Suger

Jaa!!! Jag vet jag är värdelös på att blogga. Men jag vet inte vad jag ska skriva om?? Jag känner mig inte riktigt som en första gången-mamma. Jag lever inte och andas min graviditet utan är mest som vanligt.(förutom när jag har funderingar och ringer min syster :)) Självklart är jag och M lyckliga och förväntansfulla över vår bebis, men jag har inte tänkt tanken på barnvagn, mammapenning, nappar, amning etc. Det får komma med tiden, jag menar det är ju ett tag kvar :) Men om vi nu ändå ska prata Graviditet så har jag varit gravid i över 100 dagar!! Om 4 veckor har jag gått halva tiden.. Gud det är sjukt!!:)

Men ny gör vi såhär. Vad vill ni veta? Vad vill ni läsa om? Tips mottages :)

Nu ska jag skvallra med Elkan!


Hej sömn

Jag kan inte sova....!

Sedan jag blev gravid har jag sovit sådär pga illamående, ont i magen eller att jag behövt kissa. Men denna gången är det oro dom stör.

Oro inför torsdag då vi ska kolla så allt står rätt till med bebis. Oro då vi lagt bud på en lägenhet för 1850000!! Fatta så fruktansvärt mycket pengar?? Det knyter sig i magen på mig... Samtidigt som jag VILL bo där och vi behöver de extra rummen nu. Jag har huvudbry....

Men jag tänker ändå alltid att allt har en mening. Ska vi bor där får vi den, ska vi inte tar någon annan den.

Slut på funderingar- dags att sova.


Här kommer bomben!!

2 ska bli 3!!

Detta är:
Roligt
Nervöst
Spännande
Ångest
Oro
Jaa och en massa annat på en och samma gång!!:)

Jag har mått fruktansvärt illa från dag ett och mår fortfarande rätt illa.. Mest hela tiden. Men nu har vi gått in i 4e månaden och jag hoppas den där " energifyllda" och " det strålar om dig " perioden snart tar vid :)

En mage har iaf ploppat fram lite så jag avslutar avslöjandet med en magbild !!

Haaa de!


Jobba jobba jobbaaaa!!!

Då har man jobbat två dagar då, en studiedag och en vanlig. Jag har börjat med datorprojektet med mina barn idag så idag har vi övat på fingersättningen med hemtangenterna och de var sååå duktiga :)

Jag inser alltid när jag jobbar att jag ändå gillar att jobba. Jag älskar att jobba med barn men jag ogillar föräldrarkontskten..... Jag är obekväm med den och rodnar titt som tätt trots att jag jobbat med detta i 4 år nu!! Den ger mig ångest och gör mig nervös i onödan.

Men men, alltid ska det vara nått ;)

Nu har M lagat mat här ( kors i taket ) jag återkommer senare.

Ha de!


Hänger ni med?

Jaa, men då var det dags igen då. Tror jag..jag har inte riktigt bestämt mig.

Jag tror att ni som befinner er i mitt underbara NORRLAND ska få följa med oss på vårt äventyr här.

Jag kan säga redan nu att det kommer inte att bli dagliga uppdateringar, men någon gång i veckan ska jag väl kunna slänga iväg ett inlägg.

Jag återkommer senare med mer information.

Tills dess! ;)


RSS 2.0