jooråsatte

Klistrar in mitt sista inlägg från noggen så ni har nått att läsa tillsvidare:)

okej..så har jag börjat skriva lite på ex.jobbet idag då..tre sidor har det blivit och mer blir det inte idag. Har ju som sagt funderat på att lägga ex.jobbet på is nu, och skriva det till hösten ist, jag har ingen motivation!! Jag pallar inte att skriva, läsa, studera nå mer!! JAG ÄR LESS!! Vet att det är skit dåligt av mig om jag inte gör det nu, men att plugga 150%, jobba och flytta samtidigt känns helt enkelt för mkt.. har bestämt mig för att göra klart distanskursen iaf så jag slipper den, men ex jobbet vette tusan.. Har fått ännu mer problem magen oxå, på onsdag ska jag till sjukan och kolla upp det.

Även att jag är sjuukt kärlekskrank, jaa nu är klagning på högnivå:) Jag längtar efter kramar och pussar, smekningar på ryggen då man ska sova och nån att skicka små gulliga sms till, men till vem? Jag är totalt oförmögen till att ha känslor för nån och sen är man ju inte värsta babemagneten heller så jag har det inte som orups låt att pojkarna står på rad direkt :)

nog med klagningar för ett tag nu:) Längtar dock som tusan till nästa helg då det är sthlm! Då ska jag äntligen få träffa min elin och johan!! Var hundra år sen jag träffade honom så det ska bli kul:) Var ju han som jag skrev om förut då jag snarkade, hostade och ryckte till samtidigt då vi skulle somna, så han blev rädd hahaha!!!Så det blir nog lite gammla minnen snack med han, nice:)

Men nu ska jag slöa ännu mer och se på tv, och kanske ge mig ut på en promenad, har inte varit ute en minut idag trots det härliga vädret, illa av mig.

So long!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0