MoneyBrother!!

                                                                                image19

Jag är förtrollad..förälskad..jag är..jaa..UNDERBART!!! Jag är så såld på denna karl att det nästan är läskigt! Efter spelningen bar nästan inte mina ben mig..jag var överlycklig:)

Kvällen har då sett ut såhär: Elkan kom strax efter med käk - Kinamat!:) Det tackar jag för! 20.15 kom taxin - en limo!! Yääh baby! Det första han säger till mig då jag kliver i taxin är: Är den där öppen?Och pekar surt på min cider flaska...jaa...men jag lovar att inte spilla!! Blir lite bestött och säger efter cirka 30 sekunder..du taxichafförn..nu blev jag ju lite down då du inte var nå glad..han skrattade, allt var okej, det blev en trevlig resa:)
 
In på stan, till stadshuset och insläppet, vakten säger till mig: Med denna biljett kommer ni in på klubben sen! Klubben? Vad är det för klubb?? Vakten på extreeeeem stockholmska: Jaa den runt hörnet! Hahahah att jag var så jävla dum att jag inte fattade det:)

Spelningen..jaa behöver jag kommentera?!?! Då han såg mig i ögonen (joo han gjorde det! Vi är kääära i varandra!) Smälte jag som vax...vem har sagt att slav är något negavtivt...jag ställer då upp!:)

Men va faan ville alla de två hånglades paren?!?! Ville skjuta dem!! Det ena ett par på 50+ GROV HÅNGLADE bakom oss, bumpade i oss x-antal gånger och såg allmänt äckliga ut..stanna hem med barna, elle barnbarna kanske man skulle säga..uuuuhhh!! det andra, ett ungt par..kunde uppenbarligen inte slita sig från varandra. Okej, det är inge fel med att vara kär..men OM man nu är det så finns det två alternativ. 1. stanna hemma och gör det ni vill göra...inget nämnt inget sagt..2. OM ni nu vill se MB och mysa, ställ er längst bak!! Varför trängas med oss andra hoppandes, sjungandes och fulla människor?!?! irriterande...

Spelningen är slut, vi ska gå..jag tycker att trapporna tar slut..det tyckte inte trapporna..jag flyger bokstavligen!! Ner för de sista stegen och elin tittar på mig som en Idiot- va göru?!?! Haha jag blev lurad..av trapporna:)

In på stadshuset, jag på G!! inte elkan..det smittade, blev sjukt trött! Hade gett mitt allt till Anders att sängen lockade mer än en till cider på SH..så nu sitter jag här, ska snart ta mig en macka sen blire bingen! Jag känner att jag kommer vara bakis imorn..vad gör det..jag har ju spenderat en kväll på slottet..och det var alldeles..alldeles...underbart...

Kommentarer
Postat av: mia

du e ju bara sötast du! jag älskälskar dej lina andersson! hoppas vi syns sen!!! dumjag har ju ingen tele vettu så de blir till att nosa reda på dej via telepati.. puss puss, babe

2007-11-24 @ 20:54:36
URL: http://marinaevelina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0