Men give me a break!!??

Har varit så sjukt frusen hela dagen idag att jag bestämde mig ikväll för att åla och låta de konstgjorda uv-strålarna få värma mig lite..

Första irritationen: Det går FORTFARANDE inte att ta ut pengar på köpmangatan..jag får åka till nordea på esplanaden

Andra irritationen: Vad händer då jag står mitt i korsningen på köpmangatan för att svänga ner på esplanaden?? Joo biljäveln dör!!!!!!!!!!! Jag står alltså mitt i korsningen och tar mig ingenstans!! Vid detta tillfälle är jag så less att jag orkar inte ens bry mig.. En trevlig, underbar man (gubbe) stannar sin bil och springer fram till mig och puttar mig åt sidan...haha nu skäms jag när jag skriver, att jag blivit "puttade" åt sidan med min bil , men mig i!! hahahahha!!!

Jaa iaf, ringer pappa, han kommer - bilen startar, what the...?! Han får dock köra bakom mig hem så det inte skulle hända igen..

Jag och röda faran är INTE vänner just nu...

God natt.


Deal or no deal

Länge har detta program gått både i USA och Sverige, men jag har aldrig förstått mig på det..eller sett de heller för den delen! Har lixom tyckt att det verkat sjukt töntigt då det ringer i telefonen och dem pratar med en "bank" som dem pratar om som om det vore gudfadern själv..! Men jag måste erkänna att det är riktigt bra! Och spännande! Dem öppnar väskorna sakta..sakta och jag kommer på mig själv att sträcka på halsen i soffan för att kunna se vad som står hehe:) Jag själv skulle aldrig kunna delta då min tur i spel är det mest bedrövligaste! Tänk en gång då jag gick till en sådant där stånd där man var garanterad vinst varje gång..man skulle dra i ett snöre..jag drog...mitt var TOMT!! Som tröst pris fick jag en liten haj med klippta papperständer..joo man tackar!!

Ikväll äre Greys Anatomy avslutning..skit, fan, helvete!!! Vad ska man då längta till?? Inge mer störa sig på Meredith läspning, inge mer Drömma sig bort att Mcdreamy är min, inge mer säga varje onsdag hur lik george är min vän rickard, inge mer...! Vet ju lite vad som händer ikväll för idiotiska jag läste det på en blogg för längesen..störigt..men det blir nog lika bra ändå:)


Ps. jag spöa alla barna i fotbollsspelet idag igen!! Visst är jag är jag en bra fritidsfröken som vägrar låta barnen vinna?? Yeees!Ds.

I've been here before
Too many times, you know
And time to time it seems
I got no place else to go...

Chicken tandorii?? Yääh right!

Gissa vad?? Joo Lina är trött?? Men guud så ovanligt..undra om hon är sjuk? Nää det är hon ju aldrig! Och skulle hon vara det så skulle hon aldrig skriva det i sin blogg..nee..

Ble en låång dag idag..skulle ha jobbat 07.00-15.00, kom till jobbet 06.40, var fortfarande beredd på att få sluta tre, men nejje! Folk saknades på fritids..blev kvar till 16.30, men det gjorde nada för jag avslutade dagen med att spöa två av dem på fritids i ett fotbolls spel så jag gick nöjt hem:)

Hahha även att jag har haft på mig mina "ballongbyxor" idag, och alla, jag menar ALLA ungar har sagt så här till mig idag: Har du sånna där STOR byxor på dig?? Varför har du killbyxor? Guud vilket häng du har!! Jaa dem är rätt stor..nej de är tjejbyxor, nej inget häng - få se!! (lyfter min tröja)Haha näää!!
Roligast var dock kommentaren jag fick på fritids av två killar: Tror du att du är cool när du har sånna där byxor??
 - Ja men givet är jag cool!
- Nää, inte lika cool som 50 cent iaf!!
HAHAHAHAH!!!:)

Mia ringde precis efter att jag slutat, det blev ikea och elkan kom åh! Strosade inte runt så länge men hungrug blev vi! Jag slog på stort och tog chicken tandorii, men vilket jävla ripp off!!! Pommes och två ynkliga kycklingklubbor...!! Och jag äter inte kycklingklubbor, dess kött är grått och slämmigt..nää bevare mig väl!! Blev två pizza bitar av mia och pommes, guud vad jag tänker på vad jag äter jämt, sååå duktig är jag!! (stoppar in ännu en godis i munnen)

Nää men allvarligt..jag är trött..see ya!

sorry

people av bristen på bloggandet, men jag orkar inte! Och inget roligt har då hänt heller, så jag har skonat er från meningslösa inlägg..:)

Hade besök till sent igår så idag har jag varit tröttare än tröttast! På eftermiddagen på jobbet var jag så trött att jag fick lov att gå på toa bara för att få stänga ögonen i 10 sek och försöka få bort de grus som det kändes att jag hade i ögonen..jesus...Måste knoppa nu snart åh för imorn väntas öppning..klockan står på halv sex..jag vill bara självdö..!! Men det går väl an..hoppas ja!:)

Nää detta går inte...blir sövning till seinfeld nu..natt!

MoneyBrother!!

                                                                                image19

Jag är förtrollad..förälskad..jag är..jaa..UNDERBART!!! Jag är så såld på denna karl att det nästan är läskigt! Efter spelningen bar nästan inte mina ben mig..jag var överlycklig:)

Kvällen har då sett ut såhär: Elkan kom strax efter med käk - Kinamat!:) Det tackar jag för! 20.15 kom taxin - en limo!! Yääh baby! Det första han säger till mig då jag kliver i taxin är: Är den där öppen?Och pekar surt på min cider flaska...jaa...men jag lovar att inte spilla!! Blir lite bestött och säger efter cirka 30 sekunder..du taxichafförn..nu blev jag ju lite down då du inte var nå glad..han skrattade, allt var okej, det blev en trevlig resa:)
 
In på stan, till stadshuset och insläppet, vakten säger till mig: Med denna biljett kommer ni in på klubben sen! Klubben? Vad är det för klubb?? Vakten på extreeeeem stockholmska: Jaa den runt hörnet! Hahahah att jag var så jävla dum att jag inte fattade det:)

Spelningen..jaa behöver jag kommentera?!?! Då han såg mig i ögonen (joo han gjorde det! Vi är kääära i varandra!) Smälte jag som vax...vem har sagt att slav är något negavtivt...jag ställer då upp!:)

Men va faan ville alla de två hånglades paren?!?! Ville skjuta dem!! Det ena ett par på 50+ GROV HÅNGLADE bakom oss, bumpade i oss x-antal gånger och såg allmänt äckliga ut..stanna hem med barna, elle barnbarna kanske man skulle säga..uuuuhhh!! det andra, ett ungt par..kunde uppenbarligen inte slita sig från varandra. Okej, det är inge fel med att vara kär..men OM man nu är det så finns det två alternativ. 1. stanna hemma och gör det ni vill göra...inget nämnt inget sagt..2. OM ni nu vill se MB och mysa, ställ er längst bak!! Varför trängas med oss andra hoppandes, sjungandes och fulla människor?!?! irriterande...

Spelningen är slut, vi ska gå..jag tycker att trapporna tar slut..det tyckte inte trapporna..jag flyger bokstavligen!! Ner för de sista stegen och elin tittar på mig som en Idiot- va göru?!?! Haha jag blev lurad..av trapporna:)

In på stadshuset, jag på G!! inte elkan..det smittade, blev sjukt trött! Hade gett mitt allt till Anders att sängen lockade mer än en till cider på SH..så nu sitter jag här, ska snart ta mig en macka sen blire bingen! Jag känner att jag kommer vara bakis imorn..vad gör det..jag har ju spenderat en kväll på slottet..och det var alldeles..alldeles...underbart...

Jesus...?

Va nyss in på den omtalade sidan facebook, och kollade på nån funwall..vad finner jag? Joo ett hundarsle som någon tycker likanar Jesus?!!?

Min största fundering blev då: Vem stirrar så länge på en hundsrövhål att man upptäcker att det liknar Jesus...?

Troende i alla ära men va f*n...?

Oturens drottning=Me!

Men helvete va trött jag blir... Skulle åka iväg och handla förut för det var verkligen ebb här hemma..! Inte ens skitpapper fanns till förfogande, så en handling var verkligen på sin plats. Skriver en lista, klär på mig, gå ner till bilen, sätter mig i bilen, sätter i nyckel, vrider om...inget händer. Bilen är totalt jävla död!!! Kollar lyset...japp..glömt att stänga av det. BRA LINA!! DU ÄR SÅ JÄVLA KUNG!!!! suck....upp till mamma, flirta med kalle - kan du fixa??:) Har en batteriladdare i bilen...den pajjar..åhh vid denna tidpunkt var jag överlycklig!! Joo jag var det!!.... Kalle åker hem för att hämta sin, och under denna tid (orkade inte gå in) känner jag hur mina tår sakta men säkert börjar bli blå...att stå på is i ca 20 min i bara sneakers var väl inte mitt smartaste drag för ikväll... Iaf efter mkt slit så är rödafaran laddad igen och redo att göra s-valls vägar osäkra!

Nu inväntar jag bilder från säändra, hon är seg, men omtyckbar:)

Good natt!

Me beeing deep


Jag tänker på vad jag vet.
Känslor finns
ibland vet jag inte vad det är jag känner
men jag känner.

Det behövs inte mycket för att jag ska gråta eller skratta
det behövs inte mycket.
Kanske bara en sång
kanske bara ett ansikte.

Får man ingen kärlek alls
dör man
det är bevisat

Ja till och med ångest, sorg och frustration
kan bevisa kärlekens existens
När något saknas vet man ju att det finnsOoh yes

febern är kvar..underbart!! Jag ska rocka till MB imorn, detta håller inte! Ska trycka alvedon, grönt te, ta ett varmt bad och krypa ner i sängen TIDIGT ikväll..för jag måste kunna få njuta imorn! That´s it!

Fick precis sms av säändra..jaa darling, vi måste!! Planering nästa vecka, detta ska ske! Och det kommer att bli kanon, jag lovar:) Jag menar, du och jag i ett rum på kanske 10 kvm och ett språk vi inte fattar, kan det bli bättre?? tror inte det va...!:)

Grubbleri, grubbleraaaaaa vad hjärnan går på högvarv just nu! Jag tror mest att jag stör mig...!Jaa det gör jag! elle..joo det gör jag!! (?)

Undra om jag ska med mamma och handla idag..? Men för vilka pengar?? Jag tillhör ju det kommunala jag..och det betyder att lönen inte kommer att besöka mig förrän på tisdag!! S-T-Ö-R-I-G-T-!!!!! Då alla kommer att få sina pengar på fredag...men jag är van vid att vara fattig..och jag klagar inte!! yääh right! Googlar man på ordet klagomuren så kommer fakta om mig upp! Yes..it´s true!....:)

Nä nu ska jag städa inför imorn, jobbar till 16, sen hem - FORT!duscha, lägga vin på kylning och invänta elkan och mat, detta kommer bli nice:)

Måste ringa boom oxå..det skulle ju hämta min soffa som det är fel på..gjorde dem det? Neeee...
Snurvel..

Men h-vetes förkylning!! Kan du ge dig nångång? Orkar inte vara sjuk nå längre...var sjukt jobbigt att jobba idag, stänga och att ha feber är ingen rolig kombination!! Haft trevligare dagar om jag säger såå..

Imorn är det dock kortdag så den kan jag härda ut, cool som jag är;)

Längtar sjukt mkt nu tills på fredag då jag och elkan ska gå och se pengabrorsan! I löööööv him! It's been hurting all the way with you pengabrorsan..varför är du inte min??:)

Nu ska jag snart ta och åka iväg och lägga mig i kärringgrillen, min kropp behöver värme och svettas ut lite skit ut kroppen! Ska bli nice, men lär väl se ut som den största kräftan imorn och barna lär väl fråga: Lina, varför är du så röd?? Idag har jag fått frågorna: Lina, varför heter du Lina? Lina, varför bor du inte med din mamma?Tycker hon inte om dig? Min mamma har mkt större bröst än dig..(den tog!!!) hehe man kan inte annat än att älska dessa barn..den förgyller min vardag med 100%:) Förutom då dem precis petat i näsan och sedan ska "gosa" med mitt hår..lovley! hmm....:)

''You are sweet but it was just a game''
''I thought you knew''  Well now I do

Vad är det med mig??

Sleeping time snart, men första ska jag se klart Brothers and sisters, I like it!:)

Jag känner mig trött, men inte "sova trött" sånt är störigt! Då kommer jag bli varm i kroppen av att ligga isängen..sparka av mig täcket - fötterna bli kall - på med täcket igen (detta upprepas x-antal gånger) Snurra  och vrida på mig i sängen - täcket blir korvigt, och kudden varm...jobbig natt väntar..oooh yes!

Jag blir även lite störd över en situation...what the f*ck!

Men nu är reklamen slut och jag ska se det sista av B and S, gaddarna är redan borstade,och det är färdig grubblat för ikväll så nu väntar som sagt korvigt täcke och varm kudde:)

See ya!!!!


Sad eyes

Jag gillar inte när andra skriver låter i sina bloggar, för man orkar inte att läsa texten och finner inget intresse för det heller då man inte har någon relation till låten..men denna låt är verkligen värd att lyssna på och läsa dess text.

Jag erhåller många minnen med den..den är underbar, likaså personen som introducerade den för mig.. lyssna, läs och njut...!
http://www.youtube.com/watch?v=asNXyTym0eo


Sudden start
Things are slow
You're watching all these speeding cars
Moving like you wish you could
But oh, it's too bad
Cos they drove away your happiness and good times

But I'm gonna get you into the light
And I'm gonna find a way that is right
And I'm gonna get you into the light
And make it okay


Sad eyes
You are the only one whose blue skies are grey
So don't cry
You'll be the only one to make them go
away


You're so young
And so bored
You are staying now till late cos he was what your husband hated
But oh, it's too bad
Cos he has stolen now all your happiness and good times

But I'm gonna get you into the light
And I'm gonna find a way that is right
And I'm gonna get you into the light
And make it okay


Sad eyes
You are the only one whose blue skies are grey
So don't cry
You'll be the only one to make them go away
Yeah you could make them go away


It took a lot of tears
But oh, you had to find those
Sympathetic years
The ones you left behind him (x2)

But I'm gonna get you into the light
And I'm gonna find a way that is right
And I'm gonna get you into the light
And make it okay


Sad eyes
You are the only one whose blue skies are grey
So don't cry
You'll be the only one to make them go away (x2)


Things are gonna go away
Yeah they're gonna go your way
All about to go your way


Jag är

omogen...jag vet!

skona mig!

jaa idag mår man inte toppen direkt elle..huuuuvva! Förfesten igår var riktigt trevlig! fast det hände en sjuk grej! haha!

Vi kommer hem till emma, sitter nå tjejer där som jag känner igen, men kommer inte ihåg från vad..iaf så direkt då jag kliver in börjar jag prata om min bh som är på tok för stor för mina små bröst men att jag har inte haft nå val då alla mina bh:ar har befunnit sig hos just emma de senaste 3-4 veckorna!! Då brister tjejerna som jag känner igen ut iskratt ochsa hon pratar om bröst nu oxå!! Öhhh??tänkte jag... Haha då hade jag varit på samma fest som dem i sommras och suttit och pratat bröst med dem då med..hehe vad ska jag säga..jag gillar bröst:) Nu lät det där lite sjukt, men då jag knappt har några själv så fascineras (stavas det så??) jag av andras..thats it!:)

Just känner jag mig som en liten pingisboll innuti...det kändes ju så bra förut men nu vet jag inte. Bryr jag mig? Äre bakisångesten som slagit ut? Hmm.,.störigt äre iaf, vart tog Lina "go with the flow" vägen? Hahah vilket lamt uttryck men hade ju bestämt att ta mer med en klackspark! Jaja vi får väl se...

okej

jag är en svag människa!! Jag skulle ju inte ut ihelgen..hade ju tänkt slå på stort och hålla mig ifrån krogen en tredje helg, men nej. Då jag har så dominanta kompisar (det krävdes ett sms) så gav jag upp...:) Lina ska därmed ut ikväll. Hon ska ta sig några glas vin och försvinna från verkligheten ett tag för att vakna upp med en ångest som sträcker sig till afrika och tillbaka. Inte för att hon har gjort något dumt (förhoppningsvis) utan att hon alltid har det på söndagar, tror vin innehåller ångestmedel som inte börjar verkar förrän dan efter...?

I allafall. Nu ska jag ge min systerson en STOR blöt puss! mysa ihop han till en boll, se till att han älskar mig mest och se bege mig hem för en varm dusch.

So long suckersssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LÖrdag

Illamåendet försvann..phuu!! Somnade ganska så precis efter inlägget så det blev inge deep talk med toaletten igår..:)

Annars så har jag kommit på att jag har gått och blivit sjukt tråkig! Det vankas utgång ikväll för mina kära vänner, ska lina följa med? Nää hon ska stanna hemma för hon har ingen lust, hon har gått och blivit en pensionär vid en ålder av 22. år.. löser korsord och vaknar klockan 6 och ligger och ser på barnprogram...Seriöst! Vad är mitt problem?!! Jag är singel och har egentligen inget bättre för mig, men nää..jag "orkar" inte.jesus..

Jag har dock en del helger/utgångar att se framemot som jag bara måste släpa mig ut för:
23/11 - Moneybrother
7/12 - Emmas födelsdagsfest OCH Carro och Alex 1 årsjubileum (stavas det så??) av deras hårsalong
15/12 - MIN födelsdagsfest:)

Jaa så ni kommer att få se mig ute 3 hela gånger faktiskt inom loppet av en månad:)

Grubblare som jag är måste jag ju avsluta med lite sånt...Hur gör man när man som person helt enkelt inte räcker till? Att vara just en själv och det inte räcker...det känns frustrerande, oroväckande, hopplöst..


Illamående..

Jaa det känns som att jag ska spy....! Ligger här nu och sväljer och sväljer..orkar inte med nån jäkla magsjuka nu! Och sen så hatar jag verkligen att spy..ska stänga igen mina blå nu så kanske det  försvinner?!

Hoppas..

Uppspelt!

Hahah jaa det har jag varit men börjar lugna ner mig nu...:) Har haft en diskussion med min käre vän André nu ett tag om rökning. Läste en blogg som skrivit ett inlägg om rökning, dör hon i princip skrev att hon hatade alla rökare och att dem var så jävla äckliga och yada yada yada...

Jag hör till dem som inte heller uppskattar rökare men inlägget och kommentarerna som följde blev bara såå löjliga!

Jag har iaf suttit nu och försökt fått andré att hålla med mig, men det har väl gått sådärva, och jag blev grymt tokig!! hahah Även att han är lugn som en filbunke och så förstårlig gjorde mig ännu tokigare!! Men ni kan va lugn, vi är fortfarande vänner :)

och det som gjorde mig mest irriterad över hennes inlägg var just att jag sett henne röka..dubbel moral??

Hahha att jag lät mig bli så tagen av ett inlägg av en tjej jag inte ens känner utan bara vet om och hälsat på nå gånger är sjukt! Det är lingon vecka på g...jag skyller på de....haha de rimmade:)

Trött nu..det märks..god night people.

suck

Imorse då jag vaknade kände jag att det var nått som inte stämde..när jag sedan upptäcker att jag ligger och blåhåller i väckarklockan, så fattar jag...jag har sovit över!!! Klockan var då halv 8, jag börjar 8 - ringer jobbet och förvarnar om att jag kan bli lite sen och känner hur jag blir så där stressad så att jag skulle kunna sätta trosorna på huvudet och köra till jobbet i tofflorna, men brittinger säger att jag inte behöver stressa, så då gjorde jag inte det heller...pulsen sjönk...kom till jobbet 08.07 så jag blev ändå inte sååå sen!

Annars så har jag en bekännelse om mig själv som jag INTE gillar! När jag känner mig osäker så bara hoppar grodorna ur munnen på mig!! Jag säger så konstiga saker och agerar på ett sådant märkligt sätt att jag bara vill klippa av mig tungan och linda in mig själv i en sådan där tvångströja (ni vet då man har händerna runt om sig själv) Varför kan jag inte lära mig att då denna osäkerhets känsla dyker upp, ta det lugnt, andas, känna efter hur det känns väga saker mot varandra och sedan-agera....!


Jaa gott folk,det är verkligen inte lätt att vara Lina Andersson alla gånger punkt slut


Äckel varning!

Okej, så här är det, jag har nu varit förkyld i snart 4 veckor...! Jag börjar med andra ord att bli grymt irriterad på att vara det! För är det inte halsont så är det rinnande näsa och till och med näsblod!! jag är en fräsching...yeeees!

Mitt största (och äckligaste) problem just nu är att jag är slemmig i halsen...I know, it doesn´t sounds nice..men vad ska jag göra?? Jag snyter mig..kraxar, spottar..men INGEN förbättring...!! Jag känner mig sjukt störd över detta för det gör att jag vaknar med halsont varhe morgon, så nu vill jag inte sova, för jag vill inte vakna med en ondad hals...

Nå väl..livet rullar på dock med mer  än vanligt.

God natt!/Fräschingen

Trött

Jaa jag har varit så himla trött på senaste att jag nästan borde lägga in det som en del va personlighet i min cv...huvva!!

Stängning idag på jobbet då..hade bara 3 barn på min avdelning efter kvart i tre, och 7 barn totalt efter halv fyra. Vi körde tävling i vem som kunde åka längst med madrasserna ner för kullen, hehe riktigt roligt!!:) Dock blev tårna lite halvkall efter att ha varit ute i 3 timmar och det var dumt av mig att sätta på mig tjocksockar i gortexdojjorna då det blev för tätt. Inge pippi långstrum "man ska kunna vicka på tårna" var det...

Efter jobbet for jag hem till elin och alfred en sabbis, men var så sjukt hungrig att jag blev tvungen att åka hem. Det var pannkaka idag till lunch och det är ju bara bukfylla! Man blir bubblig i magen och är hungrig efter kvart igen! Väl hemma så orkade jag inte laga nån mat..ovanligt?! har kanske lagat mat här hemma på sin höjd tre gånger...ingen dream girl -I know!:)

Det blev fyra rostade mackor och o'boy - cuz I'm a hälsofreak yes I am!! (?????)

Även att jag var och fikade igår!! Ni som känner mig vet att jag inte är nån fika på stan människa. är lite som ferdninan: jag trivs bättre här....(hemma alltså) då kan jag fika i lugn och ro utan att mina ögon går som pingpong bollar på alla som sitter där inne. Eller att jag måste tänka på vad och vem jag pratar om för att inte fel öron ska höra vad jag säger..men det var trevligt och ska absolut göras igen med mina girlies:)

Nu snart ska jag sätta mig i röda faran och: Åka och tanka, köpa godis, se greys med angelica-dubbel avsnitt idag!! Äre säsongsavslutning tro? Näää...


ps. jag mår illa nu av alla mackorna..jobbigt..ds.


Vad less jag blir..

Hade skrivit ett inlägg igår, men det publicerades tydligen inte??
Jaja...

Inatt har jag iaf överträffat mig själv vad det gäller höjden av lathet. Låg och såg på tv igår då jag börja känna mig sjukt trött, men lampor vat tända så jag behövde ju släcka dem..orkade jag det?? Näää, så istället har jag sovit som en kratta i ett tokljust rum!! Bara för att jag inte orkade kliva upp, gå tre steg och släcka dem...jag=lat, yes!

Sjukt godis sugen är ja åh! Jobbigt..för att 1. jag behöver inge mer godis till min kropp!! 2. jag orkar inte åka och köpa 3.onödig utgift!

Nu: vila..jag är trött efter allt pulkåkande, men det är roligt:)

Girls night

jaa kvällen har verkligen varit helmysig! Började med att elkan dök upp vid 18 och då for till willys för att handla, gick det bra? Nää dem stängde tydligen 18 och vi kom 18.06..stöörigt!! Men inga sura miner för det, utan vi brassade iväg till City gross ist. Matkassarna innehöll: Ryggbiffar, klyftpotatis, bea sås, dricka, chips, dipp (ranch), godis och vitlöksbröd - gott!! Elkan hade även tagit med sig så vi kunde göra guacemole, really nice!! Efter svullningen bestod kvällen givetvis av mkt skvaller och skratt! Hahah sandra berättade om en fest vi varit på nån gång i början av gymnasiet, då jag tydligen hade haft en ganska snäv och lång jeans kjol?!??! (skona mig!!!) Iaf så skulle jag tydligen visa henne och elin hur en kille hade sparkat på nått och när jag gjorde det glömde jag bort min snäva kjol och sparkade undan benen på mig själv så jag gjorde världens vurpa! hahah vikken jävla sopa:) Börjar egentligen tro ifall dem ljuger för mig mina vänner, för dem har berättat såå konstiga saker jag gjort på senaste att jag tror dem blandat ihop mig med nån annan....;)

Nu väntas dock en massa bortplockning av bord och städning av köket...man kan tror att vi gjort mer än bara surrat av synen av min lgh:)

No one

med Alicia Keys..I love it! Har totalt kärat ner mig i låten...musik är bara såå underbart! Det är som balsam för själen. Jag har en låt till varje tillfälle, varje känsla, vaje humör. Ibland kan jag sitta en kväll och bara lyssna på musik och vips så har det gått 3 timmar utan att man märkt det för att man befunnit sig i musikens värld...lovleyTrött.....igen...

Jaa, ända sen kl slog 19 har jag varit så trött att det har varit en kamp att hålla sig vaken, men voila! Här sitter jag ändå, kl 22.29, vaken:) Dock inte frivilligt då jag måste vara det för att elin skulle kunna hämta magnus, vad gör man inte för sin syster?:)

Annars så har jag kommit på kväll (eller egentligen för typ 5 helger sen) att Idol är sämst!!! Hur jag än försöker så kan jag inte förmå mig att gilla någon utav de deltagare som varit med denna omgång. Även att dem är så sjukt töntiga att efter varje gång dem fått dålig kritik säger dem: Nää men jag tyckte att jag var skiiiiit bra!! Allvarligt!?!?
Här är det jag stör mig mest på med deltagarna
Marie: Vad gö hon med sina ben?!?! Kan man stå bredare än henne då hon sjunger?- Knip ihop!
Andreas:
Vägrar ta emot dålig kritik, tycker allt bara är sååå himla underbart. och kan någon sätta på han något annat än en grå kavaj och vitskjorta varje fredag?? Är han inte redan tråkig som han är??
Mathias: Smör, smör, smör...och en överdriven självsäkerhet att han går hem hos tjejerna..Kom tillbaka till jorden . tack!
Christoffer: Jag älskar min mamma, hon är den bästa, vi brukar spela fotboll tillsammans. Men seriöst? Vem vill spela fotboll med sin mamma? och vem vägrar drick alkohol baraför att det står i en röd bok som ingen vet är sann eller inte..?
Amanda: Måstedu vilja vara så himla speciell?? Ta på dig ett par skormännska! vet du inte hur lätt fotvårtor smittar, och hur många tror du inte ha gått på det där golvet...äckligt...och just, be om att få låna en kam...
Daniel: har något emot dem som är sådär fanatisk vad det gäller sport..sjunga med en kaptensbindel? Jag ser "pojkar" på våra krogar här hemma som gått med en sådan ett bra tag..kanske inte så originellt??Och tröjan idag...vill inte se dina bröstvårtor..

Jag som aldrig brukar döma människor efter deras utseende har alltså idag inte gjort annat..men ibland måste man få vara lite hatisk, och det valde jag att vara nu.

God natt/Hatarn :)

Good morning!

Idag börjar jag inte förrän kl:11 vilket känns nice, då jag var så sjuuukt trött igår!!

Såg den där nya disney filmen igår som handlae om råttan som vill bli kock (tänker inte ens ge ett försök till att försöka stava namnet) :) Det var iaf en hel mysig film! Han vara ju bara såå söt!:)

Ofta när jag ser på filmer så tänker jag: Hur kunde någon person/er komma på denna film? Allt som ska hända och som ska sägas. För ni vet ju då man ser på tex en kärleksfilm, hur kan dem alltid säga de rätta orden som får en att bara: ååhh....:) Hur kan dem veta att alla tycker att de är de perfekta orden och blir tagna av det?? Brukar även undra då jag ser nån sjuk film: Hur i h-vete kunde dem komma på det här? För det är så sjukt att man rynkar på näsan. Har dem en fanatsi som sträcker sig över i universum tro?? Jaa imponerad blir jag iaf:)

Men nu ska jag ta mig en dusch här och sen lite mat så att jag orkar med "bustimmen" idag som jag utlovat..haha mitt kanske sämsta drag att jag lovade det en gång för nu måste jag ha det varje dag....:)

God morgon

folket! Jag vaknade 3 timmar innan klockan skulle ringa idag..why?! Elle egentligen så tror jag inte att jag sovit nått överhuvudtaget..sov som en kratta!!

Annars så väntar jobb nu..ska om 10 minuter ta och sätta mig i röda faran och möta den hemska halka som jag antar att vägarna är fyllda av...ååååååhh!!

Inte har dem ringt om soffan heller..den ska ju hämtas idag??Men jag menar hur ska dem kunna hämta den utan att ha pratat med mig.? Störigt... varför krånglar alltid nya saker? Och hur kommer det sig att de gamla inte krånglade när de var nya?

Jaa det var torsdagens fråga hehe:)

Jag är så trött nu att jag vet inte vad jag svamlar om...:)

Trevlig torsdag

23:32

Min mamma ringde mig idag: Lina är du ledsen?? Jag har nämligen läst din blogg och undrar om du är det? Är du olyckligt kär? Nää mamma det är jag inte, jag bara förundras över hur vår värld är. Mamma: Jaha, du grubblar som vanligt.. haha!! Till och med min mamma tycker att jag är en grubblare och borde släppa loss lite oftare!! Hahah rolig hon..:)

Tror min mamma gillar att läsa min blogg, visst är jag öppen mot henne, men som hon sa, här får man reda ¨på saker som du inte berättar. Så egentligen kan man säga att hon tjuvläser min dagobok, fast egentligen inte efterom hela världen kan läsa den, och sen så gillar jag att hon läser den för då kan hon snappa upp när jag är ibehov av mat,, vilket jag OFTA är:)

Nu: sooooova!!!najt.

Tönt?!

Sitter och pratar nu med min så kallade vän elkaljunga, vi har en diskussion jag säger:
Jaa men det känns bara såå jävla töntigt..!!
Elka:Jaa men vadå, du är ju en tönt??

Vaa menar hon allvar? Har inte hon efter typ 17 år av vänskap fattat att jag är och kommer alltid att vara hennes coolaste kompis?!? Jag menar Sandra är den snyggklädda av oss fyra, Mia är mamma så hon kan inte var cool då hennes största intresse just nu är konsistensen på siddans bajs, vem har vi kvar dårå?? Joo MIG! Jag emnar jag har varken snygga kläder eller pratar om andras bajs (bara mitt eget) så därav vann jag duellen coolast:)


Hahaha I'm soooo lame!:)


Måndag

sov tid: 21.30 vaknade: 07.00 sjukt...!

Jaa men idag så är jag ledig, imorn med för den delen, men sen jobb igen, nice:) I like working!

Och vad less jag blir på mig sjävl ibland då! Igår så tjatade jag ju om hamburgae på big boy, men då emma vägrade svara igår så tyckte jag det kändes pinsamt att åka till big boy själv och handla, så jag köpte pizza här hemma ist..men va faan - det var ju inte det jag ville ha!! suck..så efter två bitar for den i soporna! Börjar konstatera att pizza är inte en favorit hos mig, och ska det vara pizza så föredrar jag nog hemmagjord före köpt!

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 10 för då är min studievägledare anträffbar igen, elle hans radiostyrda telefonröst säger så, sen om det stämmer eller inte ska bli intressant att se! För det brukar det då aldrig göra! Efter det samtalet så ska jag bege mig ner på stan och kika efter dojjor. Det verkar vara svårt att hitta sneakers i strl. 36...suck! Mina ser ju förjävliga ut nu då jag spelat fotboll, byggt sandkakor och hämtat ungar ur guttjepölar på senaste, så jag är VERKLIGEN behov av nya!!

Kanske mia vill hänka?? Vore nice:)

Sliten!!

Jaa idag mår man lite halvfunkey alltså...uuuyy..! Men kvällen igår var riktigt rolig!!:) Även att jag och sandra vann första pris i alla tävlingar!!! Att vi egentligen inte vann nån utan fuskades oss till allt spelar ju ingenroll!heheh:)
Anderssons rules!!:)

Vi kom ju inte ut på krogen förrän vid2 och då var fullt på stadshuset så vi spenderade en kvart på svennes innan det blev hemgång. Vilket var en lagom tid efter en hård kväll=)

Nu ska jag dock ringa wesslan och vi ska äta big boy!!:) Gottigt värre!!

Jaa och som ni ser så är bloggen öppen för allmänheten igen,efter många kommentarer från folk om att jag lösenordskyddat den så kan jag inte annat än hålla med dem. Jag var bra töntig som gjorde pga en sådan töntig sak..såå varsegod gott folk, nu kan ni läsa om mitt patetiska liv igen!:)

Men allvarligt!!!

Vet att ni måse vara trötta på att höra om mina sovproblem, men när vaknade jag i morse då?? Joo KVART I SEX!!! Lyckades dock somna om efter tag och vaknade halv 8...vet inte vad som är problemet? Även att det har blivit omöjligt för mig att hålla mig vaken efter 22, då sover jag djuuuupt! Konstigt...

Vitt är det på backen idag åh, men det kommer säkert bara att tina bort på 5 min och vad betyder det? Joo mera halka! suck...I'm scared of it!!


Annars så vaknas det fest ikväll, halloween fest, med utklädsel -huvva! Då min ekonomi inte är den bästa just nu och jag varken hade tid eller lusten till att införskaffa mig någon "fiffig" outfit, så fick jag göra som orspråket: "man tager vad man haver sa kärringa som torkade spisen med katta" vilket gör att jag kommer att vara bland den elakste människa som funnits i kväll - Karlsson på taket!


Vill avsluta med att berätta att jag ska aldrig mer lyssna på elin då det gäller sms - jag skäms än!!

God morgon!

Helg nästa tack!

Jaa en dag kvar sen helg! Ska bli grymt skönt! Har varit en lite halvjobbig vecka, så en helg är efterlängtad:)

Annars så var jag och hämtade min och elkans biljetter till moneybrother -soooo nice!! Hoppas bara att han inte bara sjunger låtar från hans nya album, för på dem är jag lite halv lost måste jag erkänna,,,

Och vad ville halkan imorse då?? Guud vad jag hatar att köra bil på vintern!! (kan beror på min dödssladd och dikeskörning..:)) Men allvarligt jag får hjärtklappning!!Ångest, panik och överväger tillochmed att gå tillbaka till komminaltåkande för att börja mornarna med svettningar och panikattacker känns väl sådär va,,

Och ps. jag vill inte bli sårad igen, elle jag klara helt enkelt inte av det! Är så less på alla spel hit och dit, glider det inte smort från början så får det va, det har jag lärt mig! Låter kanske töntigt, men jag är rädd om mitt hjärta, det som finns kvar av det.ds.

RSS 2.0