Here we are

Sitter nu nyduschad i vår 10 rummare på östermalm, på kaaaarlaplaaaaan! Japp vi befinner oss på den snobbigaste delen av stan. Jag sa i bussen på väg hit att på karlavägen så bor det bra kärringar som bär pälsar. Då vi kommit fram och ska haffa oss ngt på seven eleven så kommer två damer in, och vad är det dem bär???? Joo minsann, pälsar! Vi dog av skratt där inne...:)

Vin och ost och kex hade i med oss igår..jag tog en klunk sen sov jag i soffan. Jag var så fruktansvärt trött...trots att vi såg på min favvo film twilight så var jag chanslös....! Dock så vaknade jag till då och då. Men då det var dags för att sova på riktigt så hade jag och emma på tok för mkt att prata om! Det är ju bra mysigt ändå när man gör sådana här trippar och tjej/skit snacket bara flöööar! I love it!

Men nu ska vi börja göra oss i ordning här!

Ps. Jag är orangehårig nu...and I like it! Ds.

Jag är kvar!

Jag kan tyvärr inte blogga förtillfället då min dator har kraschat...sitter med den iförrgår och får ett felmeddelande att hårddisken snart är full?? Jag börjar att ta bort lite filmer och annat onödigt, men ändå så fortsätter minnet att minska....tills att det är noll kvar. Kul.

Alla mina bilder är borta...vi pratar hundratals..min musik..vi pratar tusentals...och alla mina program som jag så stolt lyckats fått ner är nu gone..gone..

Men ska försöka få nån att hjälpa mig omformatera datorn så jag blir fit for fight igen!

Nu väntas jobb (eller har jobat i 2 timmar nu) och sen sthlm.

Hörs på söndag!


Rast

Sov ju som sagt hos min syster igår. Av någon aledning så började vi prata om bloggar. Vi hade helt olika åsikter (som vanligt) om en blogg som vi diskuterade. Det slutade med att min syster säger: Ja men det här med bloggar är ju egentligen helt sjukt tänk ändå vad man blottar sig. Berätta så alla får veta...

Jag kände hur jag blev sjukt stött av kommentaren, och att jag skämdes lite över att jag gör ju precis det... Det var ju lite därför jag slutade bloggade. Många som läser, men få man vet vilka det är. Men att ens ta den diskussionen med Elin kändes lönslöst då kl var 21, vi var båda skittrött och jag har aldrig vunnit över henne hittills så att tro att jag skulle göra det då, var som att sälja sand i sahara - omöjligt.

DOCK! Är min syster lista över vilka bloggar hon läser 3 gånger så lång som min (som kanske är 4) så liiiite in your face! hehe:)

Onsdag snart fridag

Imorn är jag leeeeedig!! Över en vecka sedan jag var det nu. Ska börja morgonen med att gå till carro för att bli lite fin fin i håret. Ska ju bli ljusorange.......jag...är i-i-inte nå orolig alls....*host* inte alls....

För övrigt så var Nomor hos mig i morse för att ta bort råttan - som för övrigt var en STOR mus. Men den var stor. Yuäck!
Killen fick iaf inte tag i den, den sprang ifrån honom. Så nu har jag råttfällor hemma, och jag ber till GUD att den har tagit sig ut själv så jag slipper ta tag idet där.....annars, finns det ngn som ställer upp för sovsällskap inatt??

Nu måste jag börja här. "pling plong.....Telenor".


Hemma bra?

Jag sover hos syster inatt. Finns inte en sportsmössa att jag vistas hemma i min lgh så länge äcklet är där. Imorse då jag befann mig i värsta chocken så blev jag ju tvungen att ringa min chef och säga att jag kommer att bli sen till jobbet. Efter att ha slagit fel nummer 4 gånger av ren panik så kom jag till sist fram. Då jag kommer till jobbet så skrattar alla och frågar hur det är med min nya husgäst. Öh? Hur vet ni det? Joo "Bossen" hade ju skickat ut ett mail som löd:
Lina kommer att bli sen till jobbet idag, då hon förnärvarande står på en stol i hemma hallen och skriker förtvivlat över att hon har en råtta hemma. Hon kommer när hon kommer.

Sympatin över min händelse är stor märker jag! :)

Själv har jag dock varit helt förstörd hela dagen. Allt skrikande så tidigt ¨på morgonen tog ut sin rätt och det är dags för mig redan NU! för att gå och lägga mig.


Vilken morgon

Denna morgon har jag stampat, skrikit, gråtit, skakat. Varför?

Joo för då Lina Lucia Maria Andersson skulle gå in i köket för att lämna sin uppätna kopp med fil så möts hon av DEN STÖRSTA JÄVLA RÅTTAN EVER!!!!!!!!!!!!

Jag fick panik! Sen min senaste råttattack så är jag så fruktansvärt rädd att det är inte nådigt!! Jag stampade och hyttade åt den jäveln! - men tror ni han blev rädd?? ICKE! Han börjar istället JAGA MIG!! Jag skriker och skriker och hoppar och stampar, och tar mig till slut ut ur lgh. Så där står jag....i mina uggs skor som jag lyckats fått på mig och en handduk...ute...i minus 3...så alla som jobbar på Skandia kan se mig...jag började grina. Ringde syrran och berättade, och istället för det stöd som jag så aktivt sökte, fick jag ett gapflabb tillbaka!! Och ännu roligare tyckte hon att det var då jag blev så rädd för mig egen skugga så jag började grina igen...

Jag tvingade till slut pappa att komma så han kunde vakta, och jag kunde få klä på mig kläderna och borsta tänderna.

Så nu sitter jag här på jobbet...i en okammad kaluffs, inte en sminksmula i ansiktet och med en sprängande huvudvärk!!

På väg till jobbet fick jag ett samtal även från en trevlig filur som erbjöd mig ett jobb. Minst ett år. Vet inte riktigt vad jobbet innebär så måste höra mig för lite mer i eftermiddag.

12??

"Även att min storasysters killkompis sa åt honom"


HAHAHA!! Nu skrattade jag ihjäl mig åt mig själv....! Det lät som om jag vore 12 år och hade hamnat i en fajt med mina kompisar, för då skulle allt min STORASYSTER komma och säga åt dem! För att inte tala om hennes cooola KILLKOMPIS!!

Skämmigt.

Fel i huvet?

Förutom mensvärk så lider jag av kroniskt fel i huvudet!! Jag funderade på allvar ett tag om jag skulle döpa om min blogg till singelbloggen och berätta om alla möjliga fel jag göra då det kommer till kärlek att göra, för att sedan släppa en bok som heter: Så håller du dig singel och halvbitter för evigt!

I lördags då jag var ut såg jag K som jag "träffade" i höstas. Han visade sig vara en skum människa rakt igenom. Trots hans skumma beteende och helt sjuka kommentarer som till och med fick min storasysters killkompis att säga åt honom, så kan inte mina tankar sluta dra åt mig honom.  Jag tillåter mig alltså att tänka på en person som till och med min omgivning reagerar på??!!? WHAT THE FUCK IS WRONG WITH ME?? Jag är verkligen en vekling för den förbjudna frukten...

Så mina vänner. Nu ska detta pms-överkänsliga monstret krypa ner i sängen, lösa ett korsord eller två innan de blå tackar för denna måndag och tar ett steg närmare fredag = estocolmo!

Ps. Har ju glömt att säga det, Pernilla, din kommentar kanske var den bästa jag min bittra jävel har fått! :) Ds.

Neeeeeej!!!

Det är dags för kvinnoveckan....jävla piss skit!!! Jag känner hur det spänner och bränner i magen och det är bara en tidsfråga innan h-vete bryter lös.

Jag HATAR verkligen denna vecka. Jag har ångest veckan in för att den ska komma....därav brukar jag äta min piller flitigt så att den bara kommer varannan månad...för jag pallar allvarligt inte av att ha den var 3:e vecka. Tror inte min omgivning heller skulle palla av att jag skulle ha det.

Dock så känns det som att jag kommer klara av dagen, för jag har lite candy kvar hemma. Snacka om räddaren i nöden en dag som denna!

Huuuua

Man mår inte som en prinsessa nu...jag skakar så det är svårt att skriva. Men jag hade sjukt kul igår!!! Kvällen bara flög iväg. Roligast hade jag ändå åt Emma som gång på gång förlorade då vi körde sten sax påse och fick svepa x-antal shottar. Jag sjäv var överlägsen så de andra gjorde en kupp mot mig, så  till slut åkte jag på shot jag med.

Men pinsamast var ändå då jag skulle heja på Maud. Emmas mamma. När hon kom in så blev det att jag tänkte på hur Maud uttalas. Jag har även alltid kallat henne för Maudan. Så då jag ska säga hej så kläcker jag ur mig: Men hej Mona!! Snabbt insåg jag att jag sagt fel och hennes vännina var snabb att säga "mona?"  Så då började stamma ut en massa D:n. "Ddddddd MAUD!!! "menar jag jue!

Åhh nu får jag en massa flashbacks, så det går som stötar genom kroppen. Men jag tar inte på mig något ansvar alls!! Skyller allt på shoten. Helt klart.

Men nu tror jag..Så lyder rubriken för en söt gammal tant som får vårdas i ett förråd på ett sjukhus!! Man ser förvaringsvagnarna som står bredvid henne ....även en liten toalett dyker upp där bredvid sängen, samt att man ser en mackbit på bordet bredvid. Människan måste alltså äta sin mat i samma rum som hon skiter ut den??? Toaletter och mat i alla ära! Men tillsammans..? Njaaee...det blir lite väl magstarkt även för mig.

Jösses Maria

Vad trött jag är!! Efter en natt med fåtal timmar sömn så sitter jag nu här på jobbet. Jag kör fullt ut på vad det gäller mysklädsel idag, leggings, tischa, en stor huvtröja, och givetvist BOMULLS trosor.

Dock funderar jag på hur jag ska hinna med allt idag, plus hur jag ska kunna hålla mig vaken till en utgång??
Skorna orkade jag aldrig åka och köpa igår...så det måste bli idag. Elle ska jag vänta tills vi åker till sthlm? Men vad ska jag då ha på fötterna ikväll?? Vad ska jag ha på mig överhuvudtaget ikväll?? Och......när ska jag hinna ta en powernap?

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Vilket gäng!

Måste bara visa vad jag hittade på facebook idagDet är jag som sitter som "lillbossen" i mitten och försöker desperat att få tårna att nå marken. Ungefär som det är idag då:) Kolla även hur jag brer ut mig så att Niklas lutar sig åt andra hållet och lilla maja blir ihoptryckt bredvid. Och för att inte glömma...varför ser det ut som om jag har en sådan där man har under tårtan runt halsen?? Mamma försökte väl för en gångs skulle att jag skulle se snäll och söt ut..men ack så hon misslyckades!:)

Hur som haver, det var sjukt kul att se bilden igen, och ännu roligare att vi faktiskt än idag håller ihop många av oss och umgås. That's what is all about.

Kan det bli så mkt bättre?Över 1 kg godis, snus och en skagenmacka. Jag tror min fredagskväll kommer att bli ganska så lyckad:)Dreams..

2½ timme kvar av denna arbetsdag och jag kan inte sluta drömma och godis...!! Nudlarna gjorde sig inte välförtjänta för att ens kalla sig lunch så socketsuget ligger på topp!!

Jag vill ha godis från "hemmakväll". Trots att ena tjejen som jobbar där är lite små skum och säger att jag luktar gott och att jag pratar som om jag kommer från båååårlääängä.

Har även lite ärenden jag måste göra ikväll på kort tid.
* Brassa till Birsta för att köpa mina dojjor
* Kanske en solning??
* Duscha
* Köpa godis
* Handla (men det är egentligen ett nödvändigt ont)
* Hyra film
* Ångest inför att jag jobbar imorn


F to the day!

Fredag folket..det är fredag!! Trots att jag ska jobba hela helgen så är fredagar speciella!

Har dock STORA problem med mina nya telefon och snoozningen. Min förra telefon snoozade jag så mkt på nyårsdan att minneskortet gick sönder. Joo det är sant! Har visat dem som inte trott mig och de kan inte annat än se vad jag såg : "Your memorycard for snoosning has been bla bla" kom inte riktigt ihåg. Iaf. Min nya. Jag måste lixom trycka på helt olika knappar, vilket igår ledde till att jag helt plötsligt efter första snoozen ställt om den från 06.45 till 07.35??? Tur man är snabb på morgonen och har tvångssyndromet att gå om alla på vägen till jobbet = jag är på jobbet i tid ändå!

Jobbdagen kunde dock ha börjat bättre då jag bara har haft arga och gnälliga kunder. JAG ÄR KLEN!! och det är fredag!! Kan inte folket inse det oxå, och åka och köpa fredagsmys ist för att ringa och gnälla till mig. Tack.

Ja men det var väl..

självaste faan att jag skulle misslyckas då jag gjorde ett tappart försök till att vara lite "kvinnlig" ikväll. Jag har nämligen köpt färg för att färga ögonfransarna.Testade igår, men då skulle man sätta sådana där lappar under ögonen som skydd, men dem stack in i ögonen hela tiden så tårarna rann jue, och då var det lite halvsvårt att kleta på färgen då jag bara grinade bort det.

Men skam den som ger sig.

Så idag då jag skulle göra det igen så struntade jag i dem där jäkla lapparna och körde på  fri hand. Att kleta på färgen var nemas problemas. För att slå två flugor i en smäll så tänkte jag att jag skulle tvätta bort färgen i duschen då jag behövde duscha efter all min städning. (nån mer än jag som svettas som en gris då man dammsuger? inte nådigt...) Duschen var varm och skön som vanligt. men chocken jag fick då jag såg mig i spegeln!!! FÄRGEN HADE JU FASTNAT UNDER MINA ÖGON!! Jag har tvättat, jag har gnuggat, men icke! Den sitter där den sitter. Jag ser ut som Britney Spears gjorde under hennes kris - konstant svart under ögonen. 

Så tur i oturen att jag jobbar där jag jobbar. Möter inga kunder face to face, för annars skulle de nog tro att jag haft en tuff natt...

Kvinnosydrom eller linasyndrom?

Min mamma ringde mig igår och frågade om jag ville komma och äta blåbärspannkaka med henne och Arvid idag. Jag som inte kan laga mat och älskar min mammas (samt speciellt blåbärspannkaka) var inte sen på att säga ja!

Då jag har städat och tvättat hela dagen så blir jag ju givetvist hungrig. Hungern började krypa sig på vid 15 tiden, men tänkte att det brukar ju vara mat hos mamma vid 17tiden så jag håller ut. Då klockan börjar närma sig 17 har jag fortfarande inte hört av mamma, så jag bestämmer mig för att skicka iväg ett sms och höra om det inte klart snart!??! Blir uppringd och får höra att hon var på väg hem från jobbet. VA?!?! Detta betydde ju att det inte var mat förrän om en timme så jag blev sur. Sa att jag inte kunde vänta så länge och att det minsann fick äta utan mig!!

Är jag dum i huvet elle??

Nu sitter jag ju här fortfarande hungrig och inte har jag nå mat hemma heller! Såå typiskt mig att bli sur bara för att det inte blir som JAG mitt ego tänkt det. Så nu måste jag ju krypa till korset för att ringa mamma och höra om hon inte har en bit över till lilla mig...Mmmm....

Januari torkan är över


Vilket betyder.......UTGÅNG!!

   
  
 

Är ni redo tjejer??

Leeedig!

Jag är så glad över att slippa gå till jobbet idag att jag till och med njuter av att städa och tvätta hela dagen! Jag kommer alltså att få slippa gnäll, skäll, tjat och problem för en hel dag!!! Dock så störs lyckan liiite av vetskapen att jag efter idag inte är ledig förrän nästa torsdag...men då på fredag så åker i ju sthlm så längtan dit gör förhoppinigsvis veckan lite lättare:)

Jag funderar starkt på att ta ut alla mina sparpengar och sticka till thailand..typ imorn!! Nån som vill haka på? Give me a call!

Nu: Frukost, slänga in en ny maskin, städa.

det här med stil..

är något som jag inte har gott av. Jag suger på att shoppa. Insåg idag att jag går klädd likadant VARJE dag. Chinos, tröja och gärna en väst och converse skor. Det är som mina kompisar säger: men hur många chinos har du lina??   Jaa vad skulle jag tippa..6-7? och alla i dess olika färger. Jag är så okvinnlig att det finns inte!! Men samtidigt då jag jobbar på det jobb jag gör så handlar det om att sitta ner i 9 timmar och då är det sköna kläder som gäller!

På nyårsdagen klev jag direkt upp från sängen och begav mig till jobbet i spetstrosor vilket var ett big mistake! Jag hade intatuerade rosor på skinkorna i en vecka, och det var varken vackert eller skönt då jag väl satt där.

En sak till bara innan läggdags. Varför ska det vara så svårt att gå och kissa? Jag går väldigt sällan på toa då jag är nödig....av ren lathet! Jag ligger hellre och skakar med benen och känner hur det trycker på för att förtränga det. För det är helt enkelt för jobbigt att gå de 10 meterna till toan.

SPRÄNGS!

Mina byxor sprängs snart...! Åt som sagt mammas makaronilåda till lunch, och som vanligt så var den fylld till kanten och jag kan inte äta med måtta. Detta har nu resulterat i att  mina byxor skär in i magen, jag är konstant fisnödig men varken kan eller FÅR fisa då jag har folk runtomkring mig och toaletterna är lika isolerade som pappersark.

Suck..pust..stön...men ingen fis.


Skolan is over

Igår kväll skickade jag in min uppsats för sista gången! Var upp till umeå förra måndagen för sista opponering och det gick överförväntan riktigt SKITBRA! Bara stavfel som skulle fixas, och vi ligger under fundering för högsta betyg!:) Examinatorn frågade till och med om man han fick citera från vårat arbete på hans nästa föreläsning.

Dock har vi haft den sämsta hanledaren jag någonsin stött på! Jag orkar inte berätta hur dålig han är, men det brann för mig igår då han inte läst igenom vårat uppsats då den skulle lämnas in idag. Jag sa till honom att jag skulle ha ett mail från honom och där det framgick att han läst uppsatsen innan kl 16.PUNKT SLUT! och det hade jag..

Har även precis tryckt i mig jättematlådan med makaronilåda från mamma. 3:e dagen på rad som jag äter det. men det är gudabenådat gott!

Då kör vi!

Tre kommentarer räckte för mig att vilja komma tillbaka!:) Så varför inte köra 2008 resumé att börja med?

År 2008 var då jag:

Kärlek:

* på allvar bröt med mitt ex sedan nu snart 7!! år tillbaka..(vad fan höll jag på med?)
* träffade fyra killar vars namn började på "Jo"
* insåg att jag är sjukligt förhållande rädd (har jag nämnt det någon gång kanske? ööhh..ja.)
* träffade min svenske norrman, som jag både blev förälskad i och föll ur förälskelsen.

Ekonomi:

* var till mesta dels fattig!
* brände pengar på sjukt mycket onödigt
* la ut alldeles för mkt pengar på röda faran
* insåg att jag utbildat mig till ett lågavlönat yrke och det känns sådär med studielån på 150 tusen då..

Nöje:

* hade grymt skoj på våra charm fester
* och sandra drog till oslo och hade the time of my life!
* slog rumpan svart efter att ha åkt ring efter båt, men det var roligt..sen:)
* och mina underbara vänner hade rejäla utgångar med massor av skratt


Astro 2009:

Kärlek.

Jag träffar nån som klarar av mig och jag honom, dvs jag finner lööööööv!

Ekonomi

Jag får ett topp jobb, tjänar kosing, vinner på triss och badar i guldtior.

Nöje

Jag och mina vänner fortsätter som vi har det = lyckade kvällar och underbara mysstunder.

?

Under fundering...

RSS 2.0