Jag längtar

efter helg!!! Denna helg ska bli lugnare än vattnet självt. Den ska innehålla mig själv, en stor påse godis och en bra rulle, nothing more nothing less..

Kidsen är idag på friluftsdag dag och åker skriller..jag själv har varit kvar på skolan och städat förrådet som vi har i presonalrummet. Men jesus så mkt grejer!! Julpynt hit och färgpennor dit..you name it, we hade it! Nu är iallafalla ALLA lådor rensade och märkta så det kommer att vara no problemas att hitta grejerna nu.

Annars så fick jag nyss en hatattack mot en viss person....men har som sagt lovat att inte nämna det igen så jag gör det inte.

Längtar dock sjukt mkt till flytten nu..men...jaa det kommer ett men.. Smottan var över igår, och vi pratade om våran hyresvärd som går in i min lgh utan att fråga om lov när jag inte är hemma/ligger och sover osv...jag vill ju att gubben ska väck..! Men..kolavippar han så kommer jag aldrig att få ha kvar den låga hyra som jag har nu...detta betyder flytt igen!! Såå jag hoppas att hänger kvar ett bra tag till (kommer säkert att få äta upp dessa ord) för denna lgh is my dream och jag vill bo där tills the man of my dreams har hittat till min dörr-knackat på - satt mig på sin vita häst och ridit iväg med mig till vårat slott!

Nu ska jag göra varm choklad här till barna, dem lär ju vara sugen efter att ha lekt Foppa en hel dag! Ska dock göra de från scratch...vi snacka kako och socker...SVÅRT!


Sömn!

Giv mig sömn!!! Herregud jag var så trött imorse att jag helt allvarligt trodde att jag skulle självdö av trötthet... men efter en skål kalaspuffar så belv jag fit for fight igen!(Han vet hur man får en att vakna till den där björnen)

Även att jag har blivit en gnagare igen..jaa av jag tuggar upp fingrarna. Vilket har lett till det resultatet att jag har plåster på tre utav mina tio fingrar...jag blev för glups...så det är lite halv svårt att skriva just nu, därav mer felstavat än vanligt:)

Igår så kom ju tjejerna till mig för lite bakis film och snack...need I say att jag ville bara ville sjunka genom jorden?? Nää trodde väl det... hahaha kvällen är dock så jävla sjuk! Jag skäms, men kan samtidigt inte sluta att le:) Man måste ju offra sig lite ibland, och det gjorde vi alla och det var som sagt värt det de! Nog pratat om det nu!

Räkningarna är nu betalda och man vill som alltid gråta...men jag har ett knep! När slutsumman ska räknas ihop och man får se vad det hela går på - BLUNDA! It works everytime:)

Nu ska jag dock hem och städa..har en soffkille som kommer till mig imorn och vill inte att han ska se allt jag har under min soffa...;)

See ya!

www.kalasfylla.nu

Den vita månaden är över...och det med storsteg! Herregud min kropp skriker av smärta, både från utsidan och insidan..!

- men det var kul:)

Kvällen började med god mat hos Säändra. Sen for jag sändra och kattis hem till mig, och då möttes vi av en väntades elkan utanför (hon som skulle komma tidigast 21, kom innan värdinnan:)) Iaf, så startade partyt ganska så direkt. Vin flaskor öppnades och det flög korkar lite här och där och glasen blev fort fyllda..och tömda:)
Emma tillkom till festen åh och vi sjung till Lutricia Mcneal och Hardcore superstar och upplevde gamla minnen.

Taxin var beställd till 23 (jag hade beställt) taxin kommer, jag skyndar mig, taxin far..? 4 blickar på mig med EN fråga: Lina, beställde du en LITEN taxi????
- Jag beställde EN taxi, var ingen som sa nått om en stor helle! Hahaha här bröt vi ut i skratt:) Iaf elkan kusin micke kom som en räddare in nöden på 2 minuter och vi tog oss in till stan.

Jag har varit på stadshuset i ca 2½ timme, jag själv tycker att jag har varit där i 5 minuter!! Vart faan tog tiden vägen?? Och den viktigaste frågan...vad faan har jag gjort??

Jag hade iaf gryymt roligt! Men om ni har nån information om mig angående gårdagen..berättade den inte..jag lider som det är ändå:)

summa sumarum: 5 tjejer som ger sig ut efter en vitmånad borde ha förstått att det skulle bli blött...det blev blött, men det vare värt:)

Tack.

TGIF!!

Sorry...vet att det var ett tag sedan jag skrev..men har ju som sagt ingen dator hemma och det har varit fullt upp på jobbet att tid till att blogga har inte funnits. (ska väl inte finnas tid för det helle då man jobbar men what the f*ck..)

Nått nytt då? Jaa...bilen är hämtad från verkstan och det gick på svidande 3000 spänn!! Fiiii faaan säger då jag! Vem vill lägga ut sådana pengar på röda faran?? Inte jag iaf...den jävel kommer säkert att pajja när som helst igen, och då går mit hot om skroten till verklighet och den blir coca cola burkar ist punkt slut

Maccan med C alias Markus med K jobbar sin sista dag idag oxå, vilket känns skit trist..! Denna människa är bland det roligaste jag har stött på!:) Jag har skrattat dessa två veckor att jag nästan pinkat på mig..It's a shame that he's leaving...well well

Imorgon så tar min vita månad slut oxå! Jepp jepp Lina ska återigen göra s-valls gator osäkra,,*host host* Det hela kommer säkert sluta med att:
1. jag blir för full
2. jag är överpeppad och det blir skittråkigt
3. jag blir sådär hungrig som bara jag kan bli i fyllan och vill hem snabbt för att....ÄTA!!
4. jag blir kärlekskrank och skämmer ut mig...inte ovanligt..

Men vi får väl la se:)

Säändra fylelr ju år utgången till ära, så henne ska vi ju oxå fira! Har ju ringt och snackat med hennes mama om hennes present (guuuuud vad nyfiken du blev nu S) Men hon har lovat att tiga till döden så du får inget veta:)

Nu har jag iaf rättat klart veckans läxor och jag ska först ge mig själv ett välförtjänt toalettbesök och sedan ska jag ner på fritids.

Over and IN!

Tuesday my friends!

Har ju glömt att berätta en grej...en ganska så stor grej. Har ni läst i tidningen om inbrott på skönsbergs fritids och att det var en kille som låg och sov inne i mysrummet?? Det var mitt fel...:) Elle jaa..jag och Marcus jobbade och vi hade tydligen glömt att stänga ett fönster, elle Makkan säger att han stängt det, och lite uppbrytet var det ju så..jaa hur det hela gick till lämnar vi till CSI!

Men lite skamsen är jag trots allt...men nu är iaf allt tvättat där inne i rummet och ungarna kan återigen mysa i sitt lilla rum utan hemlöselukten!!

Men nu äre kaffedags här med grabbsen, sen mellis..jag är HUNGRIG!


Rädd...

Ja nu är jag faan rädd..

Jag hatar verkligen att öppna på jobbet för att:

Jag känner inte till byggnaden så bra då jag aldrig är i den förutom öppningarna..och stängningarna
Det finns hundra små rum och en massa dörrar här, och jag HATAR när den som stängt kvällen innan har stängt alla dem dörrarna...för vem vet vad eller vem som kan gömma sig där??
Dem sa till mig dem som jobbar här första gången jag skulle öppna att jag inte fick ha dörrarna upplåsta medans jag var själv för det är ju som sagt ett otryggtområde,,,!

Och nu i morse då jag kommer så är ALLA dörrar stängda till och med den som är i hallen så jag lixom möts av en stängd dörr då jag öppnar ytterdörren...!
 Sen så står det en massa möbler i hallen...why?? Äre inbrottstjuvens jobb elle??

Jaa jag är iaf sjukt rädd över att öppna...men nu har en liten kille kommit hit och vi ska äta frukost!

Män...

Ja dessa varelser som helt klart kommer från en annan planet kan jag verkligen förundras över och granska in i minsta detalj.

En sak jag och mina vänner kan prata om är om killars utseende, eller egentligen deras mån om det. Hur mkt får de egentligen bry sig??
Jag tillhör dem som tycker att dem inte får bry sig så mkt..jag vill inte att min kille ska sola solarium, använda smink och spegla sig hela tiden eller raka bort allt kroppshår, för vart tar manligheten vägen då??

Jag vill att min karl ska vara vitare än mig, inte veta vad en mascara är, kamma håret med fingrarna och ha kvar sin behåring (inte som en apa, men inte len som en bebis heller). För inte vill jag dela min sminkväska med min kille heller?? Inte min rakhyvel heller för den delen...

Vette tusan varför jag skrev om detta nu...men det har stört mig ett tag att dte var dags att få komma ut! hehe:)

Avslutar med utdrag från min nu bästa låt(vet att det är skittråkigt att läsa,men....det skiter jag i idag faktiskt!)...Better in time

It's been the longest winter without you
I didnt know where to turn to
See somehow I cant forget you                                                  
After all that we've been through


Thought I couldnt live without you
its gonna hurt when it heals to
it'll all get better in time
eventhough iIreally love you
Im gonna smile cause I deserve to
it'll all get better in time


Döden nästa??

Jag börjar undrar vart jag är på väg..jaa jag pratar FORTFARANDE om snusningen.

Senaste uppdate:
Igår då jag ska gå hem, sätter jag på mig jackan..mössan..ryggsäcken och tjockstrumporna, säger hejdå och öppnar dörren för att gå ut när Anki säger: Men Lina! Ska du inte ha skor på dig..!??! JAG HADE GLÖMT ATT SÄTTA ¨PÅ MIG SKORNA! allvarligt!!! Undra hur långt jag skulle ha hunnit gått innan jag själv upptäckte det...

Även att jag somnade innan kl 19 igår...låg och väntade på att unga mödrar skulle börja på femman (nää jag är inte bebissjuk, men det är kul att se:)) Iaf så hann jag då aldrig se det för jag somnade. Vaknade 23.59,..då vare bara att ställa klockan inför morgondagen och somna om. Även att jag låg i soffan med kläderna på och lyset tänt, men eftersom jag som vanligt var sjuk lat så låg jag kvar i soffan, istället för att släcka lyset drog jag ner mössan för ögonen, för mörkt vill jag iallafall ha..hur lat jag en må vara:)

Från och med i dag är jag hundvakt oxå..till lilla tyra! Hon ska vara hos mig i två dagar vilket betyder orolig dygnet runt för mig!! Jag är alltid så rädd att hon ska vara inne för länge mellan kissningarna så jag är typ ute hela dagarna med henne...elle näää hela dagar var väl till att överdriva, men ganska så ofta och länge :)

Nu är lunchen slut och dags för mig att förbereda inför nästa lektion.

Okej..

Det här med att sluta snusa är fortfarande fruktansvärt lidsamt!!

Jag svettas fortfarande som en gris
Kan inte sova
Och mitt humör...jaa vore det är inte för killarna på jobbet så skulle jag vara en levande citron:)

Och hörrni hör och häpna...Lina var och tränade igår..PÅ ETT PASS! haha nu vet jag att flera säkert dog i skratt..det gjorde jag med:) Jag var på något som hette bodystep, och om jag säger såhär..så himla svettig blev jag inte. För jag trampade fel 1778951 gånger och då jag inte gjorde det stod jag förvirrade och tittade på alla andra som kunde sina "hoppsa steg" som om det inte fanns någon morgondag...men det var roligt:)

En till sak...ex...just nu spökar dem i mitt huvud så jag håller på att bli tokig!! Jag fattar inte varför jag verkar att hata att träffa nya människor och älskar att hålla mig kvar till ex...! Inte för att jag träffar nått ex nu..men tänker på dem..jojjo det gör jag! Detta håller på att driva mig till vansinne då jag vet att det är heeeelt galet...men som allt annat som går och känns fel nu, så skyller jag snusningen..elle snarare pga bristen av den.

Jobb nu.

Jamen hej!

Måndag igen då..

Hade inte tänkt skriva nått om detta men nu gör jag det ändå... Jag Lina Andersson försöker att sluta snusa... detta är lättare sagt än gjort vill jag lova! Jag är nu inne på min 4:e dag och LIDER!!
Jag kan omöjligt somna på kvällarna, fastän jag är trött som en gris!
kan heller inte sova ut på mornarna...fastän jag är trött som en..ja just det GRIS!!
Jag drömmer mardrömmar som aldrig förr
Inatt vaknade jag klockan 4 helt sjöblöt av svett! jag menar jag har sagt att jag varit det förut..men detta var rekord! Till och med täcket var blött att jag fick vända på det!!
Jag har ett humör som är värre än Lissebergs bergochdalbana...har dock förvarnat mina nära och kära och bett om ursäkt i förtid så det slipper blir mer konflikter än vad nöden kräver...

Men nu måste jag återgå till mitt jobb...det är kanon att jobba med en massa konflikthantering då man är en tickande bomb...!!


Röda faran...

Ända sen jag köpte röda faran så har jag haft en konstig känsla till den...den har lixom inte kännts som min bästa vän...!

Och vad händer idag då?? Joo tjatar med mig mamma ner på stan, svänger in på norrmalmsparkering, hittar en parkering och vad händer...? Joo tro inte på faan att bilen jävlen dör...IGEN!! En bil ska precis backa ut då...typ tittar på mig med blicken: flytta dig för faaan! MEN JAG KAN INTE!! MIN BIL ÄR DÖD!!! Då Gubben fattar att jag inte kan flytta på mig tar han genast på sig sin snälla mask och hjälper mig och mamma att putta in bilen på parkeringen...så jävla pinsamt!!! Där stod jag och min lilla mamma och puttade på röda faran på norrmalm lixom...jesus!!!


Och detta är ju som sagt inte första gången som det händer så ni kanske förstår varför jag och röda faran inte är det bästaste vänner...han är ju inte trovärdig för tusan!! Har hotat med skroten nu...får se om han skärper sig..


Nu: Hem och ladda inför svullning med säändra, på bordet står det: 1kg godis, ostkrokar, starka/heta ostkrokar, popcorn och dricka...kan en lördagskväll bli bättre??


Hasta la vista!


TGIF!!

Thank God It's Friday!!

Denna vecka har gått sjukt snabbt men ändå så sakta!! Det har hänt så sjukt mkt på jobbet denna vecka..och hemma att jag är tamefaanimig helt slut!

Kontrakt är iaf skrivet nu! Tjejen flyttar in i min lgh den 15/2 och jag flyttar in i Smottans den 10/2..jag verkligen lääängtar!! Tycker min lgh har blivit rätt så mysig med tiden men av någon anledning har jag alltid vantrivts i den...har inte kunnat sett mig själv bo där en längre tid..och jag hade rätt:) Jag flyttade EN dörr bort hehe:)

Även att Andrew berättade för mig idag att han har köpt mig en I love NY t-shirt då han var i New York över nyår!! Kärlek till han:)

Men nu ska jag ta och bege mig hemöver för gissa vart jag ha varit??? Joo hos syster! Förstår att ni blev chockad för att det verkligen inte tillhör vanligheten..meeeeen jag tänkte att ni behövde en överraskning såhär på en fredag:)

Imorn äre dock en date inbokad med säändra, det betyder godis och skvaller på HÖG nivå!

So long suckers!!

Snabbis

Skriver en snabbis nu på lunchrasten..har redan planerat klart denna vecka och nästa veckas grejer så vi har det skönt just nu:)

Och ännu en gång så har mina kids dömt ut mig läs och njut(?)

Sit. 1
R:(Lutar sig fram och sniffar på min hand då vi spelar kallaha) Du luktar som min farmor!!
L: Va? Elle jaa..jag har precis smörjt in händerna så det kanske är det?
R: Jaa..varför vill du lukta gammal för?? Sluta smörj dig!!

Sit. 2 (samma barn)
R: Lina, du pratar och låter som min farbror!
L: Som din farbror!??!? Men han är ju en man..?
R: Jaa, du ha ens mansrörst och pratar norska så jag fattar inte alltid vad du säger...
L: MANSRÖST?? NORSKA??
R: Hahaha..du lixom..bla bla bla...:)

Jaa vad ska jag säga? Barn är ju som sagt ärliga och elaka små varelser, and I love them.:)

Brist på blogg

Jaa då min dator har kraschat blire lite svårt att blogga..passar på nu på min lilla rast här på jobbet!

Har märkt att sedan jag skrev inlägget om "dramat" mellan mig och A så har mina läsare fördubblats..Förstår att det är en del av hennes vänner som läst för att granska vad jag säger. Men det är okej! Givetvis förstår jag att hennes vänner tar hennes parti och tycker att jag är en stor fet jävla idiot, och att mina vänner tar mitt. Så är det ju, man stöttar ju den som står en närmast.
Dock viker jag mig inte denna fråga och kommer inte att be om ursäkt för det jag skrivit, jag står för allt. Sen om andra tycker jag är idiot..jaa vad kan jag göra åt det? De lever inte mitt liv och känner mina känslor därav ger mig själv rätten att få känna precis det jag vill och skriva precis vad jag vill..för det är min blogg!
Har heller aldrig nämnt hennes namn och dem som kan lista ut vem det är , vet redan historien...

Jaja, detta är det sista jag kommer att skriva om denna historien då den är ett avslutat kapitel nu. Vi är inte längre en del av varandras liv så därav finns det inget mer att skriva.

Så döm mig, hata mig, gör vad ni vill, jag viker mig inte


Svart moln?

Jag säer alltid att jag har ett svart moln ovanför mig som bringar mig otur..!

Vad händer igår? Joo ska ominstallera norton anti virus..dator jäveln krashar - TOTALT! tack tack...

Hörde av mig till A idag igen då hon fortfarande inte kommit med mina grejer!!! Får ett surt sms tillbaka att hon inte har haft tid..jaja sagt och gjort iallafall så får jag grejerna.. vad upptäcker jag? Joo linnet är missfärgat...tack tack..igen.! Nog om det nu!

har varit hos syster nu och svullat ost och kex...vart är jag på väg!?! fat camp nästa lixom!!

Men nu ska jag ta och rulla hemöver..sova i hyffsad tid känns som en bra ide då jag totalt vänt på dygnet...hur jag ska kunna kliva upp kl 06.40 på måndag är ett jävla mysterium....

Grym!

Ja men faan va grym jag är idag då!!

Ända sen filmen nio månader kom ut (vi snackar årtal 1995) så har jag velat veta vem det är som sjunger på slutet på han vaggar sin bebis i famnen. Jag vet att min gamla lärare från lågstadiet älskade den låten för hon spelade den för oss flera gånger!!
Jag har bara kunnat kanske fyra ord ur sången och har sjungt dem för flera, speciellt pappa då eftersom låten är från "hans tid". Nu!!! Gick jag in på imdb och sökte på filmen, de hade lagt ut soundtracket och jag fann låten!!!

These are the days med Van Morrison...heeeelt lovley är den!! Den ger ro i själen och man kan inte annat än att göra som Hugh Grant i filmen...vagga med...


Shopping gud

Jag är grym på att shoppa!!....till andra:)

Fick magnus att köpa kläder idag för 1900:- och mkt snyggt! Vissa saker fick jag tvinga han till..och elin bara skakade på huvudet:) Jag försökte in i det sista att få honom att köpa scarfen som jag utsett men det slutade med att jag köpte den till mig själv:)

Han fick dock köpa:
Mörka gråa TIGHTA jeans
Grå/vit rutig skjorta med blanka knappar
Vit t-shirt
En grå munkjacka
En blå huvtröja

Jag var nöjd..och han med..hoppas jag! hehe:)

Tjackade även en lunch med elkan på CH, deras varma sub salami brie/feta med vitlökssås är to die for!! I love it!! Men man luktar därefter..men eftersom jag är en hångelfri zon så för det inte alltför mycket!

Även att elkan flyttar till estockholmo imorn...so sad for me!!!! Vem ska jag då tvinga att vara med mig? Jag har sändra och mia givetvist..men vi är fyra!! Inte tre... Men jag ska komma och hälsa på, det vet hon att jag gör:)
Bara jag slipper skämma ut mig inför resten av världen som jag tvingades göra sist..fy faan det värker i mig då jag tänker på det!!! HUVVA!!!


 jaa min nyhet..jag har fått en jättefin lgh!! Min granne ska flytta och frågade om jag ville ha den! Den är mkt större än min och mkt finare och bara 200!!!kr dyrare i hyra...K-A-P! :) Så jag hoppas allt blir bra=)


Kommer en tjej hit på måndag och ska titta på min för det är flytt OMG!


Men nu ska jag börja tvätta här..suck..det är en heeeel del vill ja lova!


Jag såg även P på stan idag..det kändes ingenting! Kände efter riktigt noga..men nej. skönt:)


Over and out!


2008!

Japp nytt år och vi håller alla fingrar och tår att detta år blir bättre än 2007! Inte för att 2007 var ett dåligt år..men det kan alltid bli bättre...:)

Nyår var en trevlig tillställning som innehöll allt! Fina kläder, skratt, härliga vänner, alkohol, goda tilltugg, idioter, parbråk och tillslut promenad hem till elka i snöväder från stan till sidsjön:)

På nyårdagen vaknade vi alla tre vid 12-tiden, la oss i soffan där jag sov och låg där och kollade på film till kl 16 ungefär...då tog jag mitt pick och pack och for hem..sov ca 1 timme, sen vare dags för svullning från bigboy så girslen kom som två utmärkta matleverantörer:)

Har märkt att jag har sjuuuukt mkt stavfel i min blogg..men jag orkar inte kontroll läsa den så det ni inte förstår får ni gissar er fram till...:)

Nu ska jag snart ta mig en dusch här..frysen nå så inått!!!

Sen imorn kanske jag har en nyhet att berättat...men bara kanske...:)image20
Gott nytt år!!/Trion

RSS 2.0