Döden nästa??

Jag börjar undrar vart jag är på väg..jaa jag pratar FORTFARANDE om snusningen.

Senaste uppdate:
Igår då jag ska gå hem, sätter jag på mig jackan..mössan..ryggsäcken och tjockstrumporna, säger hejdå och öppnar dörren för att gå ut när Anki säger: Men Lina! Ska du inte ha skor på dig..!??! JAG HADE GLÖMT ATT SÄTTA ¨PÅ MIG SKORNA! allvarligt!!! Undra hur långt jag skulle ha hunnit gått innan jag själv upptäckte det...

Även att jag somnade innan kl 19 igår...låg och väntade på att unga mödrar skulle börja på femman (nää jag är inte bebissjuk, men det är kul att se:)) Iaf så hann jag då aldrig se det för jag somnade. Vaknade 23.59,..då vare bara att ställa klockan inför morgondagen och somna om. Även att jag låg i soffan med kläderna på och lyset tänt, men eftersom jag som vanligt var sjuk lat så låg jag kvar i soffan, istället för att släcka lyset drog jag ner mössan för ögonen, för mörkt vill jag iallafall ha..hur lat jag en må vara:)

Från och med i dag är jag hundvakt oxå..till lilla tyra! Hon ska vara hos mig i två dagar vilket betyder orolig dygnet runt för mig!! Jag är alltid så rädd att hon ska vara inne för länge mellan kissningarna så jag är typ ute hela dagarna med henne...elle näää hela dagar var väl till att överdriva, men ganska så ofta och länge :)

Nu är lunchen slut och dags för mig att förbereda inför nästa lektion.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0