 4 dagar för sent....den var minst sagt efterlängtad!
Skulle ju egentligen åkt till Umeå idag för att träffa min handledare, men då det inte fanns nå pengar i plånkan så blev det lite halvsvårt.

Men nu ska jag gosa lite med Harpan och sedan ta hand om tvätten för att slutligen åka till pappa där jag är bjuden på middag ikväll.

Bröllopsform

Jaa, nu har jag sett bröllopsform igen och blivit lite sentimental.

Sist så berättade jag om min totala förhållandeångest, idag tänkte jag berätta om den obotliga romantikern som bor i mig:)

Mannen denna gång i programet är jättesöt och lämnar små lappar till sin fru lite varstans och det är något som även jag skulle kunna göra. Jag är inte den som gillar att få eller ge blommor, det känns för opersonligt och vem vill egentligen ha blommor? vad har dem för syfte? En liten personlig lapp är värt såååå mycket mer. Inte sms, dem skriver man dagligen, utan en lapp. Att man har tagit sig tid och tanken att skriva några fina ord på köksbordet eller dyligt.

Får ofta höra att jag måste kliva ur drömmarna och inse att den kärleken jag drömmer om inte finns, men jag vill inte riktigt inse det. Jag vill kunna vakna och tittat på man och känna samma kärlek som jag kände 10 år tidigare. Så säg inte att det är omöjligt, ge mig bara chansen att få visa att det går!

Nu blev jag nästan så smörig att jag fick lite spya i munnen. Men men, det är jag på torsdagskväll framför bröllopsform ;)

Nu ska jag titta på mina fina stolar som jag fått av pappa i födelsedagspresent i dag. Önskade mig 4 henriksdalsstolar av honom och nya så skulle de ha gått på 2500, av en slump gick jag in på blocket igår och finner 6!! stolar för 1500. Detta var en win - win situation. Killen blev av med stolarna, jag fick mina, och pappas plånbok sved inte lika mkt:)

Klickade även hem en vinst på tradera igår, ett par nya vita converse i skinn, me like!! Nu hoppas vi bara att dem passar.

Elin Maria Andersson

Hade precis ett samtal med min syster, och jag älskar verkligen att prata med henne. Dock så blir det ofta att jag får prata på snabbt som tusan eftersom jag har mkt att berätta och hon har ont om tid då hon både pluggar och jobbar heltid samt är småbarnsmamma.

Då jag nyss satt på toa och funderade så började jag skratta lite för mig själv. (inte pga själva toavistelsen) Utan för hur tungt hennes ord väger för mig. Säger hon: Lina, om jag vore du skulle jag göra si och så. Vad tror ni att jag gör?? Precis, trots att jag tänkt i heeeelt andra banor, så ändrar jag mig och gör som storasyster säger.

För er som varken känner mig eller min storasyster så är vi totalt varandras motsatser. Vi pratar svart mot vitt, natt och dag, sommar och vinter..jaa ni fattar. Och det är inte bara i sättet, folk som träffat och separat och sedan får veta att vi är syskon tror inte på oss, för i utseendet är vi inte lik varandra en fläck!

Ja, det jag vill komma fram till är. Trots att vi ibland retar gallfeber på varandra (oftast jag som gör att det sker) så uppskatter jag henne till tusen! Och hon skrattar varje gång då vi pratar med varandra då jag alltid säger: Men vänta, måste bara berätta en sak till - det går snabbt! Men är man som mig som skämmer ut sig med jämna mellanrum och tycker synd om sig själv i det flesta lägen, så måste jag få höra att jag är omtyckt ändå!

Självcentrerad? Jag!?! Neee......;)

En sovande liten Alfred, en VÄLDIGT blond lina och elin på promenad runt sidsjön förra vintern.


Men suck..

Jag som tänkt åka och handla julpynt och mat i eftermiddag fick bita i det sura äpplet. Tydligen så får jag inte säga varför så det är väl bäst jag kniper då.

Mamma har nu åkt till egypten och varför är det så att bara för att man vet att man inte kan träffa en person så saknar man dem helt plötsligt extra mycket? Jag menar det kan ju gå veckor ibland annars utan att man ses och det gör ju inte så mycket...Nåväl. Hoppas hon får en härlig och en underbar födelsedag. Elin har ju fixat med en liten överraskning åt henne, så hoppas det går vägen:)

Men detta inlägg tog lång tid och nu är det dags för att sluta

Hemma

Jag är hemma idag från jobbet....vilket alltid ger mig dåligt samvete då man ser pengarna så rusar ifrån en. Men imorse så gick det inte.

När klockan ringde så skrek min kropp och jag kunde inte knappt röra mig. Jag klev iaf upp, åt frukost, klädde på mig och klev utanför dörren. Men då jag gått ca 50 steg kände jag: NEJ! Det går inte!! Jag var tvungen att lyssna på min kropp så jag vände om..ringde jobbet och nu har jag vaknat.

Har känt mig så otroligt trött ända sedan förra måndagen, och jag har jobbat varje dag sedan dess utom i fredags, men då ringde klockan tidigt igen för att vara barnvakt samt plugga hela dagen.

Jag är en sån som känner mig misslyckad då jag är hemma från jobbet, för man orkar alltid liiiite mer än vad man tror. Men som sagt, kroppen gjorde uppror, och det var en otrevlig känsla som jag inte vill känna igen.

Nu ska jag äta mina hemmagjorda salami-brie macka.

Fest

Det vankas fest ikväll...igen! Jag har nu inte varit ut "frivilligt" en enda gång de senaste gångerna. utan de har varit inflyttningsfester, födelsedagsfester osv.

Men jag ska inte klaga, jag har ju haft kul - trots oändlig ångest!!;)

Sitter på jobbet nu och det är faktiskt lungt. Det är gånger som denna som man skulle kunna jobba jämt! 

Även att två att tjejerna som ska på festen ikväll har skickat sms till och frågat om jag fixa deras hår...ööhh what!?!! visst kan jag fixa, men nån stjärna på det är jag då INTE, blir spännande att se om de vågar sig ut ikväll.

Nu hoppar jag mycket bland olika samtalsämnen, men jag måste berätta att jag ska bli med katt. Inte någon ny katt utan systers Harpo. Han verkar inte må så bra just, så vi ska testa om det beror på boendesituationen, och se om han mår bättre hos mig. Jag hade väl inte tänkt haft någon katt hos mig, men att tacka nej till syster eller Harpo går inte. Han är faktiskt en otroligt mysig katt. Vi får bara hoppas att han klarar av att vara innekatt hos mig, för motorvägen som granne är väl inte det bästa för en nyfiken katt...

Men nu är det två timmars jobb kvar här, innan man ska försöka kränga sig in i ett par strumpbyxor...usch.


avundsjuk

Ja men helskotta så avundsjuk jag är på mamma och elkan just nu. På tisdag åker dem båda utomlands, mamma till egypten och elin till thailand. Jag själv åker förmodligen till ICA samma dag för att köpa tröstgodis.

Jag vill oxå!! Jag vill ligga på en strand, känna solen steka min hud och äta färsk frukt för att sedan svalka mig i havet....hur lovley låter inte det?!?!

Var på mittuniversitet idag för första gången, och shit vilken skillnad det var från umeås universitet. I umeå är det folk ÖVERALLT, i korridorerna, i caférna, i biblioteket, överallt. På mittuniversitet såg jag nån stackars sate på bibblan, men inte många fler. Nog är jag fullt medveten om det är mindre här i s-vall och att det inte är en lika stor studentstad, men gud så tråkigt de måste ha det. Det roliga med att plugga i Umeå var just att man lärde känna nya människor i princip varje dag.

Avsnittet om integrering/segregering är iallafall färdigt, så nu är litteraturgenomgånen, inledningen och metoden klar och det känns skönt! V. 49 kommer förhoppningsvis det flesta intervjuer att göras och sen börjar grovjobbet med analyseringen och resultatet.

Charmfest imorn då! Vette tusan hur jag ska ta mig dit....vi ska ju vara där kl 18, men jag slutar 17.30 så alla lär ju har hunnit åkt så sammåkning känns lite långt bort. Kanske att taxi pappa kan ställa upp tro?

Skräck

Har precis sett bröllopsform för första gången, vilket för övrigt var ett riktigt roligt program, men det fick mig att tänka...

Jag lider av sjuk förhållandeskräck. Så fort det börjar kännas att det kanske kan bli nått med någon så får jag PANIK!! Jag blir som en magnet av samma styrka - stöter bort så fort de kommer nära. Varför? Vet inte.  Jag klagar på tok för ofta att jag är singel, men klarar ändå inte av att ha någon, vart går det ihop??

Beror det på att jag helt enkelt är rädd, eller har jag bara inte mött den rätta?

Det som känns mest oroväckande är att jag inte träffat nån som det ens känns liiiite rätt med. Men det är ju så mycket som ska stämma in! Jag ska gilla honom, mina vänner ska gilla honom och givetvis min familj.

Du där prins på din vita häst. Jag, vännerna och familjen har väntat länge nu på att du ska komma till mig. Slå på GPS på hästen nu och ta dig hit!! Ta inga genvägar, de blir oftast omvägar till slut ändå!

Jag väntaaaaar......!


Dåligt samvete

På grund av att jag inte får tag i de böcker jag behöver och att jag jobbar heltid så hinner jag inte med allt jag ska göra på uppsatsen. Det framkallar ett otroligt dåligt samvete hosmig och en panik som sträcker sig till Kina och tillbaka.

Tänk om jag inte klarar av det här?? Jag vill inte svika Teresia...och inte mig själv heller... Och det är INTE lätt att göra detta då vi bor 30 mil ifrån varandra och den bästa kontakt vi kan få är via mail och telefon.

Det suger i magen på mig och fastän jag VET då jag kommer hem från jobbet att jag måste sätta mig och plugga så orkar jag inte...det är fullt ös på jobbet nu, inte en lugn stund så då jag kommer hem så säckar jag ihop totalt!!

Fasen, ge mig lite motivation!! Tid!! Och bättre böcker!!!

Aaaah!!

Ser på Insider nu som pratar om Pedofiler.

Ett skott i pannan på dem är vad som gäller.

Punkt slut.

Vad är det med mig?

Jag är så himla trött nu förtiden att jag knappt orkar med dagarna! På morgonen när klockan ringer vet jag inte om jag är död eller levande...

Har blivit "skillad" på jobbet oxå. Alltså fått klivit upp ett trappsteg och fått ett till uppdrag. Kimpa har oxå fått det, och när vi fick förfrågan tittade vi på varandra och skrattade lite nervöst och klämde ur oss: Ööhh..va?! Ska vi?! Haha jaa det blir en utmaning för oss, men det ska vi nog klara. Utbildningen börjar imorn!

Var ju som sagt på bibblan idag..och jesus så dåligt det är där!! Inte en, inte en enda bok om segregering!!! Måste ta mig till mitt universitets bibliotek på fredag och se om jag kan få låna där, för detta håller inte.

Ett nytt vintrinskåp stog i mitt kök då jag kom hem idag. Det blev faktiskt fint...var lite orolig att det inte skulle bli det, och sa till mamma att hon såg mig som en avlastningsplats för hennes grejer som hon inte får plats med. Men det blev fint:) Bara en sladd som måste fixas nu så skåpet kan lysa oxå!

Mia, ska du med på middag på fredag?? Och resten av gänget, vad ska vi äta? Ska vi göra knytis? Och Sandra vad säger du om lövbiff med färskost??:)

Nu: Sova

Okej

Även att jag stavade rejält med två ll i inlägget innan. Samt att min särskrivning är av hög rang! Har jag nämnt att jag är lärare??!! Dock så är INTE svenska ett av mina ämnen och tur är väl det, för då bådar inte framtiden för mina elever gott!

One tre hill avsnittet sög verkligen ikväll, redan då musiken började i programmet förstod jag: nej...det kommer vara ett sådant där cp-avsnitt då dem gör ngt speciellt. Jojjo, mycket riktigt. Skit var det!

Måste till bibblan imorn åh och försöka hitta några böcker om integrering och segregering, men med det katastrofala bibliotek som vi har här i s-vall lär jag väl inte hitta mycket. Som när jag frågade om de hade någon artikelsökbas, jojjo det hade dem minsann och oj så stolt hon var över den! Letar fram 8 artiklar som jag vill ha..tror ni dem fanns?? Nää inte en enda hade dem!!! Varför ha en sådan sökbas om man inte har något?? SOPIGT!

Nu blir sängen och greys som jag inte hunnit med att se.

Guess what?!

Jag har ont i magen igen...REJÄLLT ont i magen.

Pallar inte att äta riktig lunch då jag sitter så här stilla. Nu hädan efter är det back to havregrynsgröt!! That's a fact people.

Känner att jag måste ta en power nap då jag kommer hem. Att få höra av alla att man ser trött och sliten ut är väl igen jätte hit direkt. Men lite inhandling av godis sen så! Då är man fit for fight igen.

Märker ni hur cool jag är som använder mig av engelska uttryck hela tiden?? Hipp som f-n!

Break is over, back to work!

Se! Det bara kommer!! CAAAAAN'T STOOOOPPP!!!


Morgon!

Herregud så trött jag är...! Sängen var underbart skön i morse och jobbet lockade väl inte sådär jättemycket. Men efter en dusch och lite frukost så sitter jag nu här och inser att jag måste skynda mig ner nu.

Sakta men säkert

så börjar jag bli människa igen. Men är fortfarande sliten med stort s!!

Vi var ju en hel del från jobbet på festen på stadshuset i lördags och jag kan ju säga så här, jag var inte de enda som var sliten. Magnus hade skakningar, Johnny spydde hela dagen igår och Micke kunde inte förmå sig att lämna soffan. Ni kanske fattar galoppen nu, att lördagen var hård?

Fick även ett sms nyss från Marie att det var dags att tagga tills på lördag då det vankas den årliga charmfesten...jag rös av tanken att alkohol skulle befinna sig i min kropp igen...

Men nu måste jag på toa, sen blire skriva klart det jag lovat Teresia, sen hämta glas och matlådor hos mama!

Ångest

Ångesten är så total idag att jag klarar inte ens av att blogga.

Att sitta ner och dricka vinglas efter vinglas en helkväll är INTE att rekommendera! Det gör att man vill drar en påse över huvudet och aldrig mer träffa de människor man mött denna kväll.

Jag tog dock mitt förnuft till fånga och åkte hem halv 2. Vill inte ens tänka på hur ångesten varit om jag varit kvar 1½ timme till. Huvva!!!

Men mitt i allt så hade jag det jävligt roligt:)

Hejpa.

Min morfar

Imorse då jag gick till jobbet då var det sjuukt halt!! Detlixom regn/snöade och halkan var ett faktum. Såg bilar som kröp nedör skönsbergsvägen och bilar som inte tog sig upp för den. Detta fick mig att tänka på min morfar.

Min morfar är en sådan man som klipper gräsmattan med sax (ungefär) och tvättar sin bil varje kväll för att den ska blänka. Det han även gör att vägra köra sin bil inne stan på vintern. Varför? Joo för att saltet förstör bilen! Han är en perfektionist (stavas det så?) ut i fingertopparna. Och banne den som pillar på hans bil eller gräsmatta - det är dödsstraff!!

Som tur är bor han i lgh nu och har bilen i garage, så han klarar sig :)

Back to work!

Suck

Nu känns det inte lika bra med examensarbetet längre....har fått en klump imagen. Pratade ikväll med Teresia, tjejen jag skriver med, och när man pratar sådär så dyker det bara upp mer och mer saker som måste göras och skrivas.

Jag måste hitta glöden! Jag måste hitta moroten som ska få mig att vilja ro detta i land!! För att det något jag vill så är det att skriva klart den här skiten. Den har tyngt mina axlar tillräckligt länge nu så det är dags att bli 10 kg lättare!!!

Ska skriva 20 min till, sen äre god natt!

Kuslig magkänslig

Jaa, alla som känner mig vet att jag oftar pratar om min magkänslan och hur den till 99% nästan alltid stämmer. Jag vet oftast hur en utekväll kommer att bli, om jobbet blir mitt, vem det är som ringer/smsar trots att jag inte hört av den personen på länge, om killen ifråga är ärlig eller inte. osv.

Iallafall så ska ni nu få två exempel på att träffa folk som jag varit med om.

När jag och Sandra åkte till Oslo i somras så visste jag att J inte skulle vara där för han skulle till Arvika och jobba på Arvika festivalen samma dag som vi skulle komma dit. Iaf, så när vi strövar omkring i Oslo i väntan på att Mallan skulle sluta så säger jag till Sandra att det känns som att vi ska stöta på J, men att jag vet att vi inte kommer det eftersom han den dagen skulle åka iväg. Vi blir akut kissnödiga och virrar omnkring som yra höns inne i Oslogallerian för att hitta en toalett, och till slut, på högsta våningen så finner vi en toa. Då vi kommer ut från toan så möts jag av ett bekant ansikte...J! De hade blivit försenade för att de skulle stanna och handla lite grejer. Men vad var oddsen att vi skulle träffas i Oslo gallerian, som jag kan berätta för er som inte varit där är sjuuukt stor!

Samma sak händer idag. En person jag inte sett på över ett halvår hörde av sig till mig i söndags, och det var väl inge mer med det! Men då jag slutat jobbet idag och skulle bege mig en snabbis till stan för att köpa en ny mascara så smög sig en magkänsla på...det känns som om jag kommer att se E idag. Men jag slog bort tanken, för jag menar jag har ju inte sett människan på stan en enda gång på ett halvår så varför skulle jag göra det idag?
Men det gjorde jag. Då jag är på väg hem så träffar jag på Lisa och stannar och pratar med henne en stund, och vem är det inte som kommer?? Jojjo..mkt riktigt, E.

Vad beror detta på tro?? Vad vill min magkänsla? Erkänn att det är lite halv mysko!


Irri!

Imorse då jag gick till jobbet så gick det en tjej framför mig. Först så trodde jag att hon bara hade strumpor på sig, för att sedan se att det var faktiskt ett par skor. Vi hinner inte gå långt, förrän hon sätter ett finger för en näsborre för att fräsa ut snor ur den andra. VA!?!? Gör man så??? Jag menar jag är inte den som är den, men att fräsa ut snor sådär mitt bland folk är lite för overkill även för mig!.

Nåväl, jag lider som jag sagt av en tvångstanke då jag går  till jobber att jag måste gå om alla som är framför mig. Sagt och gjort, jag stegade om tjejen rätt så fort (YES!) Dock då det blir ett stopp vid övergångsstället så kommer hon ikapp...och jag kan lova att denna tjej led av samma tvångstanke som mig, för shit så småbenen hennes pinnade på, på slutet. Slug som man är så stressade jag henne gärnet istället med att gå ändå hårdare bakom henne så hon hörde mina klackar.

Jag kom till ´jobbet -nöjd! Hehe:)

Jag måste erkänna

Har suttit och pluggat nu i någon timme. Läst igen lite artiklar, sammanfattning av böcker, samt skrivit lite granna på min litteraturgenomgång. Och jag måste erkänna; Ikväll var det roligt!:)

Det är inte alltid roligt att plugga, men de kvällar då man har lite "flyt", då orden kommer lite av sig själva, då är det roligt. Jag är faktiskt taggad att skriva detta arbete just nu, och jag ber till gud att det håller i sig! Trots att jag är trött då jag kommer hem efter en 9 timmars lång arbetsdag, så tycker jag att det är skönt att veta att jag ska göra något på kvällen.

Minns på den tiden då jag pluggade på heltid. Efter att man skrivit en tenta så var man oftats "ledig" i en-två dagar, och dem dagarna var man helt rastlös. Trots att man alla kvällar innan, halvt grinat för att man tyckt det varit jobbigt att plugga, så blev det alldeles tomt då man helt plötsligt inte hade någon bok att läsa eller uppsats att skriva. Kroppen vänjer sig förjäkla snabbt!

Men nu ska jag gå till mamma och hämta bilen och göra en sanbbhandling.

Sen...jaa sen..ni vet..."you know you love me...xoxo"

Det här med att vara tjej..

..är inte alltid lätt det heller!

Jag har lingonvecka, och ni av det kvinnligakönet vet vad det betyder:
Totalt jävla överkänslig och magont!!

Märker även själv hur min så annars lena röst (?)till kunder, betonar varje bokstav och jag får bita mig i tungan för att inte be dem fara och flyga!!

Jag längtar hem....jag har godis hemma OCH sådana stjärnchips som smälter i munnen. Jag har även en massa serier som ska ses....och böcker att läsa.

Öka takten sista kvarten GOOOOOOO LINA!

Lina Lucia Maria Andersson

Jag är segare än segast!! Har skit svårt att komma igång med examensarbetet. Jag skäms över mig själv... Har iaf lyckats ladda ner ett slags office paket nu som jag inte hoppas det är allt för mkt fuffens med. Nu gäller det bara att fatta tangenterna och börja skriva. Mmm...jojjo...borde väl de ja....

Har varit hos Säändra ikväll och skvallrat av mig lite. Sandra själv stackarn fick knappt en syl i vädret för jag hade så mycket att berätta!:) Efter all slit och mödan som hon lagt ner i sin lgh så måste jag säga att mysfaktorn var hög där hemma! Ville nästan...men bara nästan byta ut henne mot en snygging och luta mig tillbaka i soffan hennes. Men för ikväll så dög hon gott och väl.

På tal om att träffas. Elin, Mia och Säändra, nästa fredag tycker jag att vi bokar en middag här hemma hos mig. Vi pratar middag och då är det hela kittet som gäller. Förrätt, varmrätt efterrätt, SNASK och givetvis ett gott vin till det hela, så fixa skjuts hem!! Alltså fredagen den 21/11.

Nu ska jag läsa lite i mina böcker....eller ska jag se brothers and sisters? Svårt val......NOT!

Jävla mage!!

Kvällens utgång var faktiskt riktigt rolig!

Men nu sitter jag här och äter en kopp fil....har så jävla ont magen!!

Mamma är ensam då Kalle är övik och ville att jag skulle sova där...men när man har ont i magen vill man bara hem. Hem till sin egen säng där man får ligga i fosterställning och bara tycka synd om sig själv.

Ska ta sista skedarna fil nu och sedan krypa ner...


God natt.

Heldag

på stan med mamma är vad jag haft idag.

Har valt ut min födelsedagspresent idag. En lampa...jag blev kär!! Det var mamma som hade hittat den åt mig och jag kunde inte annat än att hålla med om att den var PERFEKT!

En klänning till mig själv och present till Jacob följde oxå med hem. Dock har jag stora eller ska jag kanske säga små problem med mina klänning. Ryggen på klänningen är i spets, vilket gör att jag inte kan ha ngn BH på mig. Jag har varit in i varje underkläderbutik i hela s-vall, men ingen, INGEN hade några "nippel pads" eller vad det heter. Sådana man sätter över bröstvårtan. Jag menar, jag kan ju inte gå helt bar! Då kommer ju folk tro att jag antinge fryser eller är..jaa..mm...;)

Funderade på tejp..men tejp!?!? Fatta då jag ska ta bort skiten sen?? Oooh....!

Men nu ska jag leta mig något att äta, sen gå upp till mamma och ta mig ett glas vin där innan jag beger mig vidare.


Nattjour?

Var som sagt barnvakt igår till lilla A, och alltid då jag är det så har jag min telefon på ljudlöst, ifall han skulle somna. Glömde bort att sätta på ljudet igen och tur(?) var kanske det.

Min telefon visade imorse:
5 missade samtal och 10 sms.

Elin var full, jag tror Lisa likaså.

Här kommer Elins sms, om ni kan tyda dem, please give me a call:)

1. Jag är sak
2. Jag är jag
3. Jag E dubb. Tidi jag
4. Ja mentja bi. bg
5. Jag är idis
6. Jag E kurt' på tjuvs. Jag ca haha. Haha! på tjo
7. Vi är bastupe an detta.

Elin. Vad ville du?!?! Hahaha:)

Nu: Stan med mor, sen bibblan.


Hola

Det är fredag
Det är helg
Jag är ledig lördag - söndag!!
Det tackar vi för!

Sitter på jobbet nu och det är fortfarande fel i växlarna så det ringer som f-n och jag får samtal från avdelningar jag inte har en susning om. Men det löser sig!

Inte mkt som känns jobbigt idag då jag ska få hämta mina favvo på dagis idag och vara med han heeel kvällen! Älskar verkligen den pojken mer än allt annat och ändå så är han inte "min". Ska dock inte sticka under stolen att jag är sjukt trött efter att ha lekt med honom en hel dag...så all creds till syrran och magnus som orkar med denna energiknippe till son:)

Men nu måste jag jobba på här...sjuuukt mkt idag!

Alive?

Jag vet inte ens om jag lever nu eller inte för så trött är jag.

Mitt senaste dygn har sett ut så här:

22.00: Beställer taxi till 02.20 och taxibolaget undrade vad jag i hela friden skulle med en taxi den tiden på dygnet på en tisdagsnatt
01.00: Ringer klockan, och jag tror på allvar att jag ska dö av trötthet då jag drar mig till duschen
02.20: taxin kommer
02.25: Jag ringer och väcker Elin då jag är sjukt rädd för att sitta på navet själv mitt i natten
02.40: Bussen kommer.
06.00: Bussen stannar på Umeå busstation och jag har inte sovit en blund, då jag frös så jag hackade tänderna under hela resan.
06.00-06.30: Jag sitter på busstationen och löser korsord i väntan på att bussen till Skolan ska gå
07.00: Jag kommer till skolan och den är INTE upplåst som vaktmästaren lovade mig. Dock kommer en kille med passerkort till en annan byggnade och jag får gå in med honom och tänker ta mig dit jag vill via bakvägen. Jag kommer halvvägs då jag möts av en låst dörr och får vända tillbaka....
07.20: Jag kommer in på skolan och sätter mig och se one tree hill och gossip girl i väntan på att börja.
09.00: Vi börjar
11.30: Jag upptäcker att jag tappat mobilen
12.00: Jag hittar mobilen!! (den fungerar knappt, så konstigt vore det om ngn skulle snott den)
12.00-13.45: Jag och Teresia pratar igenom vårat arbete.
14.00-18.00: Jag åker buss i 4 timmar tillbaka till sundsvall och hamnar bredvid en tant som fiser konstant och bakom en kvinnan som lutat tillbaka stolen till max så jag fick inte ens plats med mina ben.

Jag är trött..slut...men imorgon är det en ny dag.
Bibblan
Visa upp min kaluffs för emma som vill ha mig som hårmodell
Kolla på en lampa som mamma vill att jag ska ha
Jobba.

Natt.


Herregud

Jag ska till Umeå, men bussförbindelserna är ju inte direkt perfekta så om 45 minuter går min buss...

Önska mig lycka till så hörs vi på torsdag!

Hungrish!

2 timmar kvar till lunch och ´jag SVÄLTER!! Även att jag bara har med mig gröt idag...så typiskt! Igår hade jag med mig värsta matlådan med lax, potatis och romsås och då var jag inte ens hungrig (men givetvis så slank den ner ändå) och idag då jag är vrålhungrig så bjuds det på havregrynsgröt. Odds??

Men ljuset i allt är att mamma kommer till mig ikväll med nybakat lussebullar. Hörde ni?? NYBAKATA LUSSEBULLAR!!! Jag små njuter inombords....:)

Rasten är slut, och folket väntar.

Måndag

Igår hade jag nog mitt värsta seriemaraton nånsin! Jag laddade hem alla avsnitt jag missat av brothers and sisters och såg även de senaste. I totalt 6 timmar såg jag avsnitt efter avsnitt, och herre min skapare så bra serien är!!!:)

Justin är för övrigt så jäkla snygg, att jag bara vill hoppa in i Tv:n och säga: Pick me...Love me...Choose me (Som Meredith i greys anatomy säger till Mcdreamy) Inte behöver jag väl säga att jag gillar att se serier va?! ;)

Även att jag måste erkänna att jag har dem absolut bästa och skönaste vännerna. Skrattade igår efter att jag pratat med Elin då vi alltid måste avsluta våra samtal för att nån av oss måste gå på toa. "ööhh..du jag måste sluta nu för jag måste gå på toa"  Lovley!

Bussbiljetten till Umeå på onsdag är nu bokad, jag får fjärilar i magen av tanken då jag kommer kliva av på ålidhem centrum och gå vägen till skolan som jag gått så många gånger. Jag har verkligen längtat tillbaka till Umeå, och det ska bli underbart att få åka dit igen.

Nu: Jobb till 22.30

Icke

Det blev ingen utgång för mig igår. Då jag kom hem och fått i mig lite mat så hamnade jag i paltkoma och orkade inte ta mig någonstans. Jag tröck istället i mig en massa chips och dipp och somnade i soffan som en annan ensam luffare.

Även att jag vaknade med sjuuuuuuukt ONT i örat!! Jag har nämligen sjukt hårda öron, och om jag ligger på ett och samma öra för länge så smärtar det nå så inått!

Började ju som sagt att jobba kl 07.00 idag, och fastän jag var trött som en gris då jag gick till jobbet i morse så är det riktigt mäktigt att få se/känna hur hela staden sover. Inte en bil, inte en människa och knappt några ljud hör man.

Men nu ska jag avnjuta min sista del av rasten här, sen är det 2 timmars jobb kvar och då blire SÄNGEN!! och frulle...jag som alltid längtar efter frukost fick inte i mig nått imorse då chipsen låg som en deg i magen.

Sen Gifflarna...och kanske pizza:)

Öh?

Jag har drömt att jag och Lars i Idol tog ett bad tillsammans inatt....what?!? Även att vi badad i ett badkar som stod mitt i ett rum och det var massor av människor runt omkring oss. Jag blev dock tvungen att lämna Lars i badet då min pappa kom in och bad mig stryka färdigt....

Kan någon tyda denna dröm åt mig så vore det väldigt tacksam. Och säg gärna att det betyder att jag jag längtar efter ett hett bad och nystrukna kläder, för annars blire ju hispan för tusan!!

Men nu är frullen i magen, kläderna på kroppen och håret som ett fågelbo. Det betyder med andra ord, att det är dags att börja traska ner mot jobbet. Ner till jobbet och ta samtal från människor som supit bort sina mobiler och pinkoder igår. Dem är många vill ja lova:)

Tjejer: Om jag går ut med er ikväll. Kan ni oxå ställa eran klocka på 06.00 då och ringa mig så jag med säkerhet tar mig upp till jobbet?? Toppen! :)

RSS 2.0