Vilken stressiga jävla dag!

Jaa, den har varit stressig ända sen jag vaknade. Halvsprinag till bussen som vanligt, kommer till jobbet, känner mig lite ensam där bland alla barn då det bara är jag där. vart är alla?? Joo hemma och är sjuk. Dem ringer efter vikarier men ingen kan och till slut får dem tag i en - Berit, 63. Hahaha! citat: " Jaa jag har ju aldrig jobbat inom det här men jag har ju barnbarn!" okej....det märktes då hon bara tog hand om EN unge under hela dagen..! Jaa som ni förstår så blev det lite halvstressigt då vi bara var två (jag och jennie, hon kom senare, och jag räknar inte med bettan!) på 11 2 åringar, men det gick bra ändå=) Sen hem, ringer ett samtal, papper måste fixas och faxas, ner till mamma på hennes jobb, faxa, faxa, skjutsa hem henne - elin ringer, ikea? Joo detkan jag, hinner jag med en promenad? - Ja! När jag gått halva svängen, får jag ett sms: Jag är redo att åka nu. Va?!?! Panik (man vill inte ha att göra med en stressig elin!!) Går snabbare än snabbast hem - SVETTIGT!! In i duschen, in i bilen, ut till ikea, stressa där och NU är jag hemma. Ska dock iväg snart till jessan och se greys anatomy och käka räkmacka :)

Skriver sen!


Later!

Okej

så här ligger det till. Anledning till varför jag lösenordskyddat min blogg beror på att en viss person inte kan bete sig, jaa precis, han jag skrev om i söndags. haha egentligen så skrattar jag åt det hela men nu efter att han i snart 6 månader har sagt åt mig hur jag ska bete mig, klä mig, tänka, tycka och känna så känner jag nu att jag fått nog! Orkar inte höra hans nedlåtande kommentarer till mig, mina vänner och hans egna. Därav bloggen lite svåråtkomligare ett tag, men inte för en evighet:)

Annars så måste jag berätta om min sjuka dröm inatt! Drömde att jag var på en fest med en kille som jag gillade, mitt i festen så dyker andreas upp (en kille jag träffade i umeå) och skulle slåss om mig! (haha jag vet sjukt:)) Iaf så börjar de två att slåss, och det hela slutar med att killen som jag gillade i drömmen var joel rhamkqist elle hur han nu stavar sitt efternamn...haha jag trodde jag skulle dö av skratt då jag vaknade i morse, för det är en väldigt osannolik verklighet:)

Även att jag velat prommat nu i två dar, men igår var jag för trött då jag blött näsblod hela natten, och idag hade jag besök till 21 och då tyckte jag att det var för sent..(jag vet undanflykter, men ändå sant..:))

Men sov gott folket!

Förbannad!

Jaa, usch vilka människor det finns!!

Då jag har fått nog nu, så införskaffar jag lösenord till min blogg. Ni som fortfarande vill läsa den skicka ett mail till mig så får ni det mer än gärna!
[email protected]

Jag är en pensionär!!

Jaa till och med när jag varit ute så vaknar jag halv 8...fast hade man inte ställt om klockan inatt så hade jag sovit till halv 9 -de nu!!:)

Okej, nu ska jag sjunka lite lågt och skriva om en sak som hände igår, men jag kände att jag blev grymt irriterad!! Träffade på en person igår som tydligen inte hade planer till att vara trevlig med mig, för då jag skulle säga hej, så skulle han promt ignorera det. Jag haffade tag i han och frågade om det var svårt att säga hej? Svaret blev att jag hade dömt ut han i min blogg...!?Okej, jag skrev att han spydde, men då ingen som känner mig vet vem personen i fråga är så ansåg jag inte att det kunde göra allt så mkt skada, och trodde fakstiskt inte heller att han läste min blogg längre. Men jag kan ta på mig att det kanske inte var mitt bästa drag att skriva om det, men att reagera som hade gjorde tyckte jag var konstigt..jag menar det var ju han som supit sig så jävla full så att han spydde och det var ju trots allt jag som fick städa därefter så lite rätt att klaga tycker jag att jag hade..! I allafall så börjar han prata om hur äcklig jag var som skrev att jag fiser. -" Tänk om det är en kille som träffat dig ute och tycker att du verkar intressant och sen läser han din blogg om att du gillar att fisa! Det är väl inte så attraktivt!" Men allvarligt! Tror du inte att tjejer fiser eller? Skillnaden mellan mig och andra är att jag kan erkänna då jag gör det, för tro mig..vi alla fiser-högt, lågt, luktfria, illa luktande, långa, korta, so get used with it!

För att avsluta detta inlägg så anser jag att tycker du min blogg och jag är så himla äcklig så vet jag en jätte bra lösning till det hela - sluta läs den!!
  fis2.gif (1736 bytes)

Men va i..!!!

Eftersom jag vaknade så tidigt imorse och kunde omöjligt somna om så bestämde jag mig för att åka och tanka bilen, kör iväg till Jet, stoppar i pengar. Man måste hålla väldigt konstigt för att pumpen ska gå och det tar en jäkla tid, vad händer? Joo den slutar pumpa ut bensin tillslut och jag har pengar kvar att tanka för! Får jag ut dem? - NEJ! FUCK!!!!!!!! Jag är fattig, och nu är inte min bil full i den bensinvolymen som jag ville och jag är många kronor fattigare...helvete. Okej, jag klagar mkt i bloggen, men äre konstigt när sånt här saker alltid händer mig!?
Inte blev jag mätt av frukosten heller...vilken toppen dag det här verkar bli!.....????


Sova?!?!

Det är mitt största problem nu..! Varför kan jag inte sova ut på helgerna då jag får?? Jag menar jag är så trött på vardagarna då jag ska upp att det känns som att jag ska dö varje gång jag gör en anstränging till att kliva ur sängen, men nu...på lördag, när vaknar jag? Joo 06.16 - lovley!not...

Även att jag fick betala för tok för mkt för mina nya p-piller igår, störigt!!! Jag menar får man säga till om sånt dan efter på apotek? tror inte det...SUCK!!!!

Jaa men jag måste då säga att dagens barnprogram är en k-a-t-a-s-t-r-o-f-!! Dora utforskaren,,?Hmm njaa det föll då inte mig i smaken direkt. Annat vare förra helgen då hela dagen bestod av pippi, hon är grymmast!!:)


Men nu måste jag nog ta mig nått att äta, magen har kurrat ända sen jag slog upp ögonen och jag har ju vart ich handlat, så det finns faktiskt ätbara grejer i mitt kylskåp nu:)

God Morgon!

No more

kommunalt åkande!! Yes gott folk Lina har köpt bil idag! Elle pappa har..men så snabbt jag betalt tillbaks så ären min!!:) Tyckte dock att det var sjukt jobbigt att köpa den av orsakerna 1. Jag själv har inte dem pengarna 2. Är bilen bra? 3. Är det bilen jag vill ha? Jaa och så tusen frågor till... Bilen tycker jag faktiskt är väldigt fin för den summa jag köpte den för. Det är ju ingen ny direkt men en fin röd honda civic:) Jag väcker iallafall inte hela sverige då jag startar den på morgonen som jag gjorde med vitafaran! haha:)

Även att jag tycker det är sjukt trisst att inte vara på skönsbergsskola till veckan, jag har verkligen haft skitkul dessa dagar, hör och häpna gott folk - jag tror jag valt rätt!! hahahaha :)
Nästa vecka äre förskola igen, det ska oxå bli najs:)

Nu ska jag sova, det värker i öronen, 2 alvedon sen natti!

Japp

Min mamma är klok ibland, synd bara att min hjärna inte vill lyssna.


Mitt

ansikte hettar!! Och nu har snoret tillkommit till den underbara förskylningen - lovley!! Jag som bara älskar att ha snor i näsan som rinner konstant och gör så att det låter som att man pratar i en plåtburk då man pratar!!?

Annars så äre toksomt i kylskåpet just nu, det ekar lika bra som när ronja rövardotter sitter på stupet:)
Men då äre tur att man har matakuten bara 100 meter bort - Mamma :) Jag ska dit och tigga mat nu, undra vad som bjuds??

Annars så gick dagen på skolan bra idag med:) Jag början fasen gilla det här! Men jobbar ju med en tjejs mamma vars oxå fick butiks jobbet jag fick och han sa idag att tjejen bara tyckte det var såååå rolig!! suck....!Give me a sign att jag gjort rätt!! Kan ju inte leva med denna ångest huur längesom helst. tack.

Min soffa har ju pajjat även (jaa visst har jag tur med allt??;)) Jaa iallafall så har företaget telefontid mellan 10-11 på förmiddagen.Men va i..!! Vem har möjlighet att ringa då?? Inte jag iallafall då har jag fullt upp med att lära ut om substantiv i obestämd eller bestämd form, så hur ska jag lösa detta?? Skaffa en vettigare telefontid för fasen så folk som jag med vettiga arbetstider;) kan få tag i er soffförsäljare jag med.

Slut klagat för ett tag. :)

Gud

vad jag bloggar men det kryllar tusen tankar i mitt huvud nu och jag vet inte vart jag ska göra av dem!! Vill inte heller dela med mig utav dem...Jag känner bara att ankar springer runt i huvudet i en hastighet på 100km/h och det känns konstigt i magen av dem. Jag vill inte vara en tänkare! Jag är less på det nu! Låt mig få ta allt med en klackspark och ta dagen som den kommer!! Herregud finns det ingen som kan uppfinna en hjärndamsugare?? En sådan som man sätter munstycket till huvudet slår på onknappen och alla tankar sugs ut. Det skulle jag tycka vara toppen..!

 - Nej tack!

Men

fuck vad less jag blir nu!! Jag fattar nada....?! Så typiskt när det gäller mig. Se Elin (syster) jag har inte hjärnspöken - det jag säger stämmer, punkt slut.

And I'm so sick..

Jaa nu har förskylningen verkligen slagit ut i min kropp..det värker i varje liten del av den. Har haft feber hela dan och när jag hostar eller böjer framåt känns det som att huvudet ska ramla av..!


Men trot eller ej, trots min motsrävighet vad det gäller läraryrket just nu så var det kul idag:) Vi hoppas på detsamma imorn...har dock lärt mig genom mina praktiker och vikariat att efter första dan släpper dem på bromsen vad det gäller att vara snälla och duktiga och du utmanar en vid varje givet tillfället, så håll tummarna för mig imorn att allt ska gå bra trots sjukdom och släppta bromsar..:)

sova snart

Men först ska jag se klart brothers and sisters. Pirrigt imorn med ny skola, jag hoppas det går bra, har ju blivigt förvarnad om vissa saker, så vi får se hur det går.. Känner mig dum mot lillhällom som satt dem lite i klistret nu då jag inte kunde jobba..men´dem löste ju det som tur var!

Har kommit på att jag är sämst med det här med killar och kärlek, jag vet helt enkelt inte hur man gör!! Efter att ha haft en och samma person i 6 år har jag glömt bort hur allt funkar. Inte för att jag var nån stjärna på det innan direkt...Jag känner hur jag vill så mkt ibland, men så fort nått händer så vänder jag taggarna utåt och vill inte ha nått med kärlek och killar att göra. jag har blivit hemastadd med att vara singel och tror faktiskt att jag vill vara det ett atg till, då jag känner mig alldeless för "lost" med allt det här. Så istället för att riskera att bli sårad igen, och känna mig dum ifall det inte skulle gå vägen så foortsätter jag att flyga som en fri fågel!

God natt!

Yeah!

Lina har numer både internet och hem telefon!!:D Det tog sin lilla tid men nu är det kirrat, dock inte utan irritation! Började med när killen som skulle installera det kom och vi inte hade nån nyckel till ett skåp han behövde kom in i och alf var ju inte hemma...som vanligt!För när han är det så plingar han alltid på hos mig...!? I allafall så direkt då killen åkt och jag ska gå in på internet står det "sidan kan inte visas" Va?!?! Varför inte?? Ringer BB och pratar med dem, när jag väl gör det så kommer jag smartasset på att jag kanske ska testa skriva in en adress? Joo mkt rätt då gick det, kände mig lite halvdum, killen luren skrattade. Sen då, joo telefon,,, satt i den som kille sa åt mig i morse jo vad..död. Inte så mkt som ett surr kommer från luren - less! Ringer BB igen, denna kille var totalt oförmögen till att förklara att jag fattade nada, tillslut kom jag fram till vad han menade och en tant pratar i luren om hur jag ska installera fonen, va händer? Joo då jag beställde hela skiten så har tjejen från BB gett mig fel nr, vilket i sin tur ha lett till att jag har gett ut fel nr till alla..nu var lessheten STOR vill jag lova...ringer BB IGEN! Han ger mig rätt nr, jag gör installationen - telefonen fungerar! Vad händer? Joo då dör internet, vid detta tillfälle svettas jag som gris av alla samtal och irritation och mina kinder är brännande het..ringer BB igen... Killen säger att han inte ser något fel..du kanske sitter på en annans nät? Va?! Har jag köpt ett bredband fått det installerat för att sedan sitta på en annans nät? Vilket jag förstod inte var närmats troligt eftersom jag försökt det förut:) Iallafall så hipp som happ så börjar det att fungera och har nu funkat sen dess! Jaa denna tisdags kväll blev betydligt jobbigare än vad jag trott..så äre popcorn och djungelvrål i väntan på att brothers and sisters ska börja:)

See ya!

Herre min skapare!

Vilken kväll!!! jaa ni gott folk, gårdagen var bland det roligaste jag någonsin haft!:)

Kvällen började rätt tidigt, och då killarna kom vid 7tiden så var det dags för singstar. Nej nej nej sa jag! Jag sjunger inte nyktert...det tog 5!!min så satt jag med micken i handen och sjung för kung och fosterland haha:) Sen satt vi klistrad framför den där tv:n och sjung nästan hela kvällen och givet så vann jag varje gång utom en! ( Jooo det är sant!!!) :) Även att jag skrattade så jag nästan pinkade i byxorna då jag och elkan knäppte förvrängda kort med hennes dator. Jag menar topmodel here I come!!:)

Orkar inte skriva mer nu och bussen väntar så jag summerar den liten kort

Skön sång till let it be
Dans på säng till sarek
Vin, vin, cider, vin, cider...
Singstar
Massa folk på förfesten
Deep talk
Sms
Dans på scen
Best friend med the dj
Kebab tallrik
Mia fast under sängen
Hockeyfanatikern/mannyliknande elin
Luft madrass
Mannagrynsgröt
Larrepyrre
Efterfest

Och en massa mer:) Gå in på elkaljunga.blogg.se och läs där med, jag kommer på mer sen begär inte så mkt av mig denna dag jag är sliten!!!;)

Nu väntar en 2.5 h buss resa, jippie!!

Övik

Jaa då befinner man sig i storstan övik då! Kl 20.00 igår kväll avgick bussen från sundsvall till övik, på den befann sig jag säändra och mia, vi hördes nog hela vägen från sundsvall för jag tror fasen vi skrattade konstant, resten av bussen var säkert måttligt less:) Men roligast var ändå det mia berättade för mig...att hon inte törs ta i då hon bajsar för att jag en gång för längesen sagt att jag hört att en kille tagit i så mkt då han sket att han DOG! hahahahah jag kan inte för mitt liv minnas att jag sagt något dyligt, men troligen så har jag det och det har satt sin spår hos marina :)

Vi har även lite problem jag och mia då vi sover tillsammans på sådana här tillställningar elle inte bara mia, elin och sandra har oxå problem med att sova med mig. Jag är en sådan som inte är rädd för att "släppa på trycket" jag menar, om dte är en på G så måste man ju låta den komma ut!! Inte sant? detta är dock ett problem då varken mia, elin eller sandra kan fisa offentligt, och det är typ min hobby, hahaha! I allafall så gick större delen av natten åt till att prata om bajs och pruppar vilket var SKITkul heheheh:)

Nu väntar dock duschen och vi ska börja sätta igång här. övik watch out, den bästa kvartetten som finns ska göra stan osäker ikväll:)

Efter..

Jag har kommit på att jag är lite "efter" än alla andra vad det gäller vissa saker. Till exempel kläder, när "nya" modet kommer ut och många börjar ha det tycker jag att det är skit fult, men efter ett tag fattar jag konceptet och börjar gilla det jag med. Musik. L. Winnerbäck han fanns på tapeten redan då jag gick på högstadiet, ALLA älskade honom, jag tyckte hans musik var ren skit, och ansträngde mig inte ens till att lyssna klart på en låt,men nu 8 år senare har jag upptäckt honom jag med, hans låtar ger mig rysningar.... Alla for till norge, jag fattade inte varför?Lämna alla och rensa fisk? Nää, Nu  så lockar det (inte rensa fisk) men norge. Jag undrar om det beror på att jag jag är  efter som sagt elle om jag är lite halv rädd. Jag tror egentligen att det förr handlade om att jag ville vara mer vuxen än vad jag egentligen var och det kommer ikapp mig nu (är barnsligare än nånsin!!) Jaa ännu en fundering på en måndag v. 42.

Nu måste jag dock uppsöka en toalett, att äta tre potioner makaronilåda sätter sina spår:)

06.20

vaknade lina andersson idag...suck!!Somnade även kl 22 så det kanske inte är så konstigt, men varför kan man inte sova ut på helgerna då man har längtat efter det?!?! Jag menar min klocka ringer varje morgon 05.45..då borde man ju tro att jag skulle sova till minst 11 på helgen..men icke sa nicke, här har vi gått och blivit pensionärer:)

Harpo bajsade på golvet imorse..myysigt!! Jag som bara älskar att plocka upp löst kattskit från golvet på lördagsmornar..!!(??)

Ska ta och åka hem till mig nu en sväng för att duscha och hämta lite kläder, för sen är Ikea med elkan som är hemma. Ikväll vankas middag även med elkan säändra och mia, ska bli helmysigt!! Jag älskar våran kvartett:)

Jag och elkan   Säändra och jag  Elkan Jag och Mia

Ja men va

faan..jag orkar inte blogga nå mer.. jag känner att jag tappat stinget. jag bara klagar och har mig, och have fun is that to read?? Är dock impad av mig själv att jag hållit på så pass länge. När jag började var de några som sa att det skulle hålla i i en vecka, men nu är jag ändå uppe i 10 månader vilket är betydligt längre:)

Men kan ju aif berätta att jag har blitt en sån som åker kommunalt numera då vitafaran har krasat ihop totalt...detta är dock INTE positivt!!! När jag skulle åka till jobbet i onsdags, så börjar det med att bussen är sen (ovanligt?!) iaf när det väl dyker upp ställer jag mig redo med plånkan i handen för att få stiga på, vad händer? Joo när bussen  kommer närmre mina blinda ögon såkan jag läsa: FULLSATT på skylten. Va?!?! Får jag inte åka med? Nää...den svischar förbi i en jävla fart! Vad ska jag göra nudå? Jo jag väntar snällt på nästa buss..kommer den? Nää... det slutar med att jag får ringa jobbet och meddela att jag kommer sent, får åka med timråbussen ner till stan och där vänta in första bästa 1:an buss. Buss i alla ära, men detta med tider och platser funkar inte!!


Annars så är jag kattvakt just nu, hittills så har dem varit rätt så lugna (tack gode gud!) Alla som känner mig vet att dessa små lurviga typer brukar driva mig till vansinne, under mina passningstider!!Men men *peppar peppar* Oj just! Skulle ju kolla om harpo skitigt på golvet uppe..han har tydligen för vana att bajsa utanför!! kattlådan numer..why?!?! I don't know..

Men nu ska jag äta upp mitt snarra och se idol!

Hejpa!

Mötet

Nu idag kl 13 så skulle jag upp på tomtegränd och fixa deligering till gruppboendet som jag jobbar på ibland. Då jag inte riktigt visste vart det låg så började jag traska vid halv 1 ett tiden. vart låg det då? Jo 5 min bort! Hahah så jag kom fram 12.35. Först hittade jag inte ingången, det fanns hundra dörrar men ingen som hade ett handtag?! Hur folk tar sig in och ut där har jag faktiskt ingen aning om...sesam öppna dig??
I alla fall så hittar jag en dörr med handtag efter ett tag, hittar även rummt jag ska till, plus att jag hittar personen jag ska träffa! Vad händer? Joo hon blir skitförbannad att jag är där 20 minuter för tidigt för hon vill ha en rast nu!! Jag blir lite bestött ber om ursäkt och säger att jag väntar där ute...sitter som ett fån på en stol ute i en hall och varenda människa som går förbi glor på mig och undrar vad jag är för en som sitter på en stol helt själv vid utgången, men jag ler och säger hej till istället för att inte låtsas se dem och slippa titta på spindeln som jag upptäckt i hörnet...uuuhh... Iallafall så kommer hon aldrig och hämtar mig!! klockan blir 13...13.05...13.10...13.15 och nu börjar jag bli irriterad!! Jag eggar upp mig själv och tränar på att vara sur då jag knackar på igen. Givetvis klarade jag inte av att vara sur utan när hon bad om ursäkt och berättat att hennes arbetskollegor trott jag gått därifrån pga att hon var så otrevlig så log jag genast igen:)

Nu har jag iallafall rätten att ta hand om mina godingar fullo och ser framemot nästa gång:)

 Nu väntas en mandarin och taggning till gif ikväll.

Hallilåja

Tisdag idag dårå..och det vankas gif match (me like), även möte på tomtegränd. Imorn ska vi tydligen på modevsining, där man sjäkv en gång i tiden var den som visade upp kläderna. haha. Jag gick för intersport varje år så jag fick inte klä mig som en pudding inte som alla andra, nej nej, mina kläder bestod (varje år!) av förstora tröjor och fula skor... Sen att jag inte har rätta touchen för att mannikänga heller gjorde väl sitt det med, till varför jag avskydde det:) Men de brukar bjuda på kakor så det ser jag framemot!


Charm festen i helgen var iallafall huur kul som helst!!(måste smygerkänna att jag gilade att det bara var vi "från början" som var där:) Jag verkligen ÄLSKAR dessa tjejer!! Hahah det har lärt mig allt jag vet och kan om karlar och sex! Jag menar jag var 13 år då jag började där, kammade knappt håret och visste ingenting om allt. Men redan från första dagen förstod jag att här skulle jag få det roligt, och i alla 4 år som jag var där så var det alltid en fröjd att få jobba:) Hade bestämt mig för att följa med dem på avney, men när jag och carro står i kön och inser att vi inte kommer känna en kotte på hela stället förutom dem andra bestämmer vi oss för att börja på stadshuset för att sedan gå till avny om det var tråkigt där.. trots carros dissning till mig för en karl :)så hade jag sjukt kul ute!! Dansade till nån reaggie kille som sjung live där, jag hörde inte ett ord av vad han sjung och alla låtar lät likadana men skojj vare:)

Fattar inte heller hur jag kan ha dte så roligt då jag varit ute varje helg i kanske 8 veckor!! Ha inte velat gått ut de senaste 4 helgerna men ha varit bjuden på nå speciellt varje helg som gjort mig tvungen att gå ut och kul har jag haft. Nu har jag dock bestämt mig att till helgen (trots elins hemkomst vår middag och em-kval) så ska lina lucia maria andersson INTE gå ut!! Faasen jag har ju börjat blitt gammal är ju bakis framtill lördag morgon och då ska man ju sätta igång igen! och även så ska jag vara kattvakt åt syrran i helgen och dem är lika jobbig som en utgång så jag kommer att vara lika slut på söndagen ändå! hahah:)

Avslutar bloggen med att lägga in världens gulligaste unge:)

Flashbacks

Satt och kollade på bilder nu från en krog som jag alltid gick på då jag bodde i umeå och fick flashbacks. Många roliga (huua vilka tider:)) men samtidit tråkiga..
Det här med svartsjuka är ett hemskt fenomen. Jag har varit väldigt svartsjuk (hade mina anledningar) och den värk man får i magen och hjärtat då är inte de trevligaste. Jag kommer ihåg hur mina ögon gick som pingpong bollar för att kolla vart han var och vad han gjorde... Jag trodde att alla ville ha honom (eftersom att han ville ha alla) och tanken på att han en dag skulle fastna för någon annan gjorde mig illamående. Mitt beteende var sjukt, men det berodde på att hela vårt förhållande vart sjukt. Vi var som att vi fortfarande var tillsammans, men det fick absolut inte komma ut offentligt, för då var han ju inte betrakad som singel vilket han ville men ändå vara med mig.. Tiden med denna person var mkt smärtsam, ibland värkte det på ställen i kroppen jag inte visste fanns, och det sägs att hjärtat inte kan känna utan att allt sitter i huvudet, men mitt kunde då känna... Trots allt som hänt så skulle jag inte vilja vara utan det på något konstigt vis, för det har gjort mig till den människa som jag är idag. Jag är inte lika godtrogen till folk som jag var förut (både på gott och ont) Men jag är återigen den glada tjejen som jag en gång var och det njuter jag varje sekund av:)

Nu blev det här ett sådant där sjukt och känslomässigt inlägg igen, men min blogg heter trots allt en grubblares tankar så då får ni stå ut med det:)

Nu ska jag ta mig en dusch och ladda inför kvällen som består av en återträff med mitt gamla jobb och det ser jag framemot:)

ha en trevlig kväll!

Nämen

va små less jag blev  imorse då..de ringde från en särskola som jag sökt jobb på och undrade omjag kunde vikariea där, ville ju så himla gärna men jobbar ju redan..inte för att jag inte trivs där jag är nu! Trivs som fisken i vattnet! Men det hade ju varit skit skoj att åf jobba på en särskola då min utbildning innehåller mest special pedagogik och det är ju det jag vill jobba med..men men, jag tackar för att jag har jobb just nu!

Igår for jag till syrran och där åts det grönsaker och dipp, guud va gott de var!! Det är säkert ett år sedan jag åt det sist, och jag och syrran har alltid ätit det, det har varit våran "ät grej" hehe:) Jag ÄLSKAR verkligen att vara hos elin, magnus och alfred. Man kan komma dit lite halvdeppig men är alltid glad då man åker därifrån:) Speciellt pga mitt lill hjärta alfred, han är ju helt klart det underbaraste! Finns ingen, läs iNGEN som är lika söt och go som han. Andra kan skriva det om sina ungar men han slår dem med hästlängder:) Sen har vi Magnus, han har nu varit i mitt liv i snart 9 år, nästan halva mitt liv och jag älskar honom som om han vore min biologiska storebror. För vi har verkligen ett sådant förhållande. Vi har exakt samma humor, vi skrattar tillsammans som ingen annan:) Vi pratar och vi bråkar. ( han slåss som en storebror gör kan jag garantera) :) och sist och även minst :) Elin. Hon är min storasyster och min stora idol och förebild här livet. Vi två är vekligen som natt och dag vad det gäller allt och vi kommer nog alltid att småbråka och tjaffsa hur stora (vuxna?) vi än blir, men är det nått jag behöver hjälp med, rådfråga elle liknande så är det alltid henne som jag ringer. Hon är klok, rationell, och som sagt..min storasyster:)

Och så detta med mitt ex.jobb då...jag pallar inte att göra det nu, har försökt börja igen nu nå gånger men det tar emot! Alldeles för mkt...tror jag ska sätta upp en lapp på mitt uni. och höra om det är nån som vill göra det med mig, för att ta tag i detsjälv går bara inte..Jag KRÄKS bara jag ser böckerna och vet vilekt hästjobb som väntar. Så ja..nu ska en     annonns för ex.job ska sättas upp!

Men nu har jag klagat och skrivit om familjeförhållande tillräckligt så nu är dags att säga hej!

RSS 2.0